Gençlerbirliği'nin ilk transferi Diego Angelo
Gençlerbirliği'nin ilk transferi Diego Angelo Gençlerbirliği, ilk transferini Süper Ligin tecrübeli oyuncularından Diego Angelo ile gerçekleştirdi.
10.08.2020 Gençlerbirliği
Gençlerbirliği'nde Nadir Çiftçi 6 hafta yok!
Gençlerbirliği'nde Nadir Çiftçi 6 hafta yok! Gençlerbirliği'nin hücum oyuncusu Nadir Çiftçi, sakatlığından dolayı 6 hafta forma giyemeyecek. 
30.06.2020 Gençlerbirliği
Beşiktaş taraftarından hakeme tepki! Çift kırmızı...
Beşiktaş taraftarından hakeme tepki! Çift kırmızı... Süper Lig'de Beşiktaş'ın Gençlerbirliği ile oynadığı maçta 2 kırmızı kart çıktı. İki kırmızı kart da rakip takımı çıkarken Beşiktaş taraftarı hakem Fırat Aydınus'a tepki gösterdi. Beşiktaş kulübü, Fenerbahçe derbisindeki VAR kayıtlarının açıklanması için TFF'ye başvurmuş fakat Federasyon'dan ret cevabı gelmişti.
30.06.2020 Beşiktaş
Gençlerbirliği'nde 4 aday var
Gençlerbirliği'nde 4 aday var Gençlerbirliği'nde teknik direktör Mustafa Kaplan ile yolların ayrılmasının ardından, yönetimin Tolunay Kafkas, Samet Aybaba, Hamza Hamzaoğlu ve Ertuğrul Sağlam ile görüştüğü öğrenildi. Diğer taraftan, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın oynanacak Esenler Erokspor maçında takımı sahaya altyapı koordinatörü Taşkın Aksoy çıkaracak.
30.06.2020 Gençlerbirliği