Gevaş

Gevaş

Son dakika Gevaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gevaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gevaş haber sayfamızda...

Gevaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 575 gevaş haberi bulunmuştur.
Akdamar Adası'nda bayram tatili yoğunluğu
Akdamar Adası'nda bayram tatili yoğunluğu Karlı dağları ve turkuaz mavisi göl manzarasıyla ada, 9 günlük bayram tatilinde yoğun ilgi gördü.
13.04.2024 Gündem
Van'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan isim
Van'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan isim Van’da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı Abdullah Zeydan kazandı. 12 ilçede DEM Parti, 1 ilçede ise AK Parti başkan çıkardı.
31.03.2024 Gündem
2024 GEVAŞ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Van Gevaş Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 GEVAŞ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Van Gevaş Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Van Gevaş Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Gevaş ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Van Gevaş Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Yumaklı çiftçilere tohum dağıttı
Bakan Yumaklı çiftçilere tohum dağıttı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Mera Islahı Projesi kapsamında yem bitkiler tohumu ve sıvat dağıtım törenine katıldı.
13.03.2024 Ekonomi
Kızağını alan oraya koştu
Kızağını alan oraya koştu Yüksek kesimlerde etkisini gösteren kar yağışı sonrasında beyaza bürünen Sakarya, Akyazı’nın yüksek kesimleri, Uludağ ve Kartepe’deki kayak merkezlerini aratmayan görüntülere sahne oldu. Kızağını alanın koştuğu bölgede aileler, okullarında tatil olması vesilesiyle çocuklarını alıp karın tadını çıkardı.
23.01.2024 Gündem
Van'da yolcu midibüsü devrildi! 7'si çocuk 27 kişi yaralandı
Van'da yolcu midibüsü devrildi! 7'si çocuk 27 kişi yaralandı Van’ın Gevaş ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği yolcu midibüsü yan yattı. Kazada 7'si çocuk 27 kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlattı.
22.01.2024 Gündem
Korkutan deprem açıklaması! O bölgeye dikkat çekti: 7.3 büyüklüğünde...
Korkutan deprem açıklaması! O bölgeye dikkat çekti: 7.3 büyüklüğünde... Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Van'ın güneyden ve doğudan gelen güçlerin bileşke noktası olduğuna dikkat çekerek, 7.3 büyüklüğüne kadar depremin olabileceğini söyledi. Hakkari için de uyarılarını yineleyen Ercan, depremin er ya da geç olacağını vurguladı.
9.01.2024 Haberler
Korkutan deprem açıklaması! O bölgeye dikkat çekti: 7.3 büyüklüğünde...
Korkutan deprem açıklaması! O bölgeye dikkat çekti: 7.3 büyüklüğünde... Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Van'ın güneyden ve doğudan gelen güçlerin bileşke noktası olduğuna dikkat çekerek, 7.3 büyüklüğüne kadar depremin olabileceğini söyledi. Hakkari için de uyarılarını yineleyen Ercan, depremin er ya da geç olacağını vurguladı.
9.01.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı! 12 ilde terör örgütüne darbe
Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı! 12 ilde terör örgütüne darbe İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 12 ilde terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonların detaylarını paylaştı. 'Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz.' diyen Bakan Yerlikaya 78 barınma alanı imha edilerek çok sayıda anti-tank, obüs ve top mühimmatı ile tanksavar silahı ele geçirildiğini açıkladı.
10.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı! 12 ilde terör örgütüne darbe
Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı! 12 ilde terör örgütüne darbe İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 12 ilde terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonların detaylarını paylaştı. 'Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz.' diyen Bakan Yerlikaya 78 barınma alanı imha edilerek çok sayıda anti-tank, obüs ve top mühimmatı ile tanksavar silahı ele geçirildiğini açıkladı.
10.12.2023 Haberler
MHP'li Kılıç: Artık çocuklar ölmesin, hastaneler bombalanmasın
MHP'li Kılıç: Artık çocuklar ölmesin, hastaneler bombalanmasın MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin, "Artık çocuklar ölmesin, artık hastaneler bombalanmasın" dedi.
19.11.2023 Gündem
Akdamar Kilisesi'nde 11'inci ayin! Yurt içinden ve dışından çok sayıda kişi katıldı
Akdamar Kilisesi'nde 11'inci ayin! Yurt içinden ve dışından çok sayıda kişi katıldı Van Gölü'ndeki Akdamar Adası'nda bulunan, 1100 yıllık Akdamar Kilisesi'nde 11'inci ayin yapıldı. Yılda bir kez yapılan ayine yurt içinden ve dışından çok sayıda kişi katıldı.
10.09.2023 Gündem
Yaylada doğum sancısı tutan kadını UMKE ekipleri hastaneye yetiştirdi
Yaylada doğum sancısı tutan kadını UMKE ekipleri hastaneye yetiştirdi Sarık Yaylası'nda doğum sancıları tutan 26 yaşındaki Rukyete Mergen'e UMKE ekipleri yaklaşık 5 kilometre yürüyerek ulaştı. Mergen kaldırıldığı hastanede doğum yaptı. Bebek ve annenin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
29.08.2023 Gündem
Akdamar Kilisesi'nde büyük hazırlık
Akdamar Kilisesi'nde büyük hazırlık Van Gölü'ndeki Akdamar Adası'ndaki tarihi Akdamar Kilisesi'nde, bu yıl 11'incisi düzenlenecek ayin için hazırlıklar sürüyor.
24.08.2023 Gündem
Issız adanın eşsiz kilisesi
Issız adanın eşsiz kilisesi Van Gölü’nün dört adasından biri olan Akdamar Adası, son nefesinde “Ah Tamara” diye haykıran âşık efsanesi ve kilisesi ile meşhur. Surp Haç (Akdamar) Kilisesi, Hristiyanlığa geçmiş ilk feodal aile olan Ardzruni Hanedanı’nın kralı I. Gagik tarafından 10. yüzyılda yaptırıldı. Tevrat ve İncil’den hikâyelerin kabartmaları ve eşsiz mimarisiyle kilise, Van gezilerinin olmazsa olmazı..
23.08.2023 Arkeoloji
Bir inanç turizmi mekânı: Akdamar Adası
Bir inanç turizmi mekânı: Akdamar Adası Aykut Ferah/ Milliyet Arkeoloji Proje Danışmanı- Değerli Milliyet Arkeoloji Dergisi Okurları; Sektörel olarak hızla gelişen ve ülke ekonomimizi olumlu şekilde etkileyen en önemli sektörlerden biri ve küresel bir pazar olan turizm sektörü, her geçen gün sahip olduğu kitleyi artırarak, faaliyet gösterilen destinasyonlarda ekonomik ve toplumsal kalkınma sürecini hızlandırıyor...
23.08.2023 Arkeoloji
Van'da korkunç kaza: 3 ölü, 3 yaralı
Van'da korkunç kaza: 3 ölü, 3 yaralı Van'ın Gevaş ilçesinde feci bir kaza meydana geldi. Hafif ticari aracın TIR'a arkadan çarptığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
14.08.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Tüm enerji bedel ödenmeksizin karşılanacak
Bakan Uraloğlu: Tüm enerji bedel ödenmeksizin karşılanacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Projemizde herhangi bir kamu bütçesi kullanmadık. İşletme süresi boyunca güncel enerji fiyatı üzerinden yüzde 13 indirim uygulanacak. Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü’müzün tüm enerjisi herhangi bir bedel ödemeksizin bu santralden karşılanacak. Enerji giderlerinin azaltılmasına önemli katkı sağlayacak” dedi.
27.07.2023 Ekonomi
Anadolu ve Trakya İstanbul’a akın etti
Anadolu ve Trakya İstanbul’a akın etti Tatil dönüşünü son güne bırakanlar trafiğe takıldı. Hem Anadolu hem de Trakya’dan İstanbul’a dönenlerin önceki gün başlayan yoğunluğu dün artarak sürdü. Sağlık Bakanı Koca, tatilin ilk gününden itibaren 17 bin 774 kaza olduğunu duyurdu.
3.07.2023 Gündem
Minibüs, Van Gölü'ne düştü; 1'i ağır 11 yaralı
Minibüs, Van Gölü'ne düştü; 1'i ağır 11 yaralı Van'ın Gevaş ilçesinde kontrolden çıkıp, Van Gölü'ne düşen minibüste 1'i ağır 11 kişi yaralandı.
2.07.2023 Gündem
Van'da otobüs ile minibüs çarpıştı: 5 yaralı
Van'da otobüs ile minibüs çarpıştı: 5 yaralı Van'da otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
28.06.2023 Gündem
Gevaş Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de
Gevaş Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimlerinin ardından Gevaş Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Gevaş için seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Van ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de 2. tur seçim sonuçları verilerine ulaşabilirsiniz. 2. Tur Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye genelinde aldığı oy sayıları ile birlikte il il seçim istatistiklerini görmek isterseniz; 1. Tur 14 Mayıs 2023 seçimlerinde hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, 2. Tur seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz.
26.05.2023 Bilgi Rehberi
Van'da Yeşil Sol Parti 6, AK Parti 2 milletvekili çıkardı
Van'da Yeşil Sol Parti 6, AK Parti 2 milletvekili çıkardı Van'da 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan sonuçlara göre Yeşil Sol Parti 6, AK Parti ise 2 milletvekilliği kazandı.
15.05.2023 Gündem
Telefon bataryasının patlama anı kameraya yansıdı
Telefon bataryasının patlama anı kameraya yansıdı Van’ın Gevaş ilçesinde telefon satışı ve tamiratı yapılan iş yerine getirilen cep telefonunun bataryasının patlama anı kameraya yansıdı.
2.05.2023 Haberler
Gevaş’ta hayran bırakan gökkuşağı manzarası
Gevaş’ta hayran bırakan gökkuşağı manzarası Van'ın Gevaş ilçesinde yağmurun ardından gökyüzünde oluşan gökkuşağı manzarası görenleri hayran bıraktı.
28.04.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Gevaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.