Gelecek Partisi

Gelecek Partisi

Son dakika gelecek partisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gelecek partisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gelecek partisi haber sayfamızda...

Gelecek Partisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.733 gelecek partisi haberi bulunmuştur.
Siyasi polemiğe bayram molası!
Siyasi polemiğe bayram molası! Bayramın ikinci gününde siyasi partiler bayramlaştı. Parti heyetlerinin karşılıklı ziyaretinde ayrışma ve rekabet yerine, birlik, beraberlik, hoşgörü ve nezaket hakimdi...
12.04.2024 Gündem
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleşti.
11.04.2024 Gündem
CHP Lideri Özgür Özel'den 16 siyasi parti liderine bayram telefonu
CHP Lideri Özgür Özel'den 16 siyasi parti liderine bayram telefonu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve siyasi partilerin liderleriyle telefonda görüştü.
10.04.2024 Gündem
Seçim sonrası ilk buluşma
Seçim sonrası ilk buluşma Yerel seçimde kıyasıya yarışan siyasi partiler arasında bayramlaşmalar, bayramın ikinci gününde yapılacak.
10.04.2024 Gündem
Meclis aritmetiği değişti! Dört vekil başkan oldu
Meclis aritmetiği değişti! Dört vekil başkan oldu Seçimde 26 milletvekili, partileri tarafından belediye başkan adayı gösterildi. AK Parti, İstanbul’da Murat Kurum, Eskişehir’de Nebi Hatipoğlu, Aydın’da Mustafa Savaş, İzmir Konak’ta Ceyda Bölünmez Çankırı ile yarışa girdi ancak dört isim de seçilemedi.
1.04.2024 Gündem
26 milletvekili belediye başkan adayı olmuştu... Sandıktan ne çıktı?
26 milletvekili belediye başkan adayı olmuştu... Sandıktan ne çıktı? 31 Mart seçimlerinde 26 milletvekili birçok il ve beldeden belediye başkan adayı olmuştu. Sandıklardan gelen veriler doğrultusunda sonuçlar belli oldu.
31.03.2024 Gündem
Özgür Özel'in sandığından CHP adayı çıktı
Özgür Özel'in sandığından CHP adayı çıktı CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Zeyrek 197 oy alırken, MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Cengiz Ergün 42 oy aldı.
31.03.2024 Gündem
1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek
1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek 18 yaşını dolduran 1 milyon 32 bin 610 gencin ilk kez oy kullanma hakkı elde ettiği seçimde, 30’ü büyükşehir olmak üzere 81 il, 973 ilçe, 390 beldenin yeni belediye başkanı belirlenecek.
31.03.2024 Gündem
Türkiye sandığa gidiyor! Liderler nerede oy kullanacak?
Türkiye sandığa gidiyor! Liderler nerede oy kullanacak? 31 Mart seçimleri için Türkiye sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
30.03.2024 Gündem
Türkiye seçimleri Milliyet.com.tr'den takip edecek! Anlık sonuçlar özel seçim sayfasında...
Türkiye seçimleri Milliyet.com.tr'den takip edecek! Anlık sonuçlar özel seçim sayfasında... Türkiye bugün yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları Milliyet.com.tr 'de olacak...
31.03.2024 Gündem
‘Dünyada enflasyon falan yok’
‘Dünyada enflasyon falan yok’ Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu Ordu’da konuştu.
28.03.2024 Gündem
AK Parti’yi destekledi, disiplin kuruluna gönderildi! 'İstanbul adayını geri çeksinler'
AK Parti’yi destekledi, disiplin kuruluna gönderildi! 'İstanbul adayını geri çeksinler' AK Parti’yi ve partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’u destekleyici ifadeleri sonrasında disiplin kuruluna gönderilen Yeniden Refah Partisi Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Abdurrahman Akyüz, partisinin AK Parti ile tekrardan ittifak kurması gerektiğini söyledi.
26.03.2024 Gündem
İşte 31 Mart seçimleri oy pusulası! 4 renk var... İstanbul detayı
İşte 31 Mart seçimleri oy pusulası! 4 renk var... İstanbul detayı Türkiye 5 yıl boyunca görev yapacak belediye başkanları ve muhtarları seçmek için 31 Mart günü sandık başına gidecek.
21.03.2024 Haberler
İşte 31 Mart seçimleri oy pusulası! 4 renk var... İstanbul detayı
İşte 31 Mart seçimleri oy pusulası! 4 renk var... İstanbul detayı Türkiye 5 yıl boyunca görev yapacak belediye başkanları ve muhtarları seçmek için 31 Mart günü sandık başına gidecek.
21.03.2024 Gündem
İşte 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylar! 30'u büyükşehir 81 il, 973 ilçe...
İşte 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylar! 30'u büyükşehir 81 il, 973 ilçe... Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü 5 yıl boyunca yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Peki oy kullanacağımız bölgede adaylarımızı tanıyor muyuz? 81 il 973 ilçe ve 390 beldede tüm adayları seçim sonuçları ekranımızda topladık. İşte isim isim bölge bölge tüm belediye başkan adayları... Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları Milliyet.com.tr 'de olacak...
21.03.2024 Gündem
Devrilen TIR aileyi yok etti! Baba ve kızından geriye fotoğrafları kaldı
Devrilen TIR aileyi yok etti! Baba ve kızından geriye fotoğrafları kaldı Bakırköy'de otomobilin üzerine TIR'ın devrilmesi sonucu hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişi, Eyüpsultan Camii'nde düzenlenen cenaze törenin ardından son yolcuklarını uğurlandı. Cenaze töreninde ailenin yakınları gözyaşlarını tutamazken, baba ve kızdan geriye fotoğrafları kaldı.
13.03.2024 Gündem
Davutoğlu'ndan Muhittin Böcek'e ziyaret
Davutoğlu'ndan Muhittin Böcek'e ziyaret Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek'i belediye binasında ziyaret etti.
5.03.2024 Gündem
‘Şehirleri emanet olarak görüyoruz’
‘Şehirleri emanet olarak görüyoruz’ Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde partisinin seçim ofisinin açılışında konuştu.
29.02.2024 Gündem
CHP'ye Saruhanlı'da şok! Saadet Partisi'nden de seçime giremeyecek
CHP'ye Saruhanlı'da şok! Saadet Partisi'nden de seçime giremeyecek Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, İlçe Seçim Kurulu Zeki Bilgin'in, Saadet Partisi'nden belediye başkan adayı olamayacağına karar verdi.
24.02.2024 Gündem
Gelecek Partisi'nden istifa eden 50 kişi AK Parti'ye katıldı
Gelecek Partisi'nden istifa eden 50 kişi AK Parti'ye katıldı Gelecek Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Mertcan Kaplan ve 49 kişilik yönetimin tamamı, partisinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı.
24.02.2024 Gündem
Esenyurt CHP-DEM iş birliği: Kendi adaylarını çekecekler mi?
Esenyurt CHP-DEM iş birliği: Kendi adaylarını çekecekler mi? DEM Parti, yerel seçimde İstanbul’da kendi adayını çıkardı. Ancak Türkiye’nin en kalabalık ilçesi Esenyurt’ta CHP ile kent uzlaşısı yaptı. CHP-DEM Parti anlaşması bununla sınırlı kalmadı. İddiaya göre, DEM Parti’ye İBB’de grup kuracak kadar meclis üyeliği verilecek. CHP o iddialara ne yanıt veriyor? Detayları CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür aktardı.
24.02.2024 Gündem
İstifa rüzgârı kasırgaya dönüştü
İstifa rüzgârı kasırgaya dönüştü İYİ parti kan kaybetmeye devam ediyor. Aday listelerinin şekillenmesiyle birlikte tepkiler “toplu istifa” boyutuna ulaştı.
24.02.2024 Gündem
‘Gelecek’ il teşkilatı MHP’ye geçti
‘Gelecek’ il teşkilatı MHP’ye geçti Gelecek Partisi Bolu İl Yönetimi, merkez ve tüm ilçe ile kadın kolları ve gençlik kolları yönetimi istifa etti.
21.02.2024 Gündem
Gelecek Partisi'nde toplu istifa! MHP'ye geçtiler
Gelecek Partisi'nde toplu istifa! MHP'ye geçtiler Gelecek Partisi'nden istifa ettiğini duyuran Gelecek Partisi'nin kurucu il başkanı Özkan Güneç, "Liderimiz Devlet Bahçeli'nin ve partimizin her daim yanında olacağız" dedi.
20.02.2024 Gündem
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş öğrencilerle bir araya geldi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş öğrencilerle bir araya geldi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Atılım Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Yavaş "Yerel yönetimler göründüğü kadar güçlü değil" dedi.
19.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gelecek Partisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.