Gel Konuşalım

Gel Konuşalım

Son dakika Gel konuşalım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gel konuşalım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gel konuşalım haber sayfamızda...

Gel Konuşalım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 537 gel konuşalım haberi bulunmuştur.
Deniz Seki kimdir, kaç yaşında? 🎤 Deniz Seki nereli? İşte şarkıları ve hayatı
Deniz Seki kimdir, kaç yaşında? 🎤 Deniz Seki nereli? İşte şarkıları ve hayatı Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programının konuğu olan Deniz Seki ile ilgili merak edilen sorular gündeme geldi. Deniz Seki kimdir, kaç yaşında? Deniz Seki nereli? Deniz şarkıları ve hayatına dair bilinenleri haberimize ekledik. İşte Deniz Seki biyografisi
26.02.2024 Bilgi Rehberi
Kobra Murat: Çocuklara ev almak için karımın koluna bilezik yaptırırım!
Kobra Murat: Çocuklara ev almak için karımın koluna bilezik yaptırırım! "18 kilo altınım var" açıklamasıyla uzun süre gündemde kalan 'Kobra Murat' lakaplı Murat Divandiler, her köşesinde altın kaplama olan evinin kapılarını açtı. Kobra Murat, altına nasıl yaptırım yaptığını anlattı.
29.01.2024 Cadde
Demet Akalın'dan Bülent Ersoy itirafı: Bizi şoke etti!
Demet Akalın'dan Bülent Ersoy itirafı: Bizi şoke etti! Şarkıcı Demet Akalın, sunuculuğunu yaptığı sabah programına konuk olarak gelen Bülent Ersoy’un yaptığı açıklamalarla şok olduklarını dile getirdi.
18.01.2024 Cadde
Bülent Ersoy: Zeki Müren bilerek ilaçlarını almadı, intihar etti!
Bülent Ersoy: Zeki Müren bilerek ilaçlarını almadı, intihar etti! Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, 24 Eylül 1996 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 'Sanat Güneşi' Zeki Müren ile ilgili yaptığı açıklamalarla çok konuşulmuştu. Tepki çeken sözlerinden sonra 'Demet ve Jess'le Gel Konuşalım' programına konuk olan Ersoy, Müren ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya attı.
18.01.2024 Cadde
Pankreas kanseriyle mücadele ediyor! Tanyeli gözyaşlarına hakim olamadı
Pankreas kanseriyle mücadele ediyor! Tanyeli gözyaşlarına hakim olamadı Geçtiğimiz haziran ayında pankreas kanseri teşhisi konan Tanyeli, konuk olduğu Demet Akalın'ın programında gözyaşlarına boğuldu. 49 kiloya kadar düştüğünü söyleyen Tanyeli, "Can pazarındayım, negatif şeyleri dile getirmiyorum" dedi.
13.01.2024 Cadde
Demet Akalın ameliyat oldu!
Demet Akalın ameliyat oldu! Ünlü şarkıcı Demet Akalın, bu sabah ses tellerinden ameliyat oldu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akalın, sevenlerine sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
4.01.2024 Cadde
Gizem'in katiline verilen cezaya aileden tepki: İçimiz yanıyor, geceleri kalkıp ağlıyoruz
Gizem'in katiline verilen cezaya aileden tepki: İçimiz yanıyor, geceleri kalkıp ağlıyoruz Burdur'da eski sevgilisi Gizem Canbulut'u (17) öldürdüğü suçlamasıyla 20 yıl hapse çarptırılan Eren Yıldız'ın (21) cezası, 'haksız tahrik' indirimini az bulan Yargıtay tarafından bozuldu. Yeniden yargılanan Yıldız'ın cezası, bu kez 18 yıl 4 aya düştü. Karara tepki gösteren baba Hasan Canbulut, "İçimiz yanıyor. Geceleri kalkıp ağlıyoruz" dedi.
28.12.2023 Gündem
Dilan Polat'la aynı sitede oturan Seda Üren lüks evinin kapılarını açtı!
Dilan Polat'la aynı sitede oturan Seda Üren lüks evinin kapılarını açtı! Ünlü şarkıcı Seda Üren geçtiğimiz günlerde Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa programına katılmış ve Dilan Polat'ın tutuklandığı geceye dair açıklamalarıyla gündem olmuştu. Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile aynı sitede oturan Seda Üren şimdi de lüks eviyle gündem oldu. Üren'in lüks evini görenler hayran kaldı.
26.12.2023 Cadde
ŞARKICI 🎤 Yusuf Güney kimdir, kaç yaşında? Yusuf Güney nereli? İşte hayatı ve şarkıları
ŞARKICI 🎤 Yusuf Güney kimdir, kaç yaşında? Yusuf Güney nereli? İşte hayatı ve şarkıları Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programına konuk olan Yusuf Güney ile ilgili araştırmalar başladı. Programı takip edenler Yusuf Güney kimdir, kaç yaşında? Yusuf Güney nereli? sorularına cevap arıyor. İşte Yusuf Güney'in biyografisi haberimizde...
4.12.2023 Bilgi Rehberi
Demet Akalın'dan eski fotoğrafçısı Dilan Polat hakkında yorum: Birtakım şeyler hissedince uzaklaştım!
Demet Akalın'dan eski fotoğrafçısı Dilan Polat hakkında yorum: Birtakım şeyler hissedince uzaklaştım! Haklarında 'kara para aklama' iddiasıyla soruşturma başlatılan Dilan Polat ve Engin Polat, son olarak gözaltına alınmıştı. Türkiye'nin günlerdir konuştuğu çift hakkında bir açıklama da daha önce Dilan Polat'la çalışan şarkıcı Demet Akalın'dan geldi.
3.11.2023 Cadde
Acun Ilıcalı, Survivor'da neden format değiştirdi? SMS kazancını açıkladı
Acun Ilıcalı, Survivor'da neden format değiştirdi? SMS kazancını açıkladı Acun Ilıcalı, sunuculuğunu Demet Akalın'ın yaptığı gündüz kuşağı programına konuk olurken, 'All Star' formatında düzenlenecek 'Survivor 2024' hakkında açıklamalarda bulundu. Survivor'da geçtiğimiz sezonlardan farklı olarak uygulanacak 'düello ile eleme' sistemine değinen Acun lıcalı, merak edilen SMS kazancına dair konuştu.
17.10.2023 Cadde
GEL KONUŞALIM programı ne zaman, saat kaçta başlıyor? Demet ve Jess'le Gel Konuşalım ne programı, hangi günler, saat kaçta yayınlanacak?
GEL KONUŞALIM programı ne zaman, saat kaçta başlıyor? Demet ve Jess'le Gel Konuşalım ne programı, hangi günler, saat kaçta yayınlanacak? TV8 kanalının yeni programı Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programı bugün ilk bölümüyle ekrana gelecek. Televizyon izleyicileri ise Demet ve Jess'le Gel Konuşalım ne zaman, saat kaçta öğrenmek istiyor. Peki Demet ve Jess'le Gel Konuşalım ne programı, hangi günler yayınlanacak?
17.10.2023 Cadde
JESS MOLHO kimdir, kaç yaşında ve nereli? Jess Molho hangi dizilerde oynadı, hangi programları sundu?
JESS MOLHO kimdir, kaç yaşında ve nereli? Jess Molho hangi dizilerde oynadı, hangi programları sundu? Bugün TV8 kanalında ekrana gelen Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programının sunucuları da merak konusu olacak. Demet Akalın'a eşlik edecek olan Jess Molho hakkında meraklı sorular gündeme gelmeye başladı. Peki Jess Molho kimdir, kaç yaşında? Demet ve Jess'le Gel Konuşalım sunucusu Jess Molho nereli? İşte TV dizileri, filmleri
17.10.2023 Cadde
Beyoğlu'nda büfeye silahlı saldırı kamerada
Beyoğlu'nda büfeye silahlı saldırı kamerada İstanbul Beyoğlu'nda bir büfeye 7 ayda ikinci silahlı saldırı yapıldı. Saldırı sırasında büfedekiler yara almadan kurtulurken,  dehşet anları güvenlik kamerasıyla kaydedildi.
4.05.2023 Haberler
Beyoğlu'nda büfeye silahlı saldırı kamerada
Beyoğlu'nda büfeye silahlı saldırı kamerada Beyoğlu'nda bir büfeye 7 ayda ikinci silahlı saldırı yapıldı. Saldırı sırasında büfedekiler yara almadan kurtulurken,  dehşet anları güvenlik kamerasıyla kaydedildi.
4.05.2023 Gündem
Dayakçı öğretmen bu kez babayla kavga etti!
Dayakçı öğretmen bu kez babayla kavga etti! Aksaray'da geçen yıl öğrencisi T.K.'yi dövdüğü gerekçesiyle bakanlık tarafından mesleğine son verilen Ali Rıza Y. ile T.K.'nin babası Duran T. kavga etti. Taraflar birbirinden şikayetçi olurken, T.K. ile ailesi için Ali Rıza Y.’ye karşı 3 ay süreyle koruma tedbir kararı verildi.
27.05.2022 Gündem
Düğün günü sabahı öldürdü, kendisini 'mehdi' ilan etti! Cezası belli oldu
Düğün günü sabahı öldürdü, kendisini 'mehdi' ilan etti! Cezası belli oldu İzmir'de kız kardeşi S.G. ile evlenen Tugay Keser'i, düğün gününün sabahında tabancayla vurarak öldüren ve mahkemeye verdiği ifadede Allah tarafından mehdi olarak görevlendirildiğini söyleyen Necati Gülen, 'tasarlayarak adam öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Keser'in annesi Canan Aracıkum'un avukatı Metin İnan, "Sanık, sürekli olarak mahkemeyi yanıltmaya çalıştı ancak başarılı olamadı" dedi.
21.03.2022 Gündem
Küçük kızdan annesini bıçaklayan babasına; "mutlu musun şimdi?" yakarışı
Küçük kızdan annesini bıçaklayan babasına; "mutlu musun şimdi?" yakarışı İstanbul Sarıyer’de boşanma aşamasındaki eşi tarafından vücudunun 4 yerinden bıçaklanan Aysun Acar yoğun bakıma alındı. O anlara şahit olan 13 yaşındaki kızları A.C. ise annesi yaralı halde yerde yatarken babasına "Mutlu musun şimdi?" diye bağırdı. Yaşananlara ilişkin konuşan Acar'ın ablası Aynur Kızılay, "Kardeşimin bilinci kapalıydı onu söyleyen küçük kızıydı." diye konuştu.
27.02.2022 Gündem
Polis eşini öldürmüştü! Olayda yeni detaylar ortaya çıktı
Polis eşini öldürmüştü! Olayda yeni detaylar ortaya çıktı Samsun'da özel harekat polisi eşi Emrullah Çitil'i (32), tabancayla öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Yasemin Çitil (31), duruşmada pişman olduğunu belirterek, "Tek amacım çocuğumun ve kendi canımı korumaktı” dedi.
25.11.2021 Haberler
Polis eşini öldürmüştü! Olayda yeni detaylar ortaya çıktı
Polis eşini öldürmüştü! Olayda yeni detaylar ortaya çıktı Samsun'da özel harekat polisi eşi Emrullah Çitil'i (32), tabancayla öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Yasemin Çitil (31), duruşmada pişman olduğunu belirterek, "Tek amacım çocuğumun ve kendi canımı korumaktı” dedi.
25.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan trafik mesajı: Trafikte hedefimiz  sıfır kaza, sıfır acı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan trafik mesajı: Trafikte hedefimiz sıfır kaza, sıfır acı ‘2021-2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı’ programında konuşan Erdoğan, Türkiye’nin trafikte can kaybını yüzde 50 azaltan iki ülkeden biri olduğunu ancak bunun yetmediğini söyledi
3.02.2021 Siyaset
Son Dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan 'yüzde 50' deyip duyurdu: İki ülkeden biri olduk
Son Dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan 'yüzde 50' deyip duyurdu: İki ülkeden biri olduk Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, '2021-2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı ile Trafik Medya Yüzlerinin Tanıtımı ve Trafik Medya Ödülleri Programı'nda konuşma yaptı. Erdoğan, 'Türkiye, dünyada trafik kazalarındaki can kaybında yüzde 50 azalış hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu' dedi.
2.02.2021 Siyaset
‘İnce randevu isterse veririz’
‘İnce randevu isterse veririz’ CHP’de Kılıçdaroğlu ile İnce arasında bir görüşme olup olmayacağı konuşulurken bir kaynak, ‘Randevu isterse veririz ama özel olarak çağırmayız’ dedi.
29.01.2021 Siyaset
İYİ Partili Tatlıoğlu: Bizim CHP ile Türkiye'yi birlikte yönetelim iddiamız yok
İYİ Partili Tatlıoğlu: Bizim CHP ile Türkiye'yi birlikte yönetelim iddiamız yok İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, Millet İttifakı'nın geleceğiyle ilgili, "Bizim Cumhuriyet Halk Partisi ile Türkiye'yi birlikte yönetelim iddiamız yok. Bizim birlikte Türkiye'nin önünü açalım iddiamız var" dedi. Tatlıoğlu, “Bir seçime girdik, her partinin kendi Cumhurbaşkanı adayı vardı. Biz kazansaydık Türkiye'yi Meral Akşener yönetecekti, CHP kazansaydı Muharrem İnce yönetecekti” diye konuştu.
13.01.2021 Siyaset
Doya Doya Moda jürileri kimler? Doya Doya Moda Jüri koltuğunda hangi isimler var?
Doya Doya Moda jürileri kimler? Doya Doya Moda Jüri koltuğunda hangi isimler var? Doya Doya Moda yarışması TV8 ekranında yayınlanmaya devam ediyor. Ekrana gelen Doya Doya Moda yarışması gündüz kuşağının en fazla izlenen programları arasında yer almaya devam ediyor. Doya Doya Moda yarışmasını takip eden izleyiciler jüri koltuğunda hangi isimlerin yer aldığının araştırmaya devam ediyor. Moda programlarının değişilmez isimlerinin buluştuğu Doya Doya Moda jüri üyelerini sizler için derledik. İşte jüri üyeleri...
14.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gel Konuşalım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.