Geri Döndü

Geri Döndü

Son dakika geri döndü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan geri döndü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan geri döndü haber sayfamızda...

Geri Döndü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.696 geri döndü haberi bulunmuştur.
Son dakika! Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! İskelet parçaları bulundu
Son dakika! Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! İskelet parçaları bulundu Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 312 gündür haber alınamayan Korhan Berzeg'in (84) evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik ve kredi kartı, kıyafet parçaları ile insana ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulundu.
23.04.2024 Gündem
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız çocuk parkında dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu.
23.04.2024 Haberler
Milli boksör ve bekçi arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim
Milli boksör ve bekçi arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız çocuk parkında dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu.
23.04.2024 Gündem
Ayrıldığı sevgilisinden intikam almak için 3 ilçeden yemek siparişi verdi! Şoke eden gerçek
Ayrıldığı sevgilisinden intikam almak için 3 ilçeden yemek siparişi verdi! Şoke eden gerçek İzmir’in Balçova ilçesinde bir kişinin intikam almak için ayrıldığı kız arkadaşı Banu K.'nin adresine kapıda ödeme yöntemiyle çok sayıda yemek siparişi gönderdiği ileri sürülen olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.
22.04.2024 Gündem
Ayrıldığı sevgilisinden intikam almak için 3 ilçeden yemek siparişi verdi! Şoke eden gerçek
Ayrıldığı sevgilisinden intikam almak için 3 ilçeden yemek siparişi verdi! Şoke eden gerçek İzmir’in Balçova ilçesinde bir kişinin intikam almak için ayrıldığı kız arkadaşı Banu K.'nin adresine kapıda ödeme yöntemiyle çok sayıda yemek siparişi gönderdiği ileri sürülen olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.
22.04.2024 Haberler
Mertens'in görüntüsünü paylaştılar: Sanki arkasında gözü varmış gibi!
Mertens'in görüntüsünü paylaştılar: Sanki arkasında gözü varmış gibi! Galatasaray'da son haftaların parlayan yıldızı Dries Mertens, Pendikspor karşısında alınan 4-1'li galibiyetin mimarlarından oldu. Belçika basını Dries Mertens'e övgüler yağdırdı.
22.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de ayrılıklar belli oldu! Arina Fedorovtseva ve Melissa Vargas kararı
Fenerbahçe'de ayrılıklar belli oldu! Arina Fedorovtseva ve Melissa Vargas kararı Sultanlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Opet'te ayrılıklar peş peşe geldi. Birçok isim veda ederken Arina Fedorovtseva ve Melissa Vargas gelişmeleri yaşandı.
22.04.2024 Voleybol
Antalyaspor, Hatayspor karşısında geri döndü!
Antalyaspor, Hatayspor karşısında geri döndü! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Antalyaspor, Hatayspor'u 2-1 mağlup etti.
21.04.2024 Antalyaspor
Gaziantep FK, Kasımpaşa karşısında 2 golle galip!
Gaziantep FK, Kasımpaşa karşısında 2 golle galip! Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti.
21.04.2024 Gaziantep FK
Başakşehir, Rizespor'u 2-0 mağlup etti!
Başakşehir, Rizespor'u 2-0 mağlup etti! Başakşehir, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Rizespor'u konuk etti. Mücadelede rakibini 2-0 yenen Başakşehir, 3 puanın sahibi oldu.
21.04.2024 Basaksehir
Hakan Sabancı'dan Hande Erçel'e VIP jest! Arabada öpücüklere boğdu
Hakan Sabancı'dan Hande Erçel'e VIP jest! Arabada öpücüklere boğdu Uzun süredir aşk yaşayan ve magazin gündemine sık sık konu olan Hakan Sabancı ve Hande Erçel çifti, son olarak Japonya'ya tatile gitmişti. Yurt dışı tatili yapmayı seven çift ülkeye geri döndü. Bir mekana giden Erçel'i ise çıkışta sevgilisi aldı.
21.04.2024 Cadde
Samsunspor evinde 1 puanı 90+2'de kurtardı!
Samsunspor evinde 1 puanı 90+2'de kurtardı! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Samsunspor ile Adana Demirspor yenişemedi.
20.04.2024 Samsunspor
Trabzonspor, Avrupa aşkına! Kayserispor ateş hattında
Trabzonspor, Avrupa aşkına! Kayserispor ateş hattında Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu.
20.04.2024 Kayserispor
Trabzonspor'dan Olympiakos'un yıldızına kanca! Performansı parmak ısırttı
Trabzonspor'dan Olympiakos'un yıldızına kanca! Performansı parmak ısırttı Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların Olympiakos'un yıldızıyla ilgilendiği öğrenildi. Bordo-mavililerin gündemindeki yıldız futbolcunun bu sezon gösterdiği performans parmak ısırttı.
20.04.2024 Trabzonspor
Eski model yıllardır sokaklarda yaşıyor! Çöpte bulduğu kıyafetleri giydi
Eski model yıllardır sokaklarda yaşıyor! Çöpte bulduğu kıyafetleri giydi Jeremy Jackson'ın eski eşi ve bir dönemin fitness modellerinden Loni Willison, Jackson'dan şiddet görmesinin ve bu nedenle boşanmalarının ardından sokaklarda yaşamaya başlamıştı. Sokağa atılan yiyeceklerle ve bir market arabasına yüklediği eşyalarıyla yaşamına devam eden Willison, Los Angeles'ta çöpten bulduğu kıyafetleri denerken görüntülendi.
20.04.2024 Cadde
Ernest Muçi: Biz iyi, kaliteli bir takımız!
Ernest Muçi: Biz iyi, kaliteli bir takımız! Beşiktaş'ın genç yıldızı Ernest Muçi, Ankaragücü maçının ardından konuştu.
19.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Tayyip Talha Sanuç aylar sonra geri döndü!
Beşiktaş'ta Tayyip Talha Sanuç aylar sonra geri döndü! Süper Lig'in 33'üncü haftasında Ankaragücü'nü 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta Tayyip Talha Sanuç, 3 ay sonra formasına kavuştu.
19.04.2024 Beşiktaş
Melisa Döngel yapımcılara seslendi: Ben Marilyn Monroe'ya aşık bir kadınım!
Melisa Döngel yapımcılara seslendi: Ben Marilyn Monroe'ya aşık bir kadınım! Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen genç oyuncu Melisa Döngel, önceki akşam bir etkinlikte boy gösterdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, hayalindeki film için yapımcılara seslendi.
18.04.2024 Cadde
İstanbul Havalimanı'nda 2 ay kalan akademisyeni Kanada yine kabul etmedi
İstanbul Havalimanı'nda 2 ay kalan akademisyeni Kanada yine kabul etmedi Kanada'da oturum süresi dolduğu için vize başvurusu kabul edilmeyen ve İran'a dönmek istemediği için yaklaşık 2 ay boyunca İstanbul Havalimanı'nda kalan İranlı akademisyen Dr. Shiva Kavani bir aydır Silivri'deki Geri Gönderme Merkezi'nde kalıyor. Shiva Kaviani'nin Kanada'ya dönmek için yaptığı vize başvurusunun yine reddedildiği öğrenildi.
17.04.2024 Gündem
Kadıköy vahşetinde ceza belli: Düğün konvoyunu düşünürken cenaze konvoyuyla defnettim
Kadıköy vahşetinde ceza belli: Düğün konvoyunu düşünürken cenaze konvoyuyla defnettim Kadıköy'de sokakta yürürken, kız arkadaşına laf atan kişiyle kavga etmesi sonucunda öldürülen Davut Atakov (23) davasında karar verildi. Şüpheli Ali Kumsal Şallı'nın 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezasıyla cezalandırıldı. Duruşmada söz verilen Anne Atakov, "Oğlumun düğün konvoyunu düşünürken cenaze konvoyuyla defnettim” dedi.
17.04.2024 Gündem
Melisa Döngel'den Barış Alper Yılmaz ve 'aşk' cevabı!
Melisa Döngel'den Barış Alper Yılmaz ve 'aşk' cevabı! Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Melisa Döngel (24), Galatasaray'ın deplasmanda Alanyaspor'a karşı 4-0 kazandığı karşılaşmaya attığı iki golle damga vuran milli futbolcu Barış Alper Yılmaz'la (23) adının aşk iddialarına karışması hakkında açıklama yaptı.
17.04.2024 Cadde
Andreas Pistiolis geri döndü! Yeni takımı açıklandı
Andreas Pistiolis geri döndü! Yeni takımı açıklandı Galatasaray'ın eski başantrenörü Andreas Pistiolis, CSKA Moskova ile sezon sonuna kadar anlaştı.
15.04.2024 Basketbol
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Bu hafta hava nasıl olacak?
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Bu hafta hava nasıl olacak? Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Salı gününden itibaren ülke genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerine çıkması bekleniyor. Öte yandan Kars’ta nisan ayında kar sürprizi yaşandı.
14.04.2024 Gündem
Fatih Karagümrük - Fenerbahçe: 1-2 | Süper Lig'de maç fazlasıyla lider
Fatih Karagümrük - Fenerbahçe: 1-2 | Süper Lig'de maç fazlasıyla lider Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, zirve takibini sürdürmek için Fatih Karagümrük'e konuk oldu. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki mücadelede Fenerbahçe 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-1 galip ayrıldı. Karagümrük mücadeleyi 9 kişi tamamladı.
14.04.2024 Futbol
Karagümrük maçında Fenerbahçe taraftarından Krunic'e tepki! İsmail Kartal'dan değişiklik
Karagümrük maçında Fenerbahçe taraftarından Krunic'e tepki! İsmail Kartal'dan değişiklik Süper Lig'de Fatih Karagümrük'e konuk olan Fenerbahçe'de sarı-lacivertli taraftarlar maç içinde Krunic'e tepki gösterdi.
14.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Geri Döndü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.