Giannis Antetokounmpo

Giannis Antetokounmpo

Son dakika Giannis Antetokounmpo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Giannis Antetokounmpo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Giannis Antetokounmpo haber sayfamızda...

Giannis Antetokounmpo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 418 giannis antetokounmpo haberi bulunmuştur.
Atlanta Hawks, Boston Celtics'i devirdi! Dejounte Murray'den son saniye basketi
Atlanta Hawks, Boston Celtics'i devirdi! Dejounte Murray'den son saniye basketi NBA'de Atlanta Hawks evinde karşı karşıya geldiği Boston Celtics'i uzatmalara giden maçta Dejounte Murray'nin son saniye basketiyle 123-122 mağlup etti.
29.03.2024 NBA
NBA'de iki uzatmaya giden nefes kesen maçın kazananı Los Angeles Lakers
NBA'de iki uzatmaya giden nefes kesen maçın kazananı Los Angeles Lakers NBA'de Los Angeles Lakers, konuk olduğu Milwaukee Bucks'ı iki uzatma sonunda 128-124'lük skorla mağlup etti.
27.03.2024 NBA
NBA’in en iyileri All-Star’da sahne alıyor… Dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve canlı yayınlarla Misli’de!
NBA’in en iyileri All-Star’da sahne alıyor… Dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve canlı yayınlarla Misli’de! NBA’de bu hafta sonu All-Star heyecanı yaşanıyor. 73.’sü düzenlenen etkinliğe basketbolseverlerin ilgisi yine oldukça yüksek. Bu gece oynanacak NBA All-Star maçı, aynı zamanda Doğu Konferansı ve Batı Konferansı formatının dönüşüne de sahne olacak. Taraftar oylamasıyla seçilen Doğu ve Batı Konferansı’nın yıldızları basketbol şölenine imza atacak.
18.02.2024 NBA
NBA ALL STAR maçı ne zaman 2024? NBA All Star kadrosu (İlk 5 ve yedekler)
NBA ALL STAR maçı ne zaman 2024? NBA All Star kadrosu (İlk 5 ve yedekler) NBA All Star maçı için ilk 5'in yanın sıra yedek oyuncular da belli oldu. 73. NBA All-Star maçı ile LeBron James, 20. kez all-star oluyor. Doğu ve Batı Konferansı takımlarının karşı karşıya geleceği NBA All Star maçında Alperen Şengül'ün de olup olmayacağı merak konusuydu. Peki, NBA All Star'da Alperen Şengül var mı?
3.02.2024 NBA
SON DAKİKA | Alperen Şengün, NBA All Star kadrosunda yer almadı!
SON DAKİKA | Alperen Şengün, NBA All Star kadrosunda yer almadı! NBA All Star'da Batı Konferansı'nın yedekleri açıklandı. Milli basketbolcumuz Alperen Şengün, All Star kadrosunda yer almadı.
2.02.2024 NBA
NBA All-Star'da ilk beşler belli oldu! İşte Alperen Şengün'ün sırası
NBA All-Star'da ilk beşler belli oldu! İşte Alperen Şengün'ün sırası NBA’de 2024 All-Star heyecanı giderek artarken ilk beşler ve takım kaptanları belli oldu. İşte detaylar...
26.01.2024 NBA
Damian Lillard'ın son saniye üçlüğü Sacramento Kings'i yıktı
Damian Lillard'ın son saniye üçlüğü Sacramento Kings'i yıktı NBA'de Milwaukee Bucks, Damian Lillard'ın uzatma dakikalarının son saniyesinde kaydettiği üç sayılık basketle Sacramento Kings'i sahasında 143-142 mağlup etti.
15.01.2024 NBA
NBA All-Star oylamasında ikinci sonuçlar belli oldu! Alperen Şengün yükselişte
NBA All-Star oylamasında ikinci sonuçlar belli oldu! Alperen Şengün yükselişte NBA’de 2023-24 All-Star heyecanla beklenirken oylama tüm hızıyla devam ediyor. Milli yıldız Alperen Şengün'ün de bulunduğu oylamada 2. sonuçlar belli oldu.
11.01.2024 NBA
Alperen Şengün'lü Rockets'ı, Antetokounmpo'nun inanılmaz çabası da durduramadı!
Alperen Şengün'lü Rockets'ı, Antetokounmpo'nun inanılmaz çabası da durduramadı! NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam ederken Milwaukee Bucks ile Houston Rockets karşı karşıya geldi. Antetokounmpo'nun muhteşem performansı da Milli yıldız Alperen Şengün'ü durduramadı. İşte detaylar...
7.01.2024 NBA
Vakıfbank'ın yıldızı Zehra Güneş'ten Alperen Şengün paylaşımı: Gurur
Vakıfbank'ın yıldızı Zehra Güneş'ten Alperen Şengün paylaşımı: Gurur Filenin Sultanları'nın ve VakıfBank'ın yıldızı Zehra Güneş'ten NBA'de fırtınalar estiren Alperen Şengün için paylaşım geldi.
5.01.2024 Voleybol
Nikola Jokic'ten son saniyede inanılmaz sayı! Denver Nuggets'a galibiyeti getirdi
Nikola Jokic'ten son saniyede inanılmaz sayı! Denver Nuggets'a galibiyeti getirdi NBA'de Denver Nuggets, Chase Center'da karşı karşıya geldiği Golden State Warriors'ı Nikola Jokic'in son saniyede uzaktan attığı basketle 130-124'lik skorla mağlup etti.
5.01.2024 NBA
NBA All Star 2024 oylamasında ilk sonuçlar açıklandı!
NBA All Star 2024 oylamasında ilk sonuçlar açıklandı! NBA All Star 2024'te oylamanın ilk sonuçları netlik kazandı. Alperen Şengün, 335 bin 115 oy aldı.
4.01.2024 NBA
Ja Morant'in muhteşem geri dönüşü! Son saniye basketiyle Memphis'e galibiyeti getirdi
Ja Morant'in muhteşem geri dönüşü! Son saniye basketiyle Memphis'e galibiyeti getirdi NBA'de Memphis Grizzlies, Smoothie King Center'da karşılaştığı New Orleans Pelicans’ı, cezasının ardından 235 gün sonra parkeye çıkan Ja Morant'in son saniye basketiyle 115-113’lük skorla mağlup etti.
20.12.2023 NBA
Alperen Şengün'ün çabası Houston Rockets'a yetmedi! Damian Lillard alev aldı
Alperen Şengün'ün çabası Houston Rockets'a yetmedi! Damian Lillard alev aldı NBA'de heyecan geçtiğimiz gün oynanan maçlarla devam etti. Houston Rockets ile Milwaukee Bucks'ın karşı karşıya geldiği mücadelede Milli yıldız Alperen Şengün'ün çabası takımına yeterli olmadı.
18.12.2023 NBA
Giannis Antetokounmpo alev aldı! İnanılmaz kariyer rekoru
Giannis Antetokounmpo alev aldı! İnanılmaz kariyer rekoru NBA'de heyecan geçtiğimiz gün oynanan maçlarla devam ederken Milwaukee Bucks ile Indiana Pacers'ın karşılaştığı maça Giannis Antetokounmpo damgasını vurdu.
14.12.2023 NBA
NBA'de Sezon İçi All-Star! İlk 5'ler belli oldu
NBA'de Sezon İçi All-Star! İlk 5'ler belli oldu Sezon sonunda düzenlenen NBA All-Star'a alternatif olacak olan Sezon İçi turnuvası All-Star takımı açıklandı. İşte en iyi 5 isim...
12.12.2023 NBA
Trae Young alev aldı, Atlanta Hawks'ı sırtladı
Trae Young alev aldı, Atlanta Hawks'ı sırtladı NBA’de Atlanta Hawks, deplasmanda Orlando Magic'i 120-119'luk skorla mağlup etti. Atlanta'da 41 sayı, 8 asist ve 4 ribaund kaydeden Trae Young, galibiyetin mimarı oldu.
10.11.2023 NBA
Anthony Davis coştu! Los Angeles Lakers ilk galibiyetini aldı
Anthony Davis coştu! Los Angeles Lakers ilk galibiyetini aldı NBA’de heyecan geçtiğimiz gece oynanan karşılaşmalarla devam etti. Los Angeles Lakers, konuk ettiği Phoenix Suns’ı 100-95’lik skorla yenerek ikinci maçında ilk galibiyetini aldı.
27.10.2023 NBA
NBA Heyecanı Canlı Yayınlarla Misli’de
NBA Heyecanı Canlı Yayınlarla Misli’de NBA Heyecanı Canlı Yayınlarla Misli’de! Sezon takvimi, takım değiştiren yıldızlar, bu sezon forma giyecek Türk oyuncular, ilk maç programı, iddaa oranları ve bilinmesi gerekenler…
24.10.2023 NBA
Genç yıldıza dikkat çekti: Tam bir mücevher, değerini 50'ye katladı! Süper Lig devleri maalesef treni kaçırdı
Genç yıldıza dikkat çekti: Tam bir mücevher, değerini 50'ye katladı! Süper Lig devleri maalesef treni kaçırdı Royal Antwerp'te forma giyen 18 yaşındaki futbolcu performansıyla değerini tam 50'ye katladı. Milliyet Gazetesi yazarı Levent Kalkan, bu haftaki köşesinde devleri peşine takan yıldız oyuncu için 'mücevher' benzetmesi yaptı. İşte o yazı...
24.10.2023 Süper Lig
Milwaukee Bucks’tan Giannis Antetokounmpo'ya çılgın sözleşme! Dudak uçuklattı
Milwaukee Bucks’tan Giannis Antetokounmpo'ya çılgın sözleşme! Dudak uçuklattı Damian Lillard'ı renklerine bağlayan NBA ekiplerinden Milwaukee Bucks, yıldız basketbolcusu Giannis Antetokounmpo'nun da sözleşmesini devasa bir ücret karşılığında uzattı.
24.10.2023 NBA
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor! 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası heyecanı başlıyor. 25 Ağustos - 10 Eylül arasında oynanacak olan turnuvaya Asya ülkeleri Filipinler, Japonya ve Hindistan ev sahipliği yapacak. 32 takımın mücadele edeceği FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda Avrupa’yı 12 ülke temsil edecekken; Asya ve Okyanusya’dan 8, Kuzey ve Güney Amerika’dan 7, Afrika’dan ise 5 ülke turnuvada yer alacak.
24.08.2023 Basketbol
Giannis Antetokounmpo'dan Kylian Mbappe'ye ilginç Al-Hilal mesajı!
Giannis Antetokounmpo'dan Kylian Mbappe'ye ilginç Al-Hilal mesajı! NBA takımlarından Milwaukee Bucks'ın yıldız basketbolcusu Giannis Antetokounmpo, Kylian Mbappe için teklifte bulunan Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'e esprili bir mesaj gönderdi.
25.07.2023 Basketbol
Fenerbahçe Beko'da ayrılık sinyali! Instagram'da takibi bıraktı
Fenerbahçe Beko'da ayrılık sinyali! Instagram'da takibi bıraktı Turkish Airlines Euroleague ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'ne play-off etabında veda eden Fenerbahçe Beko'da gelecek sezon için kadro planlaması çalışmaları başladı. Sarı-lacivertlilerin geçtiğimiz sezon başında kadrosuna kattığı Amerikalı basketbolcunun sosyal medyadan yaptığı hamle ayrılık iddialarını güçlendirirken başka bir ayrılık ise resmiyet kazandı.
20.06.2023 Basketbol
Yannick Bolasie'den Fenerbahçe ve Beşiktaş itirafı! 'Arda Güler önemli takımlarda oynayabilir'
Yannick Bolasie'den Fenerbahçe ve Beşiktaş itirafı! 'Arda Güler önemli takımlarda oynayabilir' Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un tecrübeli futbolcusu Yannick Bolasie gündeme dair açıklamalarda bulundu. Everton'da oynadığı dönemle ilgili çarpıcı ifadeler kullanan başarılı santrfor, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'i değerlendirdi.
13.05.2023 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Giannis Antetokounmpo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.