Goncagül Sunar

Goncagül Sunar

Son dakika Goncagül Sunar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Goncagül Sunar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Goncagül Sunar haber sayfamızda...

Goncagül Sunar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 81 goncagül sunar haberi bulunmuştur.
Yeni tekli
Yeni tekli  Goncagül Sunar, yeni single’ı ‘Gel’i, Garaj Müzik etiketiyle 3 Şubat’ta sevenlerinin beğenisine sunacak.
1.02.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Servet değerinde konser Beyonce, dört yıl sonra ilk konserini vermeye hazırlanıyor...
26.12.2022 Cadde
Mükemmel Eşleşme dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Mükemmel Eşleşme dizisi nerede çekiliyor?
Mükemmel Eşleşme dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Mükemmel Eşleşme dizisi nerede çekiliyor? TRT 1 ekranında yayımlanan yeni dizi Mükemmel Eşleşme 3. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. Kerem ve Pınar'ın aileleri evlenme çağına gelen iki genci evlendirmek ister. İki aileyi de tanıyan Sevinç bu olaya el atar. Hem Kerem hem de Pınar bu olaya karşı çıksa da ailelerinin zoru ile ilk buluşma gerçekleşir ve hikaye başlar. İşte Mükemmel Eşleşme dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...
14.09.2022 Bilgi Rehberi
Mükemmel Eşleşme dizisi nerede çekiliyor? Mükemmel Eşleşme oyuncuları ve karakterleri...
Mükemmel Eşleşme dizisi nerede çekiliyor? Mükemmel Eşleşme oyuncuları ve karakterleri... Mükemmel Eşleşme dizisi TRT 1 ekranında bu akşam yeni bölüm ile ekrana geliyor. Sevilen dizinin başrollerinde Ahmet Kayakesen ve Gizem Sevim yer alıyor. Dizinin çekimlerinin yapıldığı il ve ilçe merak edilirken oyuncuların hayat verdiği karakterlerde merak ediliyor. İşte Mükemmel Eşleşme dizisi konusu, oyuncu ve karakterleri...
27.08.2022 Bilgi Rehberi
Mükemmel Eşleşme dizi oyuncuları karakterler kim? Mükemmel Eşleşme konusu nedir, nerede çekiliyor, hangi gün?
Mükemmel Eşleşme dizi oyuncuları karakterler kim? Mükemmel Eşleşme konusu nedir, nerede çekiliyor, hangi gün? Mükemmel Eşleşme dizisi her hafta cumartesi akşamları dizi severlerin beğenisine sunuluyor. Dizinin başrollerinde ise Ahmet Kayakesen ile Gizem Sevim yer alıyor. Dizide Kerem ile Pınar'ın beklenmedik aşk hikayeleri anlatılıyor. Dizinin ilk bölümü ise 16 temmuz günü yayımlandı. Peki, Mükemmel Eşleşme oyuncuları karakterler kim, hangi kanalda?
6.08.2022 Bilgi Rehberi
Mükemmel Eşleşme Oyuncuları kim, hangi gün? Mükemmel Eşleşme dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor?
Mükemmel Eşleşme Oyuncuları kim, hangi gün? Mükemmel Eşleşme dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor? Mükemmel Eşleşme hangi gün, nerede çekiliyor? Mükemmel Eşleşme dizisi Kerem ile Pınar'ın hikayelerini ekrana getiriyor. Dizi her cumartesi akşamı yeni bölümleri ile dizi severlerin karşısına çıkıyor. Dizinin başrollerinde ise Ahmet Kayakesen ve Gizem Sevim yer alıyor. Peki, Mükemmel Eşleşme dizisi oyuncuları kimler?
24.07.2022 Bilgi Rehberi
Bilin bakalım Oscar’ı kim alacak?
Bilin bakalım Oscar’ı kim alacak? Bu gece dağıtılacak Oscar Ödülleri öncesinde beş ana kategoride kimlerin kazanacağını, yarışı yakından takip edenlere sorduk.
27.03.2022 Kültür Sanat
Hem ağlatacak  hem düşündürecek
Hem ağlatacak hem düşündürecek Yapımcılığını Banu Zorlu’nun, senaristliğini Yasemen Zorlu ve Ayhan Zorlu’nun üstlendiği, ödüllü yönetmen Emre Kavuk’un yönettiği ‘Dalgalar ve İzler’in galası, Özdilek AVM’de yapıldı.
23.12.2021 Cadde
'Asmalı Konak' kadınları buluştu! 'Nasıl özlemişiz'
'Asmalı Konak' kadınları buluştu! 'Nasıl özlemişiz' 2002-2003 yıllarında yayınlanan 'Asmalı Konak' dizisinde rol alan dört oyuncu, yılar sonra bir araya geldi. Goncagül Sunar, sürpriz buluşmadan fotoğrafları paylaşıp, "Yılların Asmalı Konak dostluğu" dedi. Aynı dizinin bir diğer oyuncunun yorumu da dikkatlerden kaçmadı.
15.10.2021 Cadde
Müslüm oyuncuları | Müslüm filmi konusu nedir, nerede çekildi?
Müslüm oyuncuları | Müslüm filmi konusu nedir, nerede çekildi? Arabesk müziğin önde gelen isimlerinden Müslüm Gürses'in hayatını konu edinen Müslüm filmi, televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Filmde Müslüm Baba karakterini Timuçin Esen başarıyla canlandırıyor. İşte, Müslüm filmi oyuncu kadrosu...
24.08.2021 Cadde
Ön izlemede  buluştular
Ön izlemede buluştular ‘Dalgalar ve İzler’in başrol oyuncuları Pelin Karahan, Meral Çetinkaya ile Goncagül Sunar; yapımcı Banu Zorlu ve yönetmen Emre Kavuk’la filmin ön izlemesinde buluştu.
1.04.2021 Cadde
Ağlak Arif filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Ağlak Arif ne zaman nerede çekildi?
Ağlak Arif filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Ağlak Arif ne zaman nerede çekildi? 2019 yılında gösterime giren ve Şenol Sönmez'in yönettiği Ağlaf Arif filmi bu akşam izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Başrolünde Celil Nalçakan'ın yer aldığı Ağlak Arif ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki merakla araştırılan Ağlak Arif filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
23.04.2020 Cadde
Usta oyuncu Hale Akınlı son yolculuğuna uğurlandı
Usta oyuncu Hale Akınlı son yolculuğuna uğurlandı Cuma günü hayatını kaybeden Hale Akınlı, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlenen bir törenle son yolculuğuna uğurlandı.
17.12.2019 Cadde
Usta oyuncu Hale Akınlı hayatını kaybetti
Usta oyuncu Hale Akınlı hayatını kaybetti Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Hale Akınlı dün hayatını kaybetti. 78 yaşında yaşamını yitiren sanatçı, bir süredir akciğer rahatsızlığı yaşıyordu.
14.12.2019 Cadde
Her Şey Mümkün filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler?
Her Şey Mümkün filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler? 2017'de Vizyona giren Her Şey Mümkün filminin dikkat çeken konusu ve güçlü oyuncu kadrosu büyük ilgi gördü. İzlemeyenlerin merakla araştırdığı romantik komedi türündeki Her Şey Mümkün filmi hakkında tüm detaylar haberimizde...
9.07.2019 Gündem
'Müslüm' filminden yeni klip yayınlandı
'Müslüm' filminden yeni klip yayınlandı Usta sanatçı Müslüm Gürses’i canlandıran Timuçin Esen’in sesiyle, 'Sevda Yüklü Kervanlar' şarkısı, filmden görüntülerle dinleyenlerin beğenisine sunuldu.
25.11.2018 Cadde
Müslüm Filmi Nerede Çekildi?
Müslüm Filmi Nerede Çekildi? Müslüm filmi, arabesk müziğin 'Baba' lakaplı şarkıcısı Müslüm Gürses’in acılar ve engellerle dolu hayatını beyazperdeye taşıyor...
31.10.2018 Güncel
'Müslüm'ün ikinci galası Adana'da
'Müslüm'ün ikinci galası Adana'da İstanbul’un ardından, 'Müslüm' filminin ikinci büyük galası Adana’da yapıldı.
28.10.2018 Cadde
'Müslüm' sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor
'Müslüm' sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor Başrolünde Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor’un yer aldığı, Müslüm Gürses’in hayatını beyazperdeye aktaran ‘Müslüm’ filmi sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor.
10.10.2018 Cadde
Goncagül Sunar Bir Litre Gözyaşı’nda…
Goncagül Sunar Bir Litre Gözyaşı’nda… Kanal D’nin, Pazar akşamı izleyicisi ile buluşacak olan, Med Yapım - Mf Yapım imzalı yeni dizisi “Bir Litre Gözyaşı”nın oyuncu kadrosunda Goncagül Sunar’da yer alıyor.
5.10.2018 TV-Rehberi
‘Aşk dolu kadın’
‘Aşk dolu kadın’ Goncagül Sunar, Kanal D’de pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek, ‘Bir Litre Gözyaşı’ dizisinde Suna karakterine hayat verecek.
4.10.2018 Cadde
Çağan Irmak'ın Gülizar dizisinde flaş değişiklik
Çağan Irmak'ın Gülizar dizisinde flaş değişiklik Farah Zeynep Abdullah ile Berk Cankat'ın başrolünü oynadığı dizinin ekibinde flaş bir değişiklik yaşandı.
9.02.2018 Cadde
Goncagül Sunar ‘Gülizar’da
Goncagül Sunar ‘Gülizar’da Goncagül Sunar, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, senaryo ve proje tasarımını usta yönetmen Çağan Irmak’ın yaptığı, Kanal D’nin yeni dizisi ‘Gülizar’a katıldı.
25.01.2018 Cadde
Goncagül Sunar, 'Gülizar'da
Goncagül Sunar, 'Gülizar'da Oyuncu Goncagül Sunar, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, senaryo ve proje tasarımını yönetmen Çağan Irmak'ın yaptığı, Kanal D’nin yeni dizisi 'Gülizar'ın kadrosuna dahil oldu.
25.01.2018 Cadde
Gülizar dizisinin oyuncuları kimler? İşte Gülizar dizisinin konusu!
Gülizar dizisinin oyuncuları kimler? İşte Gülizar dizisinin konusu! Kanal D'nin yeni dizisi Gülizar ile ilgili izleyenler araştırmalara başladı. Başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Gülizar dizisi oyuncu kadrosu ve Gülizar dizisi konusunu sizler için derledik. İşte Gülizar dizisi ile ilgili tüm detaylar...
22.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Goncagül Sunar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.