Golden Boy

Golden Boy

Son dakika Golden Boy haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Golden Boy gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Golden Boy haber sayfamızda...

Golden Boy

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 321 golden boy haberi bulunmuştur.
Kenan Yıldız'ın menajerinden transfer itirafı! A Milli Takım cevabı: Almanya hiç ilgilenmedi
Kenan Yıldız'ın menajerinden transfer itirafı! A Milli Takım cevabı: Almanya hiç ilgilenmedi Juventus'un genç yeteneği Kenan Yıldız'ın menajeri, İtalyan basınına konuştu. 18 yaşındaki genç yeteneğin transferinin perde arkasını anlatan Hector Peris Ros, A Milli Futbol Takımı'nı tercih etmelerinin nedenini açıkladı.
28.12.2023 İtalya Serie A
Arda Güler'den Bellingham'a yanıt: Saha dışında daha iyi!
Arda Güler'den Bellingham'a yanıt: Saha dışında daha iyi! Jude Bellingham'ın Golden Boy ödülünü almasının ardından Arda Güler hakkında söylediği sözler İspanyol basınında manşetleri süslemişti. Bellingham'ın sözleri karşısında duygulanan Arda Güler, İngiliz süperstarın sözlerine yanıt verdi.
5.12.2023 İspanya La Liga
Kopenhag kaptanı Falk, Okan Buruk'u hedef aldı: Saygısızlık
Kopenhag kaptanı Falk, Okan Buruk'u hedef aldı: Saygısızlık Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun son haftasında Kopenhag ile kader maçına çıkacak Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk'un sözlerine rakip takımın kaptanı cevap verdi.
5.12.2023 Galatasaray
Rüya Takım oylamasına Filenin Sultanları damga vurdu
Rüya Takım oylamasına Filenin Sultanları damga vurdu 2023 yılı için ‘Rüya Takım’ oylaması tüm hızıyla devam ederken Filenin Sultanları yarışmaya damga vurdu. Başantrenör Santarelli rakiplerine büyük fark attı.
4.12.2023 Voleybol
Fenerbahçe'ye Brezilya'dan sağ bek! Ayrılmak istiyor
Fenerbahçe'ye Brezilya'dan sağ bek! Ayrılmak istiyor Devre arası için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe aradığı sağ beki Brezilya'da buldu. Sarı-lacivertli yönetim transfer için nabız yokladı.
5.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye 3 gol atan Nygren'den Mauro Icardi temalı paylaşım
Fenerbahçe'ye 3 gol atan Nygren'den Mauro Icardi temalı paylaşım Nordsjaelland'ın 22 yaşındaki futbolcusu Benjamin Nygren'in sosyal medya hesabından Mauro Icardi'nin gol sevinciyle ilgili paylaşım yaptı.
4.12.2023 Dünyadan Futbol
Adana Demirspor için Burak Yılmaz iddiası!
Adana Demirspor için Burak Yılmaz iddiası! Süper Lig devi Beşiktaş'tan ayrılan teknik sorumlu Burak Yılmaz'ın Patrick Kluivert'ten boşalan Adana Demirspor'un teknik adamlık koltuğuna geçecek.
4.12.2023 Adana Demirspor
Anadolu Efes'e sakatlık şoku! 2 yıldızdan kötü haber
Anadolu Efes'e sakatlık şoku! 2 yıldızdan kötü haber Turkish Airlines EuroLeague'de Panathinaikos ile karşılaşmaya hazırlanan Anadolu Efes'e 2 yıldızından kötü haber geldi.
Bundesliga'da Xabi Alonso fırtınası! Leverkusen'in bileği bükülmüyor
Bundesliga'da Xabi Alonso fırtınası! Leverkusen'in bileği bükülmüyor Alman ekibi Bayer Leverkusen, bu sezon Bundesliga’da 13, UEFA Avrupa Ligi’nde 5 ve Almanya Kupası’nda 2 olmak üzere toplam 20 karşılaşma 18 galibiyet, 2 beraberlik alarak, namağlup şekilde yoluna devam ediyor.
4.12.2023 Almanya Bundesliga
Luis Suarez, Gremio'ya golle veda etti
Luis Suarez, Gremio'ya golle veda etti Uruguaylı golcü, bir sezon formasını giydiği Brezilya ekibi Gremio’ya veda etti.
4.12.2023 Dünyadan Futbol
Jude Bellingham, Arda Güler'i göklere çıkardı: O bir fenomen! Golden Boy'u kazanabilir
Jude Bellingham, Arda Güler'i göklere çıkardı: O bir fenomen! Golden Boy'u kazanabilir Jude Bellingham, geçtiğimiz haftalarda İtalyan Tuttosport gazetesi tarafından dünyanın en iyi genç oyuncusuna verilen 'Altın Çocuk' ödülünün sahibi oldu. İngiliz oyuncu ödülün ardından Arda Güler hakkında övgü dolu sözler kullandı. Bellingham, Ancelotti'yi hayal kırıklığına uğrattığı konuyu da açıkladı.
4.12.2023 İspanya La Liga
Jude Bellingham, Golden Boy'un sahibi oldu!
Jude Bellingham, Golden Boy'un sahibi oldu! Real Madrid'in yıldızı Jude Bellingham, Golden Boy 2023'ün sahibi oldu.
17.11.2023 Dünyadan Futbol
Arda Güler fırtınası! En iyiler arasına dahil edildi
Arda Güler fırtınası! En iyiler arasına dahil edildi Golden Boy 2023 için belirlenen 25 kişilik finalist listesinde Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler de dahil edildi.
12.10.2023 İspanya La Liga
Real Madrid'den müthiş geri dönüş! Arda Güler'in oynamama nedeni belli oldu
Real Madrid'den müthiş geri dönüş! Arda Güler'in oynamama nedeni belli oldu İspanyol devi Real Madrid ile İtalyan devi Milan ABD'de karşı karşıya geldi. Gol düellosu şeklinde geçen maçta Arda Güler'in oynamama sebebi ortaya çıktı. Öte yandan eski futbolcu canlı yayında bayıldı
24.07.2023 İspanya La Liga
Arda Güler, Golden Boy sıralamasında 16'ncı sıraya yükseldi
Arda Güler, Golden Boy sıralamasında 16'ncı sıraya yükseldi Real Madrid'in Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Arda Güler, Golden Boy ödülü sıralamasında 62 sıra yükselerek, 16'ncı oldu.
22.07.2023 İspanya La Liga
ÖZEL | Fenerbahçe'de Arda Güler - Ali Koç zirvesinin detayları ortaya çıktı! Başkan'dan ilginç formül
ÖZEL | Fenerbahçe'de Arda Güler - Ali Koç zirvesinin detayları ortaya çıktı! Başkan'dan ilginç formül 2023-24 sezonunda beklenen şampiyonluğu kazanmayı hedefleyen Fenerbahçe, 10 numarada 18 yaşındaki genç yetenek Arda Güler’i forvette de ünlü golcü Edin Dzeko’yu görmek istiyor. Sarı-lacivertli kulüp, Boşnak golcünün transfer görüşmeleri için İstanbul'a geleceğini duyurdu. Başkan Ali Koç'un genç yetenekle yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı.
22.06.2023 Fenerbahçe
Golden Boy nedir? 2023 Golden Boy ödülü ne zaman verilecek? Golden Boy adayları...
Golden Boy nedir? 2023 Golden Boy ödülü ne zaman verilecek? Golden Boy adayları... Golden Boy Ödülleri, 2003 yılından bu yana her sene genç futbolcular arasından en iyi oyuncuya veriliyor. İtanyan spor gazetesi olan Tuttosport tarafından düzenlenen ödül için adaylar arasında bu sene Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler'de yer aldı. Peki, Golden Boy 2023 adayları kimler, ödül ne zaman verilecek?
21.06.2023 Skorer
Arda Güler 'Golden Boy' ödülüne aday gösterildi
Arda Güler 'Golden Boy' ödülüne aday gösterildi Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Arda Güler, Avrupa'da forma giyen 21 yaş altı en iyi genç futbolculara verilen "Golden Boy" (Altın Çocuk) ödülüne aday gösterildi.
21.06.2023 Fenerbahçe
Arda Güler fırtınası! Avrupa’da manşetleri salladı
Arda Güler fırtınası! Avrupa’da manşetleri salladı Arda Güler’in, Galler’e attığı gol, Avrupa basınının manşetlerini süsledi. İspanya’nın Sport gazetesi, “Arda Güler neden Barcelona’ya yakıştırılıyor bunu ispat etti” derken, Hollanda basını da, “Neden herkes tarafından çok istendiğini gösterdi” diye yazdı.
21.06.2023 Fenerbahçe
Altın Çocuk ödülünü Barcelonalı Pedri kazandı
Altın Çocuk ödülünü Barcelonalı Pedri kazandı Futbolda 21 yaş altı geleceğin yıldız adaylarına verilen Altın Çocuk (Golden Boy) ödülüne bu yıl, Barcelonalı Pedri layık görüldü.
22.11.2021 İspanya La Liga
Son dakika haberleri: Golden Boy adayları belli oldu! Ersin Destanoğlu elendi
Son dakika haberleri: Golden Boy adayları belli oldu! Ersin Destanoğlu elendi İtalya'da yayın yapan TuttoSport'un Avrupa'da ünlenmiş ve gelenekselleşmiş Golden Boy ödülünün 2021 edisyonunda finale kalan 20 genç yetenek belli oldu.
15.10.2021 Futbol
Ersin Destanoğlu, Golden Boy listesinde 40 oyuncu arasında!
Ersin Destanoğlu, Golden Boy listesinde 40 oyuncu arasında! Ersin Destanoğlu, TuttoSport'un Golden Boy 2021 ödülü için finale kalan 40 genç oyuncudan biri ve tek kaleci oldu.
17.09.2021 Beşiktaş
Son dakika haberi: Ersin Destanoğlu, 'Golden Boy' ödülü için aday gösterildi
Son dakika haberi: Ersin Destanoğlu, 'Golden Boy' ödülü için aday gösterildi Tuttosport’un her yıl düzenlediği geleneksel ‘Golden Boy’ ödülü için açıklanan 100 kişilik liste 60’a düştü.
25.08.2021 Beşiktaş
Son dakika - Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'na talip! İşte bonservisi
Son dakika - Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'na talip! İşte bonservisi Bu sezon Beşiktaş’ın en fazla değer kazanan isimleri arasında görünen kaleci Ersin için Fransa’nın Nice Kulübü kapıyı çaldı.
8.07.2021 Beşiktaş
Haaland, 2020 Golden Boy ödülünü kazandı
Haaland, 2020 Golden Boy ödülünü kazandı Borussia Dortmund'un yıldızı Erling Haaland, 2020 Golden Boy ödülünün sahibi oldu.
21.11.2020 Almanya Bundesliga

Benzer Haber Etiketleri

Golden Boy ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.