Girit Adası

Girit Adası

Son dakika Girit Adası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Girit Adası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Girit Adası haber sayfamızda...

Girit Adası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 868 girit adası haberi bulunmuştur.
Amerikan tankları Dedeağaç'ta! Yunanistan'a devasa yığınağın fotoğraflarını resmi site yayınladı
Amerikan tankları Dedeağaç'ta! Yunanistan'a devasa yığınağın fotoğraflarını resmi site yayınladı Dokuz ay boyunca dönüşümlü konuşlandırılacak yeni birlikleri getiren dev gemiden, M1A2 Abrams tankları ve M2 Bradley zırhlı araçları indi. Yunan medyası ise, Atina yönetiminin Dedeağaç'la gurur duyduğunu belirtip limanın bir başarı hikayesi olduğunu yazdı.
15.03.2024 Dünya
19 OCAK SON DEPREMLER AFAD/KANDİLLİ: Deprem mi oldu? Az önce deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Deprem Son Dakika)
19 OCAK SON DEPREMLER AFAD/KANDİLLİ: Deprem mi oldu? Az önce deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Deprem Son Dakika) Son depremler listesi. Deprem kuşağında yer alan Türkiye'de sık sık depremler yaşanıyor. Özellikle deprem bölgesinde Kahramanmaraş, Adana, Malatya, Hatay'da yaşanan depremler bölge halkında paniğe neden oluyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Anlık son depremler listesine bakarak en son nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu görüntülemek mümkün. Ayrıca depremin meydana geldiği bölgeye göre çevresinde depremi hisseden iller de görülmektedir. İşte 19 Ocak 2024 son depremler.
19.01.2024 Bilgi Rehberi
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Yunanistan Başbakanı ile görüştü
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Yunanistan Başbakanı ile görüştü ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Girit Adası’nda Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis ile görüştü.
6.01.2024 Dünya
BUGÜNKÜ SON DEPREMLER SON DAKİKA 2 OCAK 2024 | Az önce deprem mi oldu? DEPREM LİSTESİ Kandilli Rasathanesi/AFAD: Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?
BUGÜNKÜ SON DEPREMLER SON DAKİKA 2 OCAK 2024 | Az önce deprem mi oldu? DEPREM LİSTESİ Kandilli Rasathanesi/AFAD: Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Deprem kuşağında yer alan Türkiye'de sık sık yaşanan depremler vatandaşları tedirgin ediyor. Özellikle Kahramanmaraş ve çevresini etkileyen büyük depremlerin ardından bölgede artçı depremler devam ediyor. Son günlerde Marmara'da da art arda depremler yaşandı. Peki, bugün deprem oldu mu? İşte 2 Ocak son depremler listesi.
2.01.2024 Bilgi Rehberi
SON DAKİKA DEPREMLER LİSTESİ 📍Kandilli/AFAD son depremler listesi (18 Aralık) en son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
SON DAKİKA DEPREMLER LİSTESİ 📍Kandilli/AFAD son depremler listesi (18 Aralık) en son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Ülkemizde yaşanan depremlere ilişkin bilgileri Kandilli Rasathanesi ve AFAD listeliyor. Depremlerin enlem ve boylam bilgilerinin yanı sıra, depremin şiddeti, merkez üssü, derinlik gibi birçok bilgi vatandaşlar ile paylaşılıyor. Peki Türkiye'de en son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
18.12.2023 Bilgi Rehberi
BUGÜNKÜ SON DAKİKA EN SON DEPREMLER KANDİLLİ/AFAD: 18 Aralık Az önce deprem mi oldu oldu, deprem nerede oldu?
BUGÜNKÜ SON DAKİKA EN SON DEPREMLER KANDİLLİ/AFAD: 18 Aralık Az önce deprem mi oldu oldu, deprem nerede oldu? Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Son dönemde meydana gelen depremler vatandaşları tedirgin ediyor. Peki, bugün deprem oldu mu? İşte 18 Aralık 2023 Pazartesi son dakika son depremler listesi.
18.12.2023 Bilgi Rehberi
SON DAKİKA HABERİ: İSTANBUL'DA az önce deprem mi oldu ? 18 Aralık İstanbul'da deprem mi oldu, hissedilen depremin büyüklüğü kaç, merkez üssü neresi?
SON DAKİKA HABERİ: İSTANBUL'DA az önce deprem mi oldu ? 18 Aralık İstanbul'da deprem mi oldu, hissedilen depremin büyüklüğü kaç, merkez üssü neresi? İstanbul'da korkutan deprem meydana geldi. Akabinde yurttaşlar "Az önce deprem mi oldu İstanbul? 18 Aralık İstanbul'da deprem mi oldu, hissedilen depremin büyüklüğü kaç, merkez üssü neresi?" araştırmasına başladı.
18.12.2023 Bilgi Rehberi
SON DEPREMLER LİSTESİ (10 ARALIK) Kandilli Rasathanesi/AFAD Son Depremler: Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?
SON DEPREMLER LİSTESİ (10 ARALIK) Kandilli Rasathanesi/AFAD Son Depremler: Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Son depremler listesi. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Bulunduğu bölge ve çevresinde deprem olup olmadığını merak eden eden vatandaşlar son depremler listesi üzerinden hangi bölgede, ne zaman, kaç şiddetinde deprem meydana geldiğini görüntüleyebiliyorlar. Peki, bugün deprem oldu mu? Geçtiğimiz günlerde Mudanya merkezli meydana gelen deprem özellikle İstanbul ve Bursa'da vatandaşları tedirgin etti. İşte 10 Aralık 2023 bugünkü depremler.
10.12.2023 Bilgi Rehberi
BUGÜNKÜ SON DEPREMLER (7 ARALIK) 📍 Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD
BUGÜNKÜ SON DEPREMLER (7 ARALIK) 📍 Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD Ülkemiz ve çevresinde meydana gelen depremlere ilişkin verileri Kandilli Rasathanesi ve AFAD vatandaşlar ile paylaşıyor. Meydana gelen depremlerin enlem ve boylam bilgileri, depremin şiddeti, merkez üssü ve derinlik gibi veriler paylaşılıyor. Peki Türkiye'de en son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Kandilli/AFAD son depremler listesi...
7.12.2023 Bilgi Rehberi
SON DAKİKA DEPREMLER LİSTESİ 📢 Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? (18 Kasım) Kandilli/AFAD son depremler listesi...
SON DAKİKA DEPREMLER LİSTESİ 📢 Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? (18 Kasım) Kandilli/AFAD son depremler listesi... Ülkemizde meydana gelen depremlere ilişkin veriler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından listeleniyor. Depremlerin meydana geldiği enlem ve boylam bilgileri, depremlerin derinliği, depremin merkez üssü gibi bilgiler vatandaşlar ile paylaşılıyor. Peki En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
18.11.2023 Bilgi Rehberi
'TB2 Avcısı' iflas etti! Yunanistan'ın SİHA macerası bir yıl bile sürmedi
'TB2 Avcısı' iflas etti! Yunanistan'ın SİHA macerası bir yıl bile sürmedi Yunanistan'ın Bayraktar TB2'ler için özel olarak geliştirdiği ve milyonlarca avro destek verdiği SİHA şirketinin iflas ettiği ve açık artırmaya çıkacağı bildirildi.
16.11.2023 Dünya
Az önce deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD en son depremler listesi (15 Kasım)
Az önce deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD en son depremler listesi (15 Kasım) Ülkemizde meydana gelen depremlere ilişkin veriler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından listeleleniyor. Depremlerin enlem ve boylam bilgileri, derinliği, büyüklüğü ve merkez üssü gibi bilgiler vatandaşlar ile paylaşılıyor. Peki en son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
15.11.2023 Bilgi Rehberi
SON DAKİKA SON DEPREMLER LİSTESİ :Deprem mi oldu? AFAD-Kandili Rasathanesi son depremler takip ekranı! En son depremlere nereden bakılır?
SON DAKİKA SON DEPREMLER LİSTESİ :Deprem mi oldu? AFAD-Kandili Rasathanesi son depremler takip ekranı! En son depremlere nereden bakılır? Son depremler listesi bireyler tarafından takip ediliyor. Yaşanılan depremlerden sonra en son olan depremlere nereden ve nasıl bakılacağı merak ediliyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son olan depremleri liste şeklinde paylaşıyor. Peki az önce deprem mi oldu? 13 Kasım AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...
13.11.2023 Bilgi Rehberi
Bodrum’da kruvaziyer turizmi! Gemi, akşam saatlerinde hareket edecek
Bodrum’da kruvaziyer turizmi! Gemi, akşam saatlerinde hareket edecek Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen Seven Seas Navigator, 404 yolcu getirdi.
6.11.2023 Ekonomi
SON DEPREMLER LİSTESİ güncel takip ekranı (28 Ekim 2023): Az önce deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi! En son depremlere nereden bakılır?
SON DEPREMLER LİSTESİ güncel takip ekranı (28 Ekim 2023): Az önce deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi! En son depremlere nereden bakılır? Son depremler listesi gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi en son olan depremleri paylaşıyorlar. Bireyler, en son nerede ve n zaman deprem olduğunu merak ediyorlar. Peki biraz önce deprem mi oldu? İşte 28 Ekim AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...
28.10.2023 Bilgi Rehberi
EN SON DEPREMLER BUGÜNKÜ GÜNCEL LİSTE: 27 Ekim 2023 Kandilli Rasathanesi/AFAD az önce deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
EN SON DEPREMLER BUGÜNKÜ GÜNCEL LİSTE: 27 Ekim 2023 Kandilli Rasathanesi/AFAD az önce deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Son depremler listesi. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listeliyor. Deprem kuşağında yer alan ülkemizde sık sık depremler meydana geliyor. Kahramanmaraş ve çevre illeri etkileyen büyük depremlerin ardından bölgede artçı depremler de devam ediyor. Vatandaşlar bulundukları bölgede deprem olup olmadığını araştırıyor. Peki, bugün deprem oldu mu? 27 Ekim son depremler listesi haberimizde.
27.10.2023 Bilgi Rehberi
SON DEPREMLER LİSTESİ canlı takip: Az önce deprem mi oldu? 25 EKİM AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi! En son deprem nerede ve ne zaman oldu?
SON DEPREMLER LİSTESİ canlı takip: Az önce deprem mi oldu? 25 EKİM AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi! En son deprem nerede ve ne zaman oldu? Son depremler listesi gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi en son olan depremleri listeliyor. Bireyler ise en son olan depremlere nereden ve nasıl bakacaklarını merak ediyorlar. Peki bugün en son nerede ve ne zaman deprem oldu? İşte 25 Ekim son depremler listesi...
25.10.2023 Bilgi Rehberi
'Asıl tehlike Ege Denizi'nde' deyip açıkladı! Tsunami bu bölgelere kadar ulaşacak
'Asıl tehlike Ege Denizi'nde' deyip açıkladı! Tsunami bu bölgelere kadar ulaşacak Gökova Körfezi’nin deprem tomografisinin araştırılması amacıyla 2020 yılında başlatılan çalışmalar tamamlandı.
25.10.2023 Gündem
SON DAKİKA DEPREM HABERİ 25 Eylül | KANDİLLİ/AFAD 2023: Az önce deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
SON DAKİKA DEPREM HABERİ 25 Eylül | KANDİLLİ/AFAD 2023: Az önce deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Son dakika depremler. Kandilli Rasathanesi Türkiye ve yakın çevresindeki son depremleri listelemeye devam ediyor. Bulunduğu bölgede ve yakın çevresinde deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar Kandilli Rasathanesi son depremler listesine bakarak en son nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu görüntüleyebiliyor. İşte 25 Eylül son depremler listesi.
25.09.2023 Bilgi Rehberi
GÜNCEL SON DEPREMLER LİSTESİ (23 Eylül): BUGÜN deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı...
GÜNCEL SON DEPREMLER LİSTESİ (23 Eylül): BUGÜN deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı... Son depremler listesi bireylerin gündeminde bulunuyor. Geçtiğimiz aylarda bazı depremler yaşandı. En son olan depremler sonrasında son depremler takip ekranı merak ediliyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremleri liste halinde paylaşıyor. Peki bugün deprem mi oldu? İşte 23 Eylül son depremler listesi takip ekranı...
23.09.2023 Bilgi Rehberi
ANLIK SON DEPREMLER LİSTESİ: AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler güncel takip ekranı! Deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır?
ANLIK SON DEPREMLER LİSTESİ: AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler güncel takip ekranı! Deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? Son depremler gündemde takip edilen konular arasında bulunuyor. Geçtiğimiz haftalarda Malatya, Adan ve Kayseri'de deprmeler yaşandı. AFAD ve Kandilli Rasathanesi ise son depremler listesini paylaşıyor. Tüm olan bu depremler sonrasında ise en son olan depremler, yeri ve büyüklüğü araştırılıyor. Peki 3 Eylül bugün deprem mi oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...
3.09.2023 Bilgi Rehberi
27 Ağustos SON DEPREMLER listesi: AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı! En son depremlere nereden bakılır, deprem mi oldu?
27 Ağustos SON DEPREMLER listesi: AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı! En son depremlere nereden bakılır, deprem mi oldu? Son depremler son dakika gelişmeleri gündemde yakından takip ediliyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi deprem sayfasında en son olan depremlerin yeri saati ve büyüklüğü olmak üzere çeşitli ayrıntıları veriyorlar. Peki deprem mi oldu? İşte 27 Ağustos AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi takip ekranı...
27.08.2023 Bilgi Rehberi
DEPREM Mİ OLDU? 13 Ağustos son depremler... En son nerede ve ne zaman deprem oldu?
DEPREM Mİ OLDU? 13 Ağustos son depremler... En son nerede ve ne zaman deprem oldu? Son depremler listesi, peş peşe yaşanan Malatya depremleri sonrası bir hayli araştırılıyor. En son nerede ve ne zaman deprem olduğu merak ediliyor. Sabah saatlerinden bu yana sıkça "Deprem oldu mu?" sorusu yöneltiliyor. İşte son durum...
13.08.2023 Bilgi Rehberi
Girit Adası'nda deprem!
Girit Adası'nda deprem! Yunanistan’ın Girit Adası sabah saatlerinde 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
13.08.2023 Dünya
Ege Denizi'nde 4.8 büyüklüğünde deprem!
Ege Denizi'nde 4.8 büyüklüğünde deprem! AFAD saat 10.49'da Ege Denizi'nin Girit Adası, Bodrum açıklarında büyüklüğü 4.8, derinliği 4.9 olan bir depremin meydana geldiğini duyurdu.
13.08.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Girit Adası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.