Sivas'taki doğal akvaryum kesin korunacak hassas alan ilan edildi! Dalış turizmine kapatıldı
Sivas'taki doğal akvaryum kesin korunacak hassas alan ilan edildi! Dalış turizmine kapatıldı Sivan'ın Gürün ilçesinde, turkuaz rengi ve berrak suyuyla 'doğal akvaryum' olarak nitelendirilen Gökpınar Gölü, dalış turizmine kapatıldı.
5.02.2024 Gündem
'Doğal akvaryum’ Gökpınar Gölü'ne irtifa dalışı
'Doğal akvaryum’ Gökpınar Gölü'ne irtifa dalışı Sivas Gürün ilçesinde, turkuaz rengi ve berrak suyu ile 'doğal akvaryum' olarak nitelendirilen 1470 metre rakımda ve 10 metre derinliğindeki Gökpınar Gölü’ne Yıldız Doğa Sporları Spor Kulübü üyeleri tarafından eksi 7 derece hava sıcaklığında irtifa dalışı yapıldı.
31.01.2024 Gündem
Doğal akvaryum Gökpınar Gölü'nün çevresi yenilendi
Doğal akvaryum Gökpınar Gölü'nün çevresi yenilendi Sivas'ın Gürün ilçesinde yer alan, doğal akvaryum Gökpınar Gölü'ndeki peyzaj ve ıslah çalışmaları tamamlandı. 
8.06.2021 Tatil
Türkiye'nin gizli  cenneti büyülüyor
Türkiye'nin gizli cenneti büyülüyor Berrak suyu ve turkuaz mavisi görünümüyle yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken, su altı sporlarıyla uğraşanların tercih ettiği gölde, son yıllarda sık sık irtifa dalışları gerçekleştiriliyor. Ziyaretçilerden Nebahat Dereli: "Burası çok güzel. Huzur var, insanın içine bir ferahlık geliyor. Mutlaka herkesin burayı görmesi lazım" dedi.
26.04.2021 Tatil
Anadolu'nun nazar boncuğu Gökpınar Gölü'nde iyileştirme projesi
Anadolu'nun nazar boncuğu Gökpınar Gölü'nde iyileştirme projesi Sivas'ın Gürün ilçesinde bulunan ve görüntüsü ile 'Anadolu'nun nazar boncuğu' olarak nitelendirilen Gökpınar Gölü'nde, Valilik tarafından hazırlanan projenin hayata geçirilmesi için çalışmalar başladı.
31.10.2020 Tatil
Gökpınar Gölü Sivas İlinde Nerede? Gölün Özellikleri, Oluşumu Ve Tarihçesi
Gökpınar Gölü Sivas İlinde Nerede? Gölün Özellikleri, Oluşumu Ve Tarihçesi Türkiye irili ufaklı binlerce göle sahip olan bir ülkedir. Ülkemizin her bölgesinde doğal güzelliklerinin başında gelen göller ziyaretçilerini ağırlamaktadır. Bu göllerden bir tanesi de Gökpınar Gölü'dür. Mutlaka gezilip görülmesi gereken yerler arasında yer alan Gökpınar Gölü ile ilgili detayları derledik.
24.09.2020 Tatil
Sivas'ta donmayan göl Gökpınar
Sivas'ta donmayan göl Gökpınar Sivas'ın Gürün ilçesinde bulunan ve turkuaz rengi ile doğal akvaryum olarak nitelendirilen Gökpınar Gölü, kışın aşırı soğukların hakim olduğu kentte yüzeyi donmayan tek göl olma özelliği ile dikkat çekiyor.
26.02.2020 Tatil