Gimnasia'da Maradona'nın sözleşmesi uzatıldı
Gimnasia'da Maradona'nın sözleşmesi uzatıldı Arjantin Futbol Süper Ligi ekibi Gimnasia, teknik direktör Diego Armando Maradona'nın sözleşmesini uzattı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Maradona ve tribünlerden dikkat çeken coşku!
Maradona ve tribünlerden dikkat çeken coşku! Arjantin ekibi Gimnasia'nın başında olan Diego Maradona, bir amigo gibi tribünlerle bağ kurarak coşkuya ortak oldu.
14.12.2019 Futbol
Maradona, Gimnasia'da teknik direktörlüğe devam edecek
Maradona, Gimnasia'da teknik direktörlüğe devam edecek Diego Armando Maradona, iki gün önce teknik direktörlüğünden istifa ettiğini duyurduğu Gimnasia takımında, görevine devam edeceğini açıkladı.
1.07.2020 Futbol
Maradona'nın Gimnasia serüveni 3 ay sürmedi
Maradona'nın Gimnasia serüveni 3 ay sürmedi Arjantin'in efsane futbolcularından Diego Armando Maradona, teknik direktörlüğünü yürüttüğü Arjantin Futbol Süper Ligi ekibi Gimnasia'dan istifa etti.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Maradona'dan unutulmaz galibiyet sevinci!
Maradona'dan unutulmaz galibiyet sevinci! Arjantin ekibi Gimnasia'nın teknik direktörlüğünü yapan Diego Armando Maradona, takımı ile ilk galibiyetini alınca soyunma odasında sevinçten adeta kendinden geçti.
6.10.2019 Futbol
Bu pozisyon ofsayt değilse ne?
Bu pozisyon ofsayt değilse ne? Arjantin Premier Ligi Sudamericana Playoff Grubu finallerinde Lanus, Gimnasia karşısında ilk maçı işte bu ofsayt golüyle kazandı. Duran top organizasyonunda 5 futbolcusu da ofsaytta yakalanan Lanus, yan hakemin bayrağı kaldırmaması sonucu Maximiliano Velazquez ile golü buldu ve rakibini ilk maçta 1-0 mağlup etti.
1.12.2015 Futbol
Top çizgiyi geçti mi geçmedi mi?
Top çizgiyi geçti mi geçmedi mi? Sudamerikana Kupası'nda Estudiantes ile Gimnasia'yı karşı karşıya getiren maçın yaşanan bu pozisyon tartışma yarattı. Otoriteler bile topun çizgiyi geçip geçmediği ile ilgili karar veremedi.
17.09.2014 Futbol
Arjantin'de haftanın en güzel 5 golü
Arjantin'de haftanın en güzel 5 golü Arjantin Açılış Ligi'nin 3. haftasında atılan en güzel 5 gol sizlerle...
23.08.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri