Cristiano Ronaldo noel havasına girdi!
Cristiano Ronaldo noel havasına girdi! Juventus'un yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun eşi Georgina Rodríguez, evdeki noel hazırlıklarını paylaştı.
11.12.2020 Futbol
Georgina Rodríguez tatil paylaşımlarını sürdürüyor!
Georgina Rodríguez tatil paylaşımlarını sürdürüyor! Juventuslu yıldız Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodríguez, tatil paylaşımlarıyla gündeme gelmeyi sürdürüyor.
1.10.2020 Futbol
Georgina Rodríguez kırmızı halıda poz verdi!
Georgina Rodríguez kırmızı halıda poz verdi! Juventus'un yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun eşi Georgina Rodríguez, Venedik Film Festivali'ne katıldı ve kırmızı halıda objektiflere poz verdi.
5.09.2020 Futbol
Georgina Rodríguez Ronaldo'nun ev hallerini paylaştı!
Georgina Rodríguez Ronaldo'nun ev hallerini paylaştı! Juventus'un yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun renkli görüntülerini eşi sosyal medya hesabından paylaştı.
19.05.2020 Futbol
Karantinada da spor yapmaya devam ediyor
Karantinada da spor yapmaya devam ediyor Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodríguez corona virüs karantinasında da olsa formunu korumak için spor yapmaktan vazgeçmiyor. Rodriguez küçük kızıyla birlikte çektiği o görüntüleri Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.
28.04.2020 Cadde
Georgina Rodríguez'den karantina egzersizleri!
Georgina Rodríguez'den karantina egzersizleri! Juventus'un yıldız futbolcusu Ronaldo'nun eşi Georgina Rodríguez karantinada formunu korumaya devam ediyor.
28.04.2020 Futbol
Georgina Rodríguez formunu korumaya devam ediyor
Georgina Rodríguez formunu korumaya devam ediyor Cristiano Ronaldo'nun eşi Georgina Rodríguez karantinada egzersizlere devam ediyor.
21.04.2020 Futbol
Georgina'dan Ronaldo'ya doğum günü sürprizi...
Georgina'dan Ronaldo'ya doğum günü sürprizi... Georgina Rodríguez, sevgilisi Cristiano Ronaldo'ya 35. yaş günü için sürpriz yaptı. Ronaldo'nun sevinci ekrana gelirken bu anlar sosyal medyada da çok konuşuldu.
7.02.2020 Futbol
Ronaldo ve aşkı bu kez kaçmadılar!
Ronaldo ve aşkı bu kez kaçmadılar! Real Madrid'in dünya yıldızı Cristiano Ronaldo her fırsatta kaçtığı hatta yeni aşkı Georgina Rodríguez görüntülenmemek için kılık değiştiren yıldız oyuncu bu kez kaçmadı. Kendine ait olan otelde 2017'e giren çift tüm gözleri üzerine topladı...
2.01.2017 Futbol