Gelin Saçı

Gelin Saçı

Son dakika gelin saçı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gelin saçı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gelin saçı haber sayfamızda...

Gelin Saçı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 101 gelin saçı haberi bulunmuştur.
Antalya'da 'gelin saçı', 'damat tıraşı' pazar günleri izinle yapılacak
Antalya'da 'gelin saçı', 'damat tıraşı' pazar günleri izinle yapılacak Ticaret Bakanlığı'nın kararıyla, 1 Ekim itibarıyla Antalya'da berber, kuaför ve güzellik salonları pazar günü kapalı olacak. Düğün sahibi ya da esnaf, valiliğin yetki verdiği Antalya Berberler Odası'na hizmet alacakları iş yeri ve saatini belirterek davetiyeyi mühürlettikten sonra pazar günü gelin saçı yaptırıp, damat tıraşı olabilecek.
14.09.2022 Gündem
Gökçe Bahadır: Gelinliğimi sonunda buldum
Gökçe Bahadır: Gelinliğimi sonunda buldum İzmir Alaçatı'da 25 Şubat Cuma günü müzisyen Emir Ersoy ile nikah masasına oturacak olan oyuncu Gökçe Bahadır, geçtiğimiz akşam Etiler’de kuaförden çıkarken görüntülendi.
24.02.2022 Cadde
Engelli genç kızların gelinlik hayali gerçek oldu
Engelli genç kızların gelinlik hayali gerçek oldu Bursa'nın ilçesinde İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği (İZED) tarafından İnegöl Belediyesinin desteğiyle düzenlenen programda 6 özel genç kızın gelinlik hayali gerçek oldu.
30.11.2021 Haberler
Bursa İl Sağlık Müdürü Kaşıkçı: Bir pozitif hastayı kuaförde gelin başı yaptırırken bulduk
Bursa İl Sağlık Müdürü Kaşıkçı: Bir pozitif hastayı kuaförde gelin başı yaptırırken bulduk Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Halim Ömer Kaşıkçı, pandemi sürecinde filyasyon çalışmalarında çarpıcı örneklerle karşılaştıklarını belirterek, "Koronavirüs testi pozitif çıkan bir vakayı telefonla aradığımızda kendisinin düğün hazırlıkları kapsamında, kuaförde saçlarını yaptırdığını öğrendik. Ekiplerimiz hemen kuaföre gitti ve hastayı izolasyona aldık" dedi.
9.10.2020 Gündem
Evliliğin maliyeti göz korkutuyor! Ortalama 80 bin lira...
Evliliğin maliyeti göz korkutuyor! Ortalama 80 bin lira... Yeni evlenecek çiftlerin düğün ve ev masrafları ortalama 80 bin liraya çıktı, evliliğin maliyeti arttı.
31.01.2020 Ekonomi
Şimdi moda güz düğünleri
Şimdi moda güz düğünleri Düğün mevsimi yaz dönemi olarak bilinse de sonbaharda da etkileyici düğünler yapmak mümkün! Tüm dünyada düğün modası yavaş yavaş yaz düğünlerinden, romantik sonbahar düğünlerine kaymaya başladı. Düğünün yapılacağı mevsim, mekandan gelinliğe, damatlığın kumaşından düğün temasına kadar her detayı etkiliyor. Düğün.com olarak mekan, organizasyon ve gelinlik firmalarımızla görüşüp derlediğimiz bilgilerle, işte sonbaharda evlenecek çiftlere hayat kurtaracak tüyolar!
1.10.2019 Evlilik
2018 İlkbahar-Yaz gelin saçı trendleri
2018 İlkbahar-Yaz gelin saçı trendleri 2018’de gelin saçları çiçek açıyor, doğal topuzlar, farklı örgü modelleri karşımıza çıkıyor. Gelin saçına henüz karar veremeyenler için tüyoları MOS Kuaförleri Saç Artistleri paylaşıyor.
17.04.2018 Saç Bakımı
2018 gelin saçı modelleri
2018 gelin saçı modelleri 2018'de evlenmeye hazırlananlar! Bu fotoğraflara bakmadan saç modeli seçmeyin. 2018'in en trend, en havalı, en güzel gelin saçı modelleri galerimizde...
2.03.2018 Saç Bakımı
Küçük yaşta evlilik büyük geliyor
Küçük yaşta evlilik büyük geliyor Ankara’da ‘Küçük Yaşta Evlilik Büyük Geliyor’ başlığıyla düzenlenen toplantıda kamudan, STK’lardan ve üniversitelerden alanında uzman 53 isim ‘erken yaşta ve zorla evliliklerle mücadele’yi masaya yatırdı... Toplantının sonuç bildirgesinde, çocuk evlilikleriyle mücadele eylem planının hazırlanması, terzilerin gelinlik dikmemesi, kuaförlerin saç, aşçıların yemek yapmaması gibi uygulamaların yaygınlaştırılması önerildi...
11.12.2017 Gündem
En pratik ve güzel gelin saçı modelleri
En pratik ve güzel gelin saçı modelleri En pratik ve güzel gelin saçı modelleri hangileri diyorsanız sizin için önerilerimiz var. İşte en güzel gelin saçı modelleri...
31.07.2017 Saç Bakımı
Gelin Damat Fashion Day 2017 başlıyor
Gelin Damat Fashion Day 2017 başlıyor Türkiye'nin en büyük gelinlik defilesi Gelin Damat Fashion Day 2017 evlenecek çiftlerin beğenisine sunulacak.
En güzel gelin tacı modelleri
En güzel gelin tacı modelleri Gelin tacı önemlidir. Saç rengine, uzunluğuna ve gelin saçı modeline göre gelin tacı seçmek daha da önemlidir. Gelin tacı seçerken bu gelin tacı modelleri aklınızda bulunsun
3.02.2017 Aksesuar
Kısa saçlılar için gelin saçı modelleri
Kısa saçlılar için gelin saçı modelleri Bütün gelinler düğünden bir süre önce saçlarını uzatmaya başlar. Ancak kısa saçlılar için de oldukça şık gelin saçı modelleri var. İşte onlardan bazıları...
15.07.2016 Saç Bakımı
Van'da kuaförler 18 yaş altı gelin saçı yapmayacak
Van'da kuaförler 18 yaş altı gelin saçı yapmayacak Van Yaşam Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifince (Yaka-Koop) erken yaşta evliliklerin önüne geçmek için 'Bu iş yerinde 18 yaş altı gelin saçı yapılmamamktadır' yazılı afişler hazırladı.
25.05.2016 Gündem
2016 düğün trendleri
2016 düğün trendleri Yaklaşan İlkbahar-Yaz dönemi muhteşem düğün organizasyonlarının müjdeleyicisi. Heyecanla beklediğiniz en özel gününüzde kendinizi ifade etmenin yollarını ararken ve düğün gününüze hazırlanırken takım arkadaşlarınıza güveniyor musunuz?
11.03.2016 Evlilik
Kuaförler sinek avlıyor!
Kuaförler sinek avlıyor! Ramazan Bayramı’nın ardından düğünler sezonu açıldı ama işlerin açılacağını umut eden bayan kuaförleri bayram sonrası da umduğunu bulamadı.
8.08.2015 Ekonomi
Gelin saçı aksesuarı yapımı
Gelin saçı aksesuarı yapımı Kendi gelin saçı aksesuarınınızı evde kolaylıkla yapabilirsiniz. İşte evde yap gelin aksesuarı...
7.05.2015 Kendin Yap
Gelin taçları 2015 modası
Gelin taçları 2015 modası Gelin saçı, gelin duvakları ve gelin taçları oldukça gözde
22.04.2015 Aksesuar
2015 Gelin saçları
2015 Gelin saçları En güzel gelin saç modelleri ve gelin topuzları
13.04.2015 Saç Bakımı
En güzel gelin saçı modelleri
En güzel gelin saçı modelleri Düğününde herkesin en güzel gelin olmak ister. İşte gelinliğinizin modeline göre seçebileceğiniz gelin saçı modelleri...
14.08.2015 Evlilik
EROL EVGiN’iN  ŞARKISIYLA ‘EVET’ DEDiLER
EROL EVGiN’iN ŞARKISIYLA ‘EVET’ DEDiLER 28 Eylül’de Şirince’de evlenen Gülben Ergen ve Erhan Çelik’in nikah törenindeki bazı detaylar ‘Hafta Sonu’ dergisinin yeni sayısında yer aldı...
2.10.2014 Cadde
Gelin makyajında trend canlı renkler
Gelin makyajında trend canlı renkler Saç, makyaj ve kişisel bakım alanının marka ismi Trio Kuaför, bahar gelinlerine makyajda canlı renkleri, saçta ise uçuşan romantik ve natürel uygulamaları öneriyor…
7.05.2012 Güzellik
Gelinler için bakım takvimi
Gelinler için bakım takvimi Düğününüzde her zamankinden güzel görünmek istiyorsanız, yeterince zamanınız varken bunun için çaba harcamaya başlasanız iyi olur.
1.03.2013 Güzellik
İçinize sinecek bir gelin saçı için yapmanız gerekenler
İçinize sinecek bir gelin saçı için yapmanız gerekenler Kuaföre gitmemizin bir nedeni de son dedikodulardan haberdar olmaktır elbette. Ama kuaförünüzün düğün günü önerisine paha biçilmez.
12.04.2013 Güzellik
Kasabanın kuaförü sahnede açılıyor
Kasabanın kuaförü sahnede açılıyor 1989 yapımı “Çelik Manolyalar” o kadar popüler olmuştu ki zorluklara boyun eğmeyen kadın tipi bu şekilde anılmaya başlandı. Şimdi bu filmin tiyatro versiyonu İstanbul’da sahneleniyor. Altı kadının dertleştiği kuaför salonu 4 Mart’ta Hadi Çaman Tiyatrosu’nda.
27.02.2010 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Gelin Saçı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.