Gfk

Gfk

Son dakika GfK haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan GfK gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan GfK haber sayfamızda...

Gfk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 412 gfk haberi bulunmuştur.
Almanya'da tüketici güveni toparlanıyor
Almanya'da tüketici güveni toparlanıyor Almanya'da tüketici güveni ekonomik görünüm etrafındaki güçlü tedirginliğe rağmen gelirlere ilişkin beklentilerin iyileşmesiyle birlikte hafif yükseldi.
26.03.2024 Uzmanpara
İngiltere'de tüketici güveni düşüş gösterdi
İngiltere'de tüketici güveni düşüş gösterdi GfK'nın aylık tüketici güven barometresine göre İngiltere'de yılın başında iki yılın en yüksek seviyesine ulaşan tüketici güveni şubat ayında hafif bir düşüş gösterdi.
23.02.2024 Uzmanpara
İngiltere'de tüketici güveni 2 yılın zirvesinde
İngiltere'de tüketici güveni 2 yılın zirvesinde İngiltere'de tüketici güveni son iki yılın en yüksek seviyesine çıktı.
26.01.2024 Uzmanpara
Almanya'da tüketici güveni hafif iyileşti
Almanya'da tüketici güveni hafif iyileşti Almanya'da tüketici güveni durgun ekonomik ortama rağmen aralık ayı verilerine göre hafif bir iyileşme gösterdi.
28.11.2023 Uzmanpara
İstanbul Havalimanı'na özel araştırma! Yüzde 89 beğeni aldı
İstanbul Havalimanı'na özel araştırma! Yüzde 89 beğeni aldı Dünyanın önemli küresel aktarma merkezlerinden biri olan İstanbul Havalimanı Growth from Knowledge (GFK) tarafından yürütülen çalışma kapsamında beğeni oranını yüzde 89’a yükseltti.
13.11.2023 Ekonomi
İngiltere'de tüketici güveni düşüş gösterdi
İngiltere'de tüketici güveni düşüş gösterdi İngiltere'de tüketici güveni artan pahalılığı nedeniyle Noel sezonu öncesinde büyük alışverişlerden kaçınılmasının etkisiyle ekim ayında düşüş gösterdi.
20.10.2023 Uzmanpara
Meltem Bakiler Şahin: Spor sponsorlukları konusunda akla gelen ilk marka olduk
Meltem Bakiler Şahin: Spor sponsorlukları konusunda akla gelen ilk marka olduk Son olarak Sultanlar Ligi’ne isim, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın da ana sponsoru olan Vodafone’un Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, “GfK’nın spor sponsorlukları konusunda yaptığı araştırmada bu alanda akla gelen ilk marka olduk. Son yaptığımız işbirliği ile Cumhuriyet kadınlarının yanında durmaktan gurur duyuyoruz” dedi.
16.10.2023 Voleybol
Almanya'da tüketici güveninde düşüş bekleniyor
Almanya'da tüketici güveninde düşüş bekleniyor Almanya'da tüketici güveninin eylül ayında düşmesi bekleniyor.
29.08.2023 Uzmanpara
İngiltere'de tüketicilerin morali yükseldi
İngiltere'de tüketicilerin morali yükseldi İngiltere'de tüketicilerin morali düşük enflasyonun bireyleri kişisel mali görünümleri konusunda daha az karamsarlığa sürüklemesiyle toparlandı.
25.08.2023 Uzmanpara
Seramiğin lideri halka arz oluyor
Seramiğin lideri halka arz oluyor Kaleseramik’in yaptığı halka arz başvurusu, SPK tarafından onaylandı. 25 TL olarak belirlenen halka arz fiyatı üzerinden 20-21 Temmuz tarihlerinde talep toplama işlemi yapılacak.
21.07.2023 Ekonomi
İngiltere'de tüketici güveni 1 yılın zirvesinde
İngiltere'de tüketici güveni 1 yılın zirvesinde İngiltere'de tüketici güveni ekonomideki iyileşmenin yardımı ile mart ayında son 1 yılın en yüksek seviyesine çıktı. Ancak tüketiciler kendi kişisel finansal durumlarından endişe etmeye devam etti.
24.03.2023 Uzmanpara
İngiltere'de tüketici güveni yükseldi
İngiltere'de tüketici güveni yükseldi İngiltere'de tüketicilerin kişisel finansal durumlarına ve ekonomik görünüme yönelik güvenleri şubat ayında beklentilerin üzerinde yükseldi.
24.02.2023 Uzmanpara
Almanya'da tüketicilerin karamsarlığı azaldı
Almanya'da tüketicilerin karamsarlığı azaldı Almanya'da tüketici güveni enerji fiyatlarının düşmesinin etkisiyle iyileşmeye devam ediyor.
24.01.2023 Uzmanpara
İngiltere'de tüketici güveni sert düştü
İngiltere'de tüketici güveni sert düştü İngiltere'de tüketici güveni 50 yılın en düşük seviyesine yaklaştı.
20.01.2023 Uzmanpara
Almanya'da tüketici güveni toparlandı
Almanya'da tüketici güveni toparlandı Almanya'da tüketici güveninde toparlanma 2023 yılına doğru giderken devam ediyor.
21.12.2022 Uzmanpara
Almanya'da tüketici güveni toparlandı
Almanya'da tüketici güveni toparlandı Almanya'da tüketici güveni hükümetin enerji sektörü için aldığı tedbirlerin etkisiyle hafif bir toparlanma gösterdi.
25.11.2022 Uzmanpara
İngiltere'de tüketici güveninde yükseliş sürdü
İngiltere'de tüketici güveninde yükseliş sürdü İngiltere'de tüketici güveni Başbakan Rishi Sunak'ın göreve gelmesinin ve Liz Truss döneminde yapılan hataları düzeltmek için harekete geçmesinin ardından kasım ayında da yükseldi.
18.11.2022 Uzmanpara
Almanya'da tüketici güveni sert düştü
Almanya'da tüketici güveni sert düştü Almanya'da tüketici güveni ekim ayı için rekor seviyeye geriledi.
28.09.2022 Uzmanpara
İngiltere'de tüketici güveni sert düştü
İngiltere'de tüketici güveni sert düştü İngiltere'de tüketici güveni 1974 yılından bu yana görülen en düşük seviyeye indi.
23.09.2022 Uzmanpara
İngiltere'de tüketici güveni 48 yılın dibinde
İngiltere'de tüketici güveni 48 yılın dibinde İngiltere'de tüketici güveni artan enflasyonun ve yüksek faizlerin etkisiyle temmuz ayında da rekor düşük seviyede kalmaya devam etti.
22.07.2022 Uzmanpara
Almanya'da tüketici güveni toparlandı
Almanya'da tüketici güveni toparlandı Almanya'da mayıs ayı için rekor seviyeye gerileyen tüketici güveni haziran ayı için toparlandı. Ancak Ukrayna'daki savaş ve yüksek enflasyon hanehalklarının harcamaları üzerinde baskı yaratmaya devam ediyor.
25.05.2022 Uzmanpara
Almanya'da tüketici güveni geriledi
Almanya'da tüketici güveni geriledi Almanya'da tüketici güveni Ukrayna'da devam eden savaşın hanehalklarının yaşam maliyetlerinde yarattığı artışın etkisiyle sert düştü.
27.04.2022 Uzmanpara
İngiltere'de tüketici güveninde büyük düşüş
İngiltere'de tüketici güveninde büyük düşüş İngiltere'de tüketici güveni şubat ayında pandeminin başından bu yana görülen en büyük düşüşü yaşadı.
25.02.2022 Uzmanpara
Almanya'da tüketici güveni kötüleşebilir
Almanya'da tüketici güveni kötüleşebilir Almanya'da mart ayında tüketici güveninin Covid-19 vaka sayılarında şubat ayının ilk yarısında görülen artışın ve yüksek enflasyonun etkisiyle kötüleşmesi bekleniyor.
23.02.2022 Uzmanpara
İngiltere'de enflasyon karamsar hale getirdi
İngiltere'de enflasyon karamsar hale getirdi İngiltere'de hızla yükselen enflasyon ve İngiltere Merkez Bankası'nın (BoE) faiz artırımlarına devam edeceği beklentileri tüketicilerin daha karamsar hale gelmelerine yol açtı.
21.01.2022 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Gfk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.