Bartın'da gezi teknesi alabora oldu
Bartın'da gezi teknesi alabora oldu Bartın'ın İnkumu beldesi sahilinde alabora olan gezi teknesindeki 6 kişilik aile, cankurtaran ve çevredekilerin müdahalesi ile kurtarıldı; o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
20.08.2023 Haberler
Son dakika haberi... Herkes seferber oldu! Tedirgin eden bekleyiş....
Son dakika haberi... Herkes seferber oldu! Tedirgin eden bekleyiş.... Gelen son dakika haberine göre; Manavgat'ın Çardak Mahallesi Beydiğin mevkiindeki dağlık alanda çıkan yangın devam ediyor. Yangına havadan ve karadan destek sürüyor. Orman işçileri ve bölge halkı yangını söndürmek için canla başla çalışıyor. İşte tüm detaylar...
2.08.2021 Gündem
Son dakika... Yangından kaçarken tekneyle açıldılar! 6 saat kurtarılmayı beklediler
Son dakika... Yangından kaçarken tekneyle açıldılar! 6 saat kurtarılmayı beklediler Antalya’nın Manavgat ilçesinde yangının etraflarını sarması nedeniyle 14 kişi, gezi teknesiyle Manavgat Baraj Gölü'ne açıldı. Etraftaki tüm ormanlık alanlar yanarken, dumanlar arasında kalan 14 kişi, 6 saat gölde dolaştı. Korktuklarını anlatan Hatice Enhoş (57), “Sosyal medyadan 'Bizi kurtarmayın; 2,5 yaşında bebeğimiz var, onu kurtarın. Ya dumandan ya ateşten öleceğiz' diye yardım istedim" dedi.
2.08.2021 Gündem
Göl sahasında kalan Hasankeyf'te tekne turları başladı
Göl sahasında kalan Hasankeyf'te tekne turları başladı Dicle Nehri üzerindeki, Diyarbakır, Batman, Mardin, Siirt ve Şırnak illerini kapsayan, gövde bakımından dünyanın en uzun, güç bakımından ise Türkiye'nin 4'üncü büyük barajı Veysel Eroğlu (Ilısu) Barajı ve Hidroelektrik Santrali Projesi nedeniyle su altında kalan Batman'ın tarihi Hasankeyf ilçesinde gezi tekneleri suya indirildi.
26.07.2021 Gündem
Son dakika haberler... Van Gölü'nde gezi teknesi karaya oturdu! Yolcular halatlarla kurtarıldı
Son dakika haberler... Van Gölü'nde gezi teknesi karaya oturdu! Yolcular halatlarla kurtarıldı Gelen bir son dakika haberine göre, Van Gölü'ne açılan 30'dan fazla kişinin bulunduğu gezi teknesi, fırtına nedeniyle karaya oturdu. Teknedekiler, itfaiye ekiplerince halatlarla karaya çıkarıldı.
15.07.2021 Gündem
Ulaştırma Bakanlığı duyurdu! 1 Haziran'da başlıyor
Ulaştırma Bakanlığı duyurdu! 1 Haziran'da başlıyor Yolcu gemileri, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve diğer ilgili bakanlıkların kararları doğrultusunda yüzde 50 kapasite ile 1 Haziran'dan itibaren faaliyetlerine yeniden başlayacak.
30.05.2020 Gündem
Manavgat'ta gezi teknesinde yangın! Can pazarı yaşandı...
Manavgat'ta gezi teknesinde yangın! Can pazarı yaşandı... Antalya'nın Manavgat ilçesinde ırmak kıyısında bulunan tekne imalat ve tamiri yapılan çekek yerinde bakımı yapılan katamaranda yangın çıktı. Abdullah Arslan isimli turizmciye ait 24 metrelik yolcu katamaranında büyük çapta hasar oluşurken, katamarandaki zararın 500-600 bin lira dolayında olduğu tahmin ediliyor. Katamaranda yangın çıktığı sırada 3 işçinin bulunduğu, Ahmet Uçakbaş isimli işçinin dumandan zehirlendiği belirlendi.
17.04.2020 Gündem
Gezinti teknesine kumar baskını
Gezinti teknesine kumar baskını Beyoğlu’nda, demirli gezinti teknesine düzenlenen kumar baskınında işletme sahibi ile tombala oynayan 29 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Operasyon anı ise saniye saniye kameraya yansıdı. Beyoğlu Hasköy Sahil’de demirli bulunan bir gezinti teknesinde tombala oynatıldığı yönünde ihbar alan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ile Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri, tekneye gece yarısı baskın düzenledi. Teknede tombala oynadıkları belirlenen 29 kişi ile bu kişilere yer temini ettiği ileri sürülen T.S. adlı zanlı yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda 1 adet tombala makinesi, 90 adet numaralı tombala topu, çok sayıda kart ve pul ile 425 lira para ele geçirildi. Tekne sahibi T.S. hakkında 'kumar oynamak için yer temin etmek' suçundan adli işlem başlatılırken, tombala oynadıkları belirlenen 29 kişiye ise 'kumar oynamak'tan, 227'şer lira idari para cezası uygulandı. Öte yandan, operasyon anı saniye saniye kameraya yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Batan teknede can pazarı
Batan teknede can pazarı Tayland yakınlarında bulunan Similan adasında yolcu taşıyan bir teknenin alabora olduğu anlar kameraya yansıdı. Turist taşıyan gezi teknesi limana yaklaştığı anda birden batmaya başlıyor. Vatandaşların panik halinde tekneden atladığı kazada can kaybının yaşanmadığı belirtildi.
11.09.2019 Haberler