69. Gillette Milliyet Spor Ödülleri verildi
69. Gillette Milliyet Spor Ödülleri verildi Sporun en iyileri sizlerin oylarıyla Gillette Milliyet Yılın Spor Ödülleri'nde seçiliyor, bu görkemli tören izleyicilerle buluştu. 69'uncusu düzenlenen Gillette Milliyet Spor Ödülleri sahiplerini buldu.
6.05.2023 Milliyet Tv
Mustafa Denizli: Zorlu kuralarla karşılaştık. İleriye umut taşımak her zaman mümkün.
Mustafa Denizli: Zorlu kuralarla karşılaştık. İleriye umut taşımak her zaman mümkün. Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı.
31.03.2022 Haber Bülteni
Tankut Turnaoğlu: Bu sene rekor kırıldı! 5 milyon oy kullanıldı...
Tankut Turnaoğlu: Bu sene rekor kırıldı! 5 milyon oy kullanıldı... Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı.
31.03.2022 Haber Bülteni
Sporun En İyileri 65 Yıldır Gillette Milliyet Spor Ödülleri ile belirleniyor
Sporun En İyileri 65 Yıldır Gillette Milliyet Spor Ödülleri ile belirleniyor Dünyanın en uzun soluklu, Türkiye’nin ise en eski ve saygın spor ödülleri projesi Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde geri sayım başladı. İlki 1954 yılında gerçekleştirilen oylama, Türkiye’nin spor tarihini de gözler önüne seriyor. 1954 yılında ilk kez yüzücü Murat Güler’e takdim edilen ödüllerin 65 yıllık tarihinde en fazla ödül alan isim ise 2018’de aramızdan ayrılan efsane halterci Naim Süleymanoğlu. 2018’de Sporun En İyileri içinse oylama heyecanı devam ediyor.
6.03.2019 Futbol