Gıda Yardımı

Gıda Yardımı

Son dakika gıda yardımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gıda yardımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gıda yardımı haber sayfamızda...

Gıda Yardımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.855 gıda yardımı haberi bulunmuştur.
Emeklilere müjde! En düşük emekli maaşı alanlara yardım geliyor
Emeklilere müjde! En düşük emekli maaşı alanlara yardım geliyor En düşük emekli aylığı alan emekliye destek için yeni bir formül aranıyor. İşte bu kapsamda Aile Bakanlığı tarafından çalışma başladı. En düşük emekli maaşı 10 bin TL alanlar için sosyal destek kapsamında bölgesel destek formülü üzerinde çalışılıyor. Peki bu destek nasıl olacak? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Depremzede esnafa destek
Depremzede esnafa destek Turkcell’in depremzede esnafa mevcut desteklerinin yanı sıra yeni bir destek daha vereceği duyuruldu. Şirketten yapılan açıklamada şöyle denildi:
4.04.2024 Ekonomi
Gazze'de insani felaket: Can kaybı 33 bin sınırında
Gazze'de insani felaket: Can kaybı 33 bin sınırında İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda toplam can kaybı sayısı en az 32 bin 975’e yükseldi. Birleşmiş Milletler, Gazze’de iki yaşın altındaki her üç çocuktan birinin akut yetersiz beslenme ile karşı karşıya olduğunu açıkladı.
3.04.2024 Dünya
Gazze'ye gıda yardımı götüren gemiler
Gazze'ye gıda yardımı götüren gemiler Kıbrıs'ın Larnaka Limanı, Gazze'ye deniz yoluyla yardım koridoru oluşturma çabalarında kilit bir rol oynuyor. Ancak WCK'nin saldırının ardından faaliyetlerini durdurması kararı ile bu çabalar büyük sekteye uğradı.
3.04.2024 Dünya
Gazze’ye gıda taşıyan 2. yardım gemisi yola çıktı!
Gazze’ye gıda taşıyan 2. yardım gemisi yola çıktı! Gazze Şeridi'ne deniz koridoru üzerinden gıda yardımı taşıyan İspanyol sivil toplum kuruluşu Open Arms ve Dünya Merkez Mutfağı (WCK) ortaklığındaki 2. gemi Güney Kıbrıs’tan ayrıldı. Yapılan açıklamada, "Bu insani deniz koridoru aracılığıyla acil durumdaki Filistin halkına yüzlerce ton gıda ulaştırılacak." denildi.
30.03.2024 Dünya
42 bin lira maaş, sigorta, dayalı döşeli ev ve karavana rağmen çalıştıracak eleman bulamıyor
42 bin lira maaş, sigorta, dayalı döşeli ev ve karavana rağmen çalıştıracak eleman bulamıyor Tarımın kalbi Sivas’ta sunduğu 42 bin lira maaş, dayalı döşeli ev ve karavan imkanlarına rağmen çalıştırılacak çoban bulunamıyor.
30.03.2024 Haberler
42 bin lira maaş, sigorta, dayalı döşeli ev ve karavana rağmen çalıştıracak eleman bulamıyor
 42 bin lira maaş, sigorta, dayalı döşeli ev ve karavana rağmen çalıştıracak eleman bulamıyor Tarımın kalbi Sivas’ta sunduğu 42 bin lira maaş, dayalı döşeli ev ve karavan imkanlarına rağmen çalıştırılacak çoban bulunamıyor.
31.03.2024 Ekonomi
Fatih Erbakan: Yeniden Refah ahlaklı belediyecilik şiarıyla seçimlere giriyor
Fatih Erbakan: Yeniden Refah ahlaklı belediyecilik şiarıyla seçimlere giriyor Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Milletten oy alamıyor, nereye gitse emekli, memur, işçi, çiftçi tepki gösteriyor. Nereye gitse Gazze'yi soruyorlar. 'İsrail ile neden ticarete devam ediyorsunuz' diyorlar. Bu tabloyu manzarayı görüyor. Anketlere bakıyor. Oylar kartopu gibi eriyor. Gelmiş Yeniden Refah adayını geri çekecekmiş de bize destek olacakmış. Ne münasebet. Herkes çalışacak, herkes millete kendisini anlatacak, hizmet yarışına girecek ve milletimiz özgür iradesiyle kimi istiyorsa onu seçecek" dedi.
16.03.2024 Gündem
Ateşkes için yeni manevralar
Ateşkes için yeni manevralar İsrail ile Hamas arasındaki müzakereler dolaylı olarak sürerken, Netanyahu, Hamas’ın son ateşkes teklifinin “akıl dışı” talepler içerdiğini öne sürdü, ayrıca Refah’a operasyonun onayını verdi.
16.03.2024 Dünya
Gazze’ye yardım nasıl ulaşacak
Gazze’ye yardım nasıl ulaşacak Gazze’ye denizden yardım için düğmeye basılırken, kurulacak yüzer rıhtım ve iskeleyle büyük kargo gemilerinin yükleri ulaştırması sağlanacak. İskele, özel bir şirket tarafından korunacak.
14.03.2024 Dünya
Avrupa Birliği: Gazze’de açlık bir silah olarak kullanılıyor
Avrupa Birliği: Gazze’de açlık bir silah olarak kullanılıyor Avrupa Birliği Dış Politika Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, açlıktan ölümlerin yaşandığı Gazze’de 'açlığın bir silah olarak kullanıldığını' kaydetti.
13.03.2024 Dünya
Gazze'de acı bilanço: En az 30 bin 717 can kaybı
Gazze'de acı bilanço: En az 30 bin 717 can kaybı İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 97 Filistinlinin hayatını kaybetmesi sonucu 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı sayısı en az 30 bin 717'ye yükseldi. Öte yandan, açlık ve susuzluktan ölenlerin sayısı ise 18'e çıktı.
6.03.2024 Dünya
İsrail'den ateşkes şartı: Hayatta olan rehinelerin isimleri talep edildi
İsrail'den ateşkes şartı: Hayatta olan rehinelerin isimleri talep edildi İsrail, ateşkes görüşmelerine katılma şartı olarak Hamas'ın elindeki 'hâlâ hayatta olan' rehinelerin isimlerini istiyor.
4.03.2024 Dünya
‘Bu bir savaş değil soykırım girişimi’
‘Bu bir savaş değil soykırım girişimi’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’nda yaptığı konuşmada “Gazze’de yaşananlar kesinlikle bir savaş değildir, bir soykırım girişimidir. Savaşın bile uyulması gereken bir ahlakı, adabı vardır. Sivilleri kalleşçe hedef alan bir barbarlıktan bahsediyoruz” dedi.
2.03.2024 Gündem
Saldırı için açıklama bekleniyor!
Saldırı için açıklama bekleniyor! Uluslararası kamuoyu, yardım bekleyen 122 Filistinlinin yaşamına son veren saldırıyla ilgili İsrail’den açıklama talep ediyor. Beyaz Saray, ölümlerin “detaylıca incelenmesini” isterken, İsrail’in Gazze’de kontrol ettiği bölgelerde temel güvenlik ihtiyaçlarını karşılamak zorunda olduğunu vurguladı.
2.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da yoğun diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da yoğun diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya'da yoğun diplomasi trafiği sürdürdü. Antalya'da peş peşe görüşmeler gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan en son olarak Neçirvan Barzani’yi kabul etti.
1.03.2024 Gündem
Gazze’de gıda yardımı bekleyen sivilleri vurdular!
Gazze’de gıda yardımı bekleyen sivilleri vurdular! İsrail’in Gazze şehrinin güneybatısında gıda yardımı bekleyen Filistinlilere ateş açması sonucu 77 kişi hayatını kaybetti, 250'den fazla kişi yaralandı.
29.02.2024 Haberler
Gazze’de gıda yardımı bekleyen sivilleri vurdular! 77 ölü, 250'den fazla yaralı
Gazze’de gıda yardımı bekleyen sivilleri vurdular! 77 ölü, 250'den fazla yaralı İsrail’in Gazze şehrinin güneybatısında gıda yardımı bekleyen Filistinlilere ateş açması sonucu 77 kişi hayatını kaybetti, 250'den fazla kişi yaralandı.
29.02.2024 Dünya
Gazze'de yürek burkan çözüm! Hayvan yeminden ekmek
Gazze'de yürek burkan çözüm! Hayvan yeminden ekmek Gazze Şeridi’nde yaşayanlar, hayat kaygısının yanı sıra yiyecek bulmak için de mücadele veriyor. Kimi ailelerin çocukları için hayvan yemlerinden ekmek yaptığı belirtiliyor...
20.02.2024 Dünya
1.3 milyon çocuğa aşılama
1.3 milyon çocuğa aşılama Birleşmiş Milletler ve kuruluşları, 6 Şubat depremleri sonrası Türkiye’nin insani yardım ve toparlanma çalışmalarını desteklemek üzere ilk günden bu yana sahada faaliyette buluyor. Depremlerin yıl dönümünde de Türkiye ile dayanışma içinde çalışmaya devam kuruluşların, bölgede geniş kapsamlı çalışmalarını sürdürüyor.
6.02.2024 Gündem
Dünya basını da depremle sarsıldı! 'Sizi yalnız bırakmayacağız’
Dünya basını da depremle sarsıldı! 'Sizi yalnız bırakmayacağız’ 6 Şubat depremleri, dünya basınında da geniş yer buldu. 7 Şubat 2023 tarihli gazeteler, büyük felaketi okurlarına genellikle birinci sayfadan duyurdu. Yardım çağrılarında bulunan yabancı basın, dünyanın en büyük felaketlerinden birinin yaşandığını vurguladı.
6.02.2024 Gündem
‘Siyah altın’ çöpe gidiyor! Fransa zorunlu hale getirdi
‘Siyah altın’ çöpe gidiyor! Fransa zorunlu hale getirdi Fransa, 1 Ocak’tan bu yana evlerdeki gıda çöplerini komposta dönüştürmeyi zorunlu hale getirdi. Türkiye’de de bu atıklar çöp oluyor. Sadece İstanbul’da her gün 8000 ton evsel organik atık oluşuyor bunun çok az bir bölümü kompost tesislerine gidiyor.
15.01.2024 Gündem
Anneler, aç çocuklarına uyku ilacı veriyor!..
Anneler, aç çocuklarına uyku ilacı veriyor!.. Afganistan’da Taliban’ın yönetimi devralmasının ardından son bir yıldır ülkede yoksulluk had safhaya ulaşırken, Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı’ndan (WFP) aldığı acil gıda yardımı kesilenlerin sayısı da 10 milyonu buldu.
31.12.2023 Dünya
Bayraklı’da iyilik büyüyor
Bayraklı’da iyilik büyüyor Bayraklı Belediyesi, son 4.5 yılda hayata geçirdiği sosyal yardım çalışmalarıyla Türkiye’ye örnek bir dayanışma örneği sergiledi.
2.12.2023 Ege
Erdoğan'dan Müslümanlara Gazze çağrısı: Bugün değilse ne zaman!
Erdoğan'dan Müslümanlara Gazze çağrısı: Bugün değilse ne zaman! Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Liderler Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki katliamlarına çok sert tepki gösterdi, Müslüman dünyasına çağrı yaptı.
9.11.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Gıda Yardımı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.