Gol Ortalaması

Gol Ortalaması

Son dakika gol ortalaması haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gol ortalaması gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gol ortalaması haber sayfamızda...

Gol Ortalaması

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.439 gol ortalaması haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe-Ankaragücü maçı sonrası yıldız oyuncuya eleştiri: Darılmasın gücenmesin, siftahı yok!
Fenerbahçe-Ankaragücü maçı sonrası yıldız oyuncuya eleştiri: Darılmasın gücenmesin, siftahı yok! Süper Lig'in 23'üncü haftasında Fenerbahçe Kadıköy'de Ankaragücü'nü konuk etti. 1-0 yenik duruma düşen sarı-lacivertli takım, Cengiz Ünder'in golleriyle kritik müsabakadan galibiyetle ayrıldı ve liderliğini muhafaza etti. Karşılaşma sonrası spor yazarlarının görüşleri şöyle...
29.01.2024 Fenerbahçe
Başakşehir maçı sonrası Fenerbahçeli yıldıza övgü yağdırdı: Müthiş bir oyuncuya dönüştü!
Başakşehir maçı sonrası Fenerbahçeli yıldıza övgü yağdırdı: Müthiş bir oyuncuya dönüştü! Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 22'nci haftasında Rams Başakşehir'i 90+4'te Batshuayi'nin penaltı golüyle 1-0 mağlup ederek liderlik koltuğunu muhafaza etti. Spor yazarları zorlu müsabakayı yorumladı.
25.01.2024 Fenerbahçe
Galibiyet sonrası Mehmet Özdilek'ten Fenerbahçeli yıldıza eleştiri: Ciddi bir düşüş var
Galibiyet sonrası Mehmet Özdilek'ten Fenerbahçeli yıldıza eleştiri: Ciddi bir düşüş var Fenerbahçe'nin Başakşehir'i deplasmanda mağlup ettiği mücadeleyi spor yorumcuları değerlendirdi. Mehmet Özdilek, sarı-lacivertli oyuncunun performansındaki düşüşe dikkat çekti.
25.01.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş savunma krizine çözüm bulamıyor!
Beşiktaş savunma krizine çözüm bulamıyor! Kartal’da Tayyip Talha ve Emrecan aylardır sakat, Necip güven vermiyor. Bailly ve Amartey’in sakatlık sorunları bitmiyor, Colley de eski günlerini aratıyor. Kaybettiği 4 maçta kalesinde 12 gol gören siyah-beyazlılar defanstaki krize bir türlü çözüm bulamıyor.
25.10.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe, Avrupa devlerini solladı! İnanılmaz istatistik
Fenerbahçe, Avrupa devlerini solladı! İnanılmaz istatistik İsmail Kartal yönetiminde sezona adeta fırtına gibi başlayan Fenerbahçe, Avrupa devlerini sollamayı başardı. İşte yoluna emin adımlarla ilerleyen sarı-lacivertli ekibin yakaladığı inanılmaz istatistik...
26.09.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'da Icardi'nin inanılmaz istatistiği! Sezona müthiş başladı
Galatasaray'da Icardi'nin inanılmaz istatistiği! Sezona müthiş başladı Galatasaray’ın geçen sezon elde ettiği şampiyonlukta başrolü oynayan Icardi yeni sezona da müthiş başladı. 7 resmi maçta rakip ağları 7 kez havalandıran Arjantinli yıldız, sarı-kırmızı formayla toplam 33 karşılaşmada 30 gole ulaşırken maç başına 0,90 ortalama yakaladı.
4.09.2023 Galatasaray
Beşiktaş’ta Nathan Redmond'ın durumu belli oldu! Ayrılık değil sakatlık var
Beşiktaş’ta Nathan Redmond'ın durumu belli oldu! Ayrılık değil sakatlık var Beşiktaş’ta Redmond ve Saiss’in Kasımpaşa maçının kadrosunda yer almamaları kafaları karıştırdı ancak iki oyuncunun da sakat olduğu ortaya çıktı. Siyah-beyazlılar, İngiliz yıldızla yeni sözleşme görüşmelerini sürdürüyor, Faslı stoperin de mutlaka kadroda tutulması planlanıyor.
5.06.2023 Beşiktaş
Vincent Aboubakar'dan transfer itirafı! 'Beşiktaş ile anlaşmadan önce...'
Vincent Aboubakar'dan transfer itirafı! 'Beşiktaş ile anlaşmadan önce...' Beşiktaş'ın ara transfer sezonunda Al Nassr'dan kadrosuna dahil ettiği yıldız futbolcu Vincent Aboubakar, siyah-beyazlı forma ile adeta kendini buldu. Kamerunlu golcü, yaptığı açıklamada dikkat çeken bir itirafta bulundu.
25.05.2023 Beşiktaş
Ole Gunnar Solskjaer'den Erling Haaland itirafı! 'Onu transfer etmediler'
Ole Gunnar Solskjaer'den Erling Haaland itirafı! 'Onu transfer etmediler' Manchester City'nin yıldız futbolcusu Erling Haaland, bu sezon gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Manchester United'ın eski teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Norveçli futbolcu hakkında dikkat çeken sözler kullandı.
Erling Haaland, Premier Lig tarihine geçti
Erling Haaland, Premier Lig tarihine geçti İngiltere Premier Lig’in 34. hafta mücadelesinde Manchester City, deplasmanda Fulham’ı 2-1 mağlup ettiği mücadelede 1 gol atan Erling Haaland, bir sezonda en fazla gol atan Alan Shearer ve Andy Cole ile gol sayısını eşitledi.
Süper Lig'de gol yağmuru! Rekor kırıldı
Süper Lig'de gol yağmuru! Rekor kırıldı Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftası oynanan 7 maçla tamamlandı. Bu karşılaşmalarda atılan goller ile birlikte sezonun gol ortalaması rekoru kırıldı.
25.04.2023 Süper Lig
Heung-min Son, Tottenham tarihine geçti
Heung-min Son, Tottenham tarihine geçti Güney Koreli oyuncu Heung-min Son, Tottenham formasıyla Premier Lig’de 100 gole ulaşan 2. futbolcu oldu.
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un dörtlü sistemi dikkat çekti! İnanılmaz fark
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un dörtlü sistemi dikkat çekti! İnanılmaz fark Sarı-lacivertlilerde Beşiktaş yenilgisi ve daha sonrasında gelen Kayserispor kupa maçından sonra sistem tartışmaları yine arttı. 3’lü sistemde derbilerde sıfır çeken takım, 4’lü dizilişte tüm istatistiklerde fark yarattı.
9.04.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin şifresi belli oldu! Tecrübe vurgusu
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin şifresi belli oldu! Tecrübe vurgusu Zirve yarışının kaderini etkileyecek dev derbide tecrübeli teknik direktörler öne çıkacak. Fenerbahçe’de 69 yaşındaki Jorge Jesus cezası nedeniyle maçı uzaktan izleyecek. Beşiktaş’ta ise 70 yaşındaki Şenol Güneş kenarda takımının yanında yer alacak.
2.04.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den son 7 sezonun en iyi performansı
Fenerbahçe'den son 7 sezonun en iyi performansı Fenerbahçe, Kayserispor mağlup ederek ligde 23 karşılaşma sonunda hanesine 51 puan yazdırdı. Sarı-Lacivertliler, 2.22 puan ortalamasıyla son 7 sezonun en iyi performansını sergiledi.
6.03.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Enner Valencia rekora hazırlanıyor! Bir ilki yaşamak için geri sayımda
Fenerbahçe'de Enner Valencia rekora hazırlanıyor! Bir ilki yaşamak için geri sayımda Sarı-lacivertlilerde Enner Valencia hem kulüp rekoruna koşuyor hem de lig tarihine geçmeye hazırlanıyor. Süper Lig’de bu zamana kadar en çok gol atan yabancı gol kralı olmak isteyen Ekvadorlu yıldız, Fenerbahçe’de bir ilki yaşamayı amaçlıyor.
4.03.2023 Fenerbahçe
Ersun Yanal: Darboğazdan geçiyoruz
Ersun Yanal: Darboğazdan geçiyoruz Süper Lig’in 24’üncü haftasında Corendon Alanyaspor, Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Maçın ardından Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.
4.03.2023 Alanyaspor
Enner Valencia, Erling Haaland'ın rekorlarına ortak oldu! İnanılmaz performans
Enner Valencia, Erling Haaland'ın rekorlarına ortak oldu! İnanılmaz performans Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Enner Valencia, gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Ekvadorlu yıldız, Manchester City'de forma giyen dünyaca ünlü isim Erling Haaland'ın kırdığı rekorlara adeta ortak oldu.
26.02.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta 3. Aboubakar dönemi! İstanbul'a geliyor
Beşiktaş'ta 3. Aboubakar dönemi! İstanbul'a geliyor Weghorst’un Manchester United’a transferinin ardından golcü arayışına giren Beşiktaş, transferde son aşamaya geldi. İşte yıldız futbolcunun İstanbul'a geleceği tarih.
18.01.2023 Beşiktaş
Aboubakar Beşiktaş için serveti reddetti!
Aboubakar Beşiktaş için serveti reddetti! Beşiktaş el sıkıştığı Vincent Aboubakar’ın transferinde son noktaya gelindi. Öte yandan golcü yıldızın servet değerindeki teklifi reddettiği ortaya çıktı.
17.01.2023 Beşiktaş
Enner Valencia 8 gol daha atarsa TOP10'a girecek
Enner Valencia 8 gol daha atarsa TOP10'a girecek Sarı-lacivertli ekibin tarihindeki en golcü 13'üncü futbolcu olan Valencia, 8 gol daha atması halinde ismini ilk 10'a yazdıracak.
17.01.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus'un prensine talip çıktı! Transfer için dev bonservis talebi
Jorge Jesus'un prensine talip çıktı! Transfer için dev bonservis talebi Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de maç fazlasıyla yeniden liderlik koltuğunu devraldı. Sarı-lacivertliler, Hatayspor'u farklı devirerek taraftarının önünde gövde gösterisi yaptı. İtalya basınına göre; Süper Lig devinin yıldızına Avrupa devi talip oldu. Fenerbahçe'nin genç yıldız için belirlediği bonservis bedeli ortaya çıktı.
29.12.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe gole doymuyor! 35 maçta 89 gol
Fenerbahçe gole doymuyor! 35 maçta 89 gol Fenerbahçe, Jorge Jesus ile beraber skorer bir görüntü çiziyor. Dünya Kupası arasında 4 hazırlık maçında 12 gol atan takım, sezon başından beri oynadığı 35 karşılaşmada tam 89 gol kaydetti.
12.12.2022 Fenerbahçe
Dünya Kupası'nda Arjantin'den uzatmalı zafer
Dünya Kupası'nda Arjantin'den uzatmalı zafer Katar’da tarihi bir çeyrek final mücadelesi vardı. Messi’nin asisti ve golüyle Arjantin rahatlasa da Hollanda’da Weghorst unutulmaz bir geri dönüşe imza attı, maçı uzattı. Penaltılara giden gecede kaleci Martinez, Tangocuları zafere taşıdı.
10.12.2022 Dünya Kupası
Dünya Kupası'nda Kylian Mbappe ve Fransa'nın şakası yok
Dünya Kupası'nda Kylian Mbappe ve Fransa'nın şakası yok 2018’in şampiyonu unvanıyla Katar’a gelen Fransa hata yapmadan yoluna devam etti, Polonya’yı devirdi. Giroud ve Mbappe’nin golleriyle net bir galibiyet alan Horozlar, çeyrek finale yükselerek kupa yolundaki iddiasını gösterdi.
5.12.2022 Dünya Kupası

Benzer Haber Etiketleri

Gol Ortalaması ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.