Goa

Goa

Son dakika Goa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Goa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Goa haber sayfamızda...

Goa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 171 goa haberi bulunmuştur.
Yerli sürücüsüz metronun yüzde 80'i tamamlandı
Yerli sürücüsüz metronun yüzde 80'i tamamlandı Kocaeli'de Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı arasında çalışacak günde 330 bin yolcuya hizmet verecek Türkiye'nin yerli ve milli sürücüsüz ilk metro aracında ilerleme yüzde 80'e ulaştı.
5.03.2024 Ekonomi
Hindistan Hakkında Bilgiler; Hindistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Hindistan Hakkında Bilgiler; Hindistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Hindistan, Uzak Doğu'nun ilginç ülkelerinden biridir. Gelenek ve görenekleri farklı olduğu gibi lüks-pislik, fakirlik-zenginlik bir aradadır. Hindistan nerede, başkenti neresi, nüfusu ne kadar, resmi konuşulan dil hangisi, para birimi nedir gibi soruların yanıtlarını derledik.
3.01.2024 Dünya
Otomobil, TIR'a arkadan çarptı! Ölü ve yaralılar var
Otomobil, TIR'a arkadan çarptı! Ölü ve yaralılar var Bursa’nın İnegöl ilçesinde TIR’a arkadan çarpan otomobildeki Gülsenem Eyüp (78) öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza anı ise birgüvenlik kamerasına yansıdı.
28.08.2023 Haberler
Otomobil, TIR'a arkadan çarptı! Ölü ve yaralılar var
Otomobil, TIR'a arkadan çarptı! Ölü ve yaralılar var Bursa’nın İnegöl ilçesinde TIR’a arkadan çarpan otomobildeki Gülsenem Eyüp (78) öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza anı ise birgüvenlik kamerasına yansıdı.
28.08.2023 Gündem
Sologami: Hintli kadının kendiyle evlenmek istemesi tartışma yarattı
Sologami: Hintli kadının kendiyle evlenmek istemesi tartışma yarattı Sologami, yani bir kişinin kendisiyle evlenmesi Batı dünyasında son yıllarda görülen bir trend. Ama artık Hindistan kıyılarına da ulaşmış durumda.
4.06.2022 Dünya
Ronaldo'nun heykeli Hindistan'ı ikiye böldü
Ronaldo'nun heykeli Hindistan'ı ikiye böldü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Hindistan'da, Portekiz'in eski sömürgesi olan Goa eyaletinde açılan heykeli görüş ayrılıklarına sebep oldu.
30.12.2021 Dünya
Şeyh el Maktum FBI’ı kandırdı!
Şeyh el Maktum FBI’ı kandırdı! Dubai Şeyhi Muhammed bin Reşit El Maktum’un, 2018’de kendisinden kaçan kızı Prenses Latife’yi bulmak için FBI’a (ABD iç istihbarat teşkilatı) yalan söylediği ortaya çıktı.
9.07.2021 Dünya
Tuktae can alıyor
Tuktae can alıyor Hindistan'ın güneybatısındaki Umman Denizi'nde etkili olan kasırgada hayatını kaybedenlerin sayısı 21'e yükseldi.
18.05.2021 Dünya
Hindistan'da kasırga felaketi
Hindistan'da kasırga felaketi Hindistan’ın güneybatısındaki Umman Denizi’nde etkili olan kasırgada en az 4 kişi hayatını kaybetti.
16.05.2021 Dünya
Asya Şampiyonlar Ligi D Smart'ta! Türkiye'de ilk kez...
Asya Şampiyonlar Ligi D Smart'ta! Türkiye'de ilk kez... Asya Şampiyonlar Ligi Türkiye’de ilk kez futbolseverlerle buluşuyor. Asya Batı Grubu maçları ve özel programlar 14 Nisan Çarşamba günü D-Smart’ta olacak.
13.04.2021 Dünyadan Futbol
Ekonomistler, Merkez Bankası kararını değerlendirdi
Ekonomistler, Merkez Bankası kararını değerlendirdi Ekonomistler, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararının ve sadeleşme adımının piyasalar açısından olumlu; karar metninin net, anlaşılır, sade ve enflasyon hedeflemesi vurgusunun yoğun olmasının öngörülebilirlik, kredibilite ve Türk lirası varlıklar için çok değerli olduğunu vurguladı.
19.11.2020 Uzmanpara
Ekonomistler, Merkez Bankası kararını değerlendirdi
Ekonomistler, Merkez Bankası kararını değerlendirdi Ekonomistler, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nı (TCMB) faiz kararının ve sadeleşme adımının piyasalar açısından olumlu; karar metninin net, anlaşılır, sade ve enflasyon hedeflemesi vurgusunun yoğun olmasının öngörülebilirlik, kredibilite ve Türk lirası varlıklar için çok değerli olduğunu vurguladı.
19.11.2020 Ekonomi
Rus kadınları kocalarını en çok Türkiye'de aldatıyor!
Rus kadınları kocalarını en çok Türkiye'de aldatıyor! Russia Today’in (RT) internet sitesinde yer alan araştırmaya göre, Rus kadınları eşlerini en çok Türkiye’de aldatıyor.
2.08.2020 Dünya
Cennette karantina
Cennette karantina Karantina sürecini Hindistan’ın plajlarıyla ünlü, gözde seyahat rotalarından Goa’da geçiren seyahat vloggerı Yiğit Can İç “Goa’da günbatımını izlemek insana gerçekten de ‘Cenneti başka yerde aramaya gerek var mı?’ diye düşündürüyor” diyor
17.05.2020 Pazar
Corona virüs salgınıyla ilgili dünyada son 24 saatte neler yaşandı?
Corona virüs salgınıyla ilgili dünyada son 24 saatte neler yaşandı? Dünya genelinde corona virüs nedeniyle can kaybı 250 bine yaklaşırken, iyileşenlerin sayısı 1 milyon 145 bini geçti.
3.05.2020 Dünya
İzmirli gezgin Hindistan'da mahsur kaldı
İzmirli gezgin Hindistan'da mahsur kaldı İzmirli ünlü futbol adamı Mehmet Öztürk’ün oğlu Mert Öztürk, corona virüs nedeniyle sınırların kapatılmasının ardından Hindistan’ın Goa eyaletinde mahsur kaldı. Ancak Öztürk, hiç virüsün görülmediği güvenli bölge olan Goa’dan Türkiye’ye dönme konusunda kararsız
26.04.2020 Gündem
Savaş uçağının motoru alev aldı, pilotlar böyle kurtuldu
Savaş uçağının motoru alev aldı, pilotlar böyle kurtuldu Hindistan Deniz Kuvvetleri'ne ait savaş uçağının motoru havadayken alev aldı. Kaptan ve yardımcı pilotlar, fırlatma koltuğu ile atlayarak kurtuldu. O anlar ise saniye saniye amatör kameralara yansıdı.
24.11.2019 Haberler
Hindistan'da savaş uçağı düştü!
Hindistan'da savaş uçağı düştü! Hindistan Deniz Kuvvetleri, MiG-29K model bir savaş uçağının Goa bölgesinde düştüğünü duyurdu.
16.11.2019 Dünya
Hindistan'da tek kullanımlık plastik yasaklanıyor
Hindistan'da tek kullanımlık plastik yasaklanıyor Goa, Hindistan'ın en ünlü turistik bölgelerinden biri. Ülkenin doğusunda bulunan bu kalabalık bölge sahip olduğu muhteşem plajları sayesinde turistlerin de ilgi odağı. Son yıllarda turistlerin de akın ettiği Goa'da bununla birlikte çevre sorunları da baş gösterdi. Harekete geçen yerel yönetim özellikle plastik kullanımı konusunda bir takım yasakları hayata geçirmeye hazırlanıyor.
26.07.2019 Tatil
Hindistan’da topla oynayan inek dünya çapında şöhreti yakaladı
Hindistan’da topla oynayan inek dünya çapında şöhreti yakaladı Köydeki maça dahil olup 10 dakika boyunca gençlere topu vermeyen ineğin görüntüleri, sosyal medyayı salladı.
3.07.2019 Dünya
Goa'da turistleri ilgilendiren kararlar
Goa'da turistleri ilgilendiren kararlar Goa, Hindistan'ın en turistik destinasyonlarından biri. Ülkenin güneybatısında bulunan Goa, özellikle kumsalları ve doğasıyla turistlerin ilgi odağı. Her yıl binlerce turisti ağırlayan eyalet, plajlarda yaşanan olaylar nedeniyle buralarda alkol tüketimini yasaklamaya hazırlanıyor.
26.04.2019 Tatil
Hindistan parlamento seçimleri için sandık başında
Hindistan parlamento seçimleri için sandık başında Hindistan'a 11 Nisan'da başlayan parlamento seçimlerinin üçüncü aşaması için halk sandık başına gitti.
23.04.2019 Dünya
Turistik destinasyon Goa'da yasak kararı
Turistik destinasyon Goa'da yasak kararı Goa, Hindistan'ın en turistik destinasyonlarından biri. Ülkenin güneybatısında bulunan Goa, özellikle kumsalları ve doğasıyla turistlerin ilgi odağı. Her yıl binlerce turisti ağırlayan eyalet, plajlarda yaşanan olaylar nedeniyle buralarda alkol tüketimini yasaklamaya hazırlanıyor.
29.01.2019 Tatil
‘Ensesine vur ekmeğini al böyle  bir Türkiye yok!’
‘Ensesine vur ekmeğini al böyle bir Türkiye yok!’ TBMM Başkanı Binali Yıldırım, “İçeride ve dışarıda istikrarımızdan rahatsız olanların olduğunu biliyoruz. Ensesine vurulup lokmasını aldıkları  Türkiye arıyorlar, böyle bir Türkiye yok. Türkiye bölgesinde olayları seyreden değil, yöneten bir ülke” dedi.
20.10.2018 Ekonomi
Son dakika: Gebze-Darıca metro hattının temeli atıldı!
Son dakika: Gebze-Darıca metro hattının temeli atıldı! Gebze-Darıca metrosunun temel atma töreni bugün Gebze Kent Meydanı’nda düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine katılan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "Dün darbe teşebbüsüyle ulaşamadıkları hedefe, şimdi ekonomimizi zayıflatarak, sosyal barışımızı, kardeşliğimizi bozarak ulaşmaya çalışacaklar" dedi.
20.10.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Goa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.