Okyanusun dibinden 3 gün sonra çıktı! 'Tuvaletteydim, kara büyü yapmadım'
Okyanusun dibinden 3 gün sonra çıktı! 'Tuvaletteydim, kara büyü yapmadım' Umutları giderek tükeniyor, ölümün onu nasıl yakalayacağını tahmin etmeye çalışıyordu. Kazanın üzerinden ne kadar zaman geçtiğini bilmiyerek dua etmeye başladı. Okyanusun dibinde, 30 metre derinlikte bir fenerin ışığını gördüğünde ise her şey değişti. İşte "Tanrı'yla anlaşma yaptım" diyen genç adamın 3 günde yaşadıkları.
2.11.2023 Yaşam
Son dakika! Korsanlar tarafından kaçırılan 15 Türk denizci kurtarıldı
Son dakika! Korsanlar tarafından kaçırılan 15 Türk denizci kurtarıldı Gelen bir son dakika haberine göre; Nijerya'nın Lagos kentinden Güney Afrika'nın Cape Town kentine ilerleyen İngiltere merkezli Borealis firmasına ait Mozart isimli gemideki 19 mürettebattan 15'i kaçırılmıştı. Gelen bir son dakika bilgisine göre; Almanya Hamburg merkezli yürütülen operasyonlar sonucunda 15 Türk denizci sağ salim teslim alındı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Gelişmelerde bizi sürekli haberdar ettiler. Cumhurbaşkanımız da tüm süreci takip etti, aşama aşama bilgileri de verdik. Şimdi vatandaşlarımız Nijyerya'nın güneydoğusundaki limandalar. Büyükelçimiz kaptanla görüştü. Vatandaşlarımızın sağlık durumları iyi.' dedi. Çavuşoğlu kurtarılan denizcilerin aileleri ile tek tek görüştü.
12.02.2021 Dünya
Son dakika gemi haberleri: Dünya çalkalandı! Saat 11.00'de kabus bitti
Son dakika gemi haberleri: Dünya çalkalandı! Saat 11.00'de kabus bitti Son dakika haberlere göre, Reuters haber ajansının geçtiği sıradan bir haberden 10 gün sonra Türk gemisi saldırıya uğradı, kendilerini güvenli bir alana kilitleyen mürettebat ağır silahlı korsanlara karşı altı saat boyunca direndi. Bir mürettebatı öldüren korsanlar, 15'ini yanlarına alıp kaçtı. Saldırıya uğrayan gemi sadece radarla ilerleyerek Gabon'daki Port-Gentil Limanı'na yanaştı.
24.01.2021 Dünya
Dünyanın en tehlikeli körfezi! 15 kişi kurtarıldı
Dünyanın en tehlikeli körfezi! 15 kişi kurtarıldı Batı Afrika ülkesi Nijerya'nın güneyinde korsanlar tarafından rehin alınan 15 kişinin kurtarıldığı bildirildi.
28.04.2020 Dünya
35 gün sonra gelen özgürlük
35 gün sonra gelen özgürlük Dünyanın en tehlikeli körfezinde Norveç bayraklı bir gemiden korsanların kaçırdığı dokuz Filipinli denizci, ailelerine kavuştu.
11.12.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri