İnsan benzeri gizemli yaratık videosu tartışma yarattı
İnsan benzeri gizemli yaratık videosu tartışma yarattı Kanada'nın uzak bir bölgesinde çekildiği iddia edilen videoda görünen insan benzeri tuhaf yaratık sosyal medyayı salladı. Kimisi yaratığın efsanevi Rake Canavarı olduğunu söyledi, kimisi de görüntülerin gerçek olma ihtimaline kuşkuyla yaklaştı.
21.05.2019 Diğer
Kıyıya vuran gizemli yaratık görenleri şaşkına çevirdi
Kıyıya vuran gizemli yaratık görenleri şaşkına çevirdi Avustralya'nın Yepponn kenti kıyısına vuran ve ne olduğu tespit edilemeyen gizemli yaratık panik yarattı.
13.03.2018 Dünya
Gizemli yaratık herkesi şaşkına çevirdi
Gizemli yaratık herkesi şaşkına çevirdi 50 yıldan fazladır tüm kuzey ve güney Amerika genelinde hayvancılık sahiplerine musallat olmuş efsanevi yaratık Chupacabra; bu kez Portekiz'de ortaya çıktı. Portekiz'de ağaçlık bir alanda kaydedilen görüntülerde kameralara ilginç ve ürkütücü bir yaratık yansıdı.. İki ayaklı bir şekilde olduğu gözlenen bu yaratığın ağır adımlarla adeta insan gibi yürüdüğü görülüyor. Tuhaf yaratığın kısa süre içerisinde çalılığın arasına girerek kaybolduğu gözlere çarpıyor. Chupacabra terimi, yaratık ile ilgili ilk olay rapor edildikten sonra Porto Rikolu girişimci ve komedyen SilverioPérez tarafından icat edildi.. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından efsanevi yaratığın gerçek olup olmadığı tartışılmaya başlandı.
11.09.2019 Haberler
Dünya bu yaratığı konuşuyor!
Dünya bu yaratığı konuşuyor! Arjantin'in Santa Fe kentinde yaşanan olay görenleri hayrete düşürdü. 2 yaşındaki oğlunun görüntüsünü kameraya kaydeden genç kadın, gördüğü detayla adeta şoka girdi. Çünkü görüntülerde çocuğun arkasından bahçeye doğru koşan küçük ve kötü kokulu bir yaratık göze çarptı. Ailesi daha önceden küçük Benjamin'in evin köşelerinde kendi kendine konuştuğuna şahit olmuş ama çocuğun yaşı küçük olduğu için bu durumdan endişe etmemiş. Ancak ardı ardına yaşanan olaylar çiftin bu görüntüleri internette yayınlamasına neden oldu. Yayınlanan bu görüntüler internette 3 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.
11.09.2019 Haberler
Gizemli yaratık dünyanın dilinde!
Gizemli yaratık dünyanın dilinde! Tam 2 yıl önce, Meksika Körfezi'nde bir petrol kuyusunun 1.5 kilometre derinlikteki robot kamerasına takılan görüntü dünyanın gündemine oturmuştu. Görüntüye süzülere giren, kahverengi cismin kimliği hakkında sayısız komplo teorisi ortaya atılmıştı. Ortaya çıkmasından 2 yıl sonra, bilim insanları görüntüdeki canlının bir denizanası olduğunu açıkladılar.
11.09.2019 Haberler