Gençlik Ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu

Gençlik Ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu

Son dakika Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu haber sayfamızda...

Gençlik Ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.026 gençlik ve spor bakanı dr. mehmet muharrem kasapoğlu haberi bulunmuştur.
Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan Halil Umut Meler'e ziyaret!
Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan Halil Umut Meler'e ziyaret! Eski Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Halil Umut Meler'i ziyaret etti.
17.12.2023 Diğer
Kasapoğlu: Dopingle mücadelede kararlıyız!
Kasapoğlu: Dopingle mücadelede kararlıyız! Dünya Dopingle Mücadele Ajansı (WADA) Mütevelli Heyeti’nde yer alan eski Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, “Türkiye olarak dopingle mücadele konusunda çok kararlı adımlar attık, atmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.
19.11.2023 Skorer
Filenin Sultanları'na Bakan Bak'tan ziyaret!
Filenin Sultanları'na Bakan Bak'tan ziyaret! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Belçika'da düzenlenen 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda bu akşam Sırbistan ile finalde karşılaşacak A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı Brüksel'de ziyaret ederek başarılar diledi. 
3.09.2023 Voleybol
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Kupası Finali'ni tribünde izledi
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Kupası Finali'ni tribünde izledi Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ziraat Türkiye Kupası Finali'ndeki Fenerbahçe - Başakşehir maçını tribünden takip etti.
11.06.2023 Türkiye Kupası
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, derbiyi takip etti
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, derbiyi takip etti Gençlik ve Spor Bakanlığına getirilen Osman Aşkın Bak, Galatasaray-Fenerbahçe derbisini tribünden takip etti.
4.06.2023 Diğer
Bakan Kasapoğlu'ndan Ankara BŞB Fomget'e tebrik mesajı
Bakan Kasapoğlu'ndan Ankara BŞB Fomget'e tebrik mesajı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon olan Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget G.S.K için bir tebrik mesajı paylaştı.
Bakan Kasapoğlu'ndan Merve Dinçel'e tebrik
Bakan Kasapoğlu'ndan Merve Dinçel'e tebrik Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Azerbaycan’da düzenlenen Dünya Tekvando Şampiyonası'nda kadınlar 49 kiloda altın madalya kazanan Merve Dinçel için tebrik mesajı yayımladı.
31.05.2023 Diğer
Bakan Kasapoğlu ve TFF'den Galatasaray'a tebrik
Bakan Kasapoğlu ve TFF'den Galatasaray'a tebrik Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu'nu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’ı tebrik etti.
30.05.2023 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Galatasaray'a tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Galatasaray'a tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray'ı tebrik etti.
31.05.2023 Galatasaray
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu: 2024 Paris Olimpiyatları'nda madalyalar ve rekorlar gelecektir
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu: 2024 Paris Olimpiyatları'nda madalyalar ve rekorlar gelecektir Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye futboluyla, basketboluyla, okçuluğuyla, boksuyla, güreşiyle, halteriyle, yüzmesiyle ve yelkeniyle branş ülke olduğunu belirtip, "Türkiye bu branşlarda geçtiğimiz yıl 6 binden fazla madalya aldı. Yine bu yıl aynı büyümeyle başarı grafiğimizi sürdürüyoruz. İnanıyorum ki 2024 Paris Olimpiyatları'nda tıpkı Tokyo Olimpiyatları'nda olduğu gibi madalyalar ve rekorlar gelecektir" diye konuştu.
28.05.2023 Diğer
Bakan Kasapoğlu: 14 Mayıs'ta tüm oyunları bozdunuz
Bakan Kasapoğlu: 14 Mayıs'ta tüm oyunları bozdunuz Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "14 Mayıs'ta tüm oyunları bozdunuz. Şimdi uzatma dakikalarındayız ve inşallah 28 Mayıs'ta son vuruşu yapacaksınız" dedi.
24.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu Selendi ve Kula ilçelerinde vatandaşlara hitap etti
Bakan Kasapoğlu Selendi ve Kula ilçelerinde vatandaşlara hitap etti Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sabah İzmir'de başladığı programında Manisa'nın Kırkağaç, Gölmarmara ve Selendi ilçelerini ziyaret etti.
22.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu Bergama'da gençlerle bir araya geldi
Bakan Kasapoğlu Bergama'da gençlerle bir araya geldi Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bergama'da gençlerle buluştu. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Bergama'da spora ve tesisleşmeye büyük destek veren Bakan Kasapoğlu'na teşekkür etti.
21.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu'ndan Çaykur Rizespor’a tebrik mesajı
Bakan Kasapoğlu'ndan Çaykur Rizespor’a tebrik mesajı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto 1. Lig 2022-2023 Sezonu lig etabının tamamlanmasının ardından Spor Toto Süper Lig’e yükselen Çaykur Rizespor için tebrik mesajı yayımladı.
21.05.2023 1.Lig
Vakıfbank'ın 6. harikası
Vakıfbank'ın 6. harikası CEV Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi Süper Finali İtalya’nın ev sahipliğinde iki Türk takımının mücadelesine sahne oldu. Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1 mağlup eden sarı-siyahlılar, Avrupa’nın kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonunda 6. kez mutlu sona ulaştı.
21.05.2023 Voleybol
İzmir, şampiyonların kupalarına ev sahipliği yapacak
İzmir, şampiyonların kupalarına ev sahipliği yapacak Spor Toto Süper Lig İle Spor Toto 1.Lig’in Şampiyonluk Kupaları, Pazar Günü İzmir’de Tanıtılacak.
20.05.2023 Diğer
Bakan Kasapoğlu’ndan Hakan Çalhanoğlu’na Tebrik Telefonu
Bakan Kasapoğlu’ndan Hakan Çalhanoğlu’na Tebrik Telefonu Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde, Milan’ı eleyerek 10 Haziran’da İstanbul’da oynanacak finale yükselen Inter’de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nu arayarak tebrik etti.
17.05.2023 Futbol
Bakan Kasapoğlu’ndan Hakan Çalhanoğlu’na tebrik telefonu
Bakan Kasapoğlu’ndan Hakan Çalhanoğlu’na tebrik telefonu Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde, Milan'ı eleyerek 10 Haziran’da İstanbul’da oynanacak finale yükselen Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nu telefonla görüntülü arayarak kutladı.
17.05.2023 Şampiyonlar Ligi
Bakan Kasapoğlu: Mersin'deki tesislerimizi Hatayspor'un hizmetine sunuyoruz
Bakan Kasapoğlu: Mersin'deki tesislerimizi Hatayspor'un hizmetine sunuyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Hem tesis noktasında hem de antrenman noktasında ve Hatayspor’un yaraları güçlü sarma çerçevesinde desteklerimizi büyüterek devam edeceğiz. Bu süreçte Hatayspor’un kulüp olarak tüm altyapıyı kullanması yönünde Mersin’deki bakanlık tesislerimizi, stadyum başta olmak üzere, kamp merkezleri ve antrenman tesislerini onların hizmetine sunuyoruz. Yeni antrenman alanlarını da inşa ederek hızlıca onların hizmetine sunacağız" dedi.
12.05.2023 Diğer
Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe şampiyon
Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe şampiyon Sarı Melekler, Misli.com Sultanlar Ligi Final Etabı’nın 3. buluşmasında Eczacıbaşı Dynavit’i tie-break setinde devirmeyi başardı, rakibini 2 saat 21 dakika süren mücadele sonunda dize getiren Fenerbahçe Opet seride durumu 3-0’a taşıyarak 6. kez mutlu sona ulaştı.
12.05.2023 Voleybol
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Fenerbahçe Opet'i tebrik etti
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Fenerbahçe Opet'i tebrik etti Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Misli.com Sultanlar Ligi Finali üçüncü maçında Eczacıbaşı Dynavit'i yenerek şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Opet’i yayımladığı mesajla tebrik etti.
11.05.2023 Voleybol
Misli.com Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Opet
Misli.com Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Opet Misli.com Sultanlar Ligi'nde final etabının 3'üncü maçında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2'lik skorla geçen Fenerbahçe Opet, seride durumu 3-0'a getirdi ve şampiyonluğa ulaştı.
11.05.2023 Voleybol
Bakan Kasapoğlu: Türkiye Yüzyılı sporun yüzyılı olacak
Bakan Kasapoğlu: Türkiye Yüzyılı sporun yüzyılı olacak İzmir’de düzenlenen "Şampiyonlar Buluşması"na katılan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Türkiye Yüzyılı, sporun yüzyılı olacak" dedi.
11.05.2023 Diğer
Bakan Kasapoğlu duyurdu: İnciraltı bölgesindeki imar sorununu çözdük
Bakan Kasapoğlu duyurdu: İnciraltı bölgesindeki imar sorununu çözdük Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaklaşık 50 yıldır İnciraltı bölgesinde devam eden imar sorununu çözdüklerini belirterek, "Dededen toruna kadar intikal eden, 50 yıllık sorunu çözdük. Burası plansız olarak kaderine terk edilmiş bir bölgeydi. İzmir'e yakışmıyordu. İzmir için kolları sıvadığımız ilk gün imar sorunu gündemimize geldi. Bu özlemi hep birlikte gideriyoruz" dedi.
10.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu CNN TÜRK'te açıkladı! Yarısı Bizden kampanyası İzmir'de de başlıyor
Bakan Kasapoğlu CNN TÜRK'te açıkladı! Yarısı Bizden kampanyası İzmir'de de başlıyor Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu CNN TÜRK'te açıklama yaptı. "Gençlik bizim önceliğimiz oldu." diyen Bakan Kasapoğlu, "Bugüne kadar gençlerimizin hiçbir talebine kulaklarımızı tıkamadık. Bakanlık olarak da hep gençlerimizin önünü açtık." ifadelerini kullandı. Kasapoğlu Yarısı Bizden kampanyasının İzmir'de de başlayacağını bildirdi.
8.05.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Gençlik Ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.