Golden Globe

Golden Globe

Son dakika Golden Globe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Golden Globe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Golden Globe haber sayfamızda...

Golden Globe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 182 golden globe haberi bulunmuştur.
‘Oppenheimer’a Oscar yolu göründü
‘Oppenheimer’a Oscar yolu göründü 81. kez verilen Altın Küre Ödülleri’nde kazanan “Oppenheimer” oldu. En İyi Film başta olmak üzere beş dalda ödül alan yapım, Oscar için iddialı olduğunun sinyalini verdi.
9.01.2024 Kültür Sanat
Özel seçki
Özel seçki D-Smart GO’da, birbirinden özel film seçkileri sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor.
3.01.2024 Cadde
Altın Küre’de sürpriz yok
Altın Küre’de sürpriz yok Altın Küre adayları açıklandı. Usta isim Martin Scorsese imzalı “Killers of the Flower Moon” öne çıkarken yeni kategori Gişe Başarısı’nda “Barbie” ile “Oppenheimer” yarışıyor.
12.12.2023 Kültür Sanat
Sanatın tarihsel anlatıyla imtihanı
Sanatın tarihsel anlatıyla imtihanı Cumhuriyetin 100. yılına özgü üretilen eserler nitelikleri açısından çokça tartışıldı. Peki, kahramanlık öykülerini, tarihi anlatıyı, destanları sanat yoluyla aktarmakta neden zorlanıyoruz?
29.11.2023 Kültür Sanat
Hiç pes etmedi kazandı
Hiç pes etmedi kazandı Yıllarca istediği rollerin verilmediği Hollywood’da ayrımcılığa karşı mücadele eden ve hiç pes etmeyen Michelle Yeoh, artık “En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ı” kazanan ilk Asyalı unvanının sahibi.
19.03.2023 Cadde
Altın Küre’nin reytingleri düşüşte
Altın Küre’nin reytingleri düşüşte Altın Küre (Golden Globe) Ödülleri’nin resmî yayıncısı NBC, Hollywood Yabancı Basın Birliği’nin (Hollywood Foreign Press Association) kayırmacılık ve ayrımcılık yapmasını protesto etmek için geçen sene ödül törenini yayınlamayacağını ilan etmişti.
14.01.2023 Kültür Sanat
Altın Küre’nin yıldızı Spielberg
Altın Küre’nin yıldızı Spielberg Altın Küre’de favori “The Fabelmans” ve “The Banshees of Inisherin” ipi göğüsledi. “The Fabelmans”la aldığı ödülle Oscar’da elini güçlendiren Steven Spielberg “Bu hikâyeyi ne zaman anlatabileceğimi anlamaya çalışmak için çok zaman harcadım ve 74 yaşıma geldiğimde anladım” dedi.
12.01.2023 Kültür Sanat
Altın Küre adayları açıklandı
Altın Küre adayları açıklandı Altın Küre Ödülleri, 10 Ocak’ta sahiplerini bulacak. Oscarların habercisi olarak gösterilen ödüllerin jürisisinde bu yıl Milliyet Sanat dergisi yazarlarından Selin Gürel ve Janet Barış da oy kullandı.
14.12.2022 Kültür Sanat
Tommy Hilfiger 2022 İlkbahar Koleksiyonu’nu tanıttı
Tommy Hilfiger 2022 İlkbahar Koleksiyonu’nu tanıttı Tommy Hilfiger, 2022 İlkbahar Koleksiyonu’nu Tommy Hilfiger Mayadrom Showroom’da düzenlenen bir davetle tanıttı. Etkinlikte, Tommy Hilfiger Kadın, Tommy Hilfiger Erkek, Tommy Hilfiger Jeans, Tommy Hilfiger Icons, Tommy Hilfiger Ayakkabı ve Aksesuar koleksiyonları tanıtıldı.
4.04.2022 Moda
Jane Campion Altın Küre’de parladı
Jane Campion Altın Küre’de parladı Bu yıl 79. kez dağıtılan Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu. Irkçılık ve kayırmacılık skandalları gölgesindeki Hollywood Yabancı Basın Birliği’nin (HFPA) dağıttığı ödüllerin töreni, bu sene televizyondan canlı yayınlanmadı.
11.01.2022 Kültür Sanat
O eski Altın Küre’den eser yok şimdi
O eski Altın Küre’den eser yok şimdi 9 Ocak’ta dağıtılacak olan 79. Altın Küre Ödülleri eskisi gibi heyecan yaratmadı. Sebebi ise geçtiğimiz sene ortaya çıkınca hepimizi şaşkına çeviren kayırmacılık ve ırkçılık gerçeği.
5.01.2022 Kültür Sanat
Altın Küre’de favori Jane Campion
Altın Küre’de favori Jane Campion 2022’de 79. kez verilecek Golden Globe (Altın Küre) Ödülleri için adaylar açıklandı.
15.12.2021 Kültür Sanat
‘Okul Tıraşı’ Altın Küre’de
‘Okul Tıraşı’ Altın Küre’de Golden Globe (Altın Küre) Ödülleri’nde Yabancı Dilde En İyi Film dalında Türkiye’den “Okul Tıraşı”, ilk 25 film arasında yer aldı.
9.12.2021 Kültür Sanat
Madonna yüzünden filmde oynamadı!
Madonna yüzünden filmde oynamadı! “Kızlar Sahada” filmini Madonna’nın da kadroya eklenmesi üzerine bırakan oyuncu Debra Winger, bunu neden yaptığını açıkladı: “Madonna oyunculukta başarılı değil”
17.08.2021 Dünya
Ödüllü dizinin uyarlaması için Aslı Enver’e teklif!
Ödüllü dizinin uyarlaması için Aslı Enver’e teklif! Son olarak Star TV’nin 'Babil' dizisinde 'Ayşe' karakteriyle hayranlarının karşısına çıkan Aslı Enver'e, Emmy ve Golden Globe ödülleri kazanan dizinin Türk uyarlaması için başrol teklifi gittiği iddia edildi.
6.08.2021 Cadde
78. Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! Diana ve Charles'a ödül yağdı
78. Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! Diana ve Charles'a ödül yağdı Oscar'ın habercisi olarak kabul edilen Altın Küre Ödülleri (Golden Globes) bu yıl 78'inci kez sahiplerini buldu. Sinema ve TV dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği gecede The Crown dizisinin iki genç oyuncusu Emma Corrin ve Josh O'Connor Altın Küre kazandı.
1.03.2021 Cadde
Altın Küre Ödülleri için geri sayım
Altın Küre Ödülleri için geri sayım 78. Altın Küre Ödül Töreni 28 Şubat Pazar gününü 1 Mart pazartesiye bağlayan gece, Türkiye saatiyle 04.00’te bir kez daha Amerikalı yazar, komedyen ve oyuncu Tina Fey ile yine Amerikalı oyuncu Amy Poehler sunumuyla başlayacak. Dişli adaylar ve sükse yapan yapımlarla merak uyandıran ödül törenini, Yekta Kopan ve Zeynep Üner Gain'de yorumlayacak.
27.02.2021 Kültür Sanat
Matt Damon: Boston tiyatrolarından Hollywood'a
Matt Damon: Boston tiyatrolarından Hollywood'a Matt Damon dünyaca çok sevilen bir aktör. Oynadığı yapımlarla bütün dünyaya kendini gösteren ve birçok ödüllü yapımda payı olan Matt Damon'un hayatına gelin Molatik olalım...
4.05.2021 Portre
KIRMIZI HALIYA YILDIZ YAĞDI
KIRMIZI HALIYA YILDIZ YAĞDI Bu yıl 77’ncisi düzenlenen Altın Küre Ödülleri’nin kazananları belli oldu. TV ve dizi dünyasının en iyilerinin belirlendiği gecede, kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı
7.01.2020 Cadde
Altın Küre'de sürprizler ve beklentiler: Kim, neden kazandı?
Altın Küre'de sürprizler ve beklentiler: Kim, neden kazandı? Muazzam bir ödül gecesini geride bıraktık ve Altın Küre, Oscar'ın neredeyse habercisi olacak bir tablo koydu önümüze! Şimdi ne olacak? Bu ödüller neden verildi?
6.01.2020 Sanat
77. Altın Küre Ödülleri kırmızı halısı
77. Altın Küre Ödülleri kırmızı halısı 77. Altın Küre Ödülleri dün gece Los Angeles'ta sahiplerini buldu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ödüller kadar kırmızı halı da konuşuldu. İşte 77. Altın Küre Ödülleri kırmızı halısına damga vuranlar!
6.01.2020 Moda
Golden Globe (Altın Küre) nedir?
Golden Globe (Altın Küre) nedir? Televizyon dünyasının en önemli ödüllerinden biri Golden Globe (Altın Küre)'dir. Ünlü isimlerin birbiriyle yarıştığı, törenlerde şıklık yarışı olan Golden Globe öncesi ve sonrasında çok fazla konuşuluyor. Peki, Golden Globe nedir? Golden Globe ödül kategorileri nelerdir?
6.01.2020 Sanat
77. Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu
77. Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu 77. Altın Küre Ödülleri Los Angeles'ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Sinema eleştirmenlerince Oscar'ın da habercisi olarak kabul edilen 77. Altın Küre Ödülleri'nin kazananları, Ricky Gervais'nin sunduğu törenle açıklandı. İşte Altın Küre Ödülleri'nin kazananları...
6.01.2020 Kültür Sanat
77. Altın Küre (Golden Globe) Ödül Töreni'nde kazananlar bir bir açıklandı
77. Altın Küre (Golden Globe) Ödül Töreni'nde kazananlar bir bir açıklandı 77. Altın Küre (Golden Globe) Ödülleri gecesinde ödüller sahiplerini buldu. Bu yıl 77'nci kez düzenlenen tören ABD'nin Los Angeles kentindeki Beverly Hilton'da gerçekleşti. Hollywood Yabancı Basın Birliği (Hollywood Foreign Press Association) tarafından verilen ödüllerin dağıtıldığı gece çok sayıda ünlüyü de konuk ediyor. Törenin sunuculuğunu Ricky Gervais üstlendi.
6.01.2020 Cadde
Fadik Sevin Atasoy, ABD'de ayakta alkışlandı
Fadik Sevin Atasoy, ABD'de ayakta alkışlandı Fadik Sevin Atasoy'un yazarlığını ve oyunculuğunu yaptığı tek kişilik 'Muse-Bir Esin Perisi' adlı müzikal, ABD'nin Los Angeles şehrinde büyük ilgi gördü.
16.12.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Golden Globe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.