Gelişmeleri

Gelişmeleri

Son dakika gelişmeleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gelişmeleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gelişmeleri haber sayfamızda...

Gelişmeleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 28.915 gelişmeleri haberi bulunmuştur.
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 81 ilden gelen çocuklarla 23 Nisan 1920'deki Meclis açılışının ve 2071 Meclis Oturumu temsiline katıldı. Bakan Tekin, çocukların temsil gösterisinin ardından konuşma yaparak, "Biz çocuklarımıza, gençlerimize bu ülkenin hangi zorluklarla kurulduğunu, bu ülkeyi kuranların ne tür fedakarlıklar yaptığını, bu ülkeyi kuranların nasıl büyük yapılarla büyük güçlerle mücadele ettiğini bir nebze olsun göstermek istedik" dedi.
24.04.2024 Gündem
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında aktardı. Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıklarken transfer için tarih verdi.
24.04.2024 Futbol
9. YARGI PAKETİNDE SON DURUM 🔴 YENİ YARGI PAKETİ MADDELERİ/İÇERİĞİ! 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, ceza indirimi var mı?
9. YARGI PAKETİNDE SON DURUM 🔴 YENİ YARGI PAKETİ MADDELERİ/İÇERİĞİ! 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, ceza indirimi var mı? 9. Yargı paketi düzenlemesi ile ilgili son dakika gelişmeleri takip ediliyor. 8. Yargı paketi kısa süre önce yasalaşmıştı, şimdi gözler yeni yargı paketinde! Bakan Yılmaz Tunç, önceki pakette yer alamayan birçok detayın 9. yargı paketinde bulunacağını belirtti. Peki, 9. yargı paketinde ceza indirimi var mı? Yeni yargı paketinde son durum...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında aktardı. Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıklarken transfer için tarih verdi.
24.04.2024 Galatasaray
Gazze'deki savaşta son dakika... 200 gün sonra bir ilk! İsrail en derin noktadan vuruldu: Hizbullah'tan jet misilleme
Gazze'deki savaşta son dakika... 200 gün sonra bir ilk! İsrail en derin noktadan vuruldu: Hizbullah'tan jet misilleme ABD basınına konuşan İsrailli yetkililer Hamas'ın Gazze'nin kuzeyine tekrar yerleştiğini itiraf etti. Uydu fotoğraflarını analiz eden AP haber ajansı ise, Mısır sınırındaki hazırlığı ortaya çıkardı. İsrail ise Hizbullah'ın üst düzey komutanlarını peş peşe öldürürken Lübnan kanadından savaşın başından beri yaşanan en büyük misillemelerden biri geldi.
23.04.2024 Dünya
Petrolde ezber bozan tahmin! Akaryakıt fiyatları düşer mi? Ekonomist Belgin Maviş cevapladı
Petrolde ezber bozan tahmin! Akaryakıt fiyatları düşer mi? Ekonomist Belgin Maviş cevapladı İran ile İsrail arasında yaşanan çatışmaların etkisiyle birlikte son bir haftalık zaman içerisinde petrol fiyatlarında sert kayıplar görülmeye başlandı. Peki petroldeki düşüş akaryakıt fiyatlarına yansır mı? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim milliyet.com.tr’ye cevapladı. İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'de ayrılıklar belli oldu! Arina Fedorovtseva ve Melissa Vargas kararı
Fenerbahçe'de ayrılıklar belli oldu! Arina Fedorovtseva ve Melissa Vargas kararı Sultanlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Opet'te ayrılıklar peş peşe geldi. Birçok isim veda ederken Arina Fedorovtseva ve Melissa Vargas gelişmeleri yaşandı.
22.04.2024 Voleybol
Gazze'deki savaşta son durum... İsrail askeri havaya uçtu! Filistin bayrağını indirmeye gitti, korkunç görüntüler
Gazze'deki savaşta son durum... İsrail askeri havaya uçtu! Filistin bayrağını indirmeye gitti, korkunç görüntüler 1 Nisan'da İsrail, İran'ın Hizbullah ve Orta Doğu için en önemli komutanlarını Suriye'de öldürdü. Bloomberg ise söz konusu saldırının yeni detaylarını ortaya çıkarırken Suriye lideri Esad'ın saldırının istihbaratını çoktan aldığını yazdı. Filistin bayrağını indirmeye giden İsrail askerinin başına gelenler ise dünyada yankı uyandırdı.
21.04.2024 Dünya
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli Özay Şendir - Fransız Doğu Bilimci Joseph De Guines’in 1756-1758 yılları arasında 3 cilt olarak yayımladığı “Büyük Türk Tarihi” kitabında Türklerin atası olarak Nuh Peygamberin oğlu Yafes’in adını zikreder ve Yafes’in oğullarından birinin adının Türk olduğunu yazar...
20.04.2024 Pazar
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya İstanbul'daki buluşmayı izledi, AFP Katar detayı verdi!
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya İstanbul'daki buluşmayı izledi, AFP Katar detayı verdi! Uydu görüntüleri İran'daki askeri üste S-300'lerin vurulduğunu gösterdi, Irak'taki patlamalar ise ABD'nin gece yarısı açıklamasa yapmasına yol açtı. New York Times, Hamas lideri Haniye'nin İstanbul ziyaretinde Türkiye'nin pozisyonunu öne çıkardı.
20.04.2024 Dünya
Bilal Meşe'den Beşiktaş'a öneri: Yabancılara paraları çarçur etmeyin! Alın size yerli hoca
Bilal Meşe'den Beşiktaş'a öneri: Yabancılara paraları çarçur etmeyin! Alın size yerli hoca Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, karşılaşmayı değerlendirdi ve siyah-beyazlı ekibe öneride bulundu.
20.04.2024 Beşiktaş
Dünyada son dakika... Haşdi Şabi'nin genel merkezi vuruldu! Irak'ta peş peşe patlama sesleri
Dünyada son dakika... Haşdi Şabi'nin genel merkezi vuruldu! Irak'ta peş peşe patlama sesleri İran'da nükleer tesislerin bulunduğu İsfahan'da gece yarısı duyulan patlamaların yanı sıra Suriye ve Irak'ta da patlamalar oldu. İsrailli bakanın tek kelimelik paylaşımı alay konusu olurken, İran'da sosyal medyayı sallayan video hızla yayıldı. Öte yandan gece yarısı Irak'tan gelen haber yeniden gözleri İsrail'e çevirdi. Haşdi Şabi'nin genel merkezinde patlama gerçekleşti.
19.04.2024 Dünya
Senad Ok'tan sert sözler! 'Okan Buruk'tan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçe'yi yaktı'
Senad Ok'tan sert sözler! 'Okan Buruk'tan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçe'yi yaktı' Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanşında Olympiakos'a elenerek Avrupa'ya veda etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, mücadele sonrası sarı-lacivertli ekipteki gelişmeleri değerlendirdi ve İsmail Kartal'a sert eleştirilerde bulundu.
19.04.2024 Futbol
Senad Ok'tan İsmail Kartal'a sert sözler! 'Okan Buruk'tan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçe'yi yaktı'
Senad Ok'tan İsmail Kartal'a sert sözler! 'Okan Buruk'tan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçe'yi yaktı' Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanşında Olympiakos'a elenerek Avrupa'ya veda etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, mücadele sonrası sarı-lacivertli ekipteki gelişmeleri değerlendirdi ve İsmail Kartal'a sert eleştirilerde bulundu.
19.04.2024 Fenerbahçe
TOKAT'TA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ SON DAKİKA? 19 Nisan Cuma Tokat'ta okul var mı? Valilikten açıklama geldi!
TOKAT'TA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ SON DAKİKA? 19 Nisan Cuma Tokat'ta okul var mı? Valilikten açıklama geldi! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen depremin ardından vatandaşlar panikle sokağa döküldü. Gerekli çalışmalar hızlandırılırken okulların tatil olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Tokat'ta bugün okullar tatil mi? 19 Nisan Cuma Tokat'ta okul var mı? İşte Valilikten gelen açıklama…
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Savaşta son dakika... İsrail füzeleri İran'ı vurdu
Savaşta son dakika... İsrail füzeleri İran'ı vurdu İran'ın İsrail'e saldırısından günler sonra İsrail misilleme saldırısı başlattı. İsrail, füzelerle İran'ı vurdu. İran'da İsfahan havalimanında patlama sesleri duyulduğu belirtildi. İşte detaylar...
19.04.2024 Dünya
Kahramanmaraş'ta 3.9 büyüklüğünde deprem
Kahramanmaraş'ta 3.9 büyüklüğünde deprem Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana gelirken AFAD tarafından veriler paylaşıldı.
18.04.2024 Gündem
SON DAKİKA! Tokat'ta 4,7 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu
SON DAKİKA! Tokat'ta 4,7 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu AFAD, Tokat'ta 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem saat 01.06 sularında meydana geldi ve büyük paniğe neden oldu. Üç ilçede eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.
18.04.2024 Gündem
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile düzenlediği ortak basın toplantısında, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklediğini ifade etti.
17.04.2024 Gündem
Savaşta son dakika... AP fotoğrafı geçti, İran-İsrail krizinin yeni adresi: Savaş gemisi plajdan göründü!
Savaşta son dakika... AP fotoğrafı geçti, İran-İsrail krizinin yeni adresi: Savaş gemisi plajdan göründü! İran sokaklarında birdenbire ortaya çıkan yazılar İsrail medyasında geniş şekilde yer buldu, ürkütücü mesajların birinde 'Hamaney'in evini bombala' yazıyor. İsrail'in misilleme ihtimalinin küresel korkuyu körüklediği günlerde, İran'dan yeni bir hamle geldi.
17.04.2024 Dünya
Manchester City’nin Real Madrid’i elemesi için 5 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı!
Manchester City’nin Real Madrid’i elemesi için 5 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı! Real Madrid ile Manchester City, 2021-2022 ve 2022-2023 Şampiyonlar Ligi sezonlarında yarı final turlarında karşılaşmıştı. 2021-2022’de Real Madrid, 2022-2023’te ise Manchester City turu geçmiş, turu geçen ekipler söz konusu sezonlarda Devler Ligi’nde şampiyonluk sevinci yaşamıştı. İki dünya devi, son iki sezonda olduğu gibi bu sezon da bir üst tura çıkmak için kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Yarı finale kalacak takımı belirleyecek karşılaşma, bu akşam saat 22.00’de Etihad Stadı’nda oynanacak.
17.04.2024 Futbol
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var!
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var! Orta Doğu son yılların en sıcak günlerini yaşıyor. İsrail’in, İran’ın 300'den fazla kamikaze silahlı insansız hava aracı ve füzeyle gerçekleştirdiği saldırıların ardından nasıl bir cevap vereceği ise büyük merak konusu. İsrail’in Suriye’deki İran Büyükelçiliği'ni vurmasıyla başlayan ve İran’ın saldırılarıyla devam eden sürecin yeni aşamasını uzmanlar, Milliyet.com.tr için yorumladı.
17.04.2024 Dünya
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin!
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin! Galatasaray Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek liderliğini muhafaza etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı takımdaki gelişmeleri aktardı.
16.04.2024 Futbol
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin!
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin! Galatasaray Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek liderliğini muhafaza etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı takımdaki gelişmeleri aktardı.
16.04.2024 Galatasaray
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Gelişmeleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.