Gençlik Merkezi

Gençlik Merkezi

Son dakika gençlik merkezi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gençlik merkezi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gençlik merkezi haber sayfamızda...

Gençlik Merkezi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.407 gençlik merkezi haberi bulunmuştur.
Eşini keserle dövüp, boğdu! Katilin cezası belli oldu
Eşini keserle dövüp, boğdu! Katilin cezası belli oldu Antalya’da eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle dövüp, boğduğu belirlenen Ercan Akdağ (38) için istenen ceza belli oldu.
23.04.2024 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Türkiye'deki bütün okullarımız için kitap seti hazırladık
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Türkiye'deki bütün okullarımız için kitap seti hazırladık Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "İlim medeniyetimize baktığımız zaman ‘Dini ilimler’, ‘Din dışı ilimler’ diye bir tasnif yok. Hepsi bizim için dini ilim. Yani tefsir, hadis, fıkıh, kelam, ‘Ulum-i İslamiyye’ dediğimiz o ilimler ne kadar dini ise matematik, astronomi, tıp ve benzeri tabii bilimler dediğimiz ilimler de dini ilimdir. Biz öyle düşünüyoruz. O ilimlerde zirve olmuş alimlere baktığımız zaman küçük yaşlarda hafız olduklarını görüyoruz" dedi.
20.04.2024 Gündem
Erdoğan: Roman kardeşlerim sandıklarda en güzel cevabı verecek
Erdoğan: Roman kardeşlerim sandıklarda en güzel cevabı verecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Roman kardeşlerim kendilerini vatandaş yerine koymayanlara sandıklarda en güzel cevabı verecek. Gerek Edirne gerek Tekirdağ gerekse Kırklareli’nde böyle bir patlamanın olması o kibirli tiplere en güzel cevap olacaktır." dedi.
30.03.2024 Haberler
Erdoğan: Roman kardeşlerim sandıklarda en güzel cevabı verecek
Erdoğan: Roman kardeşlerim sandıklarda en güzel cevabı verecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Roman kardeşlerim kendilerini vatandaş yerine koymayanlara sandıklarda en güzel cevabı verecek. Gerek Edirne gerek Tekirdağ gerekse Kırklareli’nde böyle bir patlamanın olması o kibirli tiplere en güzel cevap olacaktır." dedi.
30.03.2024 Gündem
Bakan Bak: Geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için çalışıyoruz!
Bakan Bak: Geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için çalışıyoruz! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fethiye ilçesine 10 bin kişilik yeni bir stat ile kapalı yüzme havuzu yapacaklarını söyledi, “Geleceğin Avrupa, dünya, olimpiyat şampiyonlarını yetiştirmek için çalışıyoruz” dedi.
24.03.2024 Diğer
'Sporu tabana yaymak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz'
'Sporu tabana yaymak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz' Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sporu tabana yaymak için yoğun şekilde çalıştıklarını belirterek önemli mesajlar verdi.
23.03.2024 Gündem
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Fethiye'ye stat müjdesi
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Fethiye'ye stat müjdesi Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Muğla'nın Fethiye ilçesinde gençlerle buluştu. Spor yatırımları ile ilgili bilgiler aktaran Bakan Bak, Fethiye'ye 10 bin kişilik modern bir stadyum yapılacağını ifade etti.
23.03.2024 Diğer
Eşini keserle öldürdü! Kan donduran işkence ortaya çıktı
Eşini keserle öldürdü! Kan donduran işkence ortaya çıktı Antalya’da eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle öldüren Ercan Akdağ'ın (38) yargılandığı duruşmada tanık olarak dinlenen sağlık görevlisi E.D.D., " Maktulün kafa arka bölgesinde açık yara vardı. Müdahale etmek için göğsünü açtıklarında eski ve yeni ekimozlar ile sigara yanığına benzer yanıklar gördük. Genital bölgede de yanık izleri gördüm" dedi.
20.03.2024 Gündem
Bakan Bak: Türkiye son 22 yılda spor devrimi yaşamaktadır
Bakan Bak: Türkiye son 22 yılda spor devrimi yaşamaktadır Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gaziosmanpaşa Gençlik Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Bakan Bak, “Türkiye son 22 yılda spor devrimi yaşamaktadır. Türkiye spor ülkesi olma yolunda” açıklamasında bulundu.
19.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Kamu yöneticileri şeffaf olmalıdır
Mansur Yavaş: Kamu yöneticileri şeffaf olmalıdır Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Yenimahalle ilçesinde Yaşam Demeti Parkı'nın açılışına katıldı.
19.03.2024 Gündem
Varank ve Aktaş vatandaşlarla sahurda buluştu! 'Yeni dönemde sürprizler var'
Varank ve Aktaş vatandaşlarla sahurda buluştu! 'Yeni dönemde sürprizler var' AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ile Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, vatandaşlarla Osmangazi ilçesi Tuzpazarı Mahallesi Abdal Meydanı'nda sahur programında buluştu.
17.03.2024 Gündem
Mustafa Varank ve Alinur Aktaş sahurda vatandaşlarla buluştu! ' Yeni dönemde yeni sürprizler var'
Mustafa Varank ve Alinur Aktaş sahurda vatandaşlarla buluştu! ' Yeni dönemde yeni sürprizler var' AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ile Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, vatandaşlarla Osmangazi ilçesi Tuzpazarı Mahallesi Abdal Meydanı'nda sahur programında buluştu.
17.03.2024 Gündem
Bakan Bak’tan Bolu’ya stadyum sözü: Hayırlı olsun!
Bakan Bak’tan Bolu’ya stadyum sözü: Hayırlı olsun! Bolu Atatürk Stadyumu'nda sporculara seslenen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kentte yaşayanlara güzel haberi verdi.
16.03.2024 Gündem
Mal varlığını açıklayan Turgut Altınok'a Mansur Yavaş'tan yanıt
Mal varlığını açıklayan Turgut Altınok'a Mansur Yavaş'tan yanıt Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AK Parti adayı Turgut Altınok'un mal varlığını açıklamasıyla ilgili açıklama yaptı.
16.03.2024 Gündem
'Birilerine rağmen, Hamitler Çöplüğünü kaldıracağız'
'Birilerine rağmen, Hamitler Çöplüğünü kaldıracağız' Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Gündem
Bakan Tunç: Hukuk devleti niteliğimizi güçlendiren önemli reformlara imza attık
Bakan Tunç: Hukuk devleti niteliğimizi güçlendiren önemli reformlara imza attık Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, hukuk devleti niteliğimizi güçlendiren önemli reformlara imza attıklarını belirterek, "Tabii hedefimiz daha yeni anayasa, katılımcı sivil, demokrat bir anayasa. Bunu da inşallah meclisimiz eğer bir uzlaşma sağlanırsa inşallah 28. dönem parlamentosunda hayata geçirmek nasip olur” dedi.
14.03.2024 Haberler
Bakan Tunç: Hukuk devleti niteliğimizi güçlendiren önemli reformlara imza attık
Bakan Tunç: Hukuk devleti niteliğimizi güçlendiren önemli reformlara imza attık Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, hukuk devleti niteliğimizi güçlendiren önemli reformlara imza attıklarını belirterek, "Tabii hedefimiz daha yeni anayasa, katılımcı sivil, demokrat bir anayasa. Bunu da inşallah meclisimiz eğer bir uzlaşma sağlanırsa inşallah 28. dönem parlamentosunda hayata geçirmek nasip olur” dedi.
14.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Mal varlığımı açıklayan ilk büyükşehir başkan adayı oldum
Mansur Yavaş: Mal varlığımı açıklayan ilk büyükşehir başkan adayı oldum Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Ben mal varlığımı tüm detayları ile açıklayan ilk büyükşehir başkan adayı oldum. Göreve başlarken neydi, şimdi ne? Bunların hepsi yazıyor. Bunu duyurmamıza rağmen hala rakiplerimizden tık yok. Dün duydunuz yine, 'Yapacağım, edeceğim' dedi. Herhalde saymakla meşgul daireleri" dedi.
13.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak'ta açıkladı: Günlük 37 bin varili geçtik
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak'ta açıkladı: Günlük 37 bin varili geçtik Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gabar'da günlük petrol üretiminin 37 bin varili geçtiğini belirtti. İki bölgenin daha petrol arama alanları arasına girdiğini açıklayan Erdoğan, 'Yıllarca ülkemizi pazar, insanımızı ucuz insan gücü, topraklarımızı ucuz hammadde kaynağı olarak görenler şimdi bizim pazarımız haline dönüştü.' dedi.
13.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak'ta açıkladı: İki bölge daha petrol arama alanları arasına girdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak'ta açıkladı: İki bölge daha petrol arama alanları arasına girdi Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gabar'da günlük petrol üretiminin 37 bin varili geçtiğini belirtti. İki bölgenin daha petrol arama alanları arasına girdiğini açıklayan Erdoğan, 'Yıllarca ülkemizi pazar, insanımızı ucuz insan gücü, topraklarımızı ucuz hammadde kaynağı olarak görenler şimdi bizim pazarımız haline dönüştü.' dedi.
13.03.2024 Gündem
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Gündem
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Kahramanmaraş'a stadyum müjdesi
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Kahramanmaraş'a stadyum müjdesi Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kahramanmaraş'a 12 bin 500 kapasiteli stadyum yapacaklarını açıkladı.
10.03.2024 Diğer
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Kahramanmaraş'a stadyum sözü!
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Kahramanmaraş'a stadyum sözü! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kahramanmaraş'a 12 bin 500 kişilik bir stadyum yapacaklarını belirterek, "12 bin 500 kişilik yaşayan bir stadın ihalesini en kısa sürede yapıp Maraş'a kazandıracağız" dedi.
10.03.2024 Gündem
‘Çeşme için şimdiden çalışmaya başladık’
‘Çeşme için şimdiden çalışmaya başladık’ CHP’den Çeşme Belediye Başkanlığı adaylığı çok konuşulan Lal Denizli, 14 yıllık siyasi geçmişi olduğunun altını çiziyor, “Şimdiden çalışmaya başladık bile” diyor.
9.03.2024 Ege
Cemil Tugay: Yeni bir sayfa açılacak
Cemil Tugay: Yeni bir sayfa açılacak CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Selçuk Seçim Ofisi'nin açılışına katıldı.
8.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gençlik Merkezi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.