Gonca

Gonca

Son dakika gonca haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gonca gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gonca haber sayfamızda...

Gonca

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.689 gonca haberi bulunmuştur.
Gonca Vuslateri doğum için gün sayıyor! 'Artık sona geldik'
Gonca Vuslateri doğum için gün sayıyor! 'Artık sona geldik' Ekim ayında hamile olduğunu duyuran Gonca Vuslateri önceki akşam eşi Levent Yaşar ile Cihangir de bir mekanda akşam yemeği yedi. Anne olmak için gün sayan başarılı oyuncu, çıkışta muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara yanıt verdi. Ünlü isim, doğuma az kaldığını da belirtti.
23.04.2024 Cadde
Ailesine kızdı, elleriyle mağara kazdı! İçerisi evden farksız, sırada jakuzi var
Ailesine kızdı, elleriyle mağara kazdı! İçerisi evden farksız, sırada jakuzi var Özellikle ergenlik döneminde ailesiyle ufak tefek tartışmalar yaşamayan neredeyse kimse yoktur. Ancak bu tartışmaların sonu, bir yer altı mağarasında yaşamaya kadar gitmemiştir! "Köye giderken eşofman giyme" diyen ailesine kızan 14 yaşındaki genç, tartışmayı ileri bir boyuta taşıyarak kendine elleriyle mağara kazdı.
22.04.2024 Yaşam
Ünlü oyuncu 35 haftalık hamile! 'Sen hayırdır, bir yerlere mi gideceksin?'
Ünlü oyuncu 35 haftalık hamile! 'Sen hayırdır, bir yerlere mi gideceksin?' Gözlerden uzak aşk yaşadığı Levent Yaşar ile geçtiğimiz ay sade bir nikâh töreniyle dünyaevine giren Gonca Vuslateri, baby shower partisi yaptı. Hamileliğinde 35'inci haftaya giren 37 yaşındaki oyuncu, eril aşerdiğini söylerken, "Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?" sorusunu cevapladı.
19.04.2024 Cadde
‘Artık kendimi tutmak istemiyorum’
‘Artık kendimi tutmak istemiyorum’ Kısa süre sonra bebeğini kucağına almaya hazırlanan Gonca Vuslateri, Cookshop Etiler Villa’da ‘baby shower’ partisi yaptı.
19.04.2024 Cadde
8 arkadaşın hayali gerçek oldu! Kendilerine köy kurdular, değeri 1 milyon lira
8 arkadaşın hayali gerçek oldu! Kendilerine köy kurdular, değeri 1 milyon lira Herkes küçük bir kasabaya yerleşerek arkadaşlarıyla daha fazla zaman geçirmeyi hayal etmiştir. 20 yıldır çok iyi dost olan dört çift, bunu yapmanın yolunu buldu. Birbirlerine daha yakın yaşamak isteyen arkadaşlar uzun süre plan yaptıktan sonra kendilerine 10 dönümlük arazi üzerinde küçük bir köy inşa etti.
22.04.2024 Yaşam
Her şey gelen mesajla başladı! 'Oyuncak için değil, sana sarılmaya geldik'
Her şey gelen mesajla başladı! 'Oyuncak için değil, sana sarılmaya geldik' Tüm çocukluğu Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde geçen Ümit Kavak, Türkiye’nin pek çok yerinde dağıttığı oyuncaklarla binlerce çocuğun yüzünü güldüren bir fotoğrafçı. Son olarak Midyat'ta zihinsel engelli Ahmet’e yapılan sürpriz doğum günü videosuyla yürekleri ısıtan Ümit, çocuklarla yaşadığı unutulmaz anları anlattı.
14.04.2024 Yaşam
Gözyaşlarıyla ölen kuzenini aradı, tüm dünya öğrendi! Beyaz kulübenin sırrı
Gözyaşlarıyla ölen kuzenini aradı, tüm dünya öğrendi! Beyaz kulübenin sırrı Kuzenini kanserden kaybettikten sonra günlerini acı içerisinde geçiriyordu. Aklına bahçesine telefon kulübesi inşa etme fikri geldi. Bu sayede ona söylemedikleri söyleyecek, hasretini giderecekti. "Normal bir telefon hattı üzerinden aktarılması mümkün olmadığı için rüzgarla taşınsın istedim” diyen bahçıvanı artık tüm dünya tanıyor.
11.04.2024 Yaşam
İki pizza için bilmeden servet ödemişti! 10 bin Bitcoin'i ne yaptığını açıkladı
İki pizza için bilmeden servet ödemişti! 10 bin Bitcoin'i ne yaptığını açıkladı Yeni girişimler yapmaktan hoşlanıyordu. Ne zamandır elinde olan Bitcoinler ile alışveriş yapmak istedi. Kısa bir süre sonra da 41 dolarlık pizzaya 10 bin Bitcoin ile ödeme yaparak dünya üzerindeki ilk Bitcoin alışverişiyle tarihe geçti. Ancak o anki açlıkla yaptığı bu ödemenin milyonlarca dolar kaçırmasına neden olacağını bilmiyordu.
7.04.2024 Yaşam
Eski sevgilisi şiddete uğradığını iddia etmişti!  Arkadaşları Fırat Tanış'ın imdadına yetişti
Eski sevgilisi şiddete uğradığını iddia etmişti! Arkadaşları Fırat Tanış'ın imdadına yetişti Piyanist ve besteci İklim Tamkan'ın kendisini psikolojik şiddete maruz bıraktığı, tehdit ettiği ve ısrarlı takipte bulunduğu gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldırdığını belirttiği oyuncu Fırat Tanış, önceki akşam Ataşehir Duru Tiyatrosu'ndan çıkarken görüntülendi. Tanış'ın arkadaşları, gazetecilerin şiddet iddialarıyla ilgili sorularına yanıt verdi.
6.04.2024 Cadde
Gonca birinciliğe yelken açtı
Gonca birinciliğe yelken açtı Rahmi M. Koç Müzesi’nde sergilenen Gonca Buharlı Gemisi, İngiltere’de düzenlenen Classic Boat Awards’da halkın oylarıyla kendi kategorisinde birinci seçildi.
6.04.2024 Kültür Sanat
‘Tükürdüğümü yalamak istemem’
‘Tükürdüğümü yalamak istemem’ Yonca Evcimik ve Özgür Aras, Gonca Vuslateri’nin YouTube programı ‘Hazır Değilsen Başlayalım’a konuk oldu.
2.04.2024 Cadde
10 haneli köyde iş kurdu! Sağıp Ankara'ya, İstanbul'a satıyor: 'Sayıları 15'ti, 100'e çıkardım'
10 haneli köyde iş kurdu! Sağıp Ankara'ya, İstanbul'a satıyor: 'Sayıları 15'ti, 100'e çıkardım' Ankara Üniversitesi astronomi ve uzay bilimleri mezunu olan Emine Çölkuşu, kurumsal hayatı bırakarak Yozgat'ta hayvancılık yapmaya başladı. Şimdilerde 100 büyükbaş hayvan bakan Emine, hiç yaşıtının olmadığı 10 haneli köyünde yaptığı üretimi ve yaşadıklarını anlattı.
2.04.2024 Yaşam
'Disiplini Seda Sayan'dan öğrendim!'
'Disiplini Seda Sayan'dan öğrendim!' Şarkıcı Yonca Evcimik ile menajer Özgür Aras, oyuncu Gonca Vuslateri’nin YouTube programına katıldı. Çalıştığı ünlü isimler hakkında yorum yapan Aras'ın Seda Sayan ve Bülent Ersoy ile ilgili sözleri çok konuşuldu.
1.04.2024 Cadde
CHP'li başkan adayının ses kaydı ortaya çıktı! 'Rakam böyle' sözlerine soruşturma
CHP'li başkan adayının ses kaydı ortaya çıktı! 'Rakam böyle' sözlerine soruşturma Seçimlere 2 gün kala CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal'a ait olduğu iddia edilen videolu bir ses kaydı ortaya çıktı.
29.03.2024 Gündem
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' açıklaması!
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' açıklaması! Ünlü model ve sunucu Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un bir alışverişte karşılıksız çek verdikleri gerekçesiyle hapis cezası aldığı yönünde haberler basına yansıdı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Akkuş, haberlerin gerçeği yansıtmadığını öne sürerek; bu durumdan psikolojik rahatsızlıkları olduğunu söylediği eski eşi Gonca Sağlam'ı sorumlu tuttu.
29.03.2024 Cadde
Yeni Zelanda'da ırkçı saldırı! 'Terörist' diyerek yumrukladı: 'Türklüğüm için savaşırım'
Yeni Zelanda'da ırkçı saldırı! 'Terörist' diyerek yumrukladı: 'Türklüğüm için savaşırım' Yiğit Kurt, 10 yıldan fazladır dünyayı gezen hem bir gezgin hem de bir rehber. Ancak son yaptığı Yeni Zelanda seyahatinde kendisini, kaldığı hostelde ırkçı saldırının ortasında yumruklanırken buldu. Kafasına aldığı darbeler sonucu hastaneye kaldırılan Yiğit, “Gurur duyduğum Türklüğüme karşı ne olursa olsun savaşırım” diyerek başına gelenleri Milliyet.com.tr'ye anlattı.
26.03.2024 Yaşam
Nurgül Yeşilçay nasıl zayıfladı? '30 günde 17 kilo' iddiasına cevap!
Nurgül Yeşilçay nasıl zayıfladı? '30 günde 17 kilo' iddiasına cevap! Final yapan Kanal D dizisi 'Veda Mektubu'nda hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren Nurgül Yeşilçay, son dönemde ise verdiği kilolarla dikkat çekiyor. Fit bir görünüme kavuşan ünlü oyuncu, 30 günde 17 kilo verdiği iddiasına açıklık getirdi.
25.03.2024 Cadde
Kemal Sunal'ı izlerken gördü, kalkıp İstanbul'a geldi! 'Dikkatimizi ilk çeken kırmızı bardak'
Kemal Sunal'ı izlerken gördü, kalkıp İstanbul'a geldi! 'Dikkatimizi ilk çeken kırmızı bardak' 9 ay önce Türkiye'ye üniversite eğitimi için gelen Kazakistanlı Danay Kara, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda akıcı Türkçesiyle dikkat çekiyor. Gelmeden önce Yeşilçam ve Kemal Sunal filmleri izlediğini söyleyen Danay'a iki ülke arasındaki benzerlikleri ve Türkiye'deki yaşamını sorduk.
28.03.2024 Yaşam
Polisliği bırakıp dünya turuna çıkmıştı! Tapınakta 13 saat işkence: 'Başımda bıçak bilediler'
Polisliği bırakıp dünya turuna çıkmıştı! Tapınakta 13 saat işkence: 'Başımda bıçak bilediler' 19 yaşında polis okulunu kazanıp 21 yaşında meslek hayatına başlayan Zonguldak doğumlu Melih Bektaş, 10 yıl polis olarak görev yaptıktan sonra istifa edip dünya turuna çıktı. Ancak seyahatinin 6. ayında gittiği Malezya’da saldırıya uğradı. "Başımda bıçak bilediler, Samuray kılıcıyla beklediler" diyen Melih, 13 saatlik alıkonulma sürecini anlattı.
22.03.2024 Yaşam
Gonca Vuslateri'den bir ilk: Bebeğinin babasını paylaştı!
Gonca Vuslateri'den bir ilk: Bebeğinin babasını paylaştı! Başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, anne olmak için gün sayıyor. Yedi aylık hamile isim, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Sır gibi sakladığı sevgilisiyle nikah masasına oturan Gonca Vuslateri, bebeğinin babasını ilk kez paylaştı.
21.03.2024 Cadde
‘İlişkimiz resmileşti’
‘İlişkimiz resmileşti’ Gonca Vuslateri, doğuma günler kala nikâh masasına oturdu.
21.03.2024 Cadde
Yedi aylık hamile Gonca Vuslateri bebeğinin babasıyla evlendi!
Yedi aylık hamile Gonca Vuslateri bebeğinin babasıyla evlendi! Anne olmak için gün sayan Gonca Vuslateri, sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Yedi aylık hamile olan oyuncu, adı dışında tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle dünyaevine girdi. Evlilik duyurusunda yaklaşık bir yıllık ilişkisinin ilk günlerinden de bahseden Vuslateri, "İyi ki sohbete doyum olmadı ve başım omuzuna düştü Levent" ifadelerini kullandı.
20.03.2024 Cadde
Babalarını öldüren 2 kardeş tutuklandı! İfadeleri ortaya çıktı
Babalarını öldüren 2 kardeş tutuklandı! İfadeleri ortaya çıktı Gaziantep’te arazi tartışması nedeniyle babaları Müslüm Açıkbaş'ı (59) öldüren Abdurrahman (37) ve Halaf Açıkbaş (32) kardeşler, tutuklandı.
18.03.2024 Gündem
2 kardeşten korkunç plan! Babalarını öldürüp, anne ve kardeşlerini yaraladı
2 kardeşten korkunç plan! Babalarını öldürüp, anne ve kardeşlerini yaraladı Gaziantep’te, Abdurrahman Açıkbaş (37) ve Halaf Açıkbaş (32) kardeşler, iddiaya göre arazi paylaşımı taleplerine kabul etmeyen babaları Müslüm Açıkbaş (59) ile anneleri Gonca Açıkbaş ve kardeşleri Müslüm Caner Açıkkbaş’ı (20) gece saatlerinde çıkan tartışmada bıçakladı. Hastaneye kaldırılan baba kurtarılamadı. Ağır yaralanan anne ve oğlunun tedavisi sürerken, şüpheli kardeşler gözaltına alındı.
17.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gonca ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.