Cani babadan dehşet ifadeler
Cani babadan dehşet ifadeler Karısı ile kızını satırla öldüren baba, asıl hedefinin büyük kızı olduğunu söyledi ve ekledi: "Eğer onu öldürseydim, tüm bunlar yaşanmayacaktı"
30.10.2014 Gündem
Minik Büşra'dan muhteşem gösteri
Minik Büşra'dan muhteşem gösteri Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve Hülya Avşar ve Ali Taran'la birlikte jüri üyeliğini yaptığı Yetenek Sizsiniz yarışmasının Almanya çekimleri bitti ve Türkiye'deki çekimlerine başlandı.
29.11.2010 Cadde
“Sayımız az olduğu için çok değerliyiz”
“Sayımız az olduğu için çok değerliyiz” Hava Harp Okulu 1992 yılından beri kız öğrenci kabul ediyor. İlk mezunlar binbaşı rütbesine yükselmiş durumda. Onlar, erkek egemen ordunun kadın havacı subayları olarak tarih yazmaya aday oldular
4.09.2010 Pazar
'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' yeniden!
'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' yeniden! Kanal D’nin MF Yapım imzalı dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nun 6 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan ikinci bölümü, 11 Mart Pazartesi akşamı tekrar ekranlara gelecek.
9.03.2024 Cadde
Mehmet Ali Erbil'den kızı Yasmin Erbil'e: Babasına saygı duyacak ve kabullenecek!
Mehmet Ali Erbil'den kızı Yasmin Erbil'e: Babasına saygı duyacak ve kabullenecek! Mehmet Ali Erbil ve 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan, 'Hep Yek Loto' filmi kamera karşısına geçti. "Anı olsun diye Gülseren Hanım bir sahnede bizimle olacak" diyen Erbil, sevgilisine 'cadı' göndermesinde bulundu. Ünlü isim, kızının ilişkisini kabul etmemesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.03.2024 Cadde
Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı
Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı Türkiye’nin ulaşım, endüstri ve iletişim tarihindeki gelişmeleri yansıtan ilk ve tek sanayi müzesi olan Rahmi M. Koç Müzesi, kültür sanat dünyasına yeni bir müze daha kazandırdı.
28.01.2024 Mimarlık
Aşçılığı bırakıp antrenör oldu! İlk maçında rakibine 9 gol attı
Aşçılığı bırakıp antrenör oldu! İlk maçında rakibine 9 gol attı 54 yaşında Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) kursunu bitirip antrenör olan Azize Ay, aşçılığı bırakıp futbola odaklandı. Ay'ın takımı, Büyükşehir Belediyesi Kadın Futbol Takımı rakibini 9-0 mağlup etti.
22.01.2024 3.Lig
Hacze giden genç avukata dehşeti yaşattı! ‘Seni sakat bırakırım'
Hacze giden genç avukata dehşeti yaşattı! ‘Seni sakat bırakırım' Adana’da hacze giden stajyer avukat kadın, ev sahibinin kardeşi ve annesi tarafından sözlü saldırıya uğradı. genç avukat, "Seni sakat bırakırım diyerek bana birçok kez sözlü saldırıda bulundular" dedi.
16.01.2024 Gündem
B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek sahibi olmaya hazırlanan çiftlerin cinsiyetten sonra en çok üzerine düşündükleri konu isimlerdir. Kız bebek bekleyen anne ve baba adayları bebeklerine verecekleri isim konusunda araştırma içerisine girerler. Kızlarının hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken aileler anlamlarına da dikkat ederler. Kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler nadir bulunan, keşfedilmemiş, duyulmamış, modern ve popüler isimleri tercih ederler. İsim konusunda oldukça seçici davranan aileler anlamlarının da güzel olmasını isterler. B harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ertelenen Süper Kupa finaliyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ertelenen Süper Kupa finaliyle ilgili ilk açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ödüller ile Türkiye'nin değerlerine sahip çıkıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ertelenen Süper Kupa finali ile ilgili olarak da açıklama yaptı.
30.12.2023 Gündem
‘Terör saldırıları bizi durduramayacak’
‘Terör saldırıları bizi durduramayacak’ Terör saldırılarının Türkiye’nin kutlu yürüyüşünü asla durduramayacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “12 evladımız şehit oldu. Ama bakın 36 saatte 54 terörist yok edildi. Çünkü bizim şehitlerimizin asla kanları yerde kalmayacak” dedi.
28.12.2023 Gündem
Kızı, evli komşusuyla kaçan anne ikinci kez hayatının şokunu yaşadı!
Kızı, evli komşusuyla kaçan anne ikinci kez hayatının şokunu yaşadı! Kocaeli'nin İzmit ilçesinde evli ve 2 çocuk babası komşusu M.K. ile kayıplara karışan 18 yaşındaki M.Ö.S., annesiyle iletişime geçti. Kızından duyduğu sözler ile şoke olan anne neye uğradığını şaşırdı.
25.12.2023 Gündem
2 çocuk babası adam komşusunun kızını alıp kaçtı
2 çocuk babası adam komşusunun kızını alıp kaçtı Kocaeli'de 28 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası M.K., komşusunun 18 yaşındaki kızını da yanına alarak kayıplara karıştı. 5 Aralık'ta M.K. eşi Büşra K.'ya "Ben yola çıktım, gidiyorum. Haberin olsun" şeklinde mesaj attı, genç kızın annesi Emine Soylu'ya ise "Kızın benim yanımda. Onu da aldım, gidiyorum" dedi. Üniversite sınavına hazırlanan ve veteriner hekim olmak isteyen kızına kavuşacağı günü bekleyen acılı anne, gözyaşlarıyla yardım çığlığında bulundu.
21.12.2023 Haberler
2 çocuk babası adam komşusunun kızını alıp kaçtı: Çocuğum ona abi diyordu
2 çocuk babası adam komşusunun kızını alıp kaçtı: Çocuğum ona abi diyordu Komşusunun kızını alıp kaçtı, geriye gözü yaşlı 2 kadın kaldı.  Kocaeli'de 28 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası M.K., komşusunun 18 yaşındaki kızını da yanına alarak kayıplara karıştı.
21.12.2023 Gündem
Azaltım var uyum yavaş
Azaltım var uyum yavaş Topraklar, milletler değişse de dünyanın dört bir yanındaki gençlerin iklim krizi endişesi aynı. COP28’e katılan Türkiye’nin iklim elçileri, iklim krizinin durdurulmasını, fosil yakıttan çıkılmasını, iklim adaletinin sağlanmasını istiyor.
15.12.2023 Gündem
Bakara suresi Türkçe - Arapça meali (oku - dinle) Bakara suresi kaç ayet?
Bakara suresi Türkçe - Arapça meali (oku - dinle) Bakara suresi kaç ayet? Bakara Sûresi, Kur’an’ın ikinci suresidir. Kur'anın en uzun sûresi olan Bakara suresi, 286 ayetten oluşur. Arapça veya Türkçe olarak Bakara suresini araştıranlar için Bakara suresinin mealini ve tüm ayrıntılarını haberimizde derledik. İşte Bakara suresi okumak veya dinlemek isteyenler içinde seçenekler haberimizde...
24.10.2023 Sureler
Trafikte can alana ‘cezasızlık’ iklimi!
Trafikte can alana ‘cezasızlık’ iklimi! Trafikte ölüm ve ağır yaralanmalara neden olan sürücüler hafif cezalarla kurtuluyor. Sürücünün kusurlu bulunduğu davalarda dahi bu güne kadar verilen en yüksek ceza 9 yıl. Yakınlarını trafik kazasında kaybeden aileler, yasalara isyan ediyor...
22.10.2023 Gündem
75 kişilik MKYK’ya 49 yeni isim girdi
75 kişilik MKYK’ya 49 yeni isim girdi Erdoğan’ın yeniden genel başkan seçildiği kongrede asıl heyecan, MKYK üyelikleri için yaşandı. MKYK’nın yüzde 65’i değişti, listeye 49 yeni isim girdi, 26 kişi de yerini korudu. Birçok eski bakan MKYK’da yer alırken, Binali Yıldırım ve Nurettin Canikli gibi AK Parti’nin ağır toplarının listede yer almaması dikkat çekti.
8.10.2023 Gündem
TikTok fenomeni cinayetinde sanıklardan şok ifadeler
TikTok fenomeni cinayetinde sanıklardan şok ifadeler Geçtiğimiz yıl araç içerisinde silahla öldürülen TikTok fenomeni Emirhan Nur'un katil zanlılarının mahkemedeki ifadeleri ortaya çıktı.
24.08.2023 Gündem
Cinbe aileden dördüncü kez kötü haber! 17 yaşındaki kızları da öldü
Cinbe aileden dördüncü kez kötü haber! 17 yaşındaki kızları da öldü Sinop'ta denizde boğulma tehlikesi geçiren aileden 4. acı haber geldi. 15 yaşındaki kızları Gamze Cinbe’nin ardından 17 yaşındaki Büşra Cinbe de hayatını kaybetti. Öte yandan İstanbul'dan geldiği Sinop'ta serinlemek için denize giren 21 yaşındaki genç kız da boğularak hayatını kaybetti.
14.08.2023 Gündem
Eşini ve üvey oğlunu öldürmüştü! Cezaevinde intihar etti
Eşini ve üvey oğlunu öldürmüştü! Cezaevinde intihar etti Denizli’nin Tavas ilçesinde tartıştığı eşi ve 4 yaşındaki üvey oğlunu bıçaklayarak öldüren şahıs, cezaevinde intihar etti.
8.08.2023 Gündem
Eşini ve 4 yaşındaki üvey oğlunu öldürmüştü! Cinayetin sebebi ortaya çıktı
Eşini ve 4 yaşındaki üvey oğlunu öldürmüştü! Cinayetin sebebi ortaya çıktı Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Denizli’nin Tavas ilçesine yerleşen depremzede, çıkan tartışmada eşi ve eşinin ilk evliliğinden olan 4 yaşındaki çocuğu öldürdü. Katil kocanın cinayeti işleme sebebi ise şoke etti.
7.08.2023 Gündem
Kahvaltı yaparken tesadüfen öğrendi! ‘Doktorun yüz ifadesini görünce anladım'
Kahvaltı yaparken tesadüfen öğrendi! ‘Doktorun yüz ifadesini görünce anladım' Evde kahvaltı yaparken tesadüfen fark ettiği şişlik bir anda hayatını değiştirdi. Pandemi başlamadan hemen önce hayatta kalma savaşı veren, üstelik de bunu karnındaki doğmamış bebeğiyle yapan genç kadın, hayata nasıl tutunduğunu tek tek anlattı. İşte Yeliz Yiğit'in herkese umut olacak hikâyesi.
31.07.2023 Gündem
Malatya’da korkunç olay! Tartıştığı eşini 30 bıçak darbesiyle katletti
Malatya’da korkunç olay! Tartıştığı eşini 30 bıçak darbesiyle katletti Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 22 yaşındaki 1 çocuk annesi kadın, tartıştığı eşi tarafından 30 bıçak darbesiyle katledildi.
25.07.2023 Gündem