Gökhan Dinç'ten Sergen Yalçın ve sözleşme yorumu
Gökhan Dinç'ten Sergen Yalçın ve sözleşme yorumu Spor Gecesi programında konuşan gazeteci Gökhan Ginç, Sergen Yalçın'la hala sözleşme imzalanmaması konusuna değindi.
15.02.2021 Futbol
Gökhan Dinç: Biri neden Fenerbahçe'ye düşman olur?
Gökhan Dinç: Biri neden Fenerbahçe'ye düşman olur? Spor Gecesi programında konuşan Gökhan Dinç, gündemi değerlendirdi ve çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
8.02.2021 Futbol
Gökhan Dinç: Sosa nerede Sosa?
Gökhan Dinç: Sosa nerede Sosa? Spor Gecesi programında konuşan Gökhan Dinç, Fenerbahçeli Jose Sosa'nın performansını eleştirdi.
7.12.2020 Futbol
Gökhan Dinç'ten Ersun Yanal'a: Antalyaspor harika tercih, balığını tutacak...
Gökhan Dinç'ten Ersun Yanal'a: Antalyaspor harika tercih, balığını tutacak... Spor Gecesi programında konuşan Gökhan Dinç, Antalyaspor'la çıktığı ilk maçında mağlup olan teknik direktör Ersun Yanal hakkında flaş yorumlarda bulundu.
23.11.2020 Futbol
Gökhan Dinç'ten Caner Erkin isyanı: Kim gönderdiyse hesap sorulması lazım
Gökhan Dinç'ten Caner Erkin isyanı: Kim gönderdiyse hesap sorulması lazım Spor Gecesi programında konuşan Gökhan Dinç, Fenerbahçe'deki performansıyla göz dolduran Caner Erkin'in Beşiktaş'tan gönderilmesini eleştirdi.
20.10.2020 Futbol
Gökhan Dinç: Mensah size hangi maçı kazandıracak?
Gökhan Dinç: Mensah size hangi maçı kazandıracak? Spor yorumcusu Gökhan Dinç, Spor Gecesi programında Beşiktaş'ın Konyaspor yenilgisini yorumladı.
28.09.2020 Futbol
Son dakika haberleri - Gökhan Dinç açıkladı: 'Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin favorisi...'
Son dakika haberleri - Gökhan Dinç açıkladı: 'Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin favorisi...' Spor yorumcusu Gökhan Dinç, bu akşam oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisini Skorer'e değerlendirdi. Dinç, iki takımın artı ve eksilerini, derbinin favorisini Nergis Aşkın'a açıkladı.
27.09.2020 Galatasaray
Gökhan Dinç: Şu an en mutsuz teknik direktör Abdullah Avcı'dır...
Gökhan Dinç: Şu an en mutsuz teknik direktör Abdullah Avcı'dır... Spor Gecesi programında konuşan ünlü yorumcu Gökhan Dinç Medipol Başakşehir'in şampiyonluğunu değerlendirdi. Dinç, gelen şampiyonluk sonrası ilginç bir Abdullah Avcı yorumuna imza attı.
20.07.2020 Futbol
Gökhan Dinç: Fenerbahçe'ye yerli teknik adam...
Gökhan Dinç: Fenerbahçe'ye yerli teknik adam... Ünlü spor yorumcusu Gökhan Dinç, Skorer'den Nergis Aşkın'a gündeme dair açıklamalarda bulundu. Transferin en çok konuşulan ismi olan Mert Hakan'ın F.Bahçe'ye transfer olduğunu, Arda Turan ile ilgili de bomba açıklamalara imza attı.
2.07.2020 Fenerbahçe
Gökhan Dinç: 'Fenerbahçe'de bazı yöneticilere apartman yöneticiliği vermeyeceksin!'
Gökhan Dinç: 'Fenerbahçe'de bazı yöneticilere apartman yöneticiliği vermeyeceksin!' Spor Gecesi programında Gökhan Dinç, Fenerbahçe'nin Denizlispor ile 2-2 berabere kaldığı maç sonrası Fenerbahçe yönetimine yönelik sert eleştirilerde bulundu. Dinç, 'Fenerbahçe'de bazı yöneticilere apartman yöneticiliği vermeyeceksin.' dedi.
8.03.2020 Futbol
Gökhan Dinç: 'Ersun Yanal Fenerbahçe'yi sabote etmiştir'
Gökhan Dinç: 'Ersun Yanal Fenerbahçe'yi sabote etmiştir' 360 kanalında yayınlanan Spor Gecesi programında Gökhan Dinç, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile ilgili sert eleştirilerde bulundu. Dinç, 'Ersun Yanal Fenerbahçe'yi sabote etmiştir.'ifadelerini kullandı.
26.02.2020 Futbol
Gökhan Dinç: 'Abdullah Avcı, Beşiktaş’ın yıllarca sürebilecek kimyasını bozdu'
Gökhan Dinç: 'Abdullah Avcı, Beşiktaş’ın yıllarca sürebilecek kimyasını bozdu' 360 kanalındaki Spor Gecesi programında Gökhan Dinç, Beşiktaş'ın Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldığı maç sonrası siyah-beyazlıların eski hocası Abdullah Avcı'ya yönelik eleştirilerde bulundu.
23.02.2020 Futbol
Gökhan Dinç: 'Galatasaray derbide böyle oynarsa; Fenerbahçe yüzde 100 yener.'
Gökhan Dinç: 'Galatasaray derbide böyle oynarsa; Fenerbahçe yüzde 100 yener.' 360 kanalında yayınlanan Spor Gecesi programında Gökhan Dinç, Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor'u 1-0 yendiği maç sonrası sarı-kırmızılı takımın aynı futbolunu oynamaya devam etmesi halinde Kadıköy'de Fenerbahçe'nin yüzde 100 yeneceğini iddia etti.
17.02.2020 Futbol
'Ahmet Nur Çebi, Sergen Hoca transferiyle kendi ömrünü uzattı'
'Ahmet Nur Çebi, Sergen Hoca transferiyle kendi ömrünü uzattı' Spor Gecesi programında Gökhan Dinç ve Haluk Yürekli, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın takıma gelişiyle ilgili çarpıcı yorumlarda bulundular. Dinç, 'Beşiktaş camiasını Sergen Yalçın’dan başka hiç kimse bu kadar birleştiremezdi. Sayın Ahmet Nur Çebi, Sergen Hoca transferiyle kendi ömrünü uzattı.' dedi.
2.02.2020 Futbol
Gökhan Dinç'ten Ali Koç'a: 'Bir tane sol bek alamıyorsunuz...'
Gökhan Dinç'ten Ali Koç'a: 'Bir tane sol bek alamıyorsunuz...' Spor Gecesi programında Gökhan Dinç, Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a 2-1 yenildiği maç sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ilgili sert eleştirilerde bulundu. Dinç, 'TFF Başkanı ile Zorlu’da görüşürsünüz, oraya personeliniz MHK Başkanı’nı da çağırırsınız. TFF siz ne istiyorsanız onu yapıyor. Ama siz bir tane sol bek alamıyorsunuz.' ifadelerini kullandı.
2.02.2020 Futbol
Gökhan Dinç: 'Guardiola'nın çakması ancak bu kadar giderdi...'
Gökhan Dinç: 'Guardiola'nın çakması ancak bu kadar giderdi...' 360 kanalında yayınlanan Spor Gecesi programında Gökhan Dinç, teknik direktör Abdullah Avcı ile ilgili flaş yorumlarda bulundu. Dinç, 'Hocam artık cevap verirsin bir şeyin çakması olma, orijinal ol kendin ol. Guardiola'nın çakması ancak bu kadar giderdi işte...' dedi.
28.01.2020 Futbol
Gökhan Dinç: 'Fenerbahçe Başkanı’nın unuttuğu bir şey var. Fatih Terim’in yok elinde'
Gökhan Dinç: 'Fenerbahçe Başkanı’nın unuttuğu bir şey var. Fatih Terim’in yok elinde' 360 kanalında yayınlanan Spor Gecesi programında Gökhan Dinç, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimi ile ilgili dikkat çeken eleştirilerde bulundu. Dinç, 'Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimi, geçen seneki Galatasaray’dan rol çalmış. Fenerbahçe Başkanı’nın unuttuğu bir şey var. Fatih Terim’in yok elinde.' ifadelerini kullandı.
27.01.2020 Futbol
'Fenerbahçe Başkanı, Beşiktaş’ın yerine konuşuyor'
'Fenerbahçe Başkanı, Beşiktaş’ın yerine konuşuyor' 360 kanalında yayınlanan Spor Gecesi programında Gökhan Dinç, Beşiktaş Yönetimine yönelik sert eleştirilerde bulundu. Dinç, 'Fenerbahçe Başkanı, Beşiktaş’ın yerine konuşuyor. Emre Kocadağ ‘Biz bu oyunu bozarız’ diyor. Bu zamana kadar neredeydiniz?' ifadelerini kullandı.
27.01.2020 Futbol
Haluk Yürekli: 'Ömer Bayram bombası patladı...'
Haluk Yürekli: 'Ömer Bayram bombası patladı...' 360 kanalında yayınlanan Spor Gecesi programında ve Gökhan Dinç, Galatasaraylı Ömer Bayram'ın performansıyla ilgili dikkat çeken yorumlar yaptı. Yürekli, 'Seviye biraz yükselince Ömer Bayram bombası patlıyor. Önceden Messi gibi görünüyordu ama bugün biraz pas yapan takım olunca Ömer Bayram kaldı...'
20.01.2020 Futbol
Gökhan Dinç: 'Fenerbahçe sevginiz hesabınızdaki  para kadardır!'
Gökhan Dinç: 'Fenerbahçe sevginiz hesabınızdaki para kadardır!' 360 kanalındaki Spor Gecesi programında Gökhan Dinç, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile ilgili sert sözler sarf etti. Dinç, 'Ersun Yanal'ın tribünlere oynamaya, Fenerbahçelilere Fenerbahçelilik dersi vermeye ihtiyacı var ama sizin Fenerbahçe sevginiz hesabınızdaki para kadardır. Fenerbahçe sevgisini siz yaşamıyorsunuz çünkü Trabzon'a gidince başka bir sevgi yaşıyorsunuz...' ifadelerini kullandı.
13.01.2020 Futbol
Gökhan Dinç: "Fatih Terim Arda'yı isterse başkan neredeyse alır 'hocam paketi aldım geliyorum' der"
Gökhan Dinç: "Fatih Terim Arda'yı isterse başkan neredeyse alır 'hocam paketi aldım geliyorum' der" 360 kanalında yayınlanan Spor Gecesi programında Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç, Arda Turan'ın Galatasaray'a dönme durumuyla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundular.
7.01.2020 Futbol
Gökhan Dinç: “Fatih Terim bugün Mustafa Cengiz’e başkanlık dersi verdi.”
Gökhan Dinç: “Fatih Terim bugün Mustafa Cengiz’e başkanlık dersi verdi.” Spor yorumcusu Gökhan Dinç, Galatasaray'da yaşanan Arda Turan krizini değerlendirdi.
6.01.2020 Futbol
Gökhan Dinç: 'Fatih Terim'i yalnız bırakıyorlar...'
Gökhan Dinç: 'Fatih Terim'i yalnız bırakıyorlar...' 360 kanalında yayınlanan Spor Gecesi programında Gökhan Dinç. Galatasaray Yönetimine yönelik sert eleştirilerde bulundu.Dinç, “Kaybedilen puanlarda kafasını kuma gömenler; imza törenlerinde ‘oh yine kavuştuk’ diye fotoğraf paylaşıyorlar. Fatih Terim’i yalnız bırakıyorlar.” dedi.
6.01.2020 Futbol
Gökhan Dinç: 'Fenerbahçe Yönetimi kendi çapsızlığını konuşacak'
Gökhan Dinç: 'Fenerbahçe Yönetimi kendi çapsızlığını konuşacak' 360 kanalındaki Spor Gecesi programında Gökhan Dinç, Fenerbahçe yönetimiyle ilgili çarpıcı yorumlar yaptı. Dinç, 'Fenerbahçe Yönetimi sorusunu 1 kere sorar; muhatapları da onu cevaplar. Eğer haftalarca sorup cevap alamıyorsa, kendi içine yönelecek ve kendi çapsızlığını konuşacak.' ifadelerini kullandı.
30.12.2019 Futbol
Gökhan Dinç'ten Ersun Yanal'a sert sözler! 'Bu işleri artık bırakın...'
Gökhan Dinç'ten Ersun Yanal'a sert sözler! 'Bu işleri artık bırakın...' 360 kanalında yayınlanan Spor Gecesi programında Gökhan Dinç, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile çarpıcı yorumlarda bulundu.
29.12.2019 Futbol