Gizemli Hastalık

Gizemli Hastalık

Son dakika gizemli hastalık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gizemli hastalık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gizemli hastalık haber sayfamızda...

Gizemli Hastalık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 244 gizemli hastalık haberi bulunmuştur.
Köye sızan gaz 'uyku deliliği' yaptı! Dünyada eşi benzeri yok, haftalarca sürüyor
Köye sızan gaz 'uyku deliliği' yaptı! Dünyada eşi benzeri yok, haftalarca sürüyor Dünyada üzerinde öyle bir köy var ki bilim insanlarının bile tam anlamıyla nasıl ortaya çıktığını anlayamadığı bir hastalıkla yaşıyor. Burada yürürken, konuşurken ya da günlük işlerini yaparken aniden derin bir uykuya dalanlar, günlerce uykuda kalabiliyor.
8.03.2024 Yaşam
İspanyollar teşhis, ABD'li doktorlar çare bulamadı! Akılalmaz hastalığa yakalandı, Türk doktorlar ayağa kaldırdı
İspanyollar teşhis, ABD'li doktorlar çare bulamadı! Akılalmaz hastalığa yakalandı, Türk doktorlar ayağa kaldırdı ABD'li ve İspanyol doktorların çaresini bulamadığı gizemli bir bakteriyel enfeksiyona yakalanan şahıs çözümü Türkiye'de buldu. ABD'li doktorların yürümesinin bile en az iki sene süreceğini düşündükleri hasta üç ayda hastaneden taburcu oldu.
5.02.2024 Dünya
Ölüm oranı yüzde 100'ü gördü: Akciğer yerine beyinde yayılıyor! Kovid-19'u mutasyona uğratıp, klonladılar
Ölüm oranı yüzde 100'ü gördü: Akciğer yerine beyinde yayılıyor! Kovid-19'u mutasyona uğratıp, klonladılar Kovid-19'u mutasyona uğratıp klonlayan bilim insanları yaptıkları deneyler sonucunda yeni virüsün öldürücülüğünün en yüksek seviyeye ulaştığını bildirdi.
17.01.2024 Dünya
Komadan uyanınca uzuvları yoktu! Grip belirtileriyle başladı, hayatı karardı
Komadan uyanınca uzuvları yoktu! Grip belirtileriyle başladı, hayatı karardı Grip belirtileriyle başlayan gizemli hastalık genç kadını komaya soktu. Talihsiz kadın uyandığında ise hayatının şokunu yaşadı.
16.11.2023 Dünya
Sadece erkekleri öldüren virüs keşfedildi! İlaçlar etki etmiyor
Sadece erkekleri öldüren virüs keşfedildi! İlaçlar etki etmiyor Japon bilim insanları tesadüfen sadece erkekleri öldüren yeni bir virüs keşfettiklerini açıkladı. Söz konusu açıklama kısa sürede dünya medyasında yankı uyandırdı.
8.11.2023 Dünya
Putin: Ermenistan, Karabağ'ın Azerbaycan'a ait olduğunu kabul etti
Putin: Ermenistan, Karabağ'ın Azerbaycan'a ait olduğunu kabul etti Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin "Ermenistan, Karabağ'ın Azerbaycan'a ait olduğunu kabul etti. Bu o topraklardan vazgeçtiğini kabul etmek demektir.” dedi.
6.10.2023 Dünya
Kenya'da gizemli hastalık alarmı! 95 öğrenci yürüyemiyor
Kenya'da gizemli hastalık alarmı! 95 öğrenci yürüyemiyor Kenya’da ortaya çıkan gizemli hastalık nedeniyle alarm verildi. Hastalık sebebiyle 95 kız öğrenci yürüyemez hale geldi.
5.10.2023 Haberler
Kenya'da gizemli hastalık alarmı! 95 öğrenci yürüyemiyor
Kenya'da gizemli hastalık alarmı! 95 öğrenci yürüyemiyor Kenya’da ortaya çıkan gizemli hastalık nedeniyle alarm verildi. Hastalık sebebiyle 95 kız öğrenci yürüyemez hale geldi.
5.10.2023 Dünya
Sudan Krizi: Başkent Hartum'daki pazar yerine saldırıda 'en az 35 kişi öldü'
Sudan Krizi: Başkent Hartum'daki pazar yerine saldırıda 'en az 35 kişi öldü' Sınır Tanımayan Doktorlar Örgütü (MSF), Sudan’ın başkenti Hartum’daki kalabalık bir pazara “patlayıcı silahlarla” saldırı düzenlenmesi sonucu en az 35 kişinin öldüğünü açıkladı.
11.09.2023 Dünya
DSÖ'den Kovid-19 açıklaması: Artık küresel bir tehdit değil
DSÖ'den Kovid-19 açıklaması: Artık küresel bir tehdit değil Dünya genelinde 6 milyon insanın ölümüne neden olan virüs hakkında DSÖ'den flaş bir açıklama geldi. Söz konusu açıklamada ölü sayısı hakkındaki tahmin ise kafaları karıştırdı.
5.05.2023 Dünya
Daha 13 yaşındaydı! TikTok'daki akım yüzünden öldü
Daha 13 yaşındaydı! TikTok'daki akım yüzünden öldü TikTok platformunda bir süredir popüler olan akım 13 yaşındaki çocuğun hayatına mal oldu.
18.04.2023 Dünya
Pilotu kurtarmaya gelen askerlere şok saldırı! 6 ölü, 20 kayıp
Pilotu kurtarmaya gelen askerlere şok saldırı! 6 ölü, 20 kayıp Endonezya'da kaçırılan pilotu arama çalışmalarını sürdüren askerlere isyancılar saldırdı. Söz konusu olayda birçok Endonezyalı asker hayatını kaybederken pilotun akıbeti bilinmiyor.
17.04.2023 Dünya
Sudan çıkarken dehşeti yaşadı! Bileği dizinden koptu
Sudan çıkarken dehşeti yaşadı! Bileği dizinden koptu Karayipler'de meydana gelen ve anbean kameraya yansıyan görüntüleri kısa sürede 2 milyondan fazla kişi izledi. Gündem olan görüntünün detayları ise dünya basınında ses getirdi.
17.04.2023 Dünya
Sudan'da iç savaşın sesleri! Paramiliter güçler ile ordu çatışmaya başladı
Sudan'da iç savaşın sesleri! Paramiliter güçler ile ordu çatışmaya başladı Sudan'ın başkenti Hartum'da ve farklı noktalarda ordu ile paramiliter güç Hızlı Destek Kuvvetleri (RSF) arasında günlerdir süren gerginliğin ardından silahlı çatışmalar başladı.
15.04.2023 Dünya
Yıllar sonra ortaya çıktı! Düşmanlarını kaplanlara yedirmiş
Yıllar sonra ortaya çıktı! Düşmanlarını kaplanlara yedirmiş ABD, uyuşturucu ticareti yaptıkları nedeniyle aralarında "El Chapo" lakaplı uyuşturucu baronu Joaquin Guzman'ın 3 oğlunun da yer aldığı 28 kişi hakkında hukuki işlem başlattı.
15.04.2023 Dünya
Doktorlar teşhis koyamadı! Gizemli hastalık 627 kişiye bulaştı
Doktorlar teşhis koyamadı! Gizemli hastalık 627 kişiye bulaştı Kenya'da ortaya çıkan ve doktorların tanı koyamadığı hastalık 627 kişiye bulaştı. Konuyla ilgili ülkenin sağlık bakanlığından jet hızında açıklama geldi.
15.04.2023 Dünya
Tedavisi ve aşısı olmayan virüs: Marburg! Bulaştığı kişi 9 günde ölüyor
Tedavisi ve aşısı olmayan virüs: Marburg! Bulaştığı kişi 9 günde ölüyor Afrika'da patlak veren ve son günlerde hızla yayılmaya devam eden Marburg virüsü 5 kişinin daha ölümüne sebep oldu.
26.03.2023 Dünya
Tedavisi olmayan virüs salgına dönüştü! Sekiz yeni vaka
Tedavisi olmayan virüs salgına dönüştü! Sekiz yeni vaka Afrika'da geçtiğimiz yaz mevsiminde yeniden hortlayan salgın, 2023'e girilmesiyle üç ülkede daha ortaya çıktı. Dünya Sağlık Örgütü, bugün pozitif sonuç veren yeni testleri doğruladı.
23.03.2023 Dünya
Yaşları 12 ve 13! Arkadaşlarını ormana götürüp feci şekilde öldürdüler
Yaşları 12 ve 13! Arkadaşlarını ormana götürüp feci şekilde öldürdüler Almanya'nın Freudenberg şehrinde yaşları 12 ve 13 olan iki kız öğrencinin karıştığı olay dünyada gündem oldu. Söz konusu olayın detayları ise kan dondurdu.
17.03.2023 Dünya
Afrika ülkesinde gizemli hastalık! 4 belirti, beş kişinin ölümüne sebep oldu
Afrika ülkesinde gizemli hastalık! 4 belirti, beş kişinin ölümüne sebep oldu Tanzanya'da 5 kişinin ölümüne sebep olan gizemli bir hastalık ortaya çıktı. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada söz konusu hastalığın belirtileri açıklandı.
17.03.2023 Dünya
Kızların eğitimine ‘zehir’ engeli
Kızların eğitimine ‘zehir’ engeli İran’da son birkaç aydır ortaya çıkan ve okullarda yüzlerce kız çocuğunu hasta eden gizemli hastalığın arkasında aşırı dinci Şii grupların olduğu öne sürüldü.
1.03.2023 Dünya
Kremlin'de panik! Savaşı sona erdirmek için gizlice adım attı
Kremlin'de panik! Savaşı sona erdirmek için gizlice adım attı Rusya'nın Zaporijya Nükleer Santrali'ne saldırıları dünyayı tedirgin ederken, üst düzey bir Kremlin yetkilisi tarafından iletilen bilgiler Batı istihbarat teşkilatları arasında dağıtıldı. Buna göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakın üst düzey yetkililer, Batı'nın yaptırımları ve savaşın yol açtığı ekonomik gerileme karşısında alarma geçti.
16.08.2022 Dünya
Gizemli bir hastalık üç kişiyi öldürdü... 10 kişi karantinada!
Gizemli bir hastalık üç kişiyi öldürdü... 10 kişi karantinada! Kovid-19 pandemisinin ardından maymun çiçeği vakaları da dünya genelinde artarken korkutucu bir açıklama geldi.
14.07.2022 Dünya
Çocukları vuran gizemli hastalık! Uzun süredir koma halinde uykudalar...
Çocukları vuran gizemli hastalık! Uzun süredir koma halinde uykudalar... Son yıllarda İsveç’te 169'un çocuğun sebebi belirlenemeyen şekilde daldığı uykudan uyanamaması büyük endişe yarattı. Üstelik bu durum dünyanın farklı noktalarında farklı şekillerde ortaya çıkmaya da devam ediyor. Bu konuda araştırma yapan bir nöroloğun ulaştığı bilgiler ise çarpıcı gerçeği gözler önüne serdi.
7.06.2022 Dünya
Alarma geçiren fotoğraf! Uçak geri döndü
Alarma geçiren fotoğraf! Uçak geri döndü Tel-Aviv-İstanbul Sabiha Gökçen seferini yapmak için pist başına ilerleyen Anadolujet'e ait uçaktaki bazı yolcuların telefonuna farklı havayoluna ait bir uçağın düştüğünü gösteren fotoğraf geldi. Uçak güvenlik nedeniyle Ben Gurion Havalimanı'na park yerine geri döndü. Yapılan kontrolde olumsuz bir duruma rastlanılmayınca uçak 15.40'ta kalkış yaptı
10.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gizemli Hastalık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.