Gençlik Aşısı

Gençlik Aşısı

Son dakika gençlik aşısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gençlik aşısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gençlik aşısı haber sayfamızda...

Gençlik Aşısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 329 gençlik aşısı haberi bulunmuştur.
İzinsiz ve kayıt dışı güzellik merkezlerine baskın
İzinsiz ve kayıt dışı güzellik merkezlerine baskın Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde sosyal medya üzerinden reklamlarını yaparak izinsiz ve kayıt dışı tıbbi işlem yapan 2 güzellik merkezi ile bir eve baskın düzenlendi.
3.04.2024 Gündem
Yer: Antalya! 'Estetik ev' operasyonu
Yer: Antalya! 'Estetik ev' operasyonu Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yetkisiz botoks, estetik işlemi, dolgu, yüz germe ve gençlik aşısı yapılan eve İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından baskın düzenlendi.
27.03.2024 Gündem
Beşiktaş'ın yıldızına 'joker' benzetmesi! Rıza Çalımbay çıkışı: Yan yollara sapılmasın
Beşiktaş'ın yıldızına 'joker' benzetmesi! Rıza Çalımbay çıkışı: Yan yollara sapılmasın Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde presjtij için çıktığı maçta Lugano deplasmanından 2-0 galip ayrıldı. Siyah-beyazlıların genç futbolcularıyla uzandığı zaferi spor yazarları değerlendirdi.
15.12.2023 Beşiktaş
Lojistikte gençlik aşısı beklentisi
Lojistikte gençlik aşısı beklentisi Yük taşıtı sürücü istihdamını artırmaya yönelik çalışmalar devam ediyor. Gençler için mesleğin cazip hale getirilmesi gerektiği belirtilirken, buna yönelik kolektif çalışılmasının altı çiziliyor.
27.05.2023 Ekonomi
Gençlik iksiri aşı!
Gençlik iksiri aşı! Cildin nem ve canlılığını kazandırmak, ince kırışıklıkları gidermek, elastikiyetini geri kazandırmak amacıyla uygulanan ‘Gençlik Aşısı’ mucize etkiler yaratıyor.
2.11.2022 Cadde
Zamanın yüklerinden Ozonterapi ile kurtulun
Zamanın yüklerinden Ozonterapi ile kurtulun Bu hafta bir zamanlar Almanya’ da “Gençlik aşısı” denilen, son yıllardaki virüs salgınlarında koruyucu olarak sıklıkla kullanılan güvenilir etkin bir tedavi yöntemi olan ozonterapiden bahsedeceğim. Ozon, oksijenin (O2) yüksek enerji ile O3’e çevrilmiş formudur.
30.09.2022 Cadde
Göztepe'ye gençlik aşısı
Göztepe'ye gençlik aşısı İzmir temsilcisi, ligdeki rakipleri arasında yaş ortalaması en düşük üçüncü takım olarak dikkat çekti. Yeni Malatyaspor’un 23.6 ile ilk sırada yer aldığı listede Gençlerbirliği 24 yaş ortalaması tuttururken sarı kırmızılılar 24.4 yaş ile üçüncü basamakta yer aldı.
25.08.2022 1.Lig
Beşiktaş'ta gençlik aşısı tuttu
Beşiktaş'ta gençlik aşısı tuttu Beşiktaş’ta Emirhan İlkhan başta olmak üzere genç isimlerin Fenerbahçe karşısındaki performansları yüzleri güldürdü.
9.05.2022 Beşiktaş
Son yılların gözdesi: Medikal estetik
Son yılların gözdesi: Medikal estetik Son birkaç yıldır hayatımıza damga vuran pandemi ve eve kapanma süreci sonrası, medikal estetik işlemleri yoğun ilgi görüyor. Ameliyat gerektiren estetik operasyonlara göre daha pratik ve ekonomik olması da medikal estetiği son yılların gözdesi haline getiriyor.
7.03.2022 Estetik
Okan Kocuk için sürpriz iddia: Kosova Milli Takımı'nda forma giyebilir
Okan Kocuk için sürpriz iddia: Kosova Milli Takımı'nda forma giyebilir Giresunspor'daki performansı sonrasında Galatasaray'ın geri çağırmak istediği Okan Kocuk için flaş bir iddia ortaya atıldı. Daha önce A Milli Takımımız'da forma giymeyen 26 yaşındaki kalecinin kökenlerinin Kosova'ya dayandığı ve kriterlere göre başarılı eldivenin talep olması durumunda Kosova Milli Takımı'nın formasını giyebileceği öne sürüldü.
25.01.2022 Giresunspor
Şansal Büyüka: "Gençlik aşısı tutmadı"
Şansal Büyüka: "Gençlik aşısı tutmadı" "Büyük takımlarda büyük oyuncular oynar. Galatasaray’ın her şampiyonluğunda, her zaferinde bir ya da birden fazla ustanın, kalitenin imzası var. Gençlik belki yarınları kurtarabilir, ustalar bugünü... G.Saray’ın yarınları için, bugünlere, yani ustalara ihtiyacı var"
26.01.2022 Süper Lig
Mor ve Ötesi'nden 'Forsa': Ters yönden gelen gençlik aşısı!
Mor ve Ötesi'nden 'Forsa': Ters yönden gelen gençlik aşısı! Türkçe rock'ın en önemli gruplarından Mor ve Ötesi, 2018'de yayınladıkları 'Sultan-ı Yegâh' cover'ından sonra bu kez 0 kilometre bir şarkıyla döndü aramıza. Mor ve Ötesi 'Forsa' adlı yeni şarkılarıyla 2021'in son bombasını patlatmayı başardı...
20.12.2021 Müzik
Süper Lig'de dev derbi! Galatasaray'ın konuğu Fenerbahçe
Süper Lig'de dev derbi! Galatasaray'ın konuğu Fenerbahçe 21 puanlı Galatasaray ve 20 puanlı Fenerbahçe bu akşam kendi kaderlerini belirleyecek zor bir 90 dakikaya çıkacak. Yüzde 100 kapasiteyle oynanacak derbide beraberlik kimseye yaramazken, kaybeden takım her anlamda geriye düşecek.
21.11.2021 Galatasaray
Göz çevresi gençleştirme yöntemleri
Göz çevresi gençleştirme yöntemleri Vücudunuzda yaşlanma belirtilerinin ilk görüldüğü yer göz çevresidir. Kişilerin yaşam tarzları ve ileri yaş ile birlikte özellikle bu bölgede bazı değişiklikler olur. Göz çevresi gençleştirme için çeşitli tedavi yöntemleri vardır. Bunlar, ameliyatsız göz kapağı estetiği, göz mezoterapisi, göz peelingi, göz altı dolgusu, botoks, göz altı yağ butonlarının tedavisidir. Dr. Yasemin Savaş, göz çevresi gençleştirme tedavileri hakkında bilgi verdi.
16.11.2021 Estetik
İstanbul'da 1 milyon 350 bin liralık sahte botoks ilacı ele geçirildi!
İstanbul'da 1 milyon 350 bin liralık sahte botoks ilacı ele geçirildi! İstanbul Ümraniye ve Ataşehir’de 2 adrese düzenlenen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 350 bin 600 lira olan sahte botoks ilacı ile zayıflatma işleminde kullanılan 3 adet cihaz ele geçirildi. Öte yandan yakalan 2 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.
11.11.2021 Gündem
Cildinizi kışa hazırlamak için 5 öneri
Cildinizi kışa hazırlamak için 5 öneri Soğuk havaların gelmesiyle birlikte kan dolaşımı yavaşlıyor ve cildin ihtiyaç duyduğu nem oranı artıyor. Sert ve rüzgârlı hava cildin yıpranmasına ve erken yaşlılık belirtilerinin ortaya çıkmasına zemin hazırlıyor. Medikal Estetik Hekimi Dr. Ayşegül Girgin 5 adımda cildinizi kışa hazırlayacak ipuçlarını adım adım sıraladı.
3.11.2021 Cilt Bakımı
Şansal Büyüka: 'Bir karar, bir sıkıntı'
Şansal Büyüka: 'Bir karar, bir sıkıntı' 21 takımlı lig, Türk futbolu için intihardı. Küme düşmenin kaldırılması kararını bir dakikada alıyorsunuz, sisteme yaptığı tahribatı gidermek adına yıllarca uğraşıyorsunuz. Futbolu popülizme feda etmeyin.
28.09.2021 Süper Lig
Fenerbahçe'ye gençlik aşısı
Fenerbahçe'ye gençlik aşısı Süper Lig'de 2021-2022 sezonuna etkili bir başlangıç yapan Fenerbahçe, genç oyuncularından aldığı katkıyla dikkati çekiyor.
27.08.2021 Fenerbahçe
Altay’a gençlik aşısı
Altay’a gençlik aşısı Süper Lig’e 18 yıl sonra dönüp ilk maçında Yukatel Kayserispor’u 3-0 mağlup eden Altay, altyapısından 4 genci profesyonel yaptı.
17.08.2021 Ege
Akigo’ya gençlik aşısı
Akigo’ya gençlik aşısı TFF 1. Lig’den 2. Lig’e düştükten sonra transfer yasağı nedeniyle as futbolcuların ayrıldığı kadrosunu takviye edemeyen Akhisarspor, altyapıdan gençlerini profesyonel yaptı.
10.08.2021 Ege
Beyaz çay stokları tükendi
Beyaz çay stokları tükendi Dünyada, 'imparatorların çayı' olarak bilinen, Türkiye’de ise 'beyaz iksir' adıyla kilosu 4 bin TL'yi bulan fiyatlardan satılan beyaz çay, bağışıklığı güçlendiren özelliğiyle pandemide yok sattı. Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, pandemi sürecinde stokların tükendiğini söyledi.
4.08.2021 Haberler
ÇAYKUR'un beyaz çay stokları tükendi
ÇAYKUR'un beyaz çay stokları tükendi Çay İşletmeleri (ÇAYKUR) Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, beyaz çay stoklarının tükendiğini bildirdi.
4.08.2021 Ekonomi
Milano Gençlik İksiri nedir? Milano Gençlik İksiri faydaları nelerdir?
Milano Gençlik İksiri nedir? Milano Gençlik İksiri faydaları nelerdir? Hepimiz bütün kış hayalini kurduğumuz yaz tatili için hazırlanmaya başladık. Gardırop hazırlığının yanı sıra cildimiz için de deniz ve güneşin yaratabileceği hasara karşı önlem almamız gerekiyor. Cildin günlük nem ihtiyacının karşılanmasının derinin canlılığı ve sağlığı için çok önemli olduğunu dile getiren Medikal Estetik Hekimi Dr. Seran Göçer, Milano Gençlik İksiri hakkında bilgi verdi.
23.06.2021 Cilt Bakımı
Son dakika - Galatasaray’da gençlik aşısı tuttu
Son dakika - Galatasaray’da gençlik aşısı tuttu Galatasaray'da sakat, cezalı ve hasta oyuncular nedeniyle Göztepe deplasmanında Halil ve Kerem gibi isimlere şans veren teknik direktör Fatih Terim, genç takımın temposundan ve performansından memnun kaldı.
18.04.2021 Galatasaray
Somon Dna Nedir, Ne İşe Yarar? Somon Dna Nasıl Uygulanır?
Somon Dna Nedir, Ne İşe Yarar? Somon Dna Nasıl Uygulanır? Cilt güzelliği, yaşlanmayı geciktirme, kırışıklar ile mücadele etme her kadının aradığı unsurlar arasında sayılmaktadır. Bu kapsamda güzellik için uzmanlarca pek yöntemlerden bahsedilmektedir. Bu yöntemlerden bir tanesi de gençlik aşısı olarak da bilinen Somon DNA yöntemidir. Peki, bu Somon DNA yöntemi nasıl uygulanmaktadır? Güzellik için ne katkılar sunmaktadır? Uzmanlar bu konu hakkında neler söylemektedir? İşte, Somon DNA yöntemi ve nasıl uygulandığına dair detaylar.
29.03.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Gençlik Aşısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.