Geri Ödeme Listesi

Geri Ödeme Listesi

Son dakika geri ödeme listesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan geri ödeme listesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan geri ödeme listesi haber sayfamızda...

Geri Ödeme Listesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 117 geri ödeme listesi haberi bulunmuştur.
Son dakika: Koronavirüs ilaçları geri ödeme listesine alındı
Son dakika: Koronavirüs ilaçları geri ödeme listesine alındı Gelen son dakika haberine göre; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “Kovid-19 hastalarının tedavisinde kullanılan bütün ilaçları immün plazma tedavisi de dahil olmak üzere geri ödeme listesine aldık” dedi.
11.12.2020 Ekonomi
Geri ödeme listesindeki ilaç sayısı 8.880’e yükseldi
Geri ödeme listesindeki ilaç sayısı 8.880’e yükseldi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından bedeli ödenen ilaç sayısının 8.880’e yükseldiğini bildirdi. Bakan Selçuk, sadece son iki yılda geri ödeme listesine alınan ilaç sayısının 1.166 olduğunu belirtti.
16.11.2020 Ekonomi
18 Ekim 2020 Günün Özeti Milliyet'te
18 Ekim 2020 Günün Özeti Milliyet'te 18 Ekim 2020 Günün Özeti Milliyet'te
18.10.2020 Haberler
Bakan Zehra Zümrüt Selçuk: Geri ödeme listesinde 8 bin 610 ilacımız var
Bakan Zehra Zümrüt Selçuk: Geri ödeme listesinde 8 bin 610 ilacımız var Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 6 bin 653'ü yerli, 1957'si de ithal olmak üzere 8 bin 610 ilacın geri ödeme listesinde olduğunu bildirdi.
15.06.2020 Ekonomi
Son dakika: 92 ilaç daha ödeme listesinde!
Son dakika: 92 ilaç daha ödeme listesinde! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sağlık Uygulama Tebliği'nde (SUT) yapılan değişiklikle 3'ü kanser olmak üzere 92 ilacı geri ödeme listesine aldıklarını bildirdi.
3.08.2019 Ekonomi
Bakanlık duyurdu! 55 ilaç daha geri ödeme listesine alındı
Bakanlık duyurdu! 55 ilaç daha geri ödeme listesine alındı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2’si kanser olmak üzere 55 ilacı daha geri ödeme listesine aldıklarını açıkladı. Bakan Selçuk, bu ilaçlardan 39’unun yerli üretim olduğunu belirtti.
18.06.2019 Gündem
Sağlıkta 15 büyük reform
Sağlıkta 15 büyük reform Hükümet, sağlık alanında reform niteliğinde adımlar atmaya hazırlanıyor. Toplam 291 ilaç Türkiye'de üretilecek, Ankara’da çekilen röntgen Hakkâri’de görülebilecek. Sosyal güvenlikte 80 olan e-devlet uygulaması 120’ye çıkıyor.
26.03.2018 Ekonomi
Neden ilaç olamadı?
Neden ilaç olamadı? Sağlık Bakanlığı'nın, kanser hastalarına verilen "Neupogen" adlı ilacın, eşdeğeri "Granocyte" adlı ilaçtan 4 kat daha pahalı olması nedeniyle "geri ödeme listesi"nden çıkardığı anlaşıldı
20.09.2006 Yaşam
13 ilaç geri ödeme listesine alındı
13 ilaç geri ödeme listesine alındı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Sosyal Güvenlik Kurumumuzun Bedeli Ödenecek İlaçlar Listesi’nde yapılan düzenleme ile 11’i yerli üretim olmak üzere 13 ilacı daha geri ödeme listesine aldık" dedi.
2.02.2024 Ekonomi
Erdoğan'dan CHP belediyelerine tepki: Bol bol şov ve tatil yaptılar
Erdoğan'dan CHP belediyelerine tepki: Bol bol şov ve tatil yaptılar AK Parti Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'li belediyelere tepki gösterdi.
24.01.2024 Gündem
İstanbul'da tartışma yaratan otopark ücreti! 10 bin TL'ye aylık abonman
İstanbul'da tartışma yaratan otopark ücreti! 10 bin TL'ye aylık abonman İstanbul'da en büyük problemlerinden biri de otopark sorunu. İSPARK otoparklarının yanı sıra özel işletmelerin son zamanlarda yaptıkları zamlar sürücülerinin tepkisini çekiyor.
23.01.2024 Haberler
İstanbul'da tartışma yaratan otopark ücreti! 10 bin TL'ye aylık abonman
İstanbul'da tartışma yaratan otopark ücreti! 10 bin TL'ye aylık abonman İstanbul'da en büyük problemlerinden biri de otopark sorunu. İSPARK otoparklarının yanı sıra özel işletmelerin son zamanlarda yaptıkları zamlar sürücülerinin tepkisini çekiyor.
23.01.2024 Ekonomi
İngiltere vizesi için kurallar değişti! İşte yeni şartlar
İngiltere vizesi için kurallar değişti! İşte yeni şartlar İçişleri Bakanlığı, göçmen işçilerin aile üyelerini Birleşik Krallık'a getirmeleri için gereken maaş düzeyini önümüzdeki bahardan itibaren 38.700 sterline çıkarma planlarından geri adım attı.
24.12.2023 Dünya
Bakan Uraloğlu açıkladı! 64 milyon kullanıcı sayısına ulaştı
Bakan Uraloğlu açıkladı! 64 milyon kullanıcı sayısına ulaştı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Türkiye.gov.tr, bugün 1.022 kuruma ait 7 bin 651 işleme ve 64 milyon 122 bin 503 kullanıcı sayısına ulaşmıştır. E-Devlet’e her ay yaklaşık 120 milyon giriş yapılmaktadır. E-Devlet kapısı sayesinde 15 yılda sadece basılı belge kullanımından kaynaklanan 587 milyon doların üzeninde tasarruf sağlandı” ifadelerine yer verdi.
18.12.2023 Ekonomi
Seçil Erzan vurgununda flaş görüntü! Parayı verdiğini fotoğrafla onaylattı
Seçil Erzan vurgununda flaş görüntü! Parayı verdiğini fotoğrafla onaylattı Ünlü futbolcuları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'a memleketi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 1 milyon 640 bin dolar veren iş insanı Ömer Kahraman'ın avukatı Necdet Kaplan, Erzan'ı cezaevinde ziyaret ettiğini belirterek, "'Benim ödeyecek hiçbir şeyim yok, param da yok. Şu anda o psikolojide de değilim. Zaten benim adıma da bir mal varlığı yok, ödeyemem' dedi.
14.12.2023 Gündem
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
Togg'a yoğun ilgi! Sipariş yağıyor
Togg'a yoğun ilgi! Sipariş yağıyor Togg'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "24 saatte aldığımız 22 bin 150 adet T10X ön siparişi ardından anlık Togg Teknoloji Kampüsümüz. Ay sonundan itibaren teslimatlara başlıyoruz. Teşekkürler Türkiye!" ifadeleri kullanıldı.
17.03.2023 Haberler
Togg duyurdu! T10X ön siparişi başladı
Togg duyurdu! T10X ön siparişi başladı Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, Togg T10X için ön sipariş sürecinin başladığını duyurdu.
16.03.2023 Ekonomi
TOGG için ön sipariş süreci bugün başladı! 60 bin TL detayı
TOGG için ön sipariş süreci bugün başladı! 60 bin TL detayı Türkiye'nin yerli elektrikli otomobili Togg'un ilk modeli olan, C-segment, elektrikli SUV modeli 'T10X' için ön siparişler, bugün alınmaya başladı.
16.03.2023 Ekonomi
TOGG modellerinin diğer isimleri belli oldu
TOGG modellerinin diğer isimleri belli oldu Togg, dün T10X isimli ilk modelinin fiyatını açıkladı. Bugün ise önümüzdeki dönemde gelecek yeni Togg modellerinin isimleri belli oldu.
15.03.2023 Ekonomi
TOKİ arsa ödemeleri nasıl olacak, başvuru nasıl yapılır? TOKİ arsaları nerede? İşte TOKİ arsa listesi
TOKİ arsa ödemeleri nasıl olacak, başvuru nasıl yapılır? TOKİ arsaları nerede? İşte TOKİ arsa listesi 'İlk Evim Arsa' için başvurular başladı. E-devlet ve Ziraat Bankası şubelerinden yapılan TOKİ arsa başvuruları için son tarih 7 Kasım. Peki, TOKİ arsaları nerelerde olacak, arsa ödemeleri asıl yapılacak? İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yurt genelinde projelendirilen TOKİ arsaları ile ilgili merak edilenler.
14.10.2022 Bilgi Rehberi
Arsa ve iş yerine başvuru başlıyor! İşte fiyat ve şartlar
Arsa ve iş yerine başvuru başlıyor! İşte fiyat ve şartlar ‘İlk Evim İlk İş Yerim’ projesinde arsa ve iş yeri için başvurular yarın başlıyor. Başvurular 7 Kasım’a kadar devam edecek. Detayları yarın kabine toplantısı ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak. Konuyla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum açıklama yaptı. İşte detaylar...
9.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin indirim kampanyasından kaç kişi faydalanacak? Arsa sahiplerine de indirim imkanı!
TOKİ'nin indirim kampanyasından kaç kişi faydalanacak? Arsa sahiplerine de indirim imkanı! TOKİ'nin peşin ödeme kampanyası başladı. İndirim kampanyasından faydalanacak olan konut ve iş yeri alıcılarının sayısı belli oldu. Ayrıca gelen yoğun talep üzerine arsa sahiplerini de sevindirecek bir gelişme yaşandı.
24.09.2022 Ekonomi
TOKİ projesinde evler nasıl olacak? Daire planları belli oldu
TOKİ projesinde evler nasıl olacak? Daire planları belli oldu Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde daire planları belli oldu. Şimdiden 4 milyonu aşkın başvuru alan dev projede daireler nasıl olacak? İşte detaylar...
23.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Geri Ödeme Listesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.