General Electric

General Electric

Son dakika general electric haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan general electric gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan general electric haber sayfamızda...

General Electric

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 590 general electric haberi bulunmuştur.
Mini dizilik bir girişim macerası
Mini dizilik bir girişim macerası Paylaşımlı bir ofis alanı yaratma hayaliyle başlayan, değeri milyarlarca dolara yükselen WeWork sonra inişe geçerek nasıl mini dizi ve kitap konusu oldu, birlikte inceleyelim...
5.04.2024 Milliyet Executive
Konya'da eğitim uçağı düştü: 1 şehit
Konya'da eğitim uçağı düştü: 1 şehit Konya’da Türk Yıldızları'na ait eğitim uçağı düştü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, uçağın düştüğü sırada kopan parçaların çarptığı uzman çavuşun şehit olduğu öğrenildi.
14.03.2024 Haberler
Çin medyası: KAAN küresel pazarda fırtınalar estirmeye hazır, F-35 müşterilerine göz koyuyor
Çin medyası: KAAN küresel pazarda fırtınalar estirmeye hazır, F-35 müşterilerine göz koyuyor "Yeni nesil savaş uçağı KAAN, ilk başarılı uçuşunu yaparak ABD'ye yerli bir küçümseme sunuyor" diyen Asia Times, Türk jetinin muhtemel müşterilerini sıraladı.
23.02.2024 Dünya
'Kralların kralı' uçtu! KAAN Yunanistan ve Rum basınında ses getirdi
'Kralların kralı' uçtu! KAAN Yunanistan ve Rum basınında ses getirdi Türkiye'nin geliştirdiği beşinci nesil savaş uçağı projesi 'KAAN' ilk kez gökyüzünde görüntülendi. KAAN'ın ilk uçuşunu gerçekleştirmesi ise Yunan medyasında kısa sürede ses getirdi.
21.02.2024 Dünya
Test pilotunun gözünden F-16 Blok 70! 'Tüm güncellemeler tek pakette toplanmış'
Test pilotunun gözünden F-16 Blok 70! 'Tüm güncellemeler tek pakette toplanmış' ABD, Türkiye’ye F-16 savaş uçağı ve mevcut F-16'ları için modernizasyon kiti satışına onay verdiğine dair Kongre’ye resmi bildirimde bulundu. 15 günlük itiraz süresinin ardından satış gerçekleşecek. Bu gelişme sonrası F-16 Blok 70 tipi uçakların sahip olduğu özellikler de merak konusu oldu. F-16'nın en güncel modeli olan ve halihazırda üretimi hâlâ devam eden Blok 70 ‘Viper’ modelini, test uçuşu yapan ‘Cujo’ lakaplı pilot anlattı.
30.01.2024 Dünya
Gerçeği görmek için enflasyon muhasebesi
Gerçeği görmek için enflasyon muhasebesi Efsane yönetici Jack Welch'in, "Başarı iş planlarınıza göre değil, geçen yıla ve rakiplerinize göre nasıl performans gösterdiğinizdir" sözünü hatırlayarak enflasyon ortamında işlerin durumuna bir göz atalım...
8.10.2023 Milliyet Executive
Makineler İçin Mimarlık
Makineler İçin Mimarlık Endüstriyel organizasyonun farklı zorunluluklarını, ölçek ve yaklaşımlarını kriter alarak adeta makineler için tasarlanan yeni nesil üretim ve lojistik yapıların, ileri teknolojiyi kültürel ve coğrafi bağlamla, estetik ve sürdürülebilirlikle bir araya getiren çağdaş örnekleri…
28.08.2023 Mimarlık
KAAN uçmadan projeye bir ortak daha! FlightGlobal MMU'ya geniş yer ayırdı
KAAN uçmadan projeye bir ortak daha! FlightGlobal MMU'ya geniş yer ayırdı Türkiye'nin ürettiği 5. nesil savaş uçağını değerlendiren FlightGlobal (FG) Pakistan'ın KAAN'a olan ilgisini yazdı. FG'ye göre olası bir satın alım Pakistan-Çin arasında bir polemiği tetikleyebilir.
15.08.2023 Dünya
Beyaz Saray’da Hindistan Başbakanı’na kırmızı halılı karşılama
Beyaz Saray’da Hindistan Başbakanı’na kırmızı halılı karşılama ABD Başkanı Joe Biden devlet ziyareti kapsamında Hindistan Başbakanı Narendra Modi’yi Beyaz Saray’da ağırladı. Görüşmeye Hint Pasifik’te Çin’in artan nüfuzu ve iki ülke arasındaki savunma işbirliği damga vurdu. Ortak açıklamada bölgede “tehditkar” eylemlerden duyulan endişe dile getirildi.
23.06.2023 Dünya
İsmail Demir, ‘F-35 vermeyenler utanacak’ demişti, dikkat çeken MMU ve KIZILELMA yorumu geldi
İsmail Demir, ‘F-35 vermeyenler utanacak’ demişti, dikkat çeken MMU ve KIZILELMA yorumu geldi Türkiye'nin savunma sanayii alanındaki başarısını dünya yakından takip ediyor. MMU ve KIZILELMA'daki süreçler devam ederken, Savunma Politikası Analisti Turan Oğuz önümüzdeki 50 yılın önemini milliyet.com.tr'ye değerlendirdi. Yolculuklarının beraber olduğunu söyleyen Oğuz, iki uçağın modernizasyonlarındaki gelişimine de dikkat çekti.
12.08.2022 Gündem
TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, CNN Türk'te
TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, CNN Türk'te Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, CNN Türk'te Gazeteci Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Kotil, Hürjet, Milli Muharip Uçak (MMU), ATAK helikopteri, GÖKBEY, ve yerli motorlara ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
23.07.2022 Haberler
TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, CNN Türk'te
TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, CNN Türk'te Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, CNN Türk'te gazeteci Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Kotil, Hürjet, Milli Muharip Uçak (MMU), ATAK helikopteri, GÖKBEY, ve yerli motorlara ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
23.07.2022 Ekonomi
Tim Cook'a 'ikramiye' tepkisi
Tim Cook'a 'ikramiye' tepkisi Apple CEO'su Tim Cook'un geçtiğimiz yıl kazandığı 99 milyon dolarlık ikramiye yatırımcılardan tepki aldı. İkramiye paketinin performans kriterlerinden yoksun olduğunu düşünen yatırımcılar, paketin reddedilmesi için çağrıda bulundu.
18.02.2022 Uzmanpara
‘Yolda görsem herhalde ağlarım’
‘Yolda görsem herhalde ağlarım’ “Her sabah işe geleceğim için çok mutlu oluyorum. Her prototip yola çıkınca ağlamaklı oluyorum. Ürettiğimiz otomobili sokakta görürsem de ağlarım gibi geliyor...”
13.01.2022 Milliyet Executive
Ülker’de üst düzey atama
Ülker’de üst düzey atama Ülker Bisküvi’de önemli bir görev değişimi yaşandığı açıklandı. Kamu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamaya göre, Ülker Bisküvi’de CFO görevine 3 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere Fulya Banu Sürücü getirildi.
15.12.2021 Uzmanpara
TEI haftada bir adet helikopter motoru üretebiliyor
TEI haftada bir adet helikopter motoru üretebiliyor TUSAŞ Motor Sanayii (TEI) Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Şahin, ‘Yerli Kara Şahin’ olarak da bilinen T700 motorunun 50’ncisini teslime hazır hale getirdiklerini belirterek, “Artık haftada bir motor üretecek kapasiteye ulaşmış vaziyetteyiz” dedi.
26.11.2021 Haberler
TEI haftada bir adet helikopter motoru üretebiliyor
TEI haftada bir adet helikopter motoru üretebiliyor TUSAŞ Motor Sanayii (TEI) Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Şahin, ‘Yerli Kara Şahin’ olarak da bilinen T700 motorunun 50’ncisini teslime hazır hale getirdiklerini belirterek, “Artık haftada bir motor üretecek kapasiteye ulaşmış vaziyetteyiz” dedi.
26.11.2021 Teknoloji
BBVA, Garanti Bankası'nda pay alımı yapacak
BBVA, Garanti Bankası'nda pay alımı yapacak BBVA Yönetim Kurulu, Garanti BBVA'nın halihazırda BBVA mülkiyetinde bulunmayan yüzde 50,15 paylarının tamamı için gönüllü pay alım teklifi yapılmasına karar verdiğini duyurdu. BBVA, kalan Garanti hisseleri için hisse başına 12,20 TL gönüllü pay alım teklif fiyatı belirledi.
15.11.2021 Ekonomi
BBVA, Garanti Bankası’nın tümüne talip oldu
BBVA, Garanti Bankası’nın tümüne talip oldu BBVA Yönetim Kurulu'nun Garanti BBVA'nın halihazırda BBVA mülkiyetinde bulunmayan yüzde 50,15 oranındaki paylarının tamamı için 12,20 Türk lirası satın alma bedeliyle bir gönüllü pay alım teklifi yapılmasına karar verdiği bildirildi.
15.11.2021 Uzmanpara
General Electric, 3 şirkete bölünecek
General Electric, 3 şirkete bölünecek ABD'li sanayi devi General Electric (GE), havacılık, sağlık ve enerji sektörlerine odaklanan 3 şirkete bölüneceğini duyurdu.
10.11.2021 Uzmanpara
New York borsası karışık seyirle açıldı
New York borsası karışık seyirle açıldı New York borsası, güne karışık seyirle başladı. Açılışta Dow Jones endeksi, yüzde 0,12 azalışla 36.389,55 puana geriledi.
9.11.2021 Ekonomi
New York borsası karışık seyirle açıldı
New York borsası karışık seyirle açıldı New York borsası, güne karışık seyirle başladı.
9.11.2021 Uzmanpara
New York borsası yükselişle kapandı
New York borsası yükselişle kapandı New York borsası, günü hafif yükselişle tamamladı. Kapanışta Dow Jones endeksi yüzde 0,04 artışla 35.756,88 puana yükseldi.
26.10.2021 Ekonomi
New York borsası yükselişle açıldı
New York borsası yükselişle açıldı New York borsası, şirketlerin beklenenden güçlü gelmeye devam eden üçüncü çeyrek finansal sonuçlarının etkisiyle güne yükselişle başladı. Açılışta Dow Jones endeksi, yüzde 0,22 artarak 35.818,46 puana çıktı.
26.10.2021 Ekonomi
New York borsası yükselişle açıldı
New York borsası yükselişle açıldı New York borsası, şirketlerin beklenenden güçlü gelmeye devam eden üçüncü çeyrek finansal sonuçlarının etkisiyle güne yükselişle başladı.
26.10.2021 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

General Electric ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.