Gerçek

Gerçek

Son dakika gerçek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gerçek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gerçek haber sayfamızda...

Gerçek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 100.023 gerçek haberi bulunmuştur.
Aşçılar dağılmaması için püf noktasını verdi! İçli köfte böyle pişmeliymiş
Aşçılar dağılmaması için püf noktasını verdi! İçli köfte böyle pişmeliymiş İçli köfte, Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden birisi oluyor. Hem yapımı hem de tadıyla dikkat çeken içli köfte, birçoğumuz için evde yapılması zor gibi görünse de aslında oldukça keyifli bir deneyim sunuyor. İşte içli köfte yaparken bilmeniz gerekenler ve lezzetin sırrı...
25.04.2024 Püf Noktası
Gisele Bündchen trafikte kenara çekildi! Polisle konuşurken ağlamaya başladı
Gisele Bündchen trafikte kenara çekildi! Polisle konuşurken ağlamaya başladı Gösteri dünyasının 'rüya çift'i; Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini 2022'de sonlandırmıştı. Boşanmanın ardından jiu-jitsu eğitmeni Joaquim Valente ile aşk yaşamaya başlayan Bündchen, son olarak Miami'de görüntülendi. Trafikte yaptığı bir kural ihlali nedeniyle polis tarafından kenara çekilen Bündchen, gözyaşlarına hakim olamadı.
25.04.2024 Cadde
Ticaret Bakanlığı’ndan 5 milyon TL'lik satılık ayakkabı
Ticaret Bakanlığı’ndan 5 milyon TL'lik satılık ayakkabı Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkarttı.
25.04.2024 Ekonomi
90+3 Ege'de Futbol | Söz bitti, şimdi icraat zamanı!
90+3 Ege'de Futbol | Söz bitti, şimdi icraat zamanı! Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Altay’ın kurumsal geleceği ve o kurumsal geleceği bekleyen zor zamanlar nasıl, neler yapılarak aşılacak? Yönetim, artık gerekli hamleleri ivedelikle yapmalı’’ dedi.
25.04.2024 1.Lig
Birbirine bağlantıda dünya lideri
Birbirine bağlantıda dünya lideri Dünyanın lider İnternet Değişim Noktası (IX) operatörü DE-CIX’in Türkiye Bölge Direktörü Bülent Şen, işletmelere yönelik birbirine bağlantı hizmetlerinin ve yakın dönemde genişletip yeniden yapılandırdığını duyurduğu İş Ortağı Programının avantajlarını anlatıyor.
25.04.2024 Advertorial
VEDA SONRASI KAVGA! SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024'te bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? Elenen isim hangisi oldu?
VEDA SONRASI KAVGA! SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024'te bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? Elenen isim hangisi oldu? Survivor All Star 2024 yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyunca belirlenen 4 eleme adayı düelloda müthiş bir mücadele içerisine girdiler. Adadan gitmek istemeyen yarışmacılardan hangisinin kazandığı ise merak konusu. Kritik bir eleme düellosu olan bu gecede rakipler birbirinden güçlü adaylardan oluşuyor. Kadın elemesinin gerçekleştiği bu hafta adaya kim veda etti? Heyecanla ekrana kilitlenen izleyenler ise "Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024'te bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? Merve, Aleyna, Berna ve Damla: Elenen isim hangisi oldu?" sorularının yanıtını arıyor. İşte bu hafta adaya veda eden isim ve eleme düellosunun özeti...
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Parayı mevduata yatıracaklar dikkat! Şube ve internet bankacılığı arasında faiz farkı
Parayı mevduata yatıracaklar dikkat! Şube ve internet bankacılığı arasında faiz farkı Bankalar mevduat faizlerindeki oranları sık sık değiştiriyor. İnternet bankacılığı ile şubedeki faiz oranları arasında fark açılmaya başladı. Şubeye gidip pazarlık yapan müşteri internet bankacılığındaki orandan daha fazla faiz alabiliyor. Peki şu anda mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Bir kişi 1 milyon TL’yi faize yatırdığında aylık ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...
25.04.2024 Ekonomi
Zekâ yapay ihlâl gerçek
Zekâ yapay ihlâl gerçek Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi, dünyada ve Türkiye’de 2023 yılı insan hakları raporunu dün kamuoyuna açıkladı.
25.04.2024 Gündem
İkinci ‘Ay’ var mı?
İkinci ‘Ay’ var mı? Dünya’nın etrafında Ay gibi dönen bir asteroit (kayalık gök cismi) bulunduğu açıklandı.
25.04.2024 Gündem
İskoçya'dan Türkiye'ye uzanan esrarengiz tünel! Uzmanı açıkladı: 'Tarihleme yapılamıyor'
İskoçya'dan Türkiye'ye uzanan esrarengiz tünel! Uzmanı açıkladı: 'Tarihleme yapılamıyor' İskoçya'dan Türkiye'ye uzandığı iddia edilen 12 bin yıllık bir tünel... Hakkında çok fazla komplo teorisi bulunan bu antik tünel için söylenenler ise sosyal medyada hızla yayılıyor. Peki, Avrupa ile Türkiye'yi birbirine bağladığı öne sürülen esrarengiz yapının ardındaki gerçek ne? "Tarihleme yapılamıyor" diyen Arkeolog Erman Ertuğrul cevapladı.
25.04.2024 Yaşam
Trabzonspor'da Berat Özdemir geleceği hakkında konuştu: Kiralık veya bonservis önemli değil
Trabzonspor'da Berat Özdemir geleceği hakkında konuştu: Kiralık veya bonservis önemli değil Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Berat Özdemir açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Trabzonspor
Hakan Çalhanoğlu'ndan Milan taraftarlarına: Büyük bir intikam oldu
Hakan Çalhanoğlu'ndan Milan taraftarlarına: Büyük bir intikam oldu İtalya Serie A'da Inter ile şampiyonluğa ulaşan Hakan Çalhanoğlu, eski takımı Milan'ın taraftarları için çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 İtalya Serie A
Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'nin yayınladığı rapora tepki
Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'nin yayınladığı rapora tepki Dışişleri Bakanlığı ABD'nin yayınladığı “2023 İnsan Hakları Raporu” konusunda yazılı bir açıklama yayınladı.
24.04.2024 Dünya
'Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! 'Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında'
'Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! 'Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında' 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyiciyle buluşacak.
24.04.2024 Televizyon
'Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! 'Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında'
'Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! 'Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında' 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyiciyle buluşacak.
24.04.2024 Cadde
Lise aşkıyla 35 yıl önce evlenmişti! İtirafı olay oldu: Ben bir melek değilim
Lise aşkıyla 35 yıl önce evlenmişti! İtirafı olay oldu: Ben bir melek değilim 80’li yıllardan beri rock müziğin en başarılı isimlerinden biri olarak bilinen, dünyanın dört bir yanında geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Jon Bon Jovi, lise aşkı Dorothea Hurley ile 1989'da dünyaevine girmişti. Bon Jovi, son röportajında 35 yıllık evliliğine dair çarpıcı bir itirafta bulundu.
24.04.2024 Cadde
'Sürüdeki kurt'un zindanı! Telefon sinyalini sıfırladı, vahşetin planı varilden çıktı
'Sürüdeki kurt'un zindanı! Telefon sinyalini sıfırladı, vahşetin planı varilden çıktı 30'larında iki kadın aniden ortadan kaybolmuştu. Aileleri ne yaparsa yapsın bir türlü haber alamadı, ta ki biri gözlerden uzak çiftlikte şüpheli bir yağ varili bulana kadar. Kendini 'koyun sürüsündeki kurt' ve 'vicdan sahibi psikopat' olarak tanımlayan caninin itirafı ise tüm dünyanın kanını dondurdu.
24.04.2024 Yaşam
Emre Belözoğlu'ndan eleştirilere cevap! 'Bir lağım çukuru'
Emre Belözoğlu'ndan eleştirilere cevap! 'Bir lağım çukuru' Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Beşiktaş ile berabere kalan Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.
23.04.2024 Ankaragücü
Yüzlerce kişi 'Azap yokuşu'na akın etti: Bütün dileklerim gerçek oldu
Yüzlerce kişi 'Azap yokuşu'na akın etti: Bütün dileklerim gerçek oldu Büyükada'daki Aya Yorgi Kilisesi'nde 23 Nisan yoğunluğu yaşandı. Kilise dilek dilemek ve gezmek için gelen yerli ve yabancı yüzlerce turistin akınına uğradı. Turistler 'Azap Yokuşu' olarak bilinen orman yolundaki ağaçlara ip bağlayarak yokuşu tırmandı ardından da Aya Yorgi Kilisesi’nde mum yakıp dilek diledi.
23.04.2024 Gündem
Twitter (X) çöktü mü? Bazı kullanıcılar erişim sorunu yaşadı
Twitter (X) çöktü mü? Bazı kullanıcılar erişim sorunu yaşadı Twitter, yeni adıyla X kullanıcıları 'Twitter çöktü mü?', 'Twitter neden açılmıyor?', 'Twitter'da sorun mu var?' sorularını sıklıkla yöneltirken bazı kullanıcılar platforma giremediklerini bildirdi.
23.04.2024 Gündem
Adana'dan İstanbul'a uzanan satış hikayesi! Zümrüt diye aldı, gerçek şoke etti
Adana'dan İstanbul'a uzanan satış hikayesi! Zümrüt diye aldı, gerçek şoke etti Kuyumcudan sertifikalı olarak aldığı zümrüt küpeden şüphelenen Nuray A., küpenin orijinal olup olmadığının tespit edilmesi için laboratuvara gönderdi. Test sonucunu görünce şok olan Nuray A., soluğu savcılıkta aldı.
23.04.2024 Gündem
Vodafone Sultanlar Ligi'ne Şahin Gözü damgasını vurdu
Vodafone Sultanlar Ligi'ne Şahin Gözü damgasını vurdu Vodafone Sultanlar Ligi'den Fenerbahçe Opet sezonu şampiyon olarak tamamladı. Yarı final serisinden itibaren Vodafone 5G destekli Şahin Gözü teknolojisi kullanıldı. Bu teknoloji sayesinde maçlarda önemli istatistikler elde edildi.
23.04.2024 Voleybol
Uykusuz gecelere son! 5 adımda sağlıklı bir uyku çekmek mümkün
Uykusuz gecelere son! 5 adımda sağlıklı bir uyku çekmek mümkün Uyku, sağlıklı bir yaşam için hayati öneme sahiptir. Her vücut organı ve dokusunun etkili bir şekilde çalışabilmesi için yeterli uykuya ihtiyacı vardır. Uzun süreli yetersiz uyku ciddi fiziksel bozulmalara, ardından psikiyatrik rahatsızlıklara, bilişsel kayıplara ve sonunda ölüme neden olur. Ancak acı gerçek şu ki çoğu insan vücudunun ihtiyaç duyduğu yeterli kalitede uykuyu alamıyor. Peki neden ve bu sorun nasıl çözülebilir?
23.04.2024 Genel Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Haberler
Ambalaj üzerine fiyat formülü! Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Bedelini ödeyecekler
Ambalaj üzerine fiyat formülü! Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Bedelini ödeyecekler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan kamuda tasarruf ve fahiş fiyatla mücadele konusunda önemli mesajlar verdi.
23.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gerçek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.