Gölgeler İçinde Güney Kore'den büyük ödülle döndü
Gölgeler İçinde Güney Kore'den büyük ödülle döndü Erdem Tepegöz’ün son uzun metrajlı filmi ‘Gölgeler İçinde’, Güney Kore’nin en büyük bilimkurgu festivali Chuncheon Sci-Fi Film Festivali’nde büyük ödül olan Bomnea Ödülü’ne layık görüldü.
6.10.2021 Kültür Sanat
Gölgeler İçinde festival yolculuğuna devam ediyor
Gölgeler İçinde festival yolculuğuna devam ediyor Dünya prömiyerini geçtiğimiz sene 42. Moskova Uluslararası Film Festivali’de yapan ve festivalden Jüri Özel Ödülü - Gümüş George ile dönen Erdem Tepegöz’ün yeni filmi ‘Gölgeler İçinde’, festival yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor.
25.03.2021 Kültür Sanat
‘Gölgeler İçinde’ye Moskova’dan ödül
‘Gölgeler İçinde’ye Moskova’dan ödül Erdem Tepegöz’ün yeni filmi ‘Gölgeler İçinde’ dünya prömiyerini yaptığı 42. Moskova Uluslararası Film Festivali’den ikinci büyük ödül olan Jüri Özel Ödülü - Gümüş George ile dönüyor.
10.10.2020 Kültür Sanat
Gölgeler İçinde Moskova'dan ödülle döndü
Gölgeler İçinde Moskova'dan ödülle döndü Erdem Tepegöz’ün yeni filmi ‘Gölgeler İçinde’ dünya prömiyerini yaptığı 42. Moskova Uluslararası Film Festivali’den ikinci büyük ödül olan Jüri Özel Ödülü - Gümüş George ile dönüyor. Kim Ki-Duk, Valeriy Todorovskiy, Andrey Zaitsev gibi usta yönetmenlerin filmleriyle birlikte yer aldığı ana yarışma bölümünde Jüri Özel Ödülü’ne layık görülen filmin yönetmeni Erdem Tepegöz ödülünü geçen ay çalıştığı işletmede iş kazası nedeniyle hayatını kaybeden dayısı Uğur Örtün’e ithaf etti.
9.10.2020 Kültür Sanat