Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Son dakika Geleceğe Nefes haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Geleceğe Nefes gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Geleceğe Nefes haber sayfamızda...

Geleceğe Nefes

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 633 geleceğe nefes haberi bulunmuştur.
Bakan Yumaklı'dan '81 ilde Cumhuriyet Ormanları kuruyoruz' açıklaması
Bakan Yumaklı'dan '81 ilde Cumhuriyet Ormanları kuruyoruz' açıklaması Cumhuriyet'in 100. yılı anısına '11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü' kapsamında 81 ilde 2 bin 23 noktada, 5 milyon 2 bin 23 fidan toprakla buluşturularak, '100'üncü Yıl Cumhuriyet Ormanları' oluşturuldu. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ankara'da düzenlenen törene katıldı.
11.11.2023 Gündem
Cumhuriyet'in simgesi mavi ladin, Demirören Medya bahçesinde
Cumhuriyet'in simgesi mavi ladin, Demirören Medya bahçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü'nce, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Demirören Haber Ajansı'na teslim edilen mavi ladin fidanı, Demirören Medya Ankara binasının bahçesinde toprakla buluştu.
10.11.2023 Gündem
5 milyon 2023 fidanla Cumhuriyet’e ‘nefes’
5 milyon 2023 fidanla Cumhuriyet’e ‘nefes’ Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Behiçbey Orman Fidanlık Müdürlüğü’nde 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinliklerine ilişkin bilgi verdi.
1.11.2023 Gündem
Bakan Yumaklı: '5 milyon 2023 fidanı toprakla buluşturacağız'
Bakan Yumaklı: '5 milyon 2023 fidanı toprakla buluşturacağız' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Bu yıl büyük bir coşkuyla Cumhuriyet'imizin 100'üncü yılında 'Geleceğe nefes, Cumhuriyet'e nefes' mottosuyla yola çıkıyoruz. Bu kapsamda, toplam 3 etkinlikle Milli Ağaçlandırma Günümüzü kutlayacağız. 11 Kasım'da 81 ilimizde Cumhuriyet Ormanları kuracağız" dedi.
31.10.2023 Ekonomi
Karesi, geleceğe nefes oluyor
Karesi, geleceğe nefes oluyor Karesi Belediyesi kentteki yeşil alanların miktarını artırmak için çalışmalarına devam ediyor, geleceğe nefes oluyor. Belediye Başkanı Dinçer Orkan, yeşil alan miktarını kişi başı 25 metrekareye çıkarma hedefleri olduğunu söyledi.
10.01.2023 Ege
Anlamlı kutlama
Anlamlı kutlama Melis Sezen’in arkadaşları ve hayranları, doğum günü sebebiyle dernek ile vakıflara bağış yaparak, oyuncuya anlamlı hediyeler sundu.
3.01.2023 Cadde
Ağaç desenleriyle 'Türkiye Yüzyılı' logosunu işlediler
Ağaç desenleriyle 'Türkiye Yüzyılı' logosunu işlediler Zonguldak’ta Milli Ağaçlandırma Günü’nde fidanlar toprakla buluşturuldu. 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü vesilesiyle düzenlenen etkinlikte, Türkiye Yüzyılı logosunun yer aldığı ağaç desenleri oluşturuldu.
11.11.2022 Gündem
Boğaz'da Ebru Yaşar fırtınası esti
Boğaz'da Ebru Yaşar fırtınası esti Türk müziğinin güçlü seslerinden Ebru Yaşar, Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğuyla İstanbul Boğazı’nın eşsiz ambiyansında unutulmaz bir konsere imza attı. Sanatçı, tüm geliriyle farkındalık projesi kapsamında hatıra ormanı yaptıracağı altı açık hava konser serisinin birincisini dün akşam Paraf Kuruçeşme Açıkhava’da gerçekleştirdi. Sevenlerinin hınca hınç doldurduğu ve büyük coşkunun yaşandığı gecede Yaşar, sahne performansı ve repertuvarıyla tam not aldı.
29.07.2022 Cadde
Dünya Bankası'ndan Emine Erdoğan'a 'İklim ve Kalkınma Liderlik Ödülü'
Dünya Bankası'ndan Emine Erdoğan'a 'İklim ve Kalkınma Liderlik Ödülü' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a, Sıfır Atık Projesi ile iklim konusunda gösterdiği öncülük nedeniyle Dünya Bankası’nca 'İklim ve Kalkınma Liderlik Ödülü' verildi.
21.07.2022 Haberler
Dünya Bankası'ndan Emine Erdoğan'a 'İklim ve Kalkınma Liderlik Ödülü'
Dünya Bankası'ndan Emine Erdoğan'a 'İklim ve Kalkınma Liderlik Ödülü' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a, Sıfır Atık Projesi ile iklim konusunda gösterdiği öncülük nedeniyle Dünya Bankası’nca 'İklim ve Kalkınma Liderlik Ödülü' verildi.
21.07.2022 Gündem
Bakan Kirişci: Yangınlara karşı hava ve kara gücümüzü daha da güçlendiriyoruz
Bakan Kirişci: Yangınlara karşı hava ve kara gücümüzü daha da güçlendiriyoruz Orman Yangını Hazırlıkları Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, "Bu yıl orman yangınlarıyla mücadelede özellikle teknoloji yoğunluklu bir strateji izleyeceğimizin altını çizmek istiyorum. Yangınlara karşı hava ve kara gücümüzü daha da güçlendiriyoruz. 39 olan helikopter sayımızı 55'e, uçak sayımızı 3'ten 20'ye, İHA sayımızı 4'ten 8'e yükselttik" dedi.
16.05.2022 Ekonomi
İzmir Valisi Köşger, giriş yasağı getirilen ormanları açıkladı
İzmir Valisi Köşger, giriş yasağı getirilen ormanları açıkladı İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, orman yangınlarının önüne geçilmesi amacıyla 1 Haziran tarihinden itibaren giriş yasağı getirilen ormanları açıkladı.
7.05.2022 Gündem
Bakan Kirişci'den 'Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası' mesajı
Bakan Kirişci'den 'Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası' mesajı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 'Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası' mesajında, "Ne mutlu bizlere, fidan dikenlere, koruyanlara, geleceğe nefes olanlara" dedi.
21.03.2022 Haberler
Bakan Kirişci'den 'Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası' mesajı
Bakan Kirişci'den 'Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası' mesajı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 'Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası' mesajında, "Ne mutlu bizlere, fidan dikenlere, koruyanlara, geleceğe nefes olanlara" dedi.
21.03.2022 Ekonomi
Pakdemirli: Tarım, orman ve su tarihte hiç olmadığı kadar önemli hale geldi
Pakdemirli: Tarım, orman ve su tarihte hiç olmadığı kadar önemli hale geldi Capital, Ekonomist ve StartUp dergileri tarafından düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde ikinci gününün açılış konuşmasını yapan Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, yeşil ekonomi temelinde sürdürülebilir bir ekonominin oluşturulmasının kaçınılmaz olduğunu vurguladı. Pakdemirli, tarım, orman ve sudan oluşan üç stratejik alanın, tarihte hiç olmadığı kadar önemli hale geldiğini belirtti.
25.11.2021 Ekonomi
Tarım ve Orman ile Adalet bakanlıkları, hükümlülerin rehabilitasyonu için iş birliği yaptı
Tarım ve Orman ile Adalet bakanlıkları, hükümlülerin rehabilitasyonu için iş birliği yaptı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, hükümlülerin rehabilitasyonu amacıyla orman faaliyetlerinde çalıştırılmalarına ilişkin, "Böylece hem ormanları koruma noktasında insan gücümüz artacak hem de yeşilin iyileştirici gücü ile hükümlülerimizin sosyalleşmeleri, meslek sahibi olmaları, topluma yeniden kazandırılmaları konusunda katkı sağlamış olacağız." dedi.
22.11.2021 Ekonomi
Gelenek devam ediyor
Gelenek devam ediyor Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başlattığı ‘Geleceğe Nefes’ kampanyası çerçevesinde kutlanan 11 Kasım ‘Milli Ağaçlandırma Günü’, dış temsilciliklerde de ayrı bir heyecan kaynağı oldu.
18.11.2021 Cadde
Her DEÜ mensubuna bir ağaç
Her DEÜ mensubuna bir ağaç Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü’nün koordinasyonunda düzenlenen Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) tarafından Tınaztepe Yerleşkesi’nde 40. Yıl Hatıra Ormanı oluşturuldu.
15.11.2021 Ege
Bergama’da 6 bin fidan toprakla buluştu
Bergama’da 6 bin fidan toprakla buluştu Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ‘Geleceğe Nefes Ol’ sloganıyla başlatılan fidan dikim seferberliğine Bergama, Kınık ve Dikili’de katıldı. Bergama Orman İşletme Müdürlüğü önderliğinde Bergama’da 6 bin fidan toprakla buluştu
15.11.2021 Ege
‘Tatilde de tedbiri elden bırakmayın’
‘Tatilde de tedbiri elden bırakmayın’ Okulların ara tatile girmesi nedeniyle bir mesaj yayımlayan Milli Eğitim Bakanı Özer öğrencilere, ‘Maske, mesafe ve temizlik kurallarına hassasiyet gösterin’ dedi
13.11.2021 Gündem
Bakan Özer'den 'ara tatil' mesajı
Bakan Özer'den 'ara tatil' mesajı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Ara tatilin sonunda, yeni bilgiler ve tecrübeler edinmiş olarak sizlerle okullarımızda buluşacak ve yarınlarımız için çok büyük önem arz eden yüz yüze eğitime yine ortak çabalarımızla devam edeceğiz" dedi.
12.11.2021 Siyaset
Erdoğan, Milli Ağaçlandırma Günü’nde konuştu: 2023 sonu hedefi yedi milyar fidan
Erdoğan, Milli Ağaçlandırma Günü’nde konuştu: 2023 sonu hedefi yedi milyar fidan Cumhuriyet tarihinin en büyük ağaçlandırma seferberliğinin devam ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 81 ilde 81 millet ormanı kurulacağını söyledi. Erdoğan, “Hedefimiz 2023 yılı sonuna kadar dikilen fidan sayısını 7 milyara ulaştırmaktır” dedi
12.11.2021 Siyaset
Son dakika! Erdoğan: Türkiye, ağaçlandırma çalışmalarında Avrupa'da birinci sırada
Son dakika! Erdoğan: Türkiye, ağaçlandırma çalışmalarında Avrupa'da birinci sırada Milli Ağaçlandırma Günü Fidan Dikim Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "BM küresel orman kaynakları raporuna göre Türkiye, ağaçlandırma çalışmalarında Avrupa'da birinci, dünyada 4. sırada yer alıyor. Hedefimiz 2022 yılı sonuna kadar dikilen fidan sayısını 7 milyara ulaştırmaktır." dedi. Erdoğan, "81 ilimize 81 Millet Ormanı kurarak vatandaşlarımızın bu hizmetten faydalanmasını sağlayacağız." ifadelerini de kullandı.
11.11.2021 Siyaset
'Geleceğe Nefes' kampanyası sertifikasına e-devlet üzerinden ulaşılabiliyor
'Geleceğe Nefes' kampanyası sertifikasına e-devlet üzerinden ulaşılabiliyor Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen "Geleceğe Nefes" kampanyası kapsamında her vatandaş, dikilen fidanlara karşılık kendi adlarına düzenlenen sertifikalarını, e-devlet üzerinden görüntüleyebiliyor.
14.02.2022 Teknoloji
'Geleceğe Nefes' projesinde Eskişehir'de fidanlar toprakla buluşturuldu
'Geleceğe Nefes' projesinde Eskişehir'de fidanlar toprakla buluşturuldu Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda "Milli Ağaçlandırma Seferberliği" kapsamında Eskişehir kent merkezi ve ilçelerde düzenlenen etkinlikte 117 bin fidan dikildi.
11.11.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Geleceğe Nefes ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.