Gelinim Mutfakta Haftanın Birincisi

Gelinim Mutfakta Haftanın Birincisi

Son dakika gelinim mutfakta haftanın birincisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gelinim mutfakta haftanın birincisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gelinim mutfakta haftanın birincisi haber sayfamızda...

Gelinim Mutfakta Haftanın Birincisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 49 gelinim mutfakta haftanın birincisi haberi bulunmuştur.
Gelinim Mutfakta kim elendi? 16 Ekim Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?
Gelinim Mutfakta kim elendi? 16 Ekim Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta programında bugün haftanın finali izleyicilerle buluştu. Haftanın en yüksek puanını alan isim 5 bileziğin sahibi olurken en düşük puanını alan isim ise yarışmaya veda ediyor. Peki 16 Ekim Gelinim Mutfakta programında kim elendi?
16.10.2020 Cadde
Gelinim Mutfakta kim elendi? 9 Ekim Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu, 5 bileziği kim aldı?
Gelinim Mutfakta kim elendi? 9 Ekim Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu, 5 bileziği kim aldı? Gelinim Mutfakta hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Gelinim Mutfakta programında haftanın finaline gelindi. Haftanın en yüksek puanını alan isim 5 bileziğin sahibi olurken en düşük puanını alan isim ise yarışmaya veda ediyor. Peki 9 Ekim Gelinim Mutfakta kim elendi, haftanın birincisi kim oldu?
9.10.2020 Cadde
Gelinim Mutfakta kim elendi? 2 Ekim Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?
Gelinim Mutfakta kim elendi? 2 Ekim Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta programında bugün haftanın finali izleyicilerle buluşuyor. Gelinlerin yemek yaptığı programda haftanın birincisi 5 bileziğin sahibi olurken en düşük puanı ise yarışmaya veda ediyor. Peki 2 Ekim Gelinim Mutfakta kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu?
2.10.2020 Cadde
Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta kim elendi?
Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta kim elendi? Haftanın beş günü boyunca yaptıkları yemekleri kayınvalidelerin oylarına sunan yemekler haftanın finalinde birleşiyor. Gün sonunda en güzel yemeği veya tatlıyı yapan gelin Çeyrek altının sahibi olurken haftanın finalinde birinci olan gelin beş altın bileziğin sahibi oluyor. Haftanın finalinde en düşük puanda kalan gelin ve kayınvalide ise yarışmaya veda ediyor. Peki Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta kim kazandı? Hangi gelin yarışmaya veda etti?
25.09.2020 Cadde
Gelinim Mutfakta kim elendi, birinci kim oldu? İşte 15 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu...
Gelinim Mutfakta kim elendi, birinci kim oldu? İşte 15 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu... Gelinim Mutfakta programı tüm hızıyla devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programında bugün haftanın finali izleyicilerle buluşuyor. Haftanın en yüksek puanını alan isim haftanın birincisi olup 5 altın bileziğin sahibi olurken en düşük puanı alan isim ise yarışmaya veda edecek. Peki Gelinim Mutfakta kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu?
15.05.2020 Gündem
Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta beş altın bileziğin sahibi kim oldu?
Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta beş altın bileziğin sahibi kim oldu? Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın beş günü boyunca mutfaktaki hünerlerini sergileyen gelinler haftanın finalinde kayınvalideler tarafından aldıkları puanların toplanması ile sıralama belli oluyor. Beş gün boyunca alınan puanların toplanmasının ardından en düşük puanı alan gelin ve kayınvalide yarışmaya veda ederken en yüksek puanın sahibi olan gelin beş altın bileziğin sahibi oluyor. Peki Gelinim Mutfakta kim elendi? Beş altın bileziğin sahibi kim oldu?
3.04.2020 Gündem
Gelinim Mutfakta kim elendi? 27 Mart Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?
Gelinim Mutfakta kim elendi? 27 Mart Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta programında bugün haftanın finali izleyicilerle buluştu. Hafta boyunca gelinler birbirleriyle kıyasıya rekabet ettiler. Bugün haftanın finalinde en yüksek puanını toplayan gelini haftanın birincisi olup bileziklerin sahibi olurken en düşük puanı alan isim ise Gelinim Mutfakta programından elenecek. Peki bu hafta Gelinim Mutfakta yarışmasında kim elendi, haftanın birincisi kim oldu?
27.03.2020 Gündem
Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta yarışmasında 5 altın bileziğin sahibi kim oldu?
Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta yarışmasında 5 altın bileziğin sahibi kim oldu? Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler bugün Sütlü Sarma Kadayıf yaptı. Hafta içi her gün ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler mutfaktaki hünerlerini sergilerken kayınvalideler ise kendi gelinlerinin yaptığı yemekleri tahmin etmeye çalışıp en yüksek puanı kendi gelinlerine vermeye çalışıyor. Gün sonunda birinci olan gelin Çeyrek altının sahibi oluyor. Haftanın finalinde en yüksek puan alan gelin 5 altın bileziğin sahibi olurken en düşük puan alan gelin ve kayınvalide yarışmaya veda ediyor. Peki Gelinim Mutfakta yarışmasında kim elendi. 5 altın bileziğin sahibi hangi gelin oldu?
31.01.2020 Gündem
Gelinim Mutfakta 3 Ocak'ta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta yarışmasında kim elendi?
Gelinim Mutfakta 3 Ocak'ta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta yarışmasında kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın finali bugün gerçekleştirildi. Kanal D ekranında Fatih Ürek'in sunumu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın beş günü boyunca mutfaktaki hünerlerini sergileyen gelinler kayınvalidelerin yaptıkları tadımlar ve ardından verilen puanlar ile günün birincisi belirleniyor. Haftanın finalinde ise birinci olan isim beş altın bileziğin sahibi oluyor. Peki Gelinim Mutfakta yarışmasında kim birinci oldu? Yarışmaya kim veda etti? İşte o sorunun yanıtı...
3.01.2020 Gündem
Gelinim Mutfakta kim elendi? 27 Aralık Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?
Gelinim Mutfakta kim elendi? 27 Aralık Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın birincisi ve 5 bileziğin sahibi olan isim belli olacak. Hafta içi her gün izleyici ile buluşan Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinlerin yaptıkları yemekleri kayınvalideler puan veriyor. Gün sonunda birinci olan isim çeyrek haftanın finalinde birinci olan ise beş altın bileziğin sahibi oluyor. Peki Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?
27.12.2019 Gündem
20 Aralık Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte Gelinim Mutfakta haftanın birincisi...
20 Aralık Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte Gelinim Mutfakta haftanın birincisi... Gelinim Mutfakta haftanın finali ile ekrana geldi. Hafta içi her gün yayınlanan programda gelinler bugün tatlı tarifi ile yarıştılar. Gün sonunda bir kişi yarışmaya veda ederken bir kişi de haftanın birincisi olup 5 altın bileziğin sahibi oldu. 20 Aralık Gelinim Mutfakta kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu?
20.12.2019 Gündem
Gelinim Mutfakta kim elendi 6 Aralık 2019? 82. hafta Gelinim Mutfakta birincisi...
Gelinim Mutfakta kim elendi 6 Aralık 2019? 82. hafta Gelinim Mutfakta birincisi... Gelinim Mutfakta'da bir haftanın daha sonuna gelindi. 82. hafta finali ile izleyici karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da günün birincisi, haftanın birincisi ve elenen isim belli oldu. 6 Aralık Gelinim Mutfakta'da kim elendi?
6.12.2019 Gündem
Gelinim Mutfakta 81. hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta 29 Kasım'da şok eden gelişme
Gelinim Mutfakta 81. hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta 29 Kasım'da şok eden gelişme Gelinim Mutfakta haftanın finali ile ekrana geldi. 405. bölümü ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi kim oldu? En düşük puanı alarak elenen yarışmacı belli olurken sürpriz bir gelişme daha yaşandı.
29.11.2019 Gündem
GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? Bu hafta eleme oldu mu? 19 Nisan Gelinim Mutfakta günün ve haftanın birincisi hangi gelin seçildi?
GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? Bu hafta eleme oldu mu? 19 Nisan Gelinim Mutfakta günün ve haftanın birincisi hangi gelin seçildi? Gelinim Mutfakta yarışması heyecan dolu bölümleriyle haftanın final gününde devam ediyor. 4 Gelinin birbiriyle olan mücadelesi izleyenleri ekrana kilitliyor. Her gün oynanan yemek yarışında en güzel yemeği yapan kişi birinci oluyor ve çeyrek altın kazanıyor. Haftanın birincisi ise 10 bileziğin sahibi oluyor. Peki Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını ve 10 bileziği kim kazandı? Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte 19 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu
19.04.2024 Bilgi Rehberi
HAFTALIK ÖZET 👰🏻 GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? 16 Şubat 2024 Gelinim Mutfakta kim 1. oldu ve çeyrek altını, 10 bileziği kazandı?
HAFTALIK ÖZET 👰🏻 GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? 16 Şubat 2024 Gelinim Mutfakta kim 1. oldu ve çeyrek altını, 10 bileziği kazandı? Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün haftanın finali yaşandı. 4 gelin, 4 kayınvalidenin mücadelesi büyük ilgi gördü. Kayınvalideler ve sunucu Nursel Ergin gelinlerin tabaklarını puanladı, günün ve haftanın birincisi seçildi. Aynı zamanda bugün bir kişi yarışmaya veda edecekti. Peki Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta bugün 1. kim oldu, çeyrek altını ve 10 bileziği hangi gelin kazandı?
16.02.2024 Bilgi Rehberi
GÜNLÜK VE HAFTALIK SONUÇ 📌 Gelinim Mutfakta kimler elendi? 9 Şubat 2024 Cuma Gelinim Mutfakta kim çeyrek altını kazandı, 10 bileziği kim aldı?
GÜNLÜK VE HAFTALIK SONUÇ 📌 Gelinim Mutfakta kimler elendi? 9 Şubat 2024 Cuma Gelinim Mutfakta kim çeyrek altını kazandı, 10 bileziği kim aldı? Kanal D'nin büyük beğeni toplayan yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün final günü yaşandı. Hafta boyu toplanan puanlar sonucunda haftanın birincisi belli olurken, bugün toplanan puanlar sonucunda ise günün birincisi belli oldu. Aynı zamanda hafta boyu en başarısız olan iki gelin yarışmadan elendi. İzleyiciler ise Gelinim Mutfakta kimle elendi? 9 Şubat 2024 Cuma Gelinim Mutfakta kim çeyrek altını kazandı, 10 bileziği kim aldı? sorularına cevap arıyor.
9.02.2024 Bilgi Rehberi
HAFTALIK & GÜNLÜK FİNAL SONUÇ 📺👰🏻 Gelinim Mutfakta bugün kim elendi? 2 Şubat 2024 Cuma Gelinim Mutfakta puan durumu sonrasında çeyrek altını ve 10 bileziği hangi gelin kazandı?
HAFTALIK & GÜNLÜK FİNAL SONUÇ 📺👰🏻 Gelinim Mutfakta bugün kim elendi? 2 Şubat 2024 Cuma Gelinim Mutfakta puan durumu sonrasında çeyrek altını ve 10 bileziği hangi gelin kazandı? Gelinim Mutfakta ile ilgili araştırmalar başladı. Haftanın son gününde final heyecanı ekrana geldi. 4 gelin arasında geçen mücadele sonrasında puan durumu merakla bekleniyordu. Gelinim Mutfakta yarışmasından bugün bir gelin elendi. Aynı zamanda günün birincisi çeyrek altın, haftanın birincisi ise 14 bilezik kazandı. Peki Gelinim Mutfakta bugün kim elendi? 2 Şubat 2024 Cuma Gelinim Mutfakta puan durumu sonrasında çeyrek altını ve 14 bileziği hangi gelin kazandı?
2.02.2024 Bilgi Rehberi
HAFTANIN ÖZETİ📺 GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? BUGÜNKÜ PUAN DURUMU 24 KASIM 2023 👰🏻 Gelinim Mutfakta'da günün ve haftanın birincisi kim oldu, çeyrek altın ve bilezikleri hangi gelin kazandı?
HAFTANIN ÖZETİ📺 GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? BUGÜNKÜ PUAN DURUMU 24 KASIM 2023 👰🏻 Gelinim Mutfakta'da günün ve haftanın birincisi kim oldu, çeyrek altın ve bilezikleri hangi gelin kazandı? Gelinim Mutfakta yarışması haftanın final günü bugün yaşanacak. Hafta içi her gün izleyicisini ekrana kilitleyen Gelinim Mutfakta puan durumu merakla araştırılıyor. Peki 24 Kasım 2023 Bugün Gelinim Mutfakta'da çeyrek altını kim, hangi gelin kazandı? Hafta boyu en yüksek puanı toplayarak 10 altın bileziği hangi gelin hak etti?
25.11.2023 Bilgi Rehberi
BİLEZİKLER 5-5 BÖLÜŞÜLDÜ! Gelinim Mutfakta'da haftanın ilk üç günlük birincisi ve son iki günün birincisi seçildi! İşte çeyrek altını, bilezikleri kazanan gelinler ve puan durumu 17 Kasım 2023
BİLEZİKLER 5-5 BÖLÜŞÜLDÜ! Gelinim Mutfakta'da haftanın ilk üç günlük birincisi ve son iki günün birincisi seçildi! İşte çeyrek altını, bilezikleri kazanan gelinler ve puan durumu 17 Kasım 2023 Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finali bugün yaşandı. Günlük olarak çeyrek altın kazandıran Gelinim Mutfakta, haftalık olarak 10 altın bilezik kazandırıyor. 4 Gelinin birbiriyle yarıştığı Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün farklı lezzet yarışları sürüyor. Peki bugün en yüksek puanı hangi gelin topladı, hafta boyu en yüksek puana kim erişti? Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte Gelinim Mutfakta 17 Kasım günlük ve haftalık puan durumu tablosu
18.11.2023 Bilgi Rehberi
Gelinim Mutfakta yarışmasında en son kim elendi, kim kazandı? 6 Ekim 2023 Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, 10 bileziği hangi gelin kazandı? İşte günün ve haftanın puan durumu
Gelinim Mutfakta yarışmasında en son kim elendi, kim kazandı? 6 Ekim 2023 Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, 10 bileziği hangi gelin kazandı? İşte günün ve haftanın puan durumu Kanal D'nin büyük ilgiyle takip edilen yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün haftanın finali yaşandı. 4 Gelin arasından haftanın ve günün birincisi belli olurken, hafta boyu en düşük puan toplayan gelin yarışmaya veda etti. İzleyiciler ise yarışma sonucunda Gelinim Mutfakta kim elendi, kim kazandı? 6 Ekim 2023 Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını kim aldı, 10 bileziği hangi gelin kazandı? sorularını araştırmaya başladı. İşte sonuç...
7.10.2023 Cadde
Gelinim Mutfakta kim elendi? 29 Eylül 2023 Bugün Gelinim Mutfakta çeyrek altını ve 10 bileziği hangi gelin kazandı? İşte günlük ve haftalık puan durumu tablosu
Gelinim Mutfakta kim elendi? 29 Eylül 2023 Bugün Gelinim Mutfakta çeyrek altını ve 10 bileziği hangi gelin kazandı? İşte günlük ve haftalık puan durumu tablosu Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün haftanın finali ekrana geliyor. İzleyiciler günün birincisi ve haftanın birincisi kim olacak merak ederken, bu hafta kim elenecek öğrenmek istiyor. Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenleri ekrana kilitleyen 4 gelin 4 kaynana arasından bugün kim elendi, çeyrek altını ve bilezikleri kim kazandı?
30.09.2023 Cadde
AÇIKLANDI! Gelinim Mutfakta kim elendi? 8 Eylül 2023 Gelinim Mutfakta puan durumu: Bugün Çeyrek altını ve bilezikleri kim aldı?
AÇIKLANDI! Gelinim Mutfakta kim elendi? 8 Eylül 2023 Gelinim Mutfakta puan durumu: Bugün Çeyrek altını ve bilezikleri kim aldı? Kanal D'nin büyük beğeniyle izlenilen yarışması Gelinim Mutfakta'da haftanın finali yaşanıyor. 8 Eylül 2023 Gelinim Mutfakta günlük ve haftalık puan durumu ile günün ve haftanın birincisi açıklandı. Haftanın en düşük puan toplayan gelini ise yarışmaya veda ediyor. Peki Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını ve bilezikleri hangi gelin aldı? İşte günlük ve haftalık puan durumu tablosu...
8.09.2023 Cadde
Gelinim Mutfakta en son kim elendi? 1 Eylül 2023 Bugün Gelinim Mutfakta günün ve haftanın birincisi kim oldu, çeyrek altını ve bilezikleri hangi gelin kazandı?
Gelinim Mutfakta en son kim elendi? 1 Eylül 2023 Bugün Gelinim Mutfakta günün ve haftanın birincisi kim oldu, çeyrek altını ve bilezikleri hangi gelin kazandı? Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta için haftanın final günü yaşandı. Hafta boyu toplanan puanlar sonucunda haftanın birincisi 10 bilezik kazanırken, günün birincisi ise çeyrek altın kazandı. Aynı zamanda haftanın elemesinde şaşırtan bir olay yaşandı. 'Gelinim Mutfakta kim elendi' sorusunun cevabı haberimizde.
2.09.2023 Cadde
'Gelinim Mutfakta' yeni sezonda altınları katlıyor
'Gelinim Mutfakta' yeni sezonda altınları katlıyor Kanal D’nin; sunuculuğunu Nursel Ergin’in yaptığı, çok izlenen, fenomen yarışma programı 'Gelinim Mutfakta', 6’ncı sezonu ile 31 Temmuz Pazartesi günü ekrana geliyor. Kısacık bir aranın ardından yeniden izleyicisi ile buluşacak olan program yeni sezonda altınları katlıyor.
29.07.2023 Cadde
'Gelinim Mutfakta'da 'pes' dedirten anlar! 'Şaka mı bu?'
'Gelinim Mutfakta'da 'pes' dedirten anlar! 'Şaka mı bu?' Hafta içi her gün yeni bölümleri ile ekran gelen Kanal D'nin fenomen yarışma programı 'Gelinim Mutfakta'da şoke eden bir olay yaşandı. Haftanın finali bölümünde yarışmacılardan birinin tabağından çıkan yabancı cisim yarışmanın seyrini değiştirdi.
19.05.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Gelinim Mutfakta Haftanın Birincisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.