Göğüs Estetiği

Göğüs Estetiği

Son dakika göğüs estetiği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan göğüs estetiği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan göğüs estetiği haber sayfamızda...

Göğüs Estetiği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 246 göğüs estetiği haberi bulunmuştur.
Megan Fox'tan estetik itirafı: Göğüslerimi büyütmek için 30 bin dolar harcadım!
Megan Fox'tan estetik itirafı: Göğüslerimi büyütmek için 30 bin dolar harcadım! Özel hayatıyla olduğu kadar katıldığı etkinliklerdeki ve sosyal medya paylaşımlarındaki iddialı tarzıyla da sık sık adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Meghan Fox, katıldığı bir podcast programında yaptırdığı ve yaptırmak istediği estetik işlemlerden bahsetti.
22.03.2024 Cadde
Ünlü oyuncudan göğüs estetiği itirafı! 'Çok rahatsız oluyordum'
Ünlü oyuncudan göğüs estetiği itirafı! 'Çok rahatsız oluyordum' Dijital bir platformda yayınlanan 'Euphoria' dizisinde Cassie Howard karakterine hayat veren ünlü oyuncu Sydney Sweeney, son röportajında gençken göğüslerini küçültmek için bıçak altına yatmak istediğini açıkladı. Evlilikle ilgili de konuşan Sweeney, samimi açıklamalarda bulundu.
21.12.2023 Cadde
Estetik bağımlısı Katie Price: Ucubeye döneceğimi bilsem de durduramıyorum!
Estetik bağımlısı Katie Price: Ucubeye döneceğimi bilsem de durduramıyorum! Sık sık yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme gelen ve daha önce Türkiye'de de birçok kez ameliyat olan model Katie Price, 'Go Love Yourself' adlı podcast yayınında durmadan geçirdiği estetik operasyonlarla ilgili konuştu.
17.10.2023 Cadde
13'üncü kez bıçak altına yatan ünlü modelin annesi konuştu: Göğüsleri gülünç görünüyor!
13'üncü kez bıçak altına yatan ünlü modelin annesi konuştu: Göğüsleri gülünç görünüyor! Sık sık yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme gelen ve daha önce Türkiye'de de birçok kez ameliyat olan model Katie Price'ın annesi Amy Price, kızının son haliyle ilgili konuştu. 13 kez göğüs estetiği yaptıran ünlü ismin annesi, Katie'nin durumuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
5.07.2023 Cadde
Victoria Beckham: Asla burun estetiği yaptırmadım!
Victoria Beckham: Asla burun estetiği yaptırmadım! Uzun yıllardır örnek gösterilen bir evlilik yaşadığı İngiliz futbol efsanesi David Beckham ile mutlu bir evlilik sürdüren şarkıcı ve modacı Victoria Beckham, makyaj sanatçısı Charlotte Tilbury ile bir araya geldi. YouTube için video çeken ikili, makyaj hilelerinden bahsettikleri sırada Beckham'ın burnuna estetik yaptırmadığını söyleyerek gerçeği açıklaması, kısa sürede gündem oldu.
12.12.2022 Cadde
Defne Samyeli arabaları karıştırdı!
Defne Samyeli arabaları karıştırdı! Şimdilerde oyunculuk ve şarkıcılık yapan eski haber spikeri Defne Samyeli, arkadaşlarıyla geldiği mekandan çıktıktan sonra araçları karıştırdı. Samyeli, durumu fark edince kahkaha atarak, "Neyse aynı gibi zaten" dedi. Samyeli'nin geçtiğimiz yıl alkollü araç kullandığı gerekçesiyle ehliyetine el konulmuştu.
2.12.2022 Cadde
Defne Samyeli'yi sinirlendiren 'estetik' sorusu!
Defne Samyeli'yi sinirlendiren 'estetik' sorusu! 1991 yılında katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü olan, şimdilerde şarkıcılık kariyeriyle ön planda olan eski haber spikeri Defne Samyeli, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı.
5.11.2022 Cadde
Bodrum ve Çeşme'ye giden ünlü isimlerin tatil keyfi!
Bodrum ve Çeşme'ye giden ünlü isimlerin tatil keyfi! Havaların günden güne ısınmasının ardından magazin dünyasının tanınmış simaları, soluğu Bodrum ve Çeşme'de aldı. Kimi deniz ve güneşin tadını çıkarırken kimileri de bol bol dinlenerek yorgunluk attı. İşte ünlülerin tatillerinden objektiflere yansıyan renkli görüntüler...
8.07.2022 Cadde
Merve Boluğur'un göğüs estetiği pişmanlığı!
Merve Boluğur'un göğüs estetiği pişmanlığı! 'Acemi Cadı' dizisiyle küçük yaşlarda dizi setleriyle tanışan, dört yıldır ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, son dönemde sadelikten yana. Güzellik takıntısının dayatmadan ibaret olduğunu savunan ünlü oyuncu, bu konuda kendisini de eleştirdi.
7.11.2021 Cadde
Twitch yayıncısı Didem Şener olayı nedir? Didem Şener kimdir?
Twitch yayıncısı Didem Şener olayı nedir? Didem Şener kimdir? Didem Şener kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Canlı yayın platformu olabn Twitch üzerinden yayın yapan Didem Şener kist ameliyatı olacağını söyleyip canlı yayında bağış toplamış sonrasında göğüslerin silikon taktırmıştı. Bu olayın ardından Didem Şener kimdir sorusu gündeme geldi. İşte Twitch yayıncısı Didem Şener hakkında merak edilenler...
2.11.2021 Cadde
Estetik cerrahlar Aestheticstanbul için İstanbul'da buluştu
Estetik cerrahlar Aestheticstanbul için İstanbul'da buluştu İstanbul'da 24-26 Eylül tarihlerinde gerçekleşen "Aestheticstanbul 2021 Canlı Cerrahi Sempozyumu"nda, plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahinin ünlü isimleri bir araya geldi. Sempozyumda 3 günde 18 cerrahi operasyon, 12 bilimsel sunum gerçekleştirildi.
9.10.2021 Genel Sağlık
Adana'da 3 çocuk annesinin estetik ameliyat sonrası ölümüne ilişkin  soruşturma
Adana'da 3 çocuk annesinin estetik ameliyat sonrası ölümüne ilişkin soruşturma Adana'da, 39 yaşındaki kadının vücut estetiği operasyonunun ardından hayatını kaybetmesi nedeniyle ailesinin şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı.
24.09.2021 Gündem
Doktora, göğüs estetiği ameliyatı sonrası soruşturma başlatıldı!
Doktora, göğüs estetiği ameliyatı sonrası soruşturma başlatıldı! Ankara’da, muhasebeci İpek K.'nin göğüs estetiği ameliyatı sonrası göğüsleri arasında eşitsizlik, aşırı şekil bozukluğu, derin kesi ve dikiş izleri oluşması şikayeti üzerine operasyonu yapan doktor Mehtap K. hakkında 'taksirle yaralama' suçundan soruşturma başlatıldı.
17.06.2021 Gündem
Priyanka Chopra: Göğüs estetiği yaptırmamı istedi
Priyanka Chopra: Göğüs estetiği yaptırmamı istedi Dünyaca ünlü Hint asıllı oyuncu, 2000 yılında Dünya Güzeli seçildikten sonra kariyerine başlarken bir yönetmenin kendisine göğüs estetiği yaptırmasını ve vücut oranlarını sabitlemesini tavsiye ettiğini açıkladı.
9.02.2021 Cadde
Deniz Seki: Vücudumda sarkma söz konusu değil!
Deniz Seki: Vücudumda sarkma söz konusu değil! Deniz Seki'nin, vücudunda oluşan sarkmaları toparlatmak için estetik ameliyata girdiği öne sürülmüştü. 50 yaşındaki şarkıcıdan konuyla ilgili açıklama geldi.
22.01.2021 Cadde
Serenay Sarıkaya selülit için masaj yaptırıyor
Serenay Sarıkaya selülit için masaj yaptırıyor Güzelliğiyle adından söz ettiren oyuncu Serenay Sarıkaya’nın bakım sırları ortaya çıktı. Geçtiğimiz aylarda göğüs estetiği yaptıran Sarıkaya, selülitleri için de masaj yaptırıyor.
15.12.2020 Cadde
Serenay Sarıkaya neden estetiğini saklasın?
Serenay Sarıkaya neden estetiğini saklasın? Serenay Sarıkaya iddialara göre göğüs estetiği yaptırmak için hastaneye yatmış, gizli gizli yaptırdığı estetik ameliyatının duyulmaması için hastane kayıtlarına adını 'Seren Kaya' olarak bildirmiş… İyi de biz estetiğin yapıldığı ve gizli kalabildiği bir dönemde miyiz cidden?
9.10.2020 Ünlüler
Serenay Sarıkaya göğüs estetiği mi oldu?
Serenay Sarıkaya göğüs estetiği mi oldu? Komedyen Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Serenay Sarıkaya hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
8.10.2020 Cadde
Meme protezi lenfomaya yol açar mı?
Meme protezi lenfomaya yol açar mı? Moda editörü Ceylan Atınç’ın göğüs estetik ameliyatıyla bağlantılı olarak lenfomaya yakalandığı haberleri üzerine Plastik Cerrah Prof. Dr. Sühan Ayhan’a sorduk: Meme proteziyle ilişkili olarak gelişen lenf kanseri nedir? Riskler, belirtiler ve tedavi olanakları neler?
16.08.2020 Pazar
Taktırdığı silikonlar nedeniyle kansere yakalanan Ceylan Atınç'ın doktoru konuştu
Taktırdığı silikonlar nedeniyle kansere yakalanan Ceylan Atınç'ın doktoru konuştu Moda sektörünün tanınan isimlerinden Ceylan Atınç'ın vücuduna taktırdığı silikon protezler kanserli hücreler üretmeye başlamıştı. Dünyada az rastlanan B tipi lenfoma kanser olduğu belirlenen Ceylan Atınç'ın protezden kaynaklanan kanserli hücreler taşıdığı pataloji raporuyla ortaya çıkmıştı. Atınç'ın ameliyatını gerçekleştiren Tunç Tiryaki, konuyla ilgili konuştu.
15.08.2020 Cadde
Ceylan Atınç'tan açıklama: Sağlığım şu an yerinde
Ceylan Atınç'tan açıklama: Sağlığım şu an yerinde Geçirdiği göğüs estetiği operasyonu sonucunda kansere yakalandığı iddia edilen modacı Ceylan Atınç, hakkında çıkan haberlerden sonra sessizliğini bozdu.
11.08.2020 Cadde
Ceylan Atınç göğsüne taktırdığı silikonlar yüzünden kanser oldu
Ceylan Atınç göğsüne taktırdığı silikonlar yüzünden kanser oldu Göğsüne takılan silikon protezin kansere neden olduğunu öğrenen modacı Ceylan Atınç’ın korktuğu başına geldi. Yaptırdığı kontrolde lenfoma kanseri olduğu ortaya çıkan Atınç, operasyonu yapan doktorundan şikayetçi oldu.
10.08.2020 Cadde
Göğüs estetiği sonrası dikkat edilmesi gerekenler
Göğüs estetiği sonrası dikkat edilmesi gerekenler Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ayşen Bilge Sezgin, son yıllarda meme etrafında, koltuk altında, meme yanlarında bulunan fazla yağların alınması da meme estetiği operasyonlarına dahil edildiğini ifade etti. Op. Dr. Sezgin, göğüs estetiği sonrası dikkat edilmesi gerekenler gerekenleri açıkladı.
3.07.2020 Estetik
Meme büyütme operasyonu kimler için uygun?
Meme büyütme operasyonu kimler için uygun? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, göğüs estetiği operasyonlarının kadınların en fazla memnun kaldığı estetik operasyonların başında yer aldığını belirtti.
18.07.2019 Estetik
Estetik faciasını anlattılar: Bana sürekli 'elinle düzelt, geçecektir' diyorlardı!
Estetik faciasını anlattılar: Bana sürekli 'elinle düzelt, geçecektir' diyorlardı! İzmir Bayraklı’daki bir güzellik merkezine giden 30’dan fazla kişi istedikleri sonucu alamadı. Yapılan uygulamalar yüzünden sağlık sorunları yaşayan mağdurlar eylem düzenledi.
7.06.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Göğüs Estetiği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.