Geri Dönüşüm Tesisi

Geri Dönüşüm Tesisi

Son dakika geri dönüşüm tesisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan geri dönüşüm tesisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan geri dönüşüm tesisi haber sayfamızda...

Geri Dönüşüm Tesisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 439 geri dönüşüm tesisi haberi bulunmuştur.
Yer: Manisa! Dün yanan fabrika mühürlendi
Yer: Manisa! Dün yanan fabrika mühürlendi Manisa'da, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde, geçen yıl haziran ayında sonra dün yine yangın çıkan, geri dönüşüm tesisi mühürlendi.
9.01.2024 Gündem
Yanan yanana! Ekosistem zehirleniyor
Yanan yanana! Ekosistem zehirleniyor Türkiye’de neredeyse her ay, 10’dan fazla atık toplama ve geri dönüşüm tesisi yanıyor.
17.11.2023 Gündem
Serhan Acar yazdı: 100 yıl coşkusu!
Serhan Acar yazdı: 100 yıl coşkusu! Bolu’nun ev sahipliğinde düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası 4. yarışı ve 2023 Türkiye Baja Şampiyonası 2. ayağı, Cumhuriyetimizin 100. yılına denk gelirken, hem sporseverler, hem de pilotlar unutulmaz anlar yaşadılar.
5.11.2023 Motor Sporları
Osmanlı ile başladı, Cumhuriyet döneminde zirveye ulaştı
Osmanlı ile başladı, Cumhuriyet döneminde zirveye ulaştı 1927 yılı sonu itibariyle yalnızca Seyr-i Sefain İdaresine ait gemiler 63.000 grostonu geçmiş ve 1923 filosunun neredeyse üç katına ulaşılmış, yolcu taşımacılığı hizmetleri de içerik itibariyle oldukça zenginleştirilmişti.
28.10.2023 Ekonomi
Elektronik atıklara Köstebek harekâtı!
Elektronik atıklara Köstebek harekâtı! Eski telefonlar, kablolar, tüplü televizyonlar, süt pompaları ve tıraş makineleri... Müge Baltacı kurucusu olduğu Köstebek (Mol-e) ile elektronik atıkların nasıl yeniden hayat bulduğunu anlatıyor.
18.09.2023 Milliyet Executive
Manisa'da geri dönüşüm tesisinde yangın
Manisa'da geri dönüşüm tesisinde yangın Manisa’da içerisinde madeni yağ, boya ve kimyasal maddelerin de olduğu geri dönüşüm tesisinde çıkan yangına müdahale sürüyor.
9.09.2023 Haberler
Dönüşüm tesisleri yana yana bitmedi
Dönüşüm tesisleri yana yana bitmedi Neredeyse her ay birkaç geri dönüşüm tesisinde yangın çıkması, dikkatleri de bu tesislere çekti. Doç. Gündoğdu, ‘Geri dönüşüm tesisi yanıyorsa ihmal vardır’ diyor.
11.08.2023 Gündem
Avcılar'da geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı
Avcılar'da geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı Avcılar'da sabah saatlerinde bir kağıt geri dönüşümü tesisinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü
6.08.2023 Haberler
Denizli'de geri dönüşüm tesisindeki yangın kontrol altına alındı
Denizli'de geri dönüşüm tesisindeki yangın kontrol altına alındı Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir geri dönüşüm depolama tesisinde çıkan yangın, ekiplerin 4 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alındı.
29.07.2023 Gündem
Geri dönüşüm tesisindeki yangından görüntüler
Geri dönüşüm tesisindeki yangından görüntüler Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir geri dönüşüm depolama tesisinde çıkan yangın, ekiplerin 4 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alındı.
29.07.2023 Gündem
Alev alev yanan geri dönüşüm tesisi böyle görüntülendi
Alev alev yanan geri dönüşüm tesisi böyle görüntülendi Tekirdağ'da bulunan bir geri dönüşüm tesisi alevlere teslim oldu. Çıkan yangın 3 saate kontrol altına alınırken, fabrikadan geriye külleri kaldı. Korku dolu anlar dron ile havadan görüntülendi.
24.06.2023 Gündem
19 saatte söndürüldü! "Mecbur kalmadıkça pencerelerinizi açmayın"
19 saatte söndürüldü! "Mecbur kalmadıkça pencerelerinizi açmayın" Manisa'da geri dönüşüm tesisinde dün çıkan yangın ile ilgili vatandaşlara, "Yoğun dumanın hala etkili olduğu gözlemlenmiştir. Yakın yerlerde oturanların mecbur kalmadıkça pencerelerini açmamaları önerilmektedir" uyarı yapıldı.
23.06.2023 Gündem
Manisa'da 17 saat süren fabrika yangını! Tablo gün ağarınca ortaya çıktı
Manisa'da 17 saat süren fabrika yangını! Tablo gün ağarınca ortaya çıktı Manisa'da, organize sanayi bölgesindeki geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, 17'nci saatinde kontrol altına alındı.
23.06.2023 Gündem
Manisa'da geri dönüşüm tesisinde büyük yangın!
Manisa'da geri dönüşüm tesisinde büyük yangın! Manisa'da organize sanayi bölgesindeki bir geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, alevlere havadan ve karadan müdahale ediyor.
22.06.2023 Haberler
Bursa’da geri dönüşüm tesisinde yangın
Bursa’da geri dönüşüm tesisinde yangın Bursa’nın İnegöl ilçesindeki bir geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ediyor.
15.06.2023 Haberler
Antalya'da geri dönüşüm tesisinde yangın
Antalya'da geri dönüşüm tesisinde yangın Antalya’nın Kepez ilçesinde bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangında, gökyüzünü duman kapladı. Ekipler, 1 saatlik çalışma ile yangını söndürdü.
15.05.2023 Haberler
Geri dönüşüm tesisinde yangın! Gökyüzünü duman kapladı
Geri dönüşüm tesisinde yangın! Gökyüzünü duman kapladı Antalya’nın Kepez ilçesinde bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangında, gökyüzünü duman kapladı. Ekipler, 1 saatlik çalışma ile yangını söndürdü.
15.05.2023 Gündem
Geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, 1 saatte kontrol altına alındı
Geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, 1 saatte kontrol altına alındı Manisa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, 1 saatlik çalışmayla kontrol altına alındı.
17.04.2023 Gündem
ABD'de geri dönüşüm tesisindeki yangından zehirli duman yayılıyor
ABD'de geri dönüşüm tesisindeki yangından zehirli duman yayılıyor ABD’nin Richmond kentindeki bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangından zehirli duman yayıldığı, yaklaşık 2 bin kişinin tahliye emri altında olduğu belirtildi.
12.04.2023 Dünya
Gebze’de geri dönüşüm tesisinin bahçesinde çıkan yangın imalathaneye sıçradı
Gebze’de geri dönüşüm tesisinin bahçesinde çıkan yangın imalathaneye sıçradı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde geri dönüşüm deposunda çıkan yangın, yanındaki imalathaneye sıçradı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.
28.02.2023 Haberler
Manisa'da orman yangını! 5 dönüm alan zarar gördü
Manisa'da orman yangını! 5 dönüm alan zarar gördü Manisa’nın Turgutlu ilçesinde çıkan orman yangını, orman ekipleri ve çevredekilerin müdahalesiyle yarım saatte söndürüldü. Yangında 5 dönüm alan zarar gördü.
27.02.2023 Gündem
İzmir’de geri dönüşüm tesisi yangını
İzmir’de geri dönüşüm tesisi yangını İzmir'in Aliağa ilçesinde, geri dönüşüm tesisinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ekipler, alevleri söndürmek için müdahale başlattı.
27.02.2023 Haberler
İzmir’de geri dönüşüm tesisi yangını
İzmir’de geri dönüşüm tesisi yangını İzmir'in Aliağa ilçesinde, geri dönüşüm tesisinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ekipler, alevleri söndürmek için müdahale başlattı.
27.02.2023 Gündem
Bursa'da geri dönüşüm tesisinde yangın
Bursa'da geri dönüşüm tesisinde yangın Bursa'da geri dönüşüm tesisi, henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangında alev alev yandı. Kağıt toplayıcılarının kaldığı konteynere sıçrayan yangın, yaklaşık 1 saatte kontrol altına alındı.
3.01.2023 Haberler
Bursa'da geri dönüşüm tesisinde yangın
Bursa'da geri dönüşüm tesisinde yangın Bursa'da geri dönüşüm tesisi, henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangında alev alev yandı. Kağıt toplayıcılarının kaldığı konteynere sıçrayan yangın, yaklaşık 1 saatte kontrol altına alındı.
3.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Geri Dönüşüm Tesisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.