Balkon kapısından içeri girdiler şok oldular
Balkon kapısından içeri girdiler şok oldular Niğde'de yalnız yaşayan kadından haber alamayan komşuları, evden ağır kokular gelmesi üzerine durumu polise haber verdi.Balkon kapısından içeri giren ekipler, karşılarında 20'ye yakın kedi ve yavrularını buldu, kokunun ise hayvanlar için bırakılan tavuk etinden kaynaklandığı anlaşıldı. İnönü Mahallesi Muratevler Hünkar Sokakta bulunan bir apartmanın 1'nci katında yalnız yaşayan Özlem Y.'den uzun süre haber alamayan ve evden ağır bir koku gelmesi üzerini komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler balkon kapsından içeri girdi. İçeride Özlem Y.'yi bulamayan ekiplerin, 20'ye yakın kedi ve yavrusuyla karşılaştı. Telefonla Özlem Y.'ye ulaşamayan ekipler, gerekli inceleme yaptıktan sonra olay yerinden ayrıldı. Kokunun nedeninin ise kediler için bırakılan tavuk etlerinden kaynaklandığı anlaşıldı.
11.09.2019 Yaşam
17 kişi girdikleri dereden çıkamadı
17 kişi girdikleri dereden çıkamadı Tokat'ta, motokros tutkunu 17 kişi, Topçam Yaylası'nda yanlışlıkla girdikleri derede mahsur kaldı. Dereden yürüyerek çıkan kişilerin motosikletleri, 2 gün sonra köylülerin yardımıyla alındı.Motokros tutkunu 17 kişi, geçen pazar günü, şehir merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki Topçam Yaylası'na çıktı. Yayladaki dereye yanlışlıkla giren motosikletliler, burada mahsur kaldı. 17 kişi, dereden yürüyerek çıktı; ancak motosikletlerini alamadı. Kapsama alanı dışında kaldıkları için cep telefonlarıyla yardım isteyemeyen motokros tutkunları, gece saatlerine kadar uğraşmasına rağmen motosikletlerini dereden çıkaramadı. Havanın kararmasıyla motosikletlerini derede bırakan 17 kişi, yürüyerek, 6 kilometre uzaklıktaki Aydınca köyüne ulaştı. Köylülerin yardımıyla kent merkezine dönen grup, ertesi gün motosikletlerini dereden almak için Topçam Yaylası'na tekrar çıktı. Grup üyeleri, uzun uğraşlarından sonuç alamayınca kent merkezine döndü. Bölgeye dün tekrar giden grup, bu kez köylülerin yardımıyla motosikletlerini dereden çıkardı. Motokros tutkunu Levent Çolak (38), bilmedikleri dereye girdiklerini ve mahsur kaldıklarını belirterek, ''Yaklaşık 12 saat boyunca dereden çıkmaya uğraştık. Hava karardı, yapacak bir şey de yoktu. 17 motoru derenin içerisinde bıraktık. Daha sonra gördüğümüz ışığa yürüdük. Oradan Aydınca köyüne çıktık. Sonrasında arkadaşlara telefon açtık. Arkadaşlarımız gelerek, bizleri aldı, evlerimize gittik. Ertesi gün birkaç arkadaşımla keşif için dereye indik. Sağ olsunlar, yöre halkı da bize yardımcı oldu. Patika yolları gösterdiler. Motorlarımız 2 gün orada mahsur kaldıktan sonra dün hepsini çıkardık" dedi.
11.09.2019 Yaşam
7 çocukla cezaevine girdiler
7 çocukla cezaevine girdiler Kırıkkale'de hırsızlık suçundan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kadın yakalandı.Kırıkkale'de hırsızlık suçundan haklarında 8 ila 12 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kadın, saklandıkları evde yakalandı. Kadın hırsızlar, beraberlerindeki en küçüğü 2 aylık, en büyüğü ise 6 yaşında olan 7 çocukla birlikte cezaevine gönderildi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne Asayiş Amirliği Hırsızlık Bürosu ekipleri, gelen bir ihbar sonrası Kırıkkale merkez ile Bahşili ilçelerinde önceden belirlenen evlere operasyon düzenledi. Baskınlarda, hırsızlık suçundan haklarında 8 ila 12 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan Yıldız K. (33), Fidan G. (59), Emine G.i (30) ve Filiz G. (27) yakalandı.
11.09.2019 Yaşam
Baltalı hırsızlar kamerada
Baltalı hırsızlar kamerada Zeytinburnu’nda bir iş yerine giren 4 hırsız, 3 dizüstü bilgisayarı ve baltayla kırdıkları kasadaki anahtarı alıp, kapıdaki otomobili de çalarak kayıplara karıştı. Hırsızların iş yerini soyduktan sonra, çaldıkları otomobile binme anları güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, geçtiğimiz günlerde Zeytinburnu'nda bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 şahıs sabah saatlerinde iş yerinin önüne gelerek çevreyi kolaçan etti. Ardından kapının kilitlerini açan hırsızlar kapıyı zorlamadan kolay bir şekilde içeri girdi. İş yerinde bulunan kasa ve dizüstü bilgisayarları gözlerine kestiren hırsızlar harekete geçti. Bir süre kasayı zorlayıp açamayan soyguncular, buldukları balta ile kasayı parçalayarak içinde bulunan otomobilin anahtarını ve 3 dizüstü bilgisayarı çalarak iş yerinden ayrıldı. Yaklaşık 10 dakikada soygunu gerçekleştiren hırsızlar caddeye çıktıktan kısa bir süre sonra çaldıkları anahtarın aracını buldu. Kendi otomobillerine biniyormuş gibi rahat hareket eden soyguncular bu kadarına da pes dedirtti. Hırsızlık anları kamerada Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde hırsızların, iş yerinin bulunduğu binanın önüne gelerek çevreye dağıldıkları ve etrafı kolaçan ettikleri görülüyor. Ardından kapıyı açan hırsızlar teker teker içeri giriyor. İçeride soygunu gerçekleştiren hırsızlar, dizüstü bilgisayarları koydukları çantayla iş yerinden ayrılıyor. Kasadan çaldıkları anahtarın aracını bulan hırsızlar otomobile binerek kayıplara karışıyor. “Kasadan arabanın anahtarını alıp aracı da çalmışlar” Olayın şokunu hala üzerinden atamadığını ifade eden iş yeri sahibi Özgür Aral, ‘‘Pazar günleri normalde kapalı oluyoruz. Ben o gün bir iş için gelmiş bulunmaktaydım. Geldiğimde kapının açık olduğunu gördüm. Kapıyı açtığım zaman içeride her şeyin dağılmış olduğunu fark ettim. Masanın üzerinde laptoplar vardı. Bunların olmadığını gördüm. Ufak bir kasamız vardı. Kasayı yerinde bulamadım. Arka tarafta parçalanmış halde gördüm.
11.09.2019 Yaşam
Hapishane hücresine böyle girdiler!
Hapishane hücresine böyle girdiler! Hapishane hücresine böyle girdiler!
11.09.2019 Yaşam
Antalya zirvesinde kar, sahilde deniz keyfi
Antalya zirvesinde kar, sahilde deniz keyfi Antalya’da Torosların zirvesinde kar, sahilde deniz keyfi yapıldı. Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk ve kar yağışı turizm kenti Antalya’da yerini güneşli havaya bıraktı. 3 gündür aralıklarda devam eden yağış, yüksek kesimlerde kar olarak düştü. Antalya’yı çevreleyen Toros dağlarının zirvesi beyaza büründü. Konyaaltı Sahili’ne yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta bulunan Geyikbayırı Mahallesi’ne kadar kar yağdığı görüldü. Sabah güneşi gören Antalyalılar ise güzel havayı, yürüyüş ve denize girerek değerlendirdi. Fırtınanın ardından, yaz mevsiminde kaybolan altın takıları dedektörle bulmak isteyenlerin yanında, amatör balıkçılarında adresi sahil oldu. Hava ve deniz suyu sıcaklığının 18 derece ölçüldüğü Antalya’da, vatandaşlar güneşli havanın keyfini gün boyu çıkardı. "Kar manzarasıyla deniz" Denize giren öğretmen Sedat Semavi Topkaya, “Arkamızda kar manzarasıyla denize giriyoruz. Karadenizliyim, Ordu’da denizin en sıcak hali bile Antalya’nın kış sıcaklığı kadar oluyor. Büyüklerimizle denize giriyoruz. Her tarafta insanlar üşürken biz denizde yüzüyoruz. Üşümüyoruz. Yağış olmadığı sürece her gün denize girmeye çalışıyorum.”dedi. Topkaya, deniz keyfinin ardından duşunu da yanında getirdiği bir işe su ile aldı. "Hem kar deniz" Denize giren Saniye Güleç, yaz boyu denize girdiğini kışın ise güzel havalarda denize girdiğini kaydetti. Bugün havanın sıcak olmasını denizde değerlendirdiğini ifade eden Güleç, “ Kısa bir sürede olsa yüzdüm. Hem kar hem deniz bir arada Antalya çok güzel. Antalya’nın iklimi çok güzel, burayı cennet gibi görüyorlar. Kışın azda olsa giriyorum.”diye konuştu.
11.09.2019 Yaşam
Mezarlığa girip ortalığı savaş alanına çevirdiler
Mezarlığa girip ortalığı savaş alanına çevirdiler Adana'da bir mezarlığa giren kişi yada kişiler 15 mezar taşını kırıp kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Ali Hocalı Mahallesinde meydana geldi. Ali Hocalı Mezarlığı görevlisi sabahleyin bir cenaze için mezar açmaya geldiği sırada yol kenarında bulunan mezar taşının kırıldığını gördü. Önce rüzgardan ya da bir darbe sonucu kırıldığını düşünen görevli yolda ilerlediğinde tam 15 mezar taşının kırıldığını görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis mezar taşlarında inceleme yaptı. Polis mezar taşlarını kıran şahıs ya da şahısların bulunması için çalışma başlattı. Mezar görevlisi Sezgin Bahçeci ise insanların mezar taşlarına saldıracak kadar kötü olduğunu gördüklerini, sabah mezar açmaya geldikleri sırada bu manzara ile karşılaşınca şoka uğradıklarını söyledi.
11.09.2019 Yaşam
Güvenlikçi olmak için sıraya girdiler
Güvenlikçi olmak için sıraya girdiler Adana’da yapımı tamamlanan ve önümüzdeki aylarda açılacak olan Bölge Adliye Mahkemesi’ne 45 özel güvenlik alımı için 300 kişi müracat edince, başvuru noktasında uzun kuyruk oluştu. Adaylardan bazıları 1 buçuk 2 saatir beklediğini söylerken bazı adaylar 5 saattir başvuru noktasında beklediğini belirtti. Yüreğir ilçesi Köprülü Mahallesi'nde 29 Kasım 2013'de yapımına başlanan ve tamamlanan Adana Bölge Adliye Mahkemesi binası önümüzdeki aylarda hizmete girecek. Hizmet binasına 45 özel güvenlik görevlisi alımı için yapılacağı bilgisi ihaleyi alan özel güvenlik firması tarafından duyuruldu. 35 yaşını aşmamış ve asgari ücretin yüzde 25 oranında fazla maaş verileceğini duyan adaylar ise firmanın Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı’ndaki bürosuna akın etti. 45 kişinin alınacağı işe 300 aday başvuru yapınca kapıda uzun kuyruklar oluştu. Kuyrukta bekleyen adaylardan biri, “5 buçuk saattir bekliyorum. 100’den fazla kişi geçti sıradayken. Özel güvenlik olmak istiyorum” diye konuştu. Mustafa Özbek isimli bir vatandaş ise 1 buçuk saattir beklediğini belirtirken Yusuf K. da 2 buçuk saattir beklediğini ve 300 kişilik bir grubun gün içerisinde buraya geldiğini söyledi. Başvurusunu yapıp çıkan adaylardan Şeyhmus Kahraman ise, “Daha önceden nereden çalıştığını soruyorlar. 3 aydır işsiziz geldik başvuru yaptık. Yaklaşık 2 buçuk saattir bekliyoruz. Emeklerimiz boşa çıkmasın onun için bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
11.09.2019 Yaşam
Ellerinde makineli tüfeklerle...
Ellerinde makineli tüfeklerle... Yerde uyuyan adamın odasına ellerinde tüfeklerle girdiler ve bakın neler yaptılar...
11.09.2019 İlginç Videolar
Karısıyla metresi birbirine girdi!
Karısıyla metresi birbirine girdi! Sokak ortasında karısı ve metresi birbirine giren adam, birbirlerinin saçlarına yapışan iki kadını zor ayırdı...
11.09.2019 İlginç Videolar
Hortumun içine girdiler!
Hortumun içine girdiler! Kamp yaptıkları çölde kendilerine yaklaşan hortumu gören gençler kaçmak yerine hortumun içine girdiler!
11.09.2019 İlginç Videolar
Sütyen açtılar, rekorlar kitabına girdiler!
Sütyen açtılar, rekorlar kitabına girdiler! Tek elleriyle en kısa zamanda en çok sütyeni açtılar Guinnes Rekorlar Kitabı'na girdiler...
11.09.2019 İlginç Videolar
Diş hekimi kılığına girdiler ve...
Diş hekimi kılığına girdiler ve... Bir grup adam diş hekimi kılığına girdiler ve koltuğa oturan hastalara öyle şeyler yaptılar ki, hastalar muhtemelen bir daha asla...
11.09.2019 İlginç Videolar
Tam marketi soyarken...
Tam marketi soyarken... Arabistan'da soymak için girdikleri markette hiç tahmin edemeyecekleri bir şeyle karşılaşan iki hırsız bakın ne yaptılar
11.09.2019 İlginç Videolar
Burası da Türkiye!
Burası da Türkiye! urdun büyük bir kesimi kara kışla boğuşurken Muğla’nın Bodrum ilçesinde yazdan kalma bir gün yaşıyor. Türkiye’nin birçok bölgesinde kar yağışı ve sağanak yağmur etkisini göstermesine rağmen turizmin gözbebeği olan Bodrum’da ise havaların güzel olması nedeniyle birçok vatandaş deniz kenarına akın etti.
11.09.2019 Haberler
Kampa girdiler
Kampa girdiler Fortis Türkiye Kupası’nda Gaziantepspor’a mağlup olarak hayal kırıklığı yaratmaya devam eden Trabzonspor yarın Büyükşehir Belediyespor’la oynayacağı lig maçı için İstanbul’a geldi.
30.10.2008 Skorer

Benzer Haber Etiketleri