Gine-Bissau

Gine-Bissau

Son dakika Gine-Bissau haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gine-Bissau gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gine-Bissau haber sayfamızda...

Gine-Bissau

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 292 gine-bissau haberi bulunmuştur.
Afrika Uluslar Kupası'nda şampiyon Fildişi Sahili oldu!
Afrika Uluslar Kupası'nda şampiyon Fildişi Sahili oldu! Afrika Uluslar Kupası'nın finalinde Nijerya'yı 2-1 mağlup eden Fildişi Sahili, ev sahipliği yaptığı turnuvayı şampiyon tamamladı.
12.02.2024 Dünyadan Futbol
Başakşehir, Edgar Ie ile yolları ayırdı
Başakşehir, Edgar Ie ile yolları ayırdı İstanbul ekibi, Gine-Bissau'lu savunma oyuncusu ile yolların ayrıldığını açıkladı.
31.01.2024 Basaksehir
Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu
Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ürdün, Gine Bissau, Ekvator Ginesi ve Umman büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.
30.01.2024 Gündem
AFRİKA KUPASI FİNAL TARİHİ 2024: 34. Afrika Kupası nerede oynanıyor? Afrika Uluslar Kupası grupları ve puan durumu
AFRİKA KUPASI FİNAL TARİHİ 2024: 34. Afrika Kupası nerede oynanıyor? Afrika Uluslar Kupası grupları ve puan durumu Bu sene 34'üncüsü düzenlenen Afrika Uluslar Kupası grup aşaması tamamlandı ve takımlar son 16 turunda mücadele edecek. 6 grubun yer aldığı Afrika Kupası'nda Süper Lig'den de 29 futbolcu yer alıyor. Beşiktaş'ın en çok futbolcu gönderdiği Afrika Kupası ne zaman bitiyor? 2024 Afrika Kupası çeyrek, yarı final ve final tarihleri...
26.01.2024 Futbol
Afrika Uluslar Kupası'ndan Türkiye'ye 11 futbolcu dönüyor!
Afrika Uluslar Kupası'ndan Türkiye'ye 11 futbolcu dönüyor! Afrika Uluslar Kupası’nda grup aşaması sona erdi. Ülkeleri elenen Türkiye liglerindeki 9 kulüpten 11 futbolcu geri döndü.
26.01.2024 Süper Lig
Wilfried Zaha pişman etti! 'Onu arıyoruz, forvetimiz yok'
Wilfried Zaha pişman etti! 'Onu arıyoruz, forvetimiz yok' Yıldız futbolcunun milli takıma çağrılmaması ülkesi için şanssızlık olurken, Galatasaray içinse bir şans oldu. Trabzonspor maçının yıldızı olan Wilfried Zaha, Afrika Kupası'nda gol yollarında zorlanan Fildişi Sahili'nde taraftarların diline dolandı.
23.01.2024 Galatasaray
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
22.01.2024 Futbol
Ekvator Ginesi - Gine Bissau maçından kareler
Ekvator Ginesi - Gine Bissau maçından kareler Ekvator Ginesi, Afrika Uluslar Kupası A Grubu'nun 2'nci maçında Gine Bissau ile karşı karşıya geldi.
18.01.2024 Dünyadan Futbol
Ekvator Ginesi, Gine Bissau'yu 4 golle geçti!
Ekvator Ginesi, Gine Bissau'yu 4 golle geçti! Ekvator Ginesi, Afrika Uluslar Kupası A Grubu'nun 2'nci maçında Gine Bissau engelini 4-2'lik skorla geçti.
18.01.2024 Dünyadan Futbol
Fildişi Sahili, Gine Bissau engeline takılmadı!
Fildişi Sahili, Gine Bissau engeline takılmadı! Afrika Uluslar Kupası A Grubu'nun 1'inci haftasında Fildişi Sahili, Gine Bissau'yu 2-0 mağlup etti.
13.01.2024 Dünyadan Futbol
Fildişi Sahili - Gine Bissau maçından kareler
Fildişi Sahili - Gine Bissau maçından kareler Afrika Uluslar Kupası A Grubu'nun 1'inci haftasında Fildişi Sahili ile Gine Bissau karşı karşıya geldi.
13.01.2024 Dünyadan Futbol
Hafta sonunun keyfi Süper Oranlarla çıkar… Türkiye’nin En Yüksek Oranları Yine Misli’de!
Hafta sonunun keyfi Süper Oranlarla çıkar… Türkiye’nin En Yüksek Oranları Yine Misli’de! Hafta sonu bülteninde birbirinden heyecanlı maçlar iddaacıları beklerken; Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli de bu heyecana en yüksek oranlarla ortak oluyor. Premier Lig’den La Liga’ya, Serie A’dan İspanya Süper Kupası’na, Afrika Kupası’ndan NBA’ye kadar pek çok maça Türkiye’nin en yüksek oranlarını sunuyor.
13.01.2024 Futbol
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor!
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Bu yıl EURO 2024 de dahil olmak üzere pek çok büyük turnuva futbolseverleri bekliyor. Afrika Uluslar Kupası ve Asya Kupası’yla birlikte yeni yılda da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Asya Kupası’nda ilk maç bugün oynanacakken; Afrika Uluslar Kupası’nda ise ilk düdük yarın çalacak.
12.01.2024 Futbol
Süper Lig'in ve Avrupa'nın kabusu Afrika Uluslar Kupası!
Süper Lig'in ve Avrupa'nın kabusu Afrika Uluslar Kupası! Afrika’da iki yılda bir düzenlenen Uluslar Kupası, kapılarını bir kez daha açmaya hazırlanıyor. Avrupa kulüplerinin önemli futbolcularından haftalarca uzak kalmasına neden olacak dev turnuva, bu takımları büyük bir endişeye sevk ediyor.
7.01.2024 Futbol
Dünya Nüfusu 2024: Dünyada Kaç İnsan Var? Ülkelere Göre Dünya Nüfus Sıralaması
Dünya Nüfusu 2024: Dünyada Kaç İnsan Var? Ülkelere Göre Dünya Nüfus Sıralaması Dünya üzerinde yaşayan insan sayısı anlamına gelen dünya nüfusu her geçen gün artış gösteriyor. Bu artışlar yıldan yıla ölüm, doğum ve göçlere göre farklılık gösterebiliyor. Dünya üzerinde bu artış bazı ülkelerde daha fazla artış gösteriyor. Ülkelere göre dünya nüfus sıralamasında Çin başı çekerken ikinci sırada Hindistan ve üçüncü sırada Amerika Birleşik Devletleri (ABD) yer alıyor. Kadın ve erkek doğum, ölüm oranları da ülke içerisinde farklılıklar gösteriyor. Dünyada kaç insan var? Ülkelere göre güncel dünya nüfus sıralaması ve tablosu ile ilgili detaylı bilgilere “Dünya Nüfusu 2024” içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Dünya
Kongo Hakkında Bilgiler; Kongo Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Kongo Hakkında Bilgiler; Kongo Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Kongo Cumhuriyeti, Afrika’da bulunan bir ülkedir. Komşusu Demokratik Kongo Cumhuriyeti ile isim karışıklığı yaşandığı için iki ülke de başkentleriyle birlikte anılıyorlar. Geçmiş yüzyıllarda Fransız sömürgesi olduğu için ülkede hala Fransa etkisi vardır. Resmi dil olarak hala Fransızca kullanılıyor. Kongo Cumhuriyeti hakkında detaylı bilgiyi derledik.
3.01.2024 Dünya
245 Nerenin Telefon Kodu? +245 Hangi Ülkeye Ait?
245 Nerenin Telefon Kodu? +245 Hangi Ülkeye Ait? +90 haricinde herhangi bir kodla telefon çağrısı alıyorsanız farklı bir ülke üzerinden aldığınız anlamına gelmektedir. +245 ile başlayan çağrılar alabilirsiniz. 245 hangi ülkeye ait telefon kodu olduğunu merak edenler için detaylı şekilde hazırladık.
25.09.2023 Telefon Kodu
Süper Lig ekiplerini Afrika Kupası düşündürüyor! En çok Beşiktaş etkilenecek
Süper Lig ekiplerini Afrika Kupası düşündürüyor! En çok Beşiktaş etkilenecek Afrika Kupası 13 Ocak-11 Şubat 2024 tarihlerinde Fildişi Sahili'nde organize edilecek. Süper Lig'de sayıları 80'e varan futbolcu bu önemli organizasyonda boy göstermek için milli davet bekliyor.
13.09.2023 Süper Lig
Batı Afrika açıklarında tekneyle yola çıkan en az 60 göçmen hayatını kaybetti
Batı Afrika açıklarında tekneyle yola çıkan en az 60 göçmen hayatını kaybetti Batı Afrika’da bulunan Cape Verde (Yeşil Burun Adaları) açıklarında bir göçmen teknesinin bulunması üzerine en az 60 göçmenin hayatını kaybettiği düşünülüyor.
17.08.2023 Dünya
Nijer'de sular durulmuyor! Darbe yönetiminden devrik lider için ölüm tehditi
Nijer'de sular durulmuyor! Darbe yönetiminden devrik lider için ölüm tehditi Batılı yetkililer, Nijer’deki cunta yönetiminin ülkelerine herhangi bir askere müdahalede bulunulması halinde ülkenin devrik lideri Mohamed Bazoum'u öldürmekle tehdit ettiğini açıkladı.
10.08.2023 Dünya
Darbe üstüne darbe kıtası Afrika
Darbe üstüne darbe kıtası Afrika Afrika’da sadece son iki yılda 14 darbe ya da darbe girişimi oldu. Mali, Burkina Faso, Çad, Gine, Sudan, Guinea Bisau, Sao Tome ve Principe, Gambia ve en son Nijer’in ortak özelliği eski sömürge ülkeleri olmaları. ORSAM Kuzey Afrika Çalışmaları Uzmanı Kaan Devecioğlu, ‘Sömürgeci arka plan ve engellenemeyen terör Fransa’ya olumsuz bakışa sebep oldu’ diyor.
6.08.2023 Dünya
Çavuşoğlu’na Macaristan’dan ‘Liyakat Nişanı’ madalyası
Çavuşoğlu’na Macaristan’dan ‘Liyakat Nişanı’ madalyası TBMM Temsilcisi, NATO Parlamenterler Asamblesi Türk Delegasyonu Başkanı, eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novk tarafından Macaristan Liyakat Nişanı madalyası takdim edildi.
20.07.2023 Gündem
Samsunspor'dan Nanu hamlesi! Portekiz basını duyurdu
Samsunspor'dan Nanu hamlesi! Portekiz basını duyurdu Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor'un Porto forması giyen Nanu'yu gündemine aldığı iddia edildi.
7.07.2023 Samsunspor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a peş peşe tebrik telefonları! Biden ve Putin ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a peş peşe tebrik telefonları! Biden ve Putin ile görüştü Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turundaki zaferinden sonra Erdoğan'a dünya liderlerinden tebrik telefonları peş peşe geliyor. Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ve ABD Devlet Başkanı Biden ile görüştü.
29.05.2023 Gündem
‘28 Mayıs’tan da zaferle çıkacağız’
‘28 Mayıs’tan da zaferle çıkacağız’ Cumhurbaşkanı Erdoğan. 14 Mayıs’ta milletin bir kez daha büyük bir teveccüh gösterdiğini, TBMM’de de çoğunluğu Cumhur İttifakına verdiğini ifade ederek, “28 Mayıs seçiminden zaferle çıkacak, inşallah tarihi bir başarıya imza atacağız” dedi.
16.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gine-Bissau ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.