Gerger

Gerger

Son dakika gerger haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gerger gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gerger haber sayfamızda...

Gerger

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 267 gerger haberi bulunmuştur.
Adıyaman'da CHP'li Abdurrahman Tutdere başkan seçildi; AK Parti 6, CHP ve DEVA birer ilçe kazandı
Adıyaman'da CHP'li Abdurrahman Tutdere başkan seçildi; AK Parti 6, CHP ve DEVA birer ilçe kazandı Adıyaman'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, CHP'li Abdurrahman Tutdere Belediye Başkanı oldu. İlçelerde ise AK Parti 6, CHP ve Deva Partisi ise birer belediye başkanlığı kazandı.
31.03.2024 Gündem
2024 GERGER SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Adıyaman Gerger Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 GERGER SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Adıyaman Gerger Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Adıyaman Gerger Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Gerger ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Adıyaman Gerger Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
‘Faturayı Bay Kemal’e kestiler’
‘Faturayı Bay Kemal’e kestiler’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, genel seçimlerin ardından dağılan Millet İttifakı’na yönelik, “Bay Kemal’e ilk hançeri vuranlar toplam oyları yüzde 1’i dahi bulmadığı halde sırtında Meclis’e taşıdığı uyanıklar oldu” ifadelerini kullandı.
9.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP her gün yeni bir skandal üretiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP her gün yeni bir skandal üretiyor AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP içindeki hesaplaşma Bizans oyunlarını aratmıyor. CHP her gün yeni skandal üretiyor." ifadelerini kullandı.
8.02.2024 Gündem
MHP'de 55 ilçede daha belediye başkan adayı belli oldu
MHP'de 55 ilçede daha belediye başkan adayı belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 55 ilçenin daha belediye başkan adayını açıkladı.
19.01.2024 Gündem
Adıyaman'da korkunç olay! 12 yaşındaki çocuk silahla oynarken kendini vurdu
Adıyaman'da korkunç olay! 12 yaşındaki çocuk silahla oynarken kendini vurdu Adıyaman'ın Gerger ilçesinde 12 yaşındaki kız silahla oynarken kazara kendini vurdu. Ağır yaralanan çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
1.12.2023 Gündem
SON DAKİKA DEPREM! 24 KASIM SON DEPREMLER LİSTESİ (güncel): 📍 BUGÜN deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? Son depremler takip ekranı...
SON DAKİKA DEPREM! 24 KASIM SON DEPREMLER LİSTESİ (güncel): 📍 BUGÜN deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? Son depremler takip ekranı... Son depremler listesi gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, en son olan depremleri listelerinde paylaşıyorlar. Bireyler, "deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır?" sorularının cevaplarını merak ediyorlar. İşte 24 Kasım son depremler listesi...
24.11.2023 Bilgi Rehberi
Gerger'de PKK'ya ait yaşam malzemesi ele geçirildi
Gerger'de PKK'ya ait yaşam malzemesi ele geçirildi Adıyaman'ın Gerger ilçesinde düzenlenen operasyonda PKK’lılara ait yaşam malzemeleri ele geçirildi.
2.11.2023 Gündem
Kocaeli’ndeki patlamadan dram çıktı! Daha ilk maaşını bile alamamış
Kocaeli’ndeki patlamadan dram çıktı! Daha ilk maaşını bile alamamış Kocaeli’nin Derince ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) silosundaki patlamada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ekrem Kalkan gözyaşları arasında baba ocağında toprağa verildi.
10.08.2023 Haberler
Kocaeli’ndeki patlamadan dram çıktı! Daha ilk maaşını bile alamamış
Kocaeli’ndeki patlamadan dram çıktı! Daha ilk maaşını bile alamamış Kocaeli’nin Derince ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) silosundaki patlamada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ekrem Kalkan gözyaşları arasında baba ocağında toprağa verildi.
10.08.2023 Gündem
Erdoğan'dan talimat! AK Parti'de 4 aşamalı seçim planı
Erdoğan'dan talimat! AK Parti'de 4 aşamalı seçim planı AK Parti, 2024'te yapılacak yerel seçimler için 4 aşamalı bir plan hazırladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla kabine üyeleri ve milletvekilleri sahaya inmeye hazırlanırken deprem bölgesi için de özel çalışmalar yapılacak.
9.08.2023 Haberler
Erdoğan'dan talimat! AK Parti'de 4 aşamalı seçim planı
Erdoğan'dan talimat! AK Parti'de 4 aşamalı seçim planı AK Parti, 2024'te yapılacak yerel seçimler için 4 aşamalı bir plan hazırladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla kabine üyeleri ve milletvekilleri sahaya inmeye hazırlanırken deprem bölgesi için de özel çalışmalar yapılacak.
9.08.2023 Gündem
Gerger Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de
Gerger Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimlerinin ardından Gerger Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Gerger için seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Adıyaman ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de 2. tur seçim sonuçları verilerine ulaşabilirsiniz. 2. Tur Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye genelinde aldığı oy sayıları ile birlikte il il seçim istatistiklerini görmek isterseniz; 1. Tur 14 Mayıs 2023 seçimlerinde hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, 2. Tur seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz.
27.05.2023 Bilgi Rehberi
Adıyaman'da Deva Partili 4 ilçe ve 1 belde teşkilatı istifa etti
Adıyaman'da Deva Partili 4 ilçe ve 1 belde teşkilatı istifa etti Adıyaman'da Deva Partisi'nin Kahta, Samsat, Sincik ve Gerger ilçeleri ile İnlice Beldesi teşkilatları toplu olarak istifa etti.
17.04.2023 Gündem
Depremin yaraları eğitimle sarılıyor
Depremin yaraları eğitimle sarılıyor  MEB, deprem bölgesinde eğitimin devamı için bir dizi kararı hayata geçirdi: Çadır ve konteynerlerde 2 bin 26 eğitime destek sınıfı kurdu; 734 noktada sınava hazırlık kursu başlattı; 11 milyon 820 bin kitap dağıttı; 416 psikososyal destek çadırı açtı.
29.03.2023 Gündem
49 gün sonra okullarına kavuştular
49 gün sonra okullarına kavuştular Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan depremlerden 49 gün sonra Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da okullar dün açıldı.
28.03.2023 Eğitim
Bugün okullar açılıyor mu? 27 Mart hangi il ve ilçelerde okullar açılacak? Deprem bölgesindeki okullar: Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay, Malatya...
Bugün okullar açılıyor mu? 27 Mart hangi il ve ilçelerde okullar açılacak? Deprem bölgesindeki okullar: Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay, Malatya... Deprem bölgesinde okullar açılıyor! Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem nedeniyle ara verilen okullar kademeli olarak eğitime başlıyor. Kahramanmaraş, Malatya, Hatay ve Adıyaman'da okullar bugün (27 Mart) açılıyor mu? Mahmut Özer okulların açılış tarihini duyurdu...
26.03.2023 Bilgi Rehberi
Bakan Özer: Afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz
Bakan Özer: Afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "27 Mart Pazartesi günü afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz" dedi.
22.03.2023 Gündem
4 ilde eğitim kademeli başlayacak
4 ilde eğitim kademeli başlayacak Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya ve Hatay’ın bazı ilçelerinde 27 Mart’tan itibaren kademeli şekilde eğitim başlayacak. Buna göre sadece sağlam raporu alan okullarda öğrenciler ders başı yapacak.
22.03.2023 Eğitim
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor Hatay’da AFAD Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 4 ilde eğitimin kademli olarak 27 Mart pazartesi günü başlayacağını duyurdu.
21.03.2023 Haberler
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor Hatay’da AFAD Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 4 ilde eğitimin kademli olarak 27 Mart pazartesi günü başlayacağını duyurdu.
21.03.2023 Gündem
Eczacıların kaybı büyük
Eczacıların kaybı büyük Türkiye’yi yasa boğan depremlerde 44 eczacı ve 21 eczacılık fakültesi öğrencisinin yaşamını yitirdiği öğrenildi.
11.03.2023 Gündem
Bu büyük acıya yürek dayanmaz! 'Beni kurtarmayın'
Bu büyük acıya yürek dayanmaz! 'Beni kurtarmayın' Kutlu ailesinde iki kardeş doktor, üçüncü kardeş tıp öğrencisiydi. Deprem felaketinde anne ve babalarıyla birlikte enkaz altında kalarak hayatlarını kaybettiler. Kutlu ailesi, depremde toplam 12 üyesini toprağa verdi...
2.03.2023 Gündem
SON DEPREMLER (11 Şubat 2023) || Deprem mi oldu, en son nerede deprem oldu ve kaç büyüklüğünde? Son dakika Kandilli ile AFAD depremler listesi...
SON DEPREMLER (11 Şubat 2023) || Deprem mi oldu, en son nerede deprem oldu ve kaç büyüklüğünde? Son dakika Kandilli ile AFAD depremler listesi... Son depremler yurdun dört bir tarafından bireylerin gündeminde yer alıyor. Toplam 210 ilde hissedilen depremler sonrasında AFAD ve Kandilli deprem listeleri ziyaret ediliyor. Kahramanmaraş ilk olarak 7.7'lik deprem daha sonra ise 7.6 büyüklüğünde deprem oldu. Artçı depremler yaşandı. İşte 9 Şubat Kandilli ve AFAD son depremler listesi... Peki en son deprem nerede oldu?
10.02.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Gerger ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.