Kerry: Gelişmekte olan ülkelere yıllık 100 milyar dolar fon hedefine 2022'de ulaşabiliriz
Kerry: Gelişmekte olan ülkelere yıllık 100 milyar dolar fon hedefine 2022'de ulaşabiliriz Gelişmekte olan ülkelere iklim değişikliğinin yarattığı zorluklarla mücadele edebilmeleri için verilecek fonlarla ilgili, ABD'nin İklim Değişikliği Özel Temsilcisi John Kerry'den açıklama geldi. Kerry, gelişmekte olan ülkelere 2022 yılı içinde 100 milyar dolar fon sağlanması hedefinin gerçekleştirileceğini söyledi.
5.11.2021 Dünya
Dünya Bankası'ndan gelişmekte olan ülkelere covid-19 desteği
Dünya Bankası'ndan gelişmekte olan ülkelere covid-19 desteği Dünya Bankası yönetimi, yeni tip corona virüs (covid-19) salgınıyla mücadelede gelişmekte olan ülkeleri güçlendirmek amacıyla, gelecek 15 ay içinde 160 milyar dolarlık kaynağın sağlanacağı yeni bir destek programını başlattıklarını duyurdu.
3.04.2020 Ekonomi
Yatırımcılara "acele etmeyin, toparlanma olacak" uyarısı
Yatırımcılara "acele etmeyin, toparlanma olacak" uyarısı Dünyanın en önemli yatırım uzmanlarından birisi olarak gösterilen Franklin Templeton'ın Gelişmekte Olan Piyasalar Grubu Başkanı Mark Mobius, gelişmekte olan piyasalardan çıkmayı düşünen uzun vadeli yatırımcılara dikkatli olması uyarısında bulunarak, "Piyasalar toparlanınca yeniden giriş zor olabilir" dedi.
13.03.2014 Ekonomi
Gelişen ülkelerdeki çatışmalar doları ateşledi
Gelişen ülkelerdeki çatışmalar doları ateşledi Bankalararası piyasada dolar, son bir haftanın en yüksek seviyesi olan 2,2201 TL'ye kadar çıktı. Ukrayna'nın başkenti Kiev'de 28 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan yönetim karşıtı gösterilerin ardından başta Macar Forinti ve Rus Rublesi olmak üzere gelişmekte olan ülke para birimleri dolar karşısında değer kaybediyor.
20.02.2014 Ekonomi