Genco Erkal

Genco Erkal

Son dakika Genco Erkal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Genco Erkal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Genco Erkal haber sayfamızda...

Genco Erkal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 780 genco erkal haberi bulunmuştur.
'Hem doğru projeyi hem cesareti Nevra Serezli sayesinde buldum'
'Hem doğru projeyi hem cesareti Nevra Serezli sayesinde buldum' 58 yıllık tiyatro duayeni Nevra Serezli ile birkaç aylık tiyatrocu Leyla Feray’ı aynı oyunda buluşturan Tiyatrokare’nin kurucusu Nedim Saban. Benim yaptığım ise iki oyuncuyu Nişantası F.M.V. Işık Okulu’nun tiyatro salonundaki oyunlarından önce bir araya getirip, keyifli bir sohbet.
30.03.2024 Pazar
Meral Çetinkaya'dan 'Bizimkiler' açıklaması: Benim için özel bir yeri var
Meral Çetinkaya'dan 'Bizimkiler' açıklaması: Benim için özel bir yeri var 1989-2002 yılları arasında 15 sezon kesintisiz yayınlanan, ekranların kült dizilerden 'Bizimkiler'de ‘Ayla Hanım’ karakterine hayat veren Meral Çetinkaya, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, efsane dizi ile ilgili konuştu.
21.02.2024 Cadde
Müzede Sahne’de hep ‘yan yana’yız
Müzede Sahne’de hep ‘yan yana’yız Sakıp Sabancı Müzesi’nin Sabancı Vakfı desteğiyle gerçekleştirdiği MÜZEDE SAHNE etkinliği bu yıl 17-20 Ağustos 2023 tarihleri arasında yedinci kez gerçekleştirilecek.
13.08.2023 Kültür Sanat
‘Geleceği inşa edebiliriz’
‘Geleceği inşa edebiliriz’ 16. Türkiye Tiyatro Buluşması, Alaçatı Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen ödül töreni ile açılış yaptı.
22.07.2023 Ege
Perde bu yaz da bahçede açılıyor
Perde bu yaz da bahçede açılıyor Karanlığa direnen uzun yaz akşamlarında KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda perdenin bir kez daha açılma zamanı geldi çattı. 5 Temmuz’da “Taxim” ile başlayacak tiyatro serüveninde yaz ajandanızda kış boyu izleyemediğiniz oyunlara yer açın.
2.07.2023 Kültür Sanat
‘Ailelerimiz sıcak yuvaya kavuşacak’
‘Ailelerimiz sıcak yuvaya kavuşacak’ Güzelbahçe Belediyesi, deprem bölgesine gidecek olan, bünyesindeki ekip için bir motivasyon toplantısı düzenledi. 
1.03.2023 Ege
Çeşme’ye kültür merkezi geliyor
Çeşme’ye kültür merkezi geliyor Çeşme Kültür ve Sanat Derneği’nin katkılarıyla, Çeşme Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, unutulmaz bir konsere imza attı.
18.01.2023 Ege
‘Eserleriyle yaşamaya devam edecek’
‘Eserleriyle yaşamaya devam edecek’ Nazım Hikmet Ran, doğumunun 121. yılında Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği ve Genco Erkal ile Tülay Günal’ın sahnelediği Yaşamaya Dair oyunuyla anıldı.
16.01.2023 Ege
Sahnede rahatsızlanan Genco Erkal hastaneye kaldırıldı
Sahnede rahatsızlanan Genco Erkal hastaneye kaldırıldı Usta tiyatrocu Genco Erkal, KKTC'de 'Şahdamarım' adlı oyunu sergilediği sırada aniden rahatsızlık geçirdi. Hastaneye kaldırılan 84 yaşındaki sanatçının bir süre hastanede gözlem altında tutulacağı öğrenildi.
3.09.2022 Cadde
Halk dansı ekipleri Güzelbahçe sahnesinde
Halk dansı ekipleri Güzelbahçe sahnesinde Balçova Belediyesi 13. Uluslararası Halk Dansları Festivali’ne katılan ekipler, Güzelbahçe’de muhteşem bir gösteri sundu.
28.08.2022 Ege
Güzelbahçe’de iki konser birden
Güzelbahçe’de iki konser birden Güzelbahçe Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı, 1 Eylül’de Kardeş Türküler, 11 Eylül’de Gripin konserleriyle kutluyor. Güzelbahçe Genco Erkal Açık Hava Tiyatrosu’ndaki ücretsiz konserler saat 20.30’da başlayacak. 
26.08.2022 Ege
Bir garip hayat hikâyesi
Bir garip hayat hikâyesi “Onu Bir Su Birikintisine Atsan İki Günde Parmaklarının Arası Yüzgeç Gibi Deri Bağlar” adlı oyun yarın akşam saat 21.00’de Kadıköy Göztepe Özgürlük Parkı Tepe Sahne’de!
21.08.2022 Kültür Sanat
Kuşadası sanatla güzelleşiyor
Kuşadası sanatla güzelleşiyor Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı (KUSAV) iş birliğinde Kervansaray ve Güvercinada’da düzenlenen Maffy Kuşadası Caz Günleri kapsamında ünlü  caz müzisyenleri, müzikseverlerle buluşuyor.
25.07.2022 Ege
Usta sanatçı Genco Erkal'dan hayranlarını üzen haber!
Usta sanatçı Genco Erkal'dan hayranlarını üzen haber! Türk tiyatrosunun duayen isimlerinden 84 yaşındaki Genco Erkal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sağlık sorunlarının devam ettiğini belirtti. Erkal'a sevenleri tarafından binlerce destek mesajı yağdı.
10.04.2022 Cadde
Hakim Azem kimdir? Yurdaer Okur nereli, boyu ve yaşı kaç?
Hakim Azem kimdir? Yurdaer Okur nereli, boyu ve yaşı kaç? Yurdaer Okur, Hakim dizisinde Azem Demirkıran karakterine hayat veriyor. Oyuncu, Rize'de doğdu ve Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü ardından Mimar Sinan'da yüksek lisansını tamamladı. Okur, ilk defa Yalınayak Sokrates oyununda yer aldı. Peki, Yurdaer Okur kimdir?
4.04.2022 Cadde
Çocuk sanatçılardan “Tiyatro Bana Gülümsedi” sergisi
Çocuk sanatçılardan “Tiyatro Bana Gülümsedi” sergisi İstanbul Kadıköy Hasanpaşa'da yer alan tarihi Gazhane, küçük sanatçıların resim sergisine ev sahipliği yaptı.
30.03.2022 Eğitim
Tuğrul Bozan tarihte kimdir, nasıl öldü? Tuğrul Bozan'ı oynayan Yurdaer Okur kaç yaşında, nereli?
Tuğrul Bozan tarihte kimdir, nasıl öldü? Tuğrul Bozan'ı oynayan Yurdaer Okur kaç yaşında, nereli? Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Tuğrul Bozan karakterine hayat veren Yurdaer Okur, adından söz ettiriyor. Okur, son olarak Kefaret dizisinde rol almıştı. Sevilen tarihi dizide Tuğrul Bozan rolü ile büyük ilgi görüyordu ve kadrodan ayrıldı. Peki, Tuğrul Bozan'ı oynayan Yurdaer Okur kimdir?
14.03.2022 Cadde
Emir Bozan kimdir? Alparslan: Büyük Selçuklu Tuğrul Emir Bozan tarihte kimdir ne zaman ve nasıl öldü?
Emir Bozan kimdir? Alparslan: Büyük Selçuklu Tuğrul Emir Bozan tarihte kimdir ne zaman ve nasıl öldü? TRT 1 ekranında yayımlanan sevilen dizi Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde Emir Bozan karakterine hayat veren Yurdaer Okur bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Alparslan'ın kılıcına maruz kalacak. Peki Emir Bozan tarihte kimdir ne zaman ve nasıl öldü?
16.02.2022 Cadde
Pandeminin yaralarını sanatla sardık
Pandeminin yaralarını sanatla sardık Sanat her zaman iyi gelir. Pandeminin bizi kısıtladığı, umudumuzu tükettiği bu yıl yine sanattan medet umduk. Tiyatrolar perdelerini açamasa da çevrimiçi oyunlarla evlerimize konuk oldular. Keza sinema da ev rahatlığında buluştu bizimle. Nihayetinde kısıtlamalar kalktı ama maalesef yine temkinli olduk salonlara girmek için. Müzik her zaman yanımızdaydı. Podcast'ler ise kurtarıcımız oldu. Ama hiç şüphesiz kazanan edebiyattı. Bu yıl bize iyi gelen, havamızı değiştiren sanatsal etkinliklere bir göz attık. İşin uzmanlarına danışıp kısa bir liste hazırladık.
26.12.2021 Kültür Sanat
Erkal hâkim karşısında
Erkal hâkim karşısında Usta tiyatro sanatçısı 83 yaşındaki Genco Erkal, “Cumhurbaşkanı’na hakaret” suçundan dört yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın görülmesine davam edildi.
26.11.2021 Gündem
Genco Erkal hakim karşısında
Genco Erkal hakim karşısında Tiyatro sanatçısı 83 yaşındaki Genco Erkal, “Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan hakim karşısına çıktı. Erkal yaptığı savunmada, suçlamaya konu olan paylaşımlarında hakaret unsuru olduğuna inanmadığını söyledi.
25.11.2021 Gündem
Perdenin ardına yolculuk...
Perdenin ardına yolculuk... Kent Oyuncuları’nın kurucularından usta tiyatro adamı Kâmran Yüce’nin arşivi, kızı Deniz Yüce Başarır tarafından açılarak Kenter Tiyatrosu’nun ve Türkiye tiyatrosunun tarihini aydınlatan bir kitaba dönüştürüldü.
11.10.2021 Kültür Sanat
Ayakta alkışlandı
Ayakta alkışlandı Genco Erkal’ın, Nazım Hikmet’in destansı yaşamını anlatan ‘Yaşamaya Dair’ müzikli tiyatro oyunu, Turkcell Vadi Açıkhava, Tiyatro Günleri kapsamında seyircisiyle buluştu.
5.10.2021 Cadde
Nazım'ın destansı hayatı ayakta alkışlandı
Nazım'ın destansı hayatı ayakta alkışlandı İstanbul’un genç açık hava sahnesi Turkcell Vadi Açıkhava, Tiyatro Günlerinde birbirinden değerli ve keyifli oyunları seyircisiyle buluşturdu. Dostlar Tiyatrosu, bu akşam usta oyuncu Genco Erkal'ın, Nazım Hikmet'in destansı yaşamını anlatan "Yaşamaya Dair" müzikli tiyatro oyununu sanatseverlerle buluşturdu.
4.10.2021 Kültür Sanat
Genco Erkal dördüncü doz aşısını oldu
Genco Erkal dördüncü doz aşısını oldu Usta tiyatrocu Genco Erkal, yaklaşık iki yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı dördüncü doz aşısını yaptırdı.
28.09.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Genco Erkal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.