Ghost

Ghost

Son dakika ghost haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ghost gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ghost haber sayfamızda...

Ghost

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 416 ghost haberi bulunmuştur.
Oscar Ödülleri'nde sahneye çıkan sevgilisine seslendi: Eve gel, çocukları yatırmamız lazım!
Oscar Ödülleri'nde sahneye çıkan sevgilisine seslendi: Eve gel, çocukları yatırmamız lazım! Kendisi gibi oyuncu olan Eva Mendes ile uzun yıllardır mutlu bir ilişki sürdüren Ryan Gosling, 10 Mart gecesi Oscar Ödülleri'nde En İyi Orijinal Şarkı dalında aday olan 'I'm Just Ken' şarkısını seslendirmek için sahneye çıktı. Mendes, o sırada sevgilisine sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla seslendi.
13.03.2024 Cadde
Kadınlar Günü'nde çökertilen fuhuş çetesi ile ilgili şok detaylar!
Kadınlar Günü'nde çökertilen fuhuş çetesi ile ilgili şok detaylar! Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Bursa merkezli 3 ilde fuhuş çetesine şafak vakti operasyon düzenledi. Zorla fuhuş yaptırılan 25 mağdur kadın çetenin elinden kurtarılırken, çete üyesi 31 şüpheli, geniş güvenlik önlemleriyle adliyeye sevk edildi.
11.03.2024 Gündem
Savunma sanayiinde büyük atılım
Savunma sanayiinde büyük atılım Türkiye savunma sanayiinde kendi kendine yetebilen bir ülke olma yolunda büyük adımlar atıyor. SSB Başkanı Görgün, “2023 yılı birçok yeni projenin başlatıldığı ve önemli teslimatların gerçekleştirildiği, başarılarla dolu bir yıl oldu” dedi.
2.03.2024 Gündem
66'ncı Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!
66'ncı Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Yılın en çok beklenen etkinliklerinden biri olan Grammy Ödülleri, dün gece sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği tören, bu yıl da gösterişli bir şekilde gerçekleşti. İşte bu yıl 66'ıncı kez düzenlenen 2024 Grammy Ödülleri'ni kazananlar...
6.02.2024 Cadde
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Priv İsimleri 2024... Havalı, Komik, Değişik, Cool, Kişiye Özel, Farklı Priv Hesap İsimleri - Priv Hesap Ne Demek?
Priv İsimleri 2024... Havalı, Komik, Değişik, Cool, Kişiye Özel, Farklı Priv Hesap İsimleri - Priv Hesap Ne Demek? Hiç şüphesiz sanal dünyanın en vazgeçilmez platformlarından bazıları da Twitter, Facebook ve Instagram. Bu ağların yaygınlaşması ile birlikte dilimize yeni terimler girmeye başladı. Bunlardan bir tanesi de priv kelimesidir. Priv hesap terimi sosyal medya kullanıcılarının ikincil hesaplarına verilen addır. Priv hesap sosyal medya kullanıcılarının ana hesabı değil ikincil hesaplarıdır. Ancak kullanıcılar bu priv hesap isimlerini bulurken çok zorluk çekmektedir. Tek kişilik kullanılabilen bu hesaplar 2 veya 3 kişilik gruplar halinde de kullanılabilir. Priv ne demek? “En İyi, Komik, Yabancı ve Türkçe Instagram Priv Hesap İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Sosyalmedya
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Nicolas Cage'den emeklilik açıklaması!
Nicolas Cage'den emeklilik açıklaması! Aslı ismi Nicolas Coppola olan, 1995 yapımı 'Leaving Las Vegas' (Elveda Las Vegas) filmindeki performansı sayesinde Oscar heykelciğini evine götüren Nicolas Cage, ocak ayında 60 yaşına girecek. Hollywood yıldızı, emeklilik planıyla ilgili açıklama yaptı.
5.12.2023 Cadde
Korku filmi gibi! Eve giren bebek ortalığı karıştırdı: 'Yan yana oturamıyorum'
Korku filmi gibi! Eve giren bebek ortalığı karıştırdı: 'Yan yana oturamıyorum' Uzun yıllar hayalet avcılığı yaparak paranormal olayları araştıran Yvonne Hydes, ava giderken avlanınca olanlar oldu. Kendisine hediye edilen bebek yüzünden akıl sağlığını kaybetme noktasına varan genç kadının başına gelenler korku filmlerini aratmadı.
26.11.2023 Yaşam
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir?
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir? Dünya dilleri arasında yer alan İngilizce günümüzde en çık kullanılan diller arasında yer alır. Yeni bir dil öğrenmenin en temel kriterleri arasında kelimeler ve dil bilgisi konusu gelmektedir. Bu yüzden İngilizce öğrenmede İngilizce kelimeler ve anlamları konusu oldukça önemlidir. İngilizcede her ne kadar bir milyona yakın kelime bulunsa da günlük konulma dili, yazı dili, kitap ve dergilerde kullanılan kelime sayısı yarısı kadardır. İngilizce'de en çok kullanılan kelimeleri ve anlamlarını bilmek yeterli olacaktır. İngilizcede en çok kullanılan kelimeler nelerdir? İngilizce kelimeler ve anlamları ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
28.08.2023 Eğitim
Simge yapı saplantısı
Simge yapı saplantısı Bir duru Türkçe sevdalısı olarak “ikon” ya da “ikonik” demeyeceğim için beni affedin. Zaten dilimize sızan “ikon” sözcüğü yapma kadın güzelliğine yapılan atıfla “ikoncan” olarak yerleşiverdi.
27.08.2023 Mimarlık
Eva Mendes'ten Türkan Şoray hayranlığı: O bir ikon!
Eva Mendes'ten Türkan Şoray hayranlığı: O bir ikon! Kendisi gibi oyuncu olan Ryan Gosling ile uzun yıllardır mutlu bir ilişki sürdüren Eva Mendes, son paylaşımıyla dikkat çekti. ABD'li aktris, Türk sinemasının 'Sultan' lakaplı yıldızı Türkan Şoray'a övgüler yağdırdı. Bazı sosyal medya kullanıcılarının, 'Şoray kuralları' yorumu dikkat çekti.
26.07.2023 Cadde
Eva Mendes kural bozdu! 'Ryan Gosling birlikte çalıştığım en iyi aktör'
Eva Mendes kural bozdu! 'Ryan Gosling birlikte çalıştığım en iyi aktör' Kendisi gibi oyuncu olan Ryan Gosling ile uzun yıllardır mutlu bir ilişki sürdüren Eva Mendes, özel hayatını kapalı kapılar ardında yaşayıp, ilişkisi hakkında pek konuşmamayı tercih etmesine rağmen son yaptığı paylaşımla kural bozdu.
8.07.2023 Cadde
Ulusal Bikini Günü’nde çalma listeni oluştur
Ulusal Bikini Günü’nde çalma listeni oluştur Yazın en sıcak günlerinin başladığı temmuz ayı tatil simgelerinin başında gelen bikininin de yıldönümü.
1.07.2023 Pazar
Beşiktaş'ta ayrılık! Canlı yayında açıkladı: Şenol Güneş görüştü ama oyuncu istemedi
Beşiktaş'ta ayrılık! Canlı yayında açıkladı: Şenol Güneş görüştü ama oyuncu istemedi Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Giresunspor'u 3-1 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü. Gazeteci Serdar Sarıdağ, siyah-beyazlıların gündemini Skorer TV'de değerlendirdi. Sarıdağ, Beşiktaş'taki ayrılığı açıklarken "Şenol güneş özel görüştü ama oyuncu kalmayı istemedi." dedi.
10.04.2023 Beşiktaş
Kadın hayranı müstehcen fotoğraflar göndermiş! 'Bana attığı şeyler çılgıncaydı'
Kadın hayranı müstehcen fotoğraflar göndermiş! 'Bana attığı şeyler çılgıncaydı' Rol aldığı 'Magic Mike' filmiyle geniş bir hayran kitlesi elde eden Hollywood yıldızı Channing Tatum, bir dergiye verdiği röportajda Jenna Dewan ile ayrılığı ve şimdiki sevgilisi Zoe Kravitz hakkında konuştu. Dergi için bir yalan makinesi testine de giren ünlü isim, sosyal medyada takip ettiği en 'tuhaf' kişinin kim olduğu sorulduğunda dikkat çeken bir cevap verdi. Arkadaşlarının takip ettiği yaşlı bir kadın hayranının kendisine müstehcen fotoğraflar attığını paylaşan aktör, yaşadıklarını anlattı.
19.01.2023 Cadde
Scarlet Johansson: Her zaman arzu nesnesi kadını oynadım, bunun için yetiştirildim!
Scarlet Johansson: Her zaman arzu nesnesi kadını oynadım, bunun için yetiştirildim! 'Lucy', 'Jojo Rabbit' ve 'Ghost in the Shell' gibi yapımlarda yer alan Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, katıldığı bir podcast programında ekibinin oyunculuk kariyerinin başında kendisini 'sarışın bomba' rollerini üstlenmesi için yetiştirdiğini fark ettiğini itiraf etti. Konuyla ilgili "Her zaman arzu nesnesini oynuyordum" diyen Johansson, Marvel Evreni'ndeki 'Black Widow' rolüyle ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
15.12.2022 Cadde
Bill Cosby, cinsel saldırı mağduru olduklarını iddia eden 5 kadın tarafından dava edildi!
Bill Cosby, cinsel saldırı mağduru olduklarını iddia eden 5 kadın tarafından dava edildi! 'Fat Albert and the Cosby Kids', 'Ghost Dad' ve ' Uptown Saturday Night' gibi yapımlarda yer alan ünlü isim Bill Cosby, 5 kadın tarafından cinsel taciz ve cinsel saldırıyla suçlandı. Kadınların dava dilekçesindeki ifadeler ortaya çıkarken, Cosby'nin sözcüsü Andrew Wyatt'tan açıklama geldi. İşte detaylar...
7.12.2022 Cadde
Ryan Gosling ile evlendiler mi? Eva Mendes gündem olan dövmesiyle ilgili konuştu
Ryan Gosling ile evlendiler mi? Eva Mendes gündem olan dövmesiyle ilgili konuştu Kendisi gibi oyuncu olan Ryan Gosling ile mutlu bir ilişki sürdüren Eva Mendes, geçtiğimiz günlerde uzun süredir aşk yaşadığı, iki çocuğunun babası Gosling'in soyadını bileğine yazdırdığını gösteren bir fotoğraf paylaşmıştı. Kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan dövmenin ardından bir programa katılan Mendes, konuyla ilgili sessizliğini bozdu.
7.07.2023 Cadde
İran ilk kez kabul etti! Dünya şaşkın
İran ilk kez kabul etti! Dünya şaşkın Rus birliklerinin kısa süre içinde Herson'dan çekilebileceğini söyleyen işgal valisi, kopan fırtınanın ardından sözlerini 'düzeltme' ihtiyacı hissetti. Kuzey Kore'den Rusya'ya giriş yapan gizemli trenin 'at' taşıdığı açıklanırken, İran'dan gelen açıklama bir ilk niteliği taşıyor.
5.11.2022 Dünya
Zelenskiy kararnameyi imzaladı! Özellikle korunacak
Zelenskiy kararnameyi imzaladı! Özellikle korunacak Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, ülkede kritik altyapı tesislerinin korunmasının güçlendirilmesine ilişkin kararname imzaladı. Öte yandan ABD Savunma Bakanlığı, Ukrayna'ya 400 milyon dolar daha askeri yardım göndereceğini açıkladı. ABD, savaşın başladığı 24 Şubat'tan bu yana Ukrayna'ya 18,2 milyar dolardan fazla silah ve ekipman yardımında bulundu.
4.11.2022 Dünya
En gelişmiş robota Türk imzası atacak
En gelişmiş robota Türk imzası atacak Volt Teknoloji, dünyanın en gelişmiş robot köpeklerden olan “Ghost Robotics Vision 60” için yeni özellikler üzerinde çalışacak. Hedefte ise ürünün tamamen yerli olarak üretilmesi var
27.10.2022 Ege
Ege'deki tehdit unsurlarına sürpriz etkisi yaratacak: Sancar SİDA
Ege'deki tehdit unsurlarına sürpriz etkisi yaratacak: Sancar SİDA SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nda öne çıkan ürünlerden biri de Yonca Onuk Tersanesi-HAVELSAN ortak yapımı Sancar SİDA'ydı.
27.10.2022 Gündem
Yerli insansız deniz aracı her işi yapan robot köpek
Yerli insansız deniz aracı her işi yapan robot köpek Savunma fuarı SAHA EXPO’ya ilginç teknolojiler damga vuruyor. İstanbul’daki fuarda, Volt Teknoloji’nin getirdiği robot köpek, ses geçirmeyen kumaşlar, yerli insansız deniz aracı, askeri araçlar öne çıkıyor. Fuar, 28 Ekim’e kadar açık.
27.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ghost ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.