Bahçesinden 50 milyon  ışık yılı uzağa gitti
Bahçesinden 50 milyon ışık yılı uzağa gitti İngiltere’nin Gloucestershire bölgesinde amatör bir uzay gözlemcisi ve üniversitede öğretim görevlisi olan Russell Discombe (32) koronavirüs karantinasında arka bahçesinden “50 milyon ışık yılı” uzağa gitmeyi elde ettiği görüntüyle başardı. Teleskopla gökyüzünü izleme hobisini karantinada profesyonel bir işe dönüştüren Discombe, derin gökyüzü cisimlerini görüntülemek için astro kamera satın aldı.
4.09.2020 Dünya
İngiltere'de ölüme meydan okunan peynir yarışması
İngiltere'de ölüme meydan okunan peynir yarışması İngiltere'nin güneybatısındaki Gloucestershire bölgesinde yıllardır devam eden bir gelenek var. Bölgede her yıl düzenlenen peynir yuvarlama yarışlarında insanlar yokuş aşağı koşup peynirleri yakalamaya çalışıyor.
29.05.2018 Tatil
Doktorlara meydan okudu
Doktorlara meydan okudu İngiltere’nin Gloucestershire kentinde 11 Şubat tarihinde doğan bebek, kilosuyla görenleri hayrete düşürüyor. Oldukça iri olarak doğan bebek, 6 haftada yaklaşık 70 santimetre boy ve 8 kilograma ulaştı.
11.09.2019 Haberler
Doktorlar yaşamaz dedi ama...
Doktorlar yaşamaz dedi ama... İngiltere'nin Gloucestershire kentinde 11 Şubat tarihinde doğan bebek, kilosuyla görenleri hayrete düşürüyor. Oldukça iri olarak doğan bebek, 6 haftada yaklaşık 70 santimetre boy ve 8 kilograma ulaştı.
28.03.2013 Dünya

Benzer Haber Etiketleri