Gökçe Akyıldız

Gökçe Akyıldız

Son dakika gökçe akyıldız haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gökçe akyıldız gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gökçe akyıldız haber sayfamızda...

Gökçe Akyıldız

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 222 gökçe akyıldız haberi bulunmuştur.
Tolga Akyıldız son yolculuğuna uğurlandı
Tolga Akyıldız son yolculuğuna uğurlandı Pazar gecesi hayata veda eden gazeteci Tolga Akyıldız son yolculuğuna uğurlandı. Ölümüyle sanat camiasını derin üzüntüye boğan Akyıldız dün Zincirlikuyu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.
5.04.2023 Kültür Sanat
Sevda Erginci ve Gökçe Akyıldız: Hepimizde anksiyete oldu!
Sevda Erginci ve Gökçe Akyıldız: Hepimizde anksiyete oldu! Ünlü oyuncular Gökçe Akyıldız ve Sevda Erginci, önceki akşam Etiler'de bir kafe çıkışında görüntülendi. Kahve içmek için çıktıklarını söyleyen ikili, "Herkes kadar keyifsiz ve üzgünüz, tatsızız" dedi.
25.02.2023 Cadde
Gökçe Akyıldız: Hayatımda kimse yok
Gökçe Akyıldız: Hayatımda kimse yok 2015-2018 yılları arasında yayınlanan 'Kırgın Çiçekler' dizisinde hayat verdiği 'Songül' karakteriyle yıldızı parlayan Gökçe Akyıldız, önceki gün Nişantaşı Citys'te objektiflere yansıdı.
12.11.2022 Cadde
Kadir Doğulu'dan 'ölüm terapisi' sahnesi açıklaması!
Kadir Doğulu'dan 'ölüm terapisi' sahnesi açıklaması! Sağlık sorunları nedeniyle ayrıldığı 'Sefirin Kızı'ndan sonra ekranlara dönen Neslihan Atagül ile eşi Kadir Doğulu, geçtiğimiz günlerde çektikleri sahne ile magazin gündemine oturmuştu. Ünlü çift, canlı canlı mezara girmişti. 'Ölüm terapisi' adı verilen ritüeli özel hayatlarında da yaptıkalrı iddia edilen ikiliden Doğulu, çok konuşulan iddiaya ilk kez cevap verdi.
6.11.2022 Cadde
Neslihan Atagül'ün paylaşımına Kadir Doğulu'dan yorum: Bu nedir? Ayıp
Neslihan Atagül'ün paylaşımına Kadir Doğulu'dan yorum: Bu nedir? Ayıp Son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarına hız veren ünlü oyuncu Neslihan Atagül, araç içinde verdiği dikkat çeken bir pozu Instagram'da takipçilerinin beğenisine sundu. Oyuncunun sosyal medyaya damga vuran ve binlerce beğeni alan pozuna ilk yorum ise eşi Kadir Doğulu'dan geldi.
30.10.2022 Cadde
Seni Kalbime Sakladım final mi oldu, neden yok? Seni Kalbime Sakladım dizisi bitti mi?
Seni Kalbime Sakladım final mi oldu, neden yok? Seni Kalbime Sakladım dizisi bitti mi? Seni Kalbime Sakladım dizisi her hafta perşembe akşamları dizi severlerin beğenisine sunulan yapımlar arasında yer alıyordu. Dizi, 7. bölümle ekrana veda etti. Dizinin başrollerinde ise Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz yer alıyor. İzleyenler ise 'Seni Kalbime Sakladım neden final oldu?' sorusuna yanıt arıyor.
18.08.2022 Bilgi Rehberi
Seni Kalbime Sakladım final mi, ne zaman ve neden bitiyor? Seni Kalbime Sakladım dizi oyuncuları-karakterler
Seni Kalbime Sakladım final mi, ne zaman ve neden bitiyor? Seni Kalbime Sakladım dizi oyuncuları-karakterler Seni Kalbime Sakladım dizisi oyuncuları ile izleyenin dikkatini çekerken dizinin final kararı aldığı gündeme geldi. Başrollerinde Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci'nin yer aldığı romantik komedi türündeki dizi, perşembe akşamları ekrana geliyor. Peki, Seni Kalbime Sakladım dizisi neden final yapıyor?
4.08.2022 Bilgi Rehberi
Seni Kalbime Sakladım Oyuncuları Karakterler Resimli 📺: Seni Kalbime Sakladım dizi konusu nedir, hangi gün, nerede çekiliyor?
Seni Kalbime Sakladım Oyuncuları Karakterler Resimli 📺: Seni Kalbime Sakladım dizi konusu nedir, hangi gün, nerede çekiliyor? Seni Kalbime Sakladım dizisi yeni bölümleri ile perşembe akşamları izleyen karşısında! Başrollerde ise Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz yer alıyor. Dizi TRT1 ekranlarında dizi severlerin karşısına çıkıyor. Faklı dünyalarda yaşayan Zeynep ile Civanmert'in aşk hikayesini anlatan Seni Kalbime Sakladım dizisi her perşembe ekranda olacak. Peki, Seni Kalbime Sakladım oyuncukları kim?
4.08.2022 Cadde
Gökçe Akyıldız: Ayrılığı sindirdim!
Gökçe Akyıldız: Ayrılığı sindirdim! 2015-2018 yılları arasında yayınlanan 'Kırgın Çiçekler' dizisindeki 'Songül' karakteriyle hafızalarda yer eden Gökçe Akyıldız, önceki gün Kuruçeşme'de bir mekanda gerçekleşen doğum günü partisine katıldı. Temmuz 2017'de Mustafa Özyurt ile dünyaevine giren oyuncu, 2018'de oğlu Ömer Aslan'ın doğumuyla mesleğine ara verdi. 2020'de Özyurt'la yollarını ayıran Akyıldız, setlere dönüş kararını, "Tekrar o enerjiyi yakalayabildim" sözleriyle dile getirdi.
21.07.2022 Cadde
‘Ayrılığı sindirdim’
‘Ayrılığı sindirdim’ Gökçe Akyıldız, oğlunun babası Mustafa Özyurt’tan boşandıktan sonra, ara verdiği setlere geri döndü.
21.07.2022 Cadde
Seni Kalbime Sakladım dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Seni Kalbime Sakladım dizisi nerede çekiliyor?
Seni Kalbime Sakladım dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Seni Kalbime Sakladım dizisi nerede çekiliyor? TRT 1 ekranında ilk bölüm ile Cuma akşamı ekrana gelen yeni dizi Seni Kalbime Sakladım bu akşam tekrar bölümü ile izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz'ın yer aldığı Seni Kalbime Sakladım dizisi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. İşte Seni Kalbime Sakladım dizisi konusu ve oyuncuları...
2.07.2022 Cadde
'Seni Kalbime Sakladım'ın yayın günü belli oldu
'Seni Kalbime Sakladım'ın yayın günü belli oldu Başrollerini Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı, TRT 1’in yeni dizisi 'Seni Kalbime Sakladım' dizisinin ilk bölümü, 30 Haziran Perşembe günü ekranlarda olacak.
22.06.2022 Cadde
'Kırgın Çiçekler'in Songül'ü Gökçe Akyıldız’ın yeni dizisi belli oldu
'Kırgın Çiçekler'in Songül'ü Gökçe Akyıldız’ın yeni dizisi belli oldu Kırgın Çiçekler dizisiyle yıldızı parlayan Gökçe Akyıldız ekrana dönüyor. Gökçe Akyıldız yeni dizi için anlaşma yaptı. Gökçe Akyıldız TRT'de yayınlanacak Civan Mert dizisinin kadrosuna dahil oldu.
19.05.2022 Cadde
Özel tanıtım
Özel tanıtım Nine West, New York podyumlarından İstanbul’a taşıdığı 2022 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nu, Burcu Esmersoy moderatörlüğünde özel bir davet ile tanıttı.
30.03.2022 Cadde
Biran Damla Yılmaz, Aslı Bekiroğlu'nu duyunca vazgeçti!
Biran Damla Yılmaz, Aslı Bekiroğlu'nu duyunca vazgeçti! '8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde üniversite öğrencisi genç kadınların hayallerini gerçekleştirme yolunda destek olmak üzere iş ve spor dünyasından Türkiye’nin başarılı 24 kadını podyuma çıktı. Defilede podyuma çıkması beklenen Biran Damla Yılmaz, Aslı Bekiroğlu’nun orada olduğunu öğrenince son saniye geceye katılmaktan vazgeçti. Aslı Bekiroğlu'ndan ayrılan Çağrı Telkıvıran'ın, kısa süre sonra Biran Damla Yılmaz'la yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı.
10.03.2022 Cadde
Gökçe Akyıldız'ın tatlı heyecanı
Gökçe Akyıldız'ın tatlı heyecanı 'Kırgın Çiçekler' dizisindeki 'Songül' karakteriyle hafızalarda yer edinen Gökçe Akyıldız, birçok ünlü isimle birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde genç kızların eğitimine destek olmak amacıyla podyuma çıkacak.
4.03.2022 Cadde
Gökçe Akyıldız: Görüşmeler devam ediyor
Gökçe Akyıldız: Görüşmeler devam ediyor Oyuncu Gökçe Akyıldız, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. 'Kırgın Çiçekler' dizisinde rol alan ve sonrasında farklı projelerle ekrana gelen oyuncu, eski dizisindeki arkadaşlarıyla bir araya geldi.
19.02.2022 Cadde
Elkızı dizisi konusu ve oyuncuları & Elkızı dizisi nerede çekiliyor?
Elkızı dizisi konusu ve oyuncuları & Elkızı dizisi nerede çekiliyor? Elkızı dizisi bu akşam 10. bölüm ile Fox TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz'ın yer aldığı Elkızı dizisi yeni bölümde Harun'un tehdidi ile sevdiği adamı nikah masasında bırakan Ezo Harun'un karım olacaksın teklifine ne yanıt verecektir. İşte Elkızı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...
25.12.2021 Cadde
El Kızı oyuncu ve karakterleri | Elkızı dizisi nerede çekiliyor?
El Kızı oyuncu ve karakterleri | Elkızı dizisi nerede çekiliyor? Fox TV ekranında yayımlanan Elkızı dizisi bu akşam 8'inci yeni bölüm ile bu akşam ekrana geliyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve karakterlerinin yanı sıra çekimlerinin yapıldığı il ve ilçede merak konusu olmaya devam ediyor. Peki Elkızı dizisi nerede çekiliyor? Oyuncu kadrosunda hangi isimler var?
11.12.2021 Cadde
Gökçe Akyıldız üç yıl sonra setlere dönüyor
Gökçe Akyıldız üç yıl sonra setlere dönüyor 'Kırgın Çiçekler' dizisinde hayat verdiği Songül karakteri ile hafızalarda yer edinen 28 yaşındaki güzel oyuncu Gökçe Akyıldız, doğum yaptıktan sonra ara verdiği setlere geri dönüyor.
6.09.2021 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (17 Haziran 2021)
Magazin Haberleri Bülteni (17 Haziran 2021) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları;
17.06.2021 Magazin
Gökçe Akyıldız'ın Bodrum keyfi
Gökçe Akyıldız'ın Bodrum keyfi 2015-2018 yılları arasında yayınlanan 'Kırgın Çiçekler' dizisinde hayat verdiği 'Songül' karakteriyle tanınan oyuncu Gökçe Akyıldız, tatil sezonunu Bodrum Cennet Koyu'nda açtı.
17.06.2021 Cadde
Anne-oğlun tatil keyfi
Anne-oğlun tatil keyfi Gökçe Akyıldız, tatil sezonunu Bodrum’da açtı.
17.06.2021 Cadde
Gökçe Akyıldız'ın oğlu üç yaşına bastı
Gökçe Akyıldız'ın oğlu üç yaşına bastı Oyuncu Gökçe Akyıldız'ın Mustafa Özyurt ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ömer Aslan, üç yaşına bastı. Evini balonlarla süsleyen Akyıldız, oğlu ile verdiği pozları takipçileriyle paylaştı.
16.03.2021 Cadde
Gökçe Akyıldız ekranlara dönüyor
Gökçe Akyıldız ekranlara dönüyor Evlendikten ve anne olduktan sonra uzun süre ekranlara ara veren oyuncu Gökçe Akyıldız, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
9.10.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Gökçe Akyıldız ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.