Genel Kurul

Genel Kurul

Son dakika Genel kurul haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Genel kurul gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Genel kurul haber sayfamızda...

Genel Kurul

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24.316 genel kurul haberi bulunmuştur.
TBMM'de mesai yeniden başlıyor
TBMM'de mesai yeniden başlıyor Türkiye Büyük Millet Meclisi, yerel seçim nedeniyle ara verdiği mesaisine bugün yeniden başlıyor. Meclis gündeminde önemli yasal düzenlemeler var. Enerji verimliliğini artıracak kanun teklifi ile turist rehberlerine yönelik düzenlemenin Genel Kurul'da ele alınması bekleniyor.
16.04.2024 Gündem
Meclis’i çok yoğun bir gündem bekliyor! İşte masadaki düzenlemeler
Meclis’i çok yoğun bir gündem bekliyor! İşte masadaki düzenlemeler Yerel seçim süreci ve Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesiyle Meclis çalışmalarına verilen 1.5 aylık ara da tamamlandı. Yarın aktif gündemine dönecek olan TBMM’yi, İç Tüzük tartışmalarından 9. Yargı Paketi’ne kadar yoğun bir gündem bekliyor.
15.04.2024 Gündem
Hasan Arat: Hırvatlar, Alman desteğiyle başardı!
Hasan Arat: Hırvatlar, Alman desteğiyle başardı! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, TFF’nin yabancı VAR hakemi kararına olumlu baktıklarını bildirdi, “Bunun benzeri bu sezon Alman hakemlerle Hırvatistan’da denendi ve çok başarılı sonuçlar verdi. Bu tartışmaların bitmesi lazım. Halk bundan sıkıldı” dedi.
13.04.2024 Beşiktaş
ÖZEL | Şenes Erzik: TFF’nin karar verdiği tarih, geç kalan bir tarihtir
ÖZEL | Şenes Erzik: TFF’nin karar verdiği tarih, geç kalan bir tarihtir TFF Onursal Başkanı, UEFA ve FIFA onursal üyesi Şenes Erzik, Milliyet'in duayen yazarlarından Attila Gökçe'ye konuştu. Erzik, TFF'nin aldığı seçim tarihi için "TFF’nin karar verdiği tarih, geç kalan bir tarihtir." ifadelerini kullandı.
10.04.2024 Süper Lig
Fenerbahçe'de gençlere moral! 'Tarih sizlerden bahsedecek'
Fenerbahçe'de gençlere moral! 'Tarih sizlerden bahsedecek' Fenerbahçe’de başta Başkan Ali Koç ve Şanlıurfa’ya gelen diğer yöneticiler U19 Takımı’nın oyuncularına hem maç öncesi hem de sonrasında moral verdi. Uçağa alkışlarla binen genç futbolcular için “Fenerbahçe tarihi sizlerden bahsedecek” ifadeleri kullanıldı.
9.04.2024 Fenerbahçe
İstanbulspor'dan TFF'ye ihtarname gönderildi!
İstanbulspor'dan TFF'ye ihtarname gönderildi! İstnabulspor, TFF'yi Olağanüstü Genel Kurul'a davet etti. Sarı-siyahlılar, noter aracılığıyla TFF'ye ihtarname gönderdi.
8.04.2024 İstanbulspor
TFF Genel Kurulu, 18 Temmuz'da yapılacak! EURO 2024 detayı
TFF Genel Kurulu, 18 Temmuz'da yapılacak! EURO 2024 detayı Türkiye Futbol Federasyonu, TFF Olağan Genel Kurul toplantısının; 18 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.
8.04.2024 Süper Lig
Ankaragücü'nden TFF'nin seçim kararına dair açıklama!
Ankaragücü'nden TFF'nin seçim kararına dair açıklama! Ankaragücü Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 18 Temmuz'da seçim kararı almasının ardından bir açıklama yaptı.
8.04.2024 Ankaragücü
Fenerbahçe Kulübü'nden TFF'nin seçim kararına dair açıklama!
Fenerbahçe Kulübü'nden TFF'nin seçim kararına dair açıklama! Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 18 Temmuz 2024'te seçim kararı almasının ardından bir açıklama yayınladı.
8.04.2024 Fenerbahçe
Ecmel Faik Sarıalioğlu: Bundan daha beter bir gün olabilir mi?
Ecmel Faik Sarıalioğlu: Bundan daha beter bir gün olabilir mi? İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, basın mensuplarıyla bir araya geldi.
8.04.2024 İstanbulspor
Fenerbahçe'den Süper Kupa sonrası dünya basınına İngilizce açıklama!
Fenerbahçe'den Süper Kupa sonrası dünya basınına İngilizce açıklama! Fenerbahçe Kulübü, dünya basınına yönelik İngilizce bir açıklama yayınladı.
8.04.2024 Fenerbahçe
İstanbulspor'dan açıklama: Hala anlamadınız mı?
İstanbulspor'dan açıklama: Hala anlamadınız mı? İstanbulspor Kulübü, TFF'nin seçimli genel kurulunun 18 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek olmasına tepki gösterdi.
7.04.2024 İstanbulspor
Beşiktaş Kulübü'nden genel kurul tarihine tepki!
Beşiktaş Kulübü'nden genel kurul tarihine tepki! Beşiktaş Kulübü, TFF Başkanı Büyükekşi'nin Seçimli Genel Kurul tarihini 18 Temmuz olarak açıklamasına tepki gösterdi.
7.04.2024 Beşiktaş
SON DAKİKA | TFF seçime gidiyor! Başkan Mehmet Büyükekşi resmen açıkladı
SON DAKİKA | TFF seçime gidiyor! Başkan Mehmet Büyükekşi resmen açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz'da yapılacak olan Mali Genel Kurulu, Seçimli Genel Kurul olarak yapmaya karar verdiklerini resmen açıkladı.
7.04.2024 Süper Lig
Süper Lig kulüplerinden TFF'ye karşı imza 135 imza!
Süper Lig kulüplerinden TFF'ye karşı imza 135 imza! TFF Başkanı Büyükekşi ve yönetiminin gitmesi için imza toplamaya başlayan Süper Lig kulüpleri, olağanüstü genel kurula ağırlık verdi. Seçim için gerekli olan 135 imzayı kısa sürede tamamlayan kulüpler, henüz aday bulmazken, “Gitsin yeter” düşüncesiyle hareket ediyor.
7.04.2024 Süper Lig
ÖZEL | Fenerbahçe'de Süper Kupa planı! Galatasaray, kupayı alamayacak
ÖZEL | Fenerbahçe'de Süper Kupa planı! Galatasaray, kupayı alamayacak Fenerbahçe kulüp tarihinin en farklı günlerinden birini yaşayacak. Sarı-lacivertli takımda U19 futbolcuları, önce lig maçına çıkacak, ardından Şanlıurfa’ya giderek Galatasaray ile Süper Kupa mücadelesi yapacak.
7.04.2024 Fenerbahçe
ÖZEL | Metin Şen'den Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararına sitem! 'Maça çıkmamak daha doğru'
ÖZEL | Metin Şen'den Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararına sitem! 'Maça çıkmamak daha doğru' Fenerbahçe'nin Olağanüstü Genel Kurul'u ve Süper Kupa ile ilgili kararının yankıları sürüyor. Efsane başkan Ali Şen'in oğlu Metin Şen, Skorer’den Nergis Aşkın'a özel açıklamalarda bulundu
6.04.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa bilmecesi! Galatasaray ve Fenerbahçe kozlarını paylaşacak
Süper Kupa bilmecesi! Galatasaray ve Fenerbahçe kozlarını paylaşacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 21 Şubat 2024 tarihinde yaptığı açıklama ile Süper Kupa karşılaşmasının yarın oynanacağını açıkladı. Sarı-lacivertli ekibin yarın oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıkması bekleniyor. Fenerbahçe’nin aldığı kararın doğrultusunda Galatasaray’ın hangi kadro ile sahaya çıkacağı da merak konusu oldu.
6.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İngiliz basınına konuştu: Lisansı iptal edilmeli
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İngiliz basınına konuştu: Lisansı iptal edilmeli Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda İngiliz basınından The Athletic'e konuştu. Ali Koç; "Saha içinde ve dışında Fenerbahçe'ye karşı haksızlık, ayrımcılık çok uzun zamandır devam ediyor ve öyle ya da böyle buna bir son verilmeli" dedi.
5.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Süper Kupa çıkışı! 'Formamıza hakarettir'
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Süper Kupa çıkışı! 'Formamıza hakarettir' Fenerbahçe'nin 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa finaline çıkıp - çıkmayacağı tartışılırken eski başkan Aziz Yıldırım'dan konuyla ilgili açıklama geldi.
5.04.2024 Fenerbahçe
Ercan Güven'den Fenerbahçe yönetimine eleştiri: Urfa’ya U19 ile gidip tarihe 8-0 hezimet yazdırmak mı kozun?
Ercan Güven'den Fenerbahçe yönetimine eleştiri: Urfa’ya U19 ile gidip tarihe 8-0 hezimet yazdırmak mı kozun? Fenerbahçe yönetimi 2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurul'a gitti. Sarı-lacivertli kulüp, dört madde için yönetim kuruluna görev süresinin bitimine kadar yetki verildiğini KAP'a bildirdi. Milliyet Gazetesi yazarı Ercan Güven, Ali Koç yönetimini sert bir dille eleştirdi..İşte Ercan Güven'in 'Heba olan potansiyel' başlıklı yazısı...
5.04.2024 Fenerbahçe
Erden Timur, Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunacak!
Erden Timur, Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunacak! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında tehdit ve hakaret ile ilgili suç duyurusunda bulunacak.
4.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de Selahattin Baki'den Dursun Özbek'e sert yanıt: Bilgi ve belgeye dayalı konuşuruz
Fenerbahçe'de Selahattin Baki'den Dursun Özbek'e sert yanıt: Bilgi ve belgeye dayalı konuşuruz Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında Adana Demirspor'u 4-2'lik skorla mağlup etti. Müsabakanın ardından sarı-lacivertli ekibin Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki açıklamalarda bulundu.
4.04.2024 Fenerbahçe
Filistin, Birleşmiş Milletler'e tam üyelik için tekrar başvuruda bulundu
Filistin, Birleşmiş Milletler'e tam üyelik için tekrar başvuruda bulundu Filistin, 1947'de planlanan iki devletli çözümün hala gerçekleşmemesinden kaynaklı uluslararası tanınmayı bekliyor ve 1967 sınırlarına dayalı bir tanınma istiyor. Filistin'in BM'ye tam üyeliği için BM Güvenlik Konseyi ve Genel Kurul onayı gerekiyor ancak ABD'nin veto yetkisi nedeniyle zor görünüyor.
3.04.2024 Dünya
Senad Ok, Fenerbahçe kulisini paylaştı: Yönetim izin vermeyecek
Senad Ok, Fenerbahçe kulisini paylaştı: Yönetim izin vermeyecek Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de son gelişmeleri Milliyet Fenerbahçe muhabiri Senad Ok canlı yayında değerlendirdi.
3.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Genel Kurul ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.