Generaller

Generaller

Son dakika generaller haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan generaller gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan generaller haber sayfamızda...

Generaller

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.095 generaller haberi bulunmuştur.
İngiltere'nin 'en çok arananlar' listesindeydi...  Havalimanında yakalandı
İngiltere'nin 'en çok arananlar' listesindeydi... Havalimanında yakalandı İngiltere'de çocuğa cinsel istismar suçuyla yargılanan ve 27 yıldır firarda olan 80 yaşındaki Richard Burrows, Tayland’dan İngiltere’ye dönüşü sırasında başkent Londra'da Heathrow Havalimanında polis tarafından yakalandı.
2.04.2024 Dünya
Bakan Fidan, NATO toplantısına katılmak üzere Brüksel'e gitti
Bakan Fidan, NATO toplantısına katılmak üzere Brüksel'e gitti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısına katılmak üzere Brüksel’e gitti.
2.04.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son dakika... İranlı generaller füzeyle vuruldu! Orta Doğu toz duman, Rusya İsrail'e 'dur' dedi!
Gazze'deki savaşta son dakika... İranlı generaller füzeyle vuruldu! Orta Doğu toz duman, Rusya İsrail'e 'dur' dedi! F-35 savaş uçaklarından ateşlenen füzelerin Şam'ın lüks semti Mezze'deki binayı yerle bir etmesiyle, dünyaya şok dalgaları yayıldı. Ölenler arasında iki Devrim Muhafızları generali ve çok sayıda İran subayı var. Rusya, Çin ve Suudi Arabistan'dan arka arkaya açıklamalar gelirken, ABD sürpriz bir hamle yaptı.
3.04.2024 Dünya
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor'
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor' Vladimir Putin'in en prestijli projesinin Taurus füzeleriyle yok edilmesi planı için Rus medyası 'yıkım' yorumunu yaptı, Alman medyası ise 'Patlayıcı ses kaydı' ve 'İnanılmaz Bundeswehr çöküşü' başlıkları attı.
3.03.2024 Dünya
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor'
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor' Vladimir Putin'in en prestijli projesinin Taurus füzeleriyle yok edilmesi planı için Rus medyası 'yıkım' yorumunu yaptı, Alman medyası ise 'Patlayıcı ses kaydı' ve 'İnanılmaz Bundeswehr çöküşü' başlıkları attı.
3.03.2024 Haberler
DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan: Zaman, bu siyaset zihniyetini değiştirme zamanı
DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan: Zaman, bu siyaset zihniyetini değiştirme zamanı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "İktidarın da muhalefetin de kavgadan, ayrıştırmadan başka bir siyaseti yok. Artık görelim bunları. Tüm milletime sesleniyorum. Zaman, yeni bir şeyler yapma zamanı" dedi.
29.02.2024 Gündem
Sudan iç savaşı: BM'ye 'açlıktan ölümler' bildiriliyor
Sudan iç savaşı: BM'ye 'açlıktan ölümler' bildiriliyor Cuma günü yapılan açıklamada, rakip generaller arasındaki şiddetli çatışmaların, en kritik durumdakilere yardım ve gıda malzemesi dağıtımını engellediği ülkede, insanların açlıktan öldüğüne dair raporlar aldığını kaydedildi.
3.02.2024 Dünya
Acı dolu 100 gün
Acı dolu 100 gün Gazze’de İsrail’le Hamas arasında süren savaş 100 günü geride bırakırken, acı bir bilanço hakim. 24 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği savaşta binlerce kişi de evsiz kalırken, İsrail bunun süreceği konusunda meydan okuyor.
15.01.2024 Dünya
Özel'den Akşener açıklaması
Özel'den Akşener açıklaması CHP Lideri Özgür Özel, Antalya’nın Manavgat ilçesindeki bir otelde CHP milletvekilleriyle TBMM Grubu 28. Dönem 1’inci Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.
2.12.2023 Gündem
94 yaşındaki Kore gazisi: Atatürk'ü el sallayarak Meclis'e uğurlardık
94 yaşındaki Kore gazisi: Atatürk'ü el sallayarak Meclis'e uğurlardık Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hayattayken gören Kore ve Kıbrıs gazisi emekli astsubay Osman Yaşar Eken (94), "Atatürk Çankaya'da her sabah saat 09.00-09.30 sıralarında üstü açık arabası ile Meclis'e giderdi. Biz de onun geçiş saatinde okuldan dışarıya çıkar ona el sallardık" dedi.
10.11.2023 Gündem
Atatürk’ün naaşının Anıtkabir’e naklinden bir gün önce... 15 yıl sonra uyuyor gibiydi!
Atatürk’ün naaşının Anıtkabir’e naklinden bir gün önce... 15 yıl sonra uyuyor gibiydi! Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde özlem ve hasretle anıyoruz. 85 yıldır her 10 Kasım’larda derin bir hüzün yaşayan halkın Ata’sına duyduğu büyük sevgi ve bağlılık her geçen yıl katlanıyor...
10.11.2023 Gündem
İsrail'in en büyük korkusu! Kara harekatı ertelendi mi?
İsrail'in en büyük korkusu! Kara harekatı ertelendi mi? İsrail’in, Gazze’ye yönelik beklenen büyük harekatında önceliğin Hamas’ın lider kadrolarının ortadan kaldırılması olduğu belirtiliyor. Operasyonun ertelendiği iddia edildi.
16.10.2023 Dünya
Rus ve Norveçli generaller Ukrayna işgalinden bu yana ilk defa sınır işbirliğini görüştü
Rus ve Norveçli generaller Ukrayna işgalinden bu yana ilk defa sınır işbirliğini görüştü Rus ve Norveçli generaller Ukrayna işgalinden bu yana ilk defa sınır işbirliğini görüştü.
6.10.2023 Dünya
Ukrayna, karşı saldırısında ilerleme katediyor mu?
Ukrayna, karşı saldırısında ilerleme katediyor mu? Ukraynalı generaller, Rusya'nın güneydeki ilk savunma hattını "geçtiklerini" söylüyor. BBC, Ukrayna güçlerinin gerçekte ne kadar ilerlediğini ve cephe hattında daha fazla ilerleme kaydedileceğine dair ne tür işaretlerin olduğunu değerlendirdi.
18.09.2023 Dünya
Zelenskiy Savunma Bakanı Oleksii Reznikov'u görevden aldı
Zelenskiy Savunma Bakanı Oleksii Reznikov'u görevden aldı Ukraynalı generaller Rusya’nın Ukrayna’da işgal altında tuttuğu topraklara kurduğu savunma hatlarından ilkinin Zaporijya yakınlarındaki Robotyne köyü civarında aşıldığını söyledi. Öte yandan dün akşam Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov görevden alındı.
4.09.2023 Dünya
Savaş alanından Büyük Taarruz
Savaş alanından Büyük Taarruz İsmet Paşa, düşmanın Anadolu’da imha edilmesini emrediyor. Yunan kuvvetlerinin telefon ve telgraf hatları kesiliyor, demir yolu ulaşımı engelleniyor, düşmanın menzil kollarına baskınlar düzenleniyor.
29.08.2023 Gündem
Son dakika: Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı! Jandarma komutanlıklarına kritik atamalar
Son dakika: Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı! Jandarma komutanlıklarına kritik atamalar Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile;çok sayıdaki ilde jandarma komutanlıklarına yeni isimler atandı.
24.08.2023 Gündem
Hiç kimse fark etmedi: Putin gizlice kovdu!
Hiç kimse fark etmedi: Putin gizlice kovdu! Wagner ayaklanmasından bu yana bir kez bile görünmeyen 'General Armageddon'un akıbeti belli oldu, Rus resmi haber ajansı RIA bugün haberleri doğrulamak zorunda kaldı.
23.08.2023 Dünya
Unutulan darbe: Myanmar
Unutulan darbe: Myanmar Ege Doğaç Erdoğan -...
6.08.2023 Dünya
Erdoğan ve YAŞ üyeleri Anıtkabir'de! 'Ordumuzun gücüne güç katacağız'
Erdoğan ve YAŞ üyeleri Anıtkabir'de! 'Ordumuzun gücüne güç katacağız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Askeri Şura üyeleriyle Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Erdoğan, YAŞ kararlarına ilişkin mesaj verdi.
3.08.2023 Haberler
YAŞ heyecanı! Genelkurmay'a 4 aday
YAŞ heyecanı! Genelkurmay'a 4 aday Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki (TSK) terfi ve atamaların ele alınacağı Yüksek Askeri Şûra (YAŞ) toplantısı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılacak. Çıkması beklenen kararlar arasında en çok merak edilen Genelkurmay Başkanlığı'na kimin getirileceği.
3.08.2023 Gündem
Hain darbe girişiminin kronolojisi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a
Hain darbe girişiminin kronolojisi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hazırlanan iddianameler, ortaya çıkan belge ve görüntüler, darbe girişimine nasıl hazırlanıldığını ve FETÖ’nün darbe çarkını nasıl çevirdiğini de gözler önüne serdi.
15.07.2023 Gündem
NATO’dan ‘Wagner’ güvencesi
NATO’dan ‘Wagner’ güvencesi Rusya’da başlattıkları isyan sonrası komşu Belarus’a gönderilen Wagner grubu lideri Yevgeni Prigojin ve askerlerinin geleceği endişe yaratıyor. Wagner güçlerinin önemli bir kısmının Belarus’a yerleşmesinin Doğu Avrupa için ne gibi bir güvenlik sıkıntısı yaratacağına dair tartışmalar alevlenirken, NATO’dan güvence geldi.
29.06.2023 Dünya
Bakan Soylu: Suriye ve Irak'ın kuzeyinde tek bir terör yuvası kalmayacak
Bakan Soylu: Suriye ve Irak'ın kuzeyinde tek bir terör yuvası kalmayacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beylikdüzü Balık Hali'ni ziyaret etti. Soylu, “Suriye'nin kuzeyiyle, Irak'ın kuzeyinde toplu iğne ucu kadar bir tek terör yuvası kalmayacak" dedi.
12.05.2023 Gündem
Canikli: KHK ile ihraç edilenler görevlerine iade edilmek isteniyor
Canikli: KHK ile ihraç edilenler görevlerine iade edilmek isteniyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, “İhraç edilmeden önce çok kritik görevlerde bulunan generaller, albaylar ve diğer subaylar, emniyet müdürleri, emniyet amirleri ve başkomiserler, hâkim ve savcılar, hatta MİT mensupları, 7’li masa tarafından KHK ile ihraç edilmeden önceki görevlerine iade edilmek istenmektedir” dedi.
8.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Generaller ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.