Turizm sezonuna hazır: Tatilin yeni gözdesi bungalov ve glampingler
Turizm sezonuna hazır: Tatilin yeni gözdesi bungalov ve glampingler Son yıllarda doğayla iç içe tatil arayanların tercihi haline gelen 'bungalov' ve 'glamping'ler Mersin Erdemli'de hayata geçirildi. Büyük oranda yapımı tamamlanan ve bu yıl turizme katkı sağlayacak olan projenin, doğayla iç içe tatil arayanların gözdesi haline gelmesi bekleniyor.
29.01.2023 Ekonomi
Glamping Nedir, Nasıl Yapılır? Glamping Çadır Ne Demek?
Glamping Nedir, Nasıl Yapılır? Glamping Çadır Ne Demek? Son zamanlarda glamping kamp tecrübesinden daha fazlasını ifade eden bir kelime olarak karşımıza çıkmaktadır. Glamping terimi, geleneksel kampı değiştiren ve üzerine konfor ekleyen bir kavramdır. Doğada olmanın doğal olduğu kadar konforlu yöntemi olarak da tanımlanabilen glamping uzun süredir dünyada var olan bir terimdir. Glamping nedir, nasıl yapılır? Glamping çadır ne demek sizler için derledik.
25.07.2022 Eğitim
"İnsanların güzel anılar biriktirmesine katkı sağlamak çok heyecan verici"
"İnsanların güzel anılar biriktirmesine katkı sağlamak çok heyecan verici" Corona virüs salgını tatil yapma alışkanlıklarını da değiştirdi. Güvenli bir şekilde tatil yapmak için pek çok insan büyük oteller yerine glamping ve benzeri şekilde hizmet veren daha az insanı ağırlayan, sakin rotalara yönelmeye başladı. Hal böyle olunca sakin tatil alanlarıyla ünlü Kuzey Ege kıyılar ön plana çıktı. Hal böyle olunca glamping hakkın merak edilenleri Kaz Dağları eteklerinde tesis işleten Mehmet Duru'ya bu yeni tatil anlayışını sorduk. Kendi deyimiyle her şeye yeniden başlamak üzere kentteki profesyonel yaşamını geride bırakıp Assos'a yerleşen Mehmet Duru sorularımızı yanıtladı.
19.07.2020 Tatil

Benzer Haber Etiketleri