Son dakika... Trump resmen dünyayla dalga geçti! Çıldırtan sözler...
Son dakika... Trump resmen dünyayla dalga geçti! Çıldırtan sözler... Gelen son dakika haberine göre, ABD'de George Floyd'un polis şiddetiyle ölmesinin ardından başlayan ve dünyanın dört bir yanına yayılan protesto eylemleri sürüyor. "Polis teşkilatlarını dağıtın" çağrıları üzerine tepki gösteren ABD Başkanı Trump, ülkedeki polis şiddetine yönelik tartışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. ABD'de Demokrat Kongre üyeleri, Floyd'u 8 dakika 46 saniye boyunca diz çökerek andı. Öte yandan Floyd'u gözaltına alırken boynuna dizini basarak ölümüne sebep olmakla suçlanan eski polis memuru Derek Chauvin ilk kez hakim karşısındaydı. İşte dünyada birinci gündem maddesi olan George Floyd protestolarına dair son dakika gelişmeleri...
9.06.2020 Dünya
Son dakika haberler... CNN dünyaya duyurdu! Beyaz Saray'da bu sabah...
Son dakika haberler... CNN dünyaya duyurdu! Beyaz Saray'da bu sabah... Son dakika haberlere göre ABD lideri Trump'ın kapana kısıldığı Beyaz Saray, bugün bambaşka bir sabaha uyandı. ABD'nin birçok şehrinde gece boyunca birçok kentte silah sesleri duyuldu, çok sayıda ölü ve yaralı var. İç savaşın yol açtığı cehennem, gün ağarınca net şekilde görüldü.
2.06.2020 Dünya
Houston Emniyet Müdürü'nden Trump'a "Söyleyecek yapıcı bir şeyin yoksa çeneni kapa"
Houston Emniyet Müdürü'nden Trump'a "Söyleyecek yapıcı bir şeyin yoksa çeneni kapa" ABD'de Houston Emniyet Müdürü Art Acevedo, geçen hafta George Floyd adlı bir siyahinin polis tarafından öldürülmesi sonrası başlayan protestolarda valileri zayıf kalmakla suçlayan ve göstericiler üzerinde hakimiyet kurulmasını isteyen ABD Başkanı Donald Trump'a "Çeneni kapa" dedi.
2.06.2020 Dünya